Εισιτήρια Διαρκείας Ποδοσφαίρου 2024-2025

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Taseos

Re: Εισιτήρια Διαρκείας Ποδοσφαίρου 2024-2025

Δημοσίευση από Taseos »

Retzi έγραψε:
Taseos έγραψε:Συγγνώμη αλλά η κάρτα μέλους δεν είναι θέμα μάρκετινγκ της ΠΑΕ.
Αυτο δεν πηγαινε αποκλειστικα στην ΠΑΕ αλλα σε ολο τον οργανισμο. Ασχημα ειναι να μπαινει μισο με ενα μυριο στον ΑΣ καθε χρονο απο τον λαο?
Μιλάμε για έναν ΑΣ που το 2024 δεν έχει καμία πληροφορία στη σελίδα του πως να γίνεις μέλος. Δε συζητώ καν για ηλεκτρονική εγγραφή. Δεν πιστεύω ότι θέλει 20000 μέλη ο ας ΠΑΟΚ. Μπορεί να κάνω και λάθος
Άβαταρ μέλους
Iznogoud4

Δημοσίευση από Iznogoud4 »

ΑΕΚ κ Ολυμπιακός βάζουν νταηλίκι κάρτα μέλους γτ τα γήπεδα τους ανήκουν σε Α.Ε. των προέδρων τους. Σε μας, απ' όσο ξέρω, η Τούμπα ανήκει στον Ερασιτέχνη, ο οποίος παίρνει κ ποσοστά από τα εισιτήρια.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

ABOLEYTOI έγραψε:Να γράψω και εγώ την αλακία μου, που ξες μπορεί και να βοηθηθεί κάποιος.

Όπως είχα αναφέρει, χρησιμοποιούσα το fb για να συνδεθώ στο ticketmaster. Φέτος όμως fb δεν παίζει.
Τι να κάνω; βάζω το mail που χρησιμοποιούσα στο fb και ζητάω επανέκδοση κωδικού στην ticketmaster. Έρχεται το mail, πατάω το link, δοκιμάζω τους νέους κωδικούς, όλα κομπλέ.
Πάω να κάνω την ανανέωση, βάζω τους καινούριους κωδικούς που είχα από ticketmaster, τζίφος. Δε δουλεύουν. Ας δοκιμάσω και εδώ επανέκδοση, κάνω τη διαιδκασία, πάλι τίποτα. Ξανά με άλλο κωδικό, πάλι τίποτα.
Λέω ας κάνω νέα εγγραφή, βάζω τα στοιχεία, κολλάει στο ΑΜΚΑ. Μου λέει είναι λάθος ή έχει ήδη χρησιμοποιηθεί ή κάτι άλλο που δε θυμάμαι τώρα.

Έστειλα τα mail μου και περιμένω.
.
Αναμονή τέλος.
Ανάμεσα σε ticketmaster, tickets και helpdesk έβγαλα άκρη με τους τελευταίους.
Οι άνθρωποι εκεί μου έδωσαν την εντύπωση ότι ασχολούνταν όλη μέρα με εμένα και τα προβλήματά μου.
Τελικά βγάλαμε άκρη και παρόλο που με προσωρινά στοιχεία εισόδου κατάφερα να κάνω την ανανέωση, οι άνθρωποι επέμεναν και πλέον έχω λειτουργικό λογαριασμό στο tickets της ΠΑΕ, με όλο το ιστορικό μου κομπλέ.

Χίλια μπράβο στα παιδιά.
Άβαταρ μέλους
zaffodb

Δημοσίευση από zaffodb »

Πάντως τα εισιτήρια φεύγουν με πολύ αργούς ρυθμούς. Μου αρέσει που μόλις πήραμε το πρωτάθλημα εμφανίζονταν αρκετοί που φώναζαν να βγουν τα εισιτήρια. Μάλλον θα τους είχαν απαιτήσεις να βλέπουν CL χωρίς να αυξηθούν οι τιμές.
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Απο τις 11000 που ειχαν δοθει περσι, εχουν ηδη ανανεωθει πανω απο 5000.
Μεχρι την Κυριακη, που υπαρχει το δικαιωμα ανανεωσης, θα εχουν πωληθει τουλαχιστον 9000.
Οταν ανοιξουν ελευθερα ολα τα υπολοιπα, θεωρω οτι θα δωσουμε μινιμουμ 15000 και μαξιμουμ 20000
Άβαταρ μέλους
SLNC-26

Δημοσίευση από SLNC-26 »

zaffodb έγραψε:Πάντως τα εισιτήρια φεύγουν με πολύ αργούς ρυθμούς. Μου αρέσει που μόλις πήραμε το πρωτάθλημα εμφανίζονταν αρκετοί που φώναζαν να βγουν τα εισιτήρια. Μάλλον θα τους είχαν απαιτήσεις να βλέπουν CL χωρίς να αυξηθούν οι τιμές.
Συμφωνώ απόλυτα, δε φεύγουν τα εισιτήρια όπως αναμενόταν. Όσο για τις τιμές, η ΠΑΕ έχει φερθεί πολύ τίμια και δίνει σημαντικό πακέτο αγώνων σε πολύ καλές τιμές, ειδικά στα πέταλα. Πχ στο συμπολίτη το διαρκείας στα πέταλα κάνει 220 χωρίς Ευρώπη, ενώ εμείς με ενδεχόμενη συμμετοχή στον όμιλο του Τσάμπιονς λιγκ είναι στα 190. Αντίστοιχα και οι ομάδες του ΠΟΚ
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Βρε μενζ, προς παρόν μόνο οι κάτοχοι μπορούν να αγοράσουν.
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

Μη ξεχνάτε ότι έχει αλλάξει η διαδικασία για πρώτη φορά μ'αυτή τη γελοιότητα που χτυπάει τη βία μιλάμε...
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Τι φεύγουν αργά τα διαρκείας ρε παιδιά ?

Οταν σε ένα πενταἠμερο έχεις γράψει 5.000 είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικό νούμερο. Πιστεύω ότι στο τέλος θα φτάσουμε τα 17-18.000 χιλ.
gaz

Δημοσίευση από gaz »

Παιδιά να ρωτήσω κάτι; Καρτελάκι φέτος δεν θα πάρουμε;
Άβαταρ μέλους
Retzi

Δημοσίευση από Retzi »

Μια χαρα πανε τα διαρκειας. Εχουν φυγει ηδη τα μισα και εχει αλλες 6 ημερες για τις ανανεωσεις. Συν του οτι μολις μπηκε ο μηνας οποτε με τις πληρωμες θα ρολαρει παραπανω. Θεωρω δεδομενο οτι το 90% οσων πηραν περσι σε μια χρονια φουλ μιρλας θα ανανεωσουν οποτε περιμενω στο κλεισιμο 10κ διαρκειας. Το ερωτηματικο ειναι με τους νεους κατοχους τι θα γινει και ποσοι θα παρουν. Οποιοδηποτε νουμερο κατω απο 20χιλιαδες θα ειναι ντροπη.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

gaz έγραψε:Παιδιά να ρωτήσω κάτι; Καρτελάκι φέτος δεν θα πάρουμε;
Όχι
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ο αδελφός μου πήγε να ανανεώσει το διαρκείας του (μόνο ηλεκτρονικά γίνεται) και του ζήτησε να έχει e-banking. Καλά ρε του είπα δεν γίνεται να πληρώσεις μέσω χρεωστικής κάρτας; Όχι μου απάντησε.
Μπορεί κανείς να μου πει αν γίνεται η πληρωμή μέσω κάρτας, χωρίς χρήση e-banking;
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Τρόποι πληρωμής ηλεκτρονικής αγοράς

Χρεωστική κάρτα (Mastercard/Visa)

Πιστωτική κάρτα (Mastercard/Visa) με δυνατότητα αποπληρωμής σε έως 10 άτοκες δόσεις. Όλες οι πιστωτικές κάρτες από ημεδαπά πιστωτικά ιδρύματα είναι δεκτές για αγορά με ατόκες δόσεις. Δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί καμία συναλλαγή με κάρτες DINERS CLUB & AMERICAN EXPRESS.

Οι εταιρίες που επιθυμούν την έκδοση τιμολογίου θα πρέπει να επιλέξουν στο στάδιο της πληρωμής & στο πεδίο «είδος παραστατικού» το «τιμολόγιο πώλησης» και έπειτα να καταχωρήσουν στο σύστημα τα στοιχεία της εταιρείας. Η εξόφληση θα πρέπει να γίνει υποχρεωτικά μέσω εταιρικής κάρτας. Μετά από τον έλεγχο ορθότητας των δηλωθέντων εταιρικών στοιχείων, το τιμολόγιο θα αποστέλλεται ηλεκτρονικά στο email του κατόχου.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Ο αδελφός μου πήγε να ανανεώσει το διαρκείας του (μόνο ηλεκτρονικά γίνεται) και του ζήτησε να έχει e-banking. Καλά ρε του είπα δεν γίνεται να πληρώσεις μέσω χρεωστικής κάρτας; Όχι μου απάντησε.
Μπορεί κανείς να μου πει αν γίνεται η πληρωμή μέσω κάρτας, χωρίς χρήση e-banking;
Αποστολη ΕΜΕΠ έχει ο αδερφος σου?

Το ΕΜΕΠ ζηταει να δηλωσεις σε ποια τραπεζα εχεις web banking, για να κανει επιβεβαιωση κατοχης του τηλεφωνικου αριθμου π δηλωνεις
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”