και τι ειναι το ποδοσφαιρο εκθεση ιδεων; αν ειναι να παιζει ο καθε παικτης με βαση την αποψαρα του για το αθλημα καηκαμεShivaspace έγραψε:δυστυχώς αυτόν τον ΠΑΟΚ θέλουν πολλοί συνοπαδοί..με ένα σέντερ φορ στρατιωτάκι να ξεπατώνεται στο μαρκάρισμα και ν ακολουθεί καταγράμμα τις οδηγίες του προπονητή, χωρίς χαρακτήρα και δική του άποψη για το πώς παίζεται η θέση.
70. Mbwana Ally Samatta
-
Re: 33.Mbwana Ally Samatta
Πες μας εσυ φιλε πως πρεπει να παιζεται η θεση του φορ. ΠΑΟΚαρχη εσυ σωτηρα μας, δωσε τα φωτα σου.Shivaspace έγραψε:δυστυχώς αυτόν τον ΠΑΟΚ θέλουν πολλοί συνοπαδοί..με ένα σέντερ φορ στρατιωτάκι να ξεπατώνεται στο μαρκάρισμα και ν ακολουθεί καταγράμμα τις οδηγίες του προπονητή, χωρίς χαρακτήρα και δική του άποψη για το πώς παίζεται η θέση.
- Shivaspace
μια χαρά κινείται ο Samatta στο γήπεδο..έχει παίξει και γω δεν ξέρω πόσους αγώνες στην καριέρα του σ αυτή την θέση σε ομάδες με καλό επίπεδο, λέτε να μην σκαμπάζει?
τέλος πάντων εμένα μου φαίνεται έξυπνος παίκτης, με χαρακτήρα και δεν θα ξεχάσω ποτέ πως με αυτόν βέλος σε διάταξη με 10 παίκτες σηκώσαμε μαγ(κ)ικο πρωτάθλημα στον τελευταίο αγώνα
τέλος πάντων εμένα μου φαίνεται έξυπνος παίκτης, με χαρακτήρα και δεν θα ξεχάσω ποτέ πως με αυτόν βέλος σε διάταξη με 10 παίκτες σηκώσαμε μαγ(κ)ικο πρωτάθλημα στον τελευταίο αγώνα
Συμφωνώ .100%Shivaspace έγραψε:μια χαρά κινείται ο Samatta στο γήπεδο..έχει παίξει και γω δεν ξέρω πόσους αγώνες στην καριέρα του σ αυτή την θέση σε ομάδες με καλό επίπεδο, λέτε να μην σκαμπάζει?
- theodorsalonika
μια χαρά κινείται ο Samatta στο γήπεδο.
ΑΣ ΚΙΝΗΘΕΙ και κατα Αραβια μερια να τελειωνουμε...οχι αλλο σαματα σας παρακαλω φτανει!!!!

ΑΣ ΚΙΝΗΘΕΙ και κατα Αραβια μερια να τελειωνουμε...οχι αλλο σαματα σας παρακαλω φτανει!!!!

- constadine
Τώρα είδα την εκπομπή των Today , λένε ότι η πρόταση για Σαμάτα από Αραβία είναι για δανεισμό και όχι για πώληση .
- AlxNeapoli1
Διετες δεν υπεγραψε? Πως θα γινει δανεισμος?constadine έγραψε:Τώρα είδα την εκπομπή των Today , λένε ότι η πρόταση για Σαμάτα από Αραβία είναι για δανεισμό και όχι για πώληση .
- constadine
Πώς είχαμε δανειστεί εμείς τον Κούρτιτς μέχρι το τέλος του συμβολαίου του.AlxNeapoli1 έγραψε:Διετες δεν υπεγραψε? Πως θα γινει δανεισμος?constadine έγραψε:Τώρα είδα την εκπομπή των Today , λένε ότι η πρόταση για Σαμάτα από Αραβία είναι για δανεισμό και όχι για πώληση .
-
Ότι είναι, αρκεί να χαιρετήσειAlxNeapoli1 έγραψε:Διετες δεν υπεγραψε? Πως θα γινει δανεισμος?constadine έγραψε:Τώρα είδα την εκπομπή των Today , λένε ότι η πρόταση για Σαμάτα από Αραβία είναι για δανεισμό και όχι για πώληση .
Shivaspace έγραψε:δυστυχώς αυτόν τον ΠΑΟΚ θέλουν πολλοί συνοπαδοί..με ένα σέντερ φορ στρατιωτάκι να ξεπατώνεται στο μαρκάρισμα και ν ακολουθεί καταγράμμα τις οδηγίες του προπονητή, χωρίς χαρακτήρα και δική του άποψη για το πώς παίζεται η θέση.

Sorry δεν άντεξα
Ποιον ΠΑΟΚ να θελουμε δηλαδη αν οχι τον ΠΑΟΚ που σηκωσε το πρωταθλημα με φορ στρατιωτακια οπως λες;Shivaspace έγραψε:δυστυχώς αυτόν τον ΠΑΟΚ θέλουν πολλοί συνοπαδοί..με ένα σέντερ φορ στρατιωτάκι να ξεπατώνεται στο μαρκάρισμα και ν ακολουθεί καταγράμμα τις οδηγίες του προπονητή, χωρίς χαρακτήρα και δική του άποψη για το πώς παίζεται η θέση.
-
Είναι φανερό πως ο φίλος ηρωνικά το έγραψε το σχόλιο.Shivaspace έγραψε:δυστυχώς αυτόν τον ΠΑΟΚ θέλουν πολλοί συνοπαδοί..με ένα σέντερ φορ στρατιωτάκι να ξεπατώνεται στο μαρκάρισμα και ν ακολουθεί καταγράμμα τις οδηγίες του προπονητή, χωρίς χαρακτήρα και δική του άποψη για το πώς παίζεται η θέση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Grigorios_PAOK την Τρί 02 Ιούλ 2024, 06:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Shivaspace

(ελπίζω βέβαια η ΑΕΚ Λάρνακας να μην έχει καμία σχέση με την χάρτινη..)