Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
cristiano4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Δημοσίευση από cristiano4 »

Βλέπω τους παπάδες να σκάνε μύτη.... :lol:
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

joshua έγραψε:Πολυ νεκρα παντως βρε παιδακι μου...
Προσωπικά μια βδομαδούλα ακόμα πιστεύω πως μπορώ να σφίξω τα δόντια. Για μετά δεν εγγυώμαι τίποτα.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

πραγματικα δεν κουνιεται φυλλο.. δεν μπορω να πιστεψω οτι κρεμομαστε απο τα χειλια του δανου και μειτε και αν καταφερει ο κεντζιορα να μεινει ελευθερος... καποτε πρεπει να το παρουμε αποφαση για φορ και χαφ.. δεν παει αλλο..
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Το καλό πράγμα αργεί να γίνει.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

... και ο κολιός τον Αύγουστο!
Άβαταρ μέλους
beyes4

Δημοσίευση από beyes4 »

Έτσι κι αλλιώς,όποιος έρθει μετά τις 10/7 δεν πρόκειται να παίξει στον 3ο προκριματικό.Παλι τα ίδια θα έχουμε και φέτος απ ότι φαίνεται.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Να αυτά τα μνμ δεν αντέχω και τα περίμενα και φέτος...
Αυτά τα "έτσι και αλλιώς και τώρα να έρθει"..
Βρε μόνο εμένα δεν έβαλε πέρυσι στο πρώτο ματς
Αυτά πέθαναν πέρυσι στην απόλυτα υπερβατική χρονιά.
Αλλά γιατί να ταλαιπωρείται έτσι κάθε χρόνο;;
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εντωμεταξύ η λίστα με τους ελεύθερους και επίσημα σήμερα μιας και έχουμε 1η Ιουλίου είναι τίγκα στους παίκτες για κάθε γούστο και κάθε θέση...
dev

Δημοσίευση από dev »

απο ελευθερους εχουμε τπτ στα φορ? εκει ειναι το πιο δυσκολο να βρεις
icue

Δημοσίευση από icue »

Ολο και κατι θα γινει αυτη την εβδομαδα. Δεν μπορει.
Portable

Δημοσίευση από Portable »

Ανεξάρτητα το τι θέλουμε εμείς ίσως να κοιτάμε λίγο και την πλευρά των παικτών. Η οικονομία και ισορροπία των προκριματικών, η εύκολοι πρώτοι γύροι δίνουν το χρόνο σε παίκτες κι ομάδες να ψάχνουν καλύτερα και περισσότερο.

Φυσικά και οι προπονητές θέλουν το 90% του ρόστερ στην έναρξη της προετοιμασίας αλλά είναι απλώς ανέφικτο. Δεν ξέρω αν έχει γίνει ποτέ αυτό βασικά.

Περιμένουμε προκρίσεις, καραμπόλες, ψηστηρια και βλέπουμε πως θα πάει. Η περίπτωση Μαξίμοβιτς δεν μετράει γιατί αν ισχύουν τα 2Μ από το Βαζελο τότε τους έπιασε ξεκάθαρα κορόιδα γιατί ο παίκτης απλώς δεν αξίζει τόσα. Ακόμη κι αν κάνουν το triple.

Όλοι θα κλείσουν τα ρόστερ τους όσο περνάνε οι ημέρες και οι μήνες. Αργά προς τέλος Αυγούστου. Το να έρθουν να ενσωματωθούν να μάθουν κλπ δεν υπάρχουν πια στο σύγχρονο ποδόσφαιρο.
Мир

Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Δημοσίευση από Мир »

joshua έγραψε:Εντωμεταξύ η λίστα με τους ελεύθερους και επίσημα σήμερα μιας και έχουμε 1η Ιουλίου είναι τίγκα στους παίκτες για κάθε γούστο και κάθε θέση...
Δεν γουσταρουμε ελεύθερες μεταγραφες εμεις. Ο Παοκτσης γουσταρει «κουκολντκατασταση». μονο δεσμευμένες με συμβόλαια μεταγραφες για εξτρα διαπραγματευσεις με το Μαρακι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Δευ 01 Ιούλ 2024, 20:19, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Εγώ δεν ξέρω τι λέμε εδώ και μέρες αλλά βλέπω μία ομάδα γεμάτη στην Ολλανδία ...

Πραγματικά δεν θυμάμαι πότε ξανά ζήσαμε τέτοιο πράγμα ... ξέρω έχουμε κάποια κενά αλλά ποτέ 1 Ιουλίου δεν είμασταν τόσο γεμάτοι και ποιοτικοί ...

μην ξαναγράφω τα ίδια για τα κενά μας ...

θα ήθελα να κάνω ιδιαίτερη μνεία στον Γκούμα, ο οποίος είναι παιδί που ξέρω σχεδόν από μωρό ... έπαιζε με τον γιό μου και επειδή εκείνα τα χρόνια αυτά τα παιδιά τα έβλεπα σχεδόν κάθε εβδομάδα και μήνα πραγματικά χαίρομαι πολύ ...
θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας καταρχήν ότι πρόκειται για καταπληκτικό παιδί ...

για το ταλέντο του έχουν μιλήσει πολλοί ... εγώ θα ήθελα να εξιτάρω ότι παίζει όπου θέλει στις πλευρές και πιο μέσα ... μιλάμε για σχεδόν δύο ίδια πόδια ... δεν μου φαίνεται καθόλου τυχαίο ότι τον πήρε ο Λούτσε μαζί του, ούτε θα μου φανεί περίεργο εάν η ομάδα δεν κάνει μεταγραφή στα πλάγια να κερδίσουμε έναν ακόμα νεαρό ποδοσφαιριστή των ακαδημιών ... μιλάμε για σπουδαία περίπτωση ... όχι φαντεζί σαν τον Ντέλια αλλά σπουδαίες σύγχρονες ποδοσφαιρικές προδιαγραφές ... πάρτε λοιπόν την νέα μας μεταγραφή ...
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Δεν λέμε ότι η ομάδα είναι άδεια . Αλλά σίγουρα όλοι συμφωνούμε έστω να κλείσει ο Κεντζιορα μεχρι την Παρασκευή .
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Με Μειτε και Κεντζιορα, για μένα, η ομάδα είναι έτοιμη για όλα τα προκριματικά. Εξτρέμ και φορ και αντικαταστάσεις μπορούν περιμένουν μέχρι τελευταία στιγμή.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”