Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Δημοσίευση από obanebane »

nunies4 έγραψε:Αυτός ο συνοπαδος πάντως στο SDNA που σχολιάζει στα άρθρα και που έλεγε την Κυριακή ότι είμαστε σε διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων, επιμένει ότι την Πέμπτη το φορ θα είναι Ολλανδία.
Εμένα με έχει πείσει. Η καλύτερα αφεθηκα στο να με πείσει :D
Διψάω για μετεγγραφή :|

Θεωρώ ότι η κουβέντα Καρυπιδη με Σαματα εχθές, αφορούσε τη μεταγραφή του παίχτη, πιθανολογώ ότι θα έρθει εξτρεμοφορ τώρα για να καλυφθεί και η αριστερή πλευρά, ως αντικαταστατης του Τζιμα και αργότερα θα έχουμε μια δυνατή προσθήκη που θα είναι ο αντί Σαματα.
Επειδή ο Λουτσεσκου δεν θέλει μεγάλο ροστερ,πιστεύω ότι θα πάρουμε εξτρέμ που θα λογίζεται εν δυνάμει βασικός αλλά θα είναι και τρίτο φορ.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

joshua έγραψε:Εδω θα παρει ο ρουλης ρε τον Κουχτα... :opaokara: :opaokara:
Δεν τους κάθισε του Μπρέιθγουειτ τελικά;; Αχαααχαχαχαχαχα
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Εν τω μεταξύ παίζει να είμαι ο μόνος που αποκλείω το ενδεχόμενο να έρθει ο Μπρεθγουέιτ. Ένστικτο, όχι πληροφόρηση.
Ίσως έχω επηρεαστεί από τις προηγούμενες φορές τύπου Γκαμπιαντίνι, που όταν το θέμα τραβούσε για καιρό, στο τέλος δεν προχωρούσε.
Που βέβαια στη προκειμένη ρισκάρω να πω πως δεν με χαλάει καθόλου. Δεν έχω καθόλου καλό προαίσθημα για τον συγκεκριμένο.
Φτασμένος, σε τόσο προχωρημένη ηλικία, με τόσα λεφτά στην άκρη, αδυνατώ να καταλάβω που θα βρει το κίνητρο για να δώσει το 100% στον ΠΑΟΚ.
Χίλιες φορές θα προτιμούσα να πάμε σε κάτι "πιο άγνωστο", αλλά με σοβαρό κίνητρο καριέρας, παρά σε κάποιον που έχει ταβανιάσει την καριέρα του και οι προτεραιότητες του ίσως έχουν αλλάξει.
Δεν βγαίνουν όλοι οι 33+ σαν τον Τάισον..

Για παράδειγμα ο Κούχτα (ήταν ο παίκτης που είχα μάθει πως είναι μία από τις δυο επιλογές για τη θέση του φορ πριν από 1+ μήνα), που δεν έχει ούτε το 1/5 του βιογραφικού του Μπρεθγουέιτ, είμαι σίγουρος πως θα έρθει και θα δώσει τα πάντα και θα σκυλιάσει, γιατί έχει αρκετά χρόνια μπάλας μπροστά του.
Με μια δυο καλές χρονιές, μπορεί να τσιμπήσει και μεταγραφή σε πολύ ανώτερο πρωτάθλημα.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Τι προτιμάτε, Μισιτς ή Μειτε;
Κι αν Μειτε, Μισιτς τώρα ή Μειτε 10-20 Αυγούστου;

Εγώ για να είμαι ειλικρινής προτιμώ Μισιτς, άκουσα πως πιέζει πολύ για την επιστροφή του, γουστάρει πολύ την ομάδα και θέλει να έρθει σαν τρελός.
Και σκέφτομαι, έχεις ήδη τον Καμαρά, ο οποίος είναι λίγο φαντασμένος και ίσως να ψάχνει να φύγει αν τα πηγαίνει καλά, αν έρθει και ο Μειτε που είναι της ίδιας φάσης, έχεις ένα κέντρο ναι μεν καλό αλλά επίφοβο στο κομμάτι της αφοσίωσης στο κλαμπ. Ενώ αν έχεις έναν παίκτη που νιώθει όπως ο Μισιτς, που γουστάρει να παίζει για την ομάδα, δεν υπάρχει τέτοιος κίνδυνος. Αγωνιστικά προτιμώ λίγο περισσότερο Μειτε αλλά η διαφορά δεν είναι τόσο μεγάλη, και λαμβάνοντας υπόψη τον χαρακτήρα κλείνω προς τον Κροάτη.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

obanebane έγραψε:
nunies4 έγραψε:Αυτός ο συνοπαδος πάντως στο SDNA που σχολιάζει στα άρθρα και που έλεγε την Κυριακή ότι είμαστε σε διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων, επιμένει ότι την Πέμπτη το φορ θα είναι Ολλανδία.
Εμένα με έχει πείσει. Η καλύτερα αφεθηκα στο να με πείσει :D
Διψάω για μετεγγραφή :|

Θεωρώ ότι η κουβέντα Καρυπιδη με Σαματα εχθές, αφορούσε τη μεταγραφή του παίχτη, πιθανολογώ ότι θα έρθει εξτρεμοφορ τώρα για να καλυφθεί και η αριστερή πλευρά, ως αντικαταστατης του Τζιμα και αργότερα θα έχουμε μια δυνατή προσθήκη που θα είναι ο αντί Σαματα.
Επειδή ο Λουτσεσκου δεν θέλει μεγάλο ροστερ,πιστεύω ότι θα πάρουμε εξτρέμ που θα λογίζεται εν δυνάμει βασικός αλλά θα είναι και τρίτο φορ.
Κάποτε πρέπει να αναθεωρήσει ο Ραζβαν και αυτή την χαζομαρα για το ροστερ. Οταν εισαι σε μια μεγαλη ομαδα που σχεδον καθε χρονο παιζει σε 3 διοργανωσεις με αξιωσεις (οχι σαν κομπαρσος) δεν γινεται να μιλας για μικρο ροστερ και για ροστερ βαρια 25 παιχτων. Δεν ειναι νορμαλ. Ειδικα οσο αφορα στους μεσοεπιθετικους θα πρεπε να υπαρχουν τουλαχιστον 9 παιχτες για 4 θεσεις. Οχι 7. Ειδικα στον φορ θες 3 παιχτες και στους μεσοεπιθετικους 2 για καθε θεση στην τριαδα! Και ποιοτικους οχι γατια.
Άβαταρ μέλους
Logistis

Δημοσίευση από Logistis »

ο Τοσκ λεει οτι εγινε νεα βελτιωμενη προταση προς ΔΚ για Κεντζιορα και περιμενουν ακομα και σημερα απαντηση. Αν ειναι αρνητικη τοτε θα ενεργοποιηθει το σεναριο αποκτησης αλλου παικτη.
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

Το ευχάριστο πάντως για να ολοκληρώσω, είναι πως τις τελευταίες ώρες, καταγράφηκαν θετικές εξελίξεις που δεν αποκλείεται να στείλουν άμεσα τον Κεντζιόρα στην Ολλανδία

Βασιλοπουλος
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

Lamosas, χωρίς ίχνος ειρωνείας έχεις τον σεβασμό μου που κατάφερες και διάβασες τον Βασιλ. Δεν παλεύεται ο τύπος.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Logistis έγραψε:ο Τοσκ λεει οτι εγινε νεα βελτιωμενη προταση προς ΔΚ για Κεντζιορα και περιμενουν ακομα και σημερα απαντηση. Αν ειναι αρνητικη τοτε θα ενεργοποιηθει το σεναριο αποκτησης αλλου παικτη.
Πάντως υπάρχει ακόμα χάσμα λέει
Άβαταρ μέλους
cristiano4

Δημοσίευση από cristiano4 »

Οι Πορτογάλοι παπάδες γράφουν για αυτόν δεξί εξτρέμ πρώτη θέση και μετά αριστερό...να χαμε να λέγαμε
https://www.transfermarkt.gr/tiago-gouv ... aison=2022
Άβαταρ μέλους
nikos_algio

Δημοσίευση από nikos_algio »

Η αλήθεια είναι πως δε βγαίνει η σεζόν χωρίς δανεικό από Μπενφίκα :lol:
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Napoli4 έγραψε:Τι προτιμάτε, Μισιτς ή Μειτε;

Εγώ για να είμαι ειλικρινής προτιμώ Μισιτς, άκουσα πως πιέζει πολύ για την επιστροφή του, γουστάρει πολύ την ομάδα και θέλει να έρθει σαν τρελός.
Και σκέφτομαι, έχεις ήδη τον Καμαρά, ο οποίος είναι λίγο φαντασμένος και ίσως να ψάχνει να φύγει αν τα πηγαίνει καλά, αν έρθει και ο Μειτε που είναι της ίδιας φάσης, έχεις ένα κέντρο ναι μεν καλό αλλά επίφοβο στο κομμάτι της αφοσίωσης στο κλαμπ. Ενώ αν έχεις έναν παίκτη που νιώθει όπως ο Μισιτς, που γουστάρει να παίζει για την ομάδα, δεν υπάρχει τέτοιος κίνδυνος. Αγωνιστικά προτιμώ λίγο περισσότερο Μειτε αλλά η διαφορά δεν είναι τόσο μεγάλη, και λαμβάνοντας υπόψη τον χαρακτήρα κλείνω προς τον Κροάτη.
Εγώ Μεϊτέ αλλά το θέμα της αφοσίωσης που θίγεις είναι σοβαρό ζήτημα και για εμένα. Ο παίχτης έχει ξεκάθαρα άλλες προτεραιότητες και, οκ, για επαγγελματίες μιλάμε εν έτει 2024, αν τελικά καταλήξει στον ΠΑΟΚ, δε θα του κρατήσει κανένας μανιάτικο το ότι δεν κάνει σαν τρελός για το κλαμπ αλλά θεωρώ δεδομένο ότι αν του σκάσει λχ Γενάρη μια "προτασάρα" από Αραβία δε θα το πολυσκεφτεί να σε βάλει σε διαδικασία πίεσης για να φύγει. Δε μου δημιουργεί εμπιστοσύνη η όλη του στάση πως θα είναι ικανοποιημένος εδώ ακόμα και αν οι στόχοι και η προοπτική της ομάδας είναι υψηλότεροι φέτος . Αναφέρομαι στην ευρωπαϊκή συμμετοχή κυρίως.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Εγώ να πω την αλήθεια δεν θέλω κανέναν από τους δύο, για τον Μειτε τους λόγους τους γράψατε,για τον Μισιτς θεωρώ ότι μπορούμε να φέρουμε καλύτερο με τα χρήματα που θα χρειαστούν για την αγορά του.
Κρίμα για Μεϊτέ, παιχταράς, ας ελπίσουμε να περάσουμε δύο γύρους και στα playoffs να δώσουμε και λεφτά και κίνητρο για να φέρουμε έναν παιχταρά.
Δεν ανησυχώ ακόμα,θεωρώ ότι όλοι όσοι ασχολούνται με το κομμάτι των μεταγραφών, έχουν την εμπειρία αλλά και την γνώση από τα λάθη του παρελθόντος.
Ο Ιβάν έδωσε το σύνθημα, η ομάδα θα είναι στους ισχυρούς μέχρι το τέλος ,δε γίνεται να μην έχουν καταλάβει το διακύβευμα.
¹
Άβαταρ μέλους
s44

Δημοσίευση από s44 »

Blackgr4 έγραψε:Εν τω μεταξύ παίζει να είμαι ο μόνος που αποκλείω το ενδεχόμενο να έρθει ο Μπρεθγουέιτ. Ένστικτο, όχι πληροφόρηση.
Ίσως έχω επηρεαστεί από τις προηγούμενες φορές τύπου Γκαμπιαντίνι, που όταν το θέμα τραβούσε για καιρό, στο τέλος δεν προχωρούσε.
Που βέβαια στη προκειμένη ρισκάρω να πω πως δεν με χαλάει καθόλου. Δεν έχω καθόλου καλό προαίσθημα για τον συγκεκριμένο.
Φτασμένος, σε τόσο προχωρημένη ηλικία, με τόσα λεφτά στην άκρη, αδυνατώ να καταλάβω που θα βρει το κίνητρο για να δώσει το 100% στον ΠΑΟΚ.
Χίλιες φορές θα προτιμούσα να πάμε σε κάτι "πιο άγνωστο", αλλά με σοβαρό κίνητρο καριέρας, παρά σε κάποιον που έχει ταβανιάσει την καριέρα του και οι προτεραιότητες του ίσως έχουν αλλάξει.
Δεν βγαίνουν όλοι οι 33+ σαν τον Τάισον..

Για παράδειγμα ο Κούχτα (ήταν ο παίκτης που είχα μάθει πως είναι μία από τις δυο επιλογές για τη θέση του φορ πριν από 1+ μήνα), που δεν έχει ούτε το 1/5 του βιογραφικού του Μπρεθγουέιτ, είμαι σίγουρος πως θα έρθει και θα δώσει τα πάντα και θα σκυλιάσει, γιατί έχει αρκετά χρόνια μπάλας μπροστά του.
Με μια δυο καλές χρονιές, μπορεί να τσιμπήσει και μεταγραφή σε πολύ ανώτερο πρωτάθλημα.
συμφωνώ για τον Μπερδεγουεητ, δεν μου αρέσει το στιλάκι κ η φάτσα του...
Άβαταρ μέλους
s44

Δημοσίευση από s44 »

Napoli4 έγραψε:Τι προτιμάτε, Μισιτς ή Μειτε;
και τους δυο
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”