Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Cyriel Dessers τον έχει ως πιθανή μεταγραφή το τρανσφερμαρκετ σε εμάς. 

-
Για τη μεταγραφή του Μαραντόνα πόσο τοις εκατό δίνει το trashfermarkt;
Βεβαια απο αυτη την πατεντα, ο ΠΑΟΚ εχασε 175 χιλιαρικα γιατι το ποσοστο μεταπωλησης του Τζολη ηταν 17,5 %icue έγραψε:Ο Βελγος αρδ που πουλησε τον Κοταρσκι προχθες, εβγαλε οτι η Μπριζ πηρε Τζολη με 6,5. Δηλαδη η Φορτουνα τον πηρε 5,5 απο την Νοριτς για να βγαλει ενα μυριο κερδος ολο και ολο.
Για να δουμε.
- black_star_ninja
3.5 πληρωσε η Φορτουνα για την αγορα νομιζω. Αλλα αυτο δε σχτιζεται με τις μεταγραφες μας. Ισως μονο υπο το πρισμα οτι θα μπορουσαμε να δωσουμε εμεις τα 6.5; βεβαια δεν ξερω αν ο παικτης θα ηθελε να επιστρεψει..
Περα απο εμας, το να εχεις ενα τετοιο λαυρακι στα χερια σου και να το ξεπουλας την πρωτη μερα για να βγαλεις ενα μυριο ειναι κωμικο. Εκτος και αν βαρανε κανονι σαν ομαδα, οποτε παω πασο.
Εγω πιο πολυ το εγραψα για να δουμε τι ψαρια πιανει ο Βελγος αρδ.
Εγω πιο πολυ το εγραψα για να δουμε τι ψαρια πιανει ο Βελγος αρδ.
VfB v2 έγραψε:Ο παπατζής στο τουίτερ λέει ότι μας δίνουν 1εκ για σαμάττα και εμείς θέλουμε παραπάνω.

Άστα αυτά κατ.... ΑΝ Ο ανσαριφαρντ ισοφάριζε αλλά θα έλεγες αν ο Σβαμπ δεν έβαζε το γκολ με Λαμία αλλά θα έλεγες αν ο μπαμπά δεν μπέρδευε τον Αθανασιάδη στο σουτ του σαστρε αλλά θα έλεγες αν η γιαγιά μου είχε ρουλεμάν (σόρυ αγαπημένη μου γιαγιά) αλλά θα έλεγες.... Γειά σου πρωταθλητή κατ.....kataramenos5 έγραψε:Ας φερουν φορ,χαφ,ας μη φερουν Ας κανουν οτι θελουν.
Δε μου καιγεται καρφι.Εχω ακομα μαγικο φιλτρο.
https://youtu.be/U6Ex1FO1nog?feature=shared

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol1 την Δευ 01 Ιούλ 2024, 16:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αν ειναι 3,5 (που μαλλον τελικα τοσο ειναι) τοτε ο Βελγος παπατζης επεσε εξω 2 μυρια με το καλημερα.black_star_ninja έγραψε:3.5 πληρωσε η Φορτουνα για την αγορα νομιζω. Αλλα αυτο δε σχτιζεται με τις μεταγραφες μας. Ισως μονο υπο το πρισμα οτι θα μπορουσαμε να δωσουμε εμεις τα 6.5; βεβαια δεν ξερω αν ο παικτης θα ηθελε να επιστρεψει..

- zarathustra79
Ο Τζόλης επανειλλημένα έχει εκφράσει οτι δε σκοπεύει να επιστρέψει στην Ελλάδα για τα επόμενα πολλά χρόνια. Αν ήταν να τον πάρει ο ΠΑΟΚ, νομίζω οτι θα ήταν ακόμα καλύτερη ευκαιρία να γινόταν αυτό πέρσι το καλοκαίρι όταν και ήταν στα αζήτητα για να καταλήξει στη 2.Bundesliga.
Καλα μιλαμε για παικτη με 10 μυρια χρηματιστηριακη αξια κ οντως τον πηραν μολις 3,5 μυρια κ τον πουλησαν 6,5
Φυσικα τοτε εμεις χασαμε 3 Χ 175 χιλιαρικα απο την μεταπώληση, δηλαδη καπου μισο μυριο
Θυμαται κανενας, ποσα μας τον ζηταγε η Μπρυζ το 2021?
Φυσικα τοτε εμεις χασαμε 3 Χ 175 χιλιαρικα απο την μεταπώληση, δηλαδη καπου μισο μυριο
6.5-7Special 4 έγραψε:Καλα μιλαμε για παικτη με 10 μυρια χρηματιστηριακη αξια κ οντως τον πηραν μολις 3,5 μυρια κ τον πουλησαν 6,5
Μάς έδινε 15 + Κρμέντσικ 11.03.21Special 4 έγραψε:Καλα μιλαμε για παικτη με 10 μυρια χρηματιστηριακη αξια κ οντως τον πηραν μολις 3,5 μυρια κ τον πουλησαν 6,5
https://www.sportime.gr/podosfairo/paok ... ton-tzoli/
-
Το αυτονόητο αποτελεί όαση εδώ μέσα!Blackgr4 έγραψε:Οι πινελιές είναι τελείως άκυρος χαρακτηρισμός.
Όταν ψάχνεις 3 βασικούς παίκτες, στόπερ, χαφ και φορ, δεν μπορείς να τους χαρακτηρίζεις "πινελιές", όπως έκανε ο Κόλκας.
Πινελιά θα ήταν μία προσθήκη για αριστερό εξτρέμ.
Πινελιά θα ήταν μια αναβάθμιση στη θέση του αριστερού μπακ, έτσι ώστε να μην πέφτει τόσο πολύ το επίπεδο όταν δεν παίζει ο Μπάμπα.
Τέλος πινελιά θα ήταν αν άλλαζες τον Έκονγκ με κάποιον που θα αποδώσει καλύτερα.
Δεν είναι πινελιά αυτοί που ψάχνουμε και κατά τη γνώμη μου δεν είμαστε τόσο άνετοι όσο νομίζουμε.
Από τη στιγμή που θα ξεκινήσουν οι αγώνες, ουσιαστικά σταματάνε οι προπονήσεις. Θα μένει ελάχιστος χρόνος ενδιάμεσα από τους αγώνες για να προσαρμόσει ο προπονητής οποιαδήποτε νέα προσθήκη.
Και αν αυτό δεν είναι πρόβλημα απέναντι στην χ-ψ Εγκνατία, μπορεί να είναι πρόβλημα απέναντι στον επόμενο.
Για μένα μέχρι το τέλος της εβδομάδας πρέπει να έχει έρθει το βασικό δεξί στόπερ και το βασικό μας χαφ και μέχρι 15 του μήνα να έχει έρθει ένα φορ ως αντικαταστάτης του Τζίμα, δηλαδή όχι απαραίτητα ο βασικός.
Ένα τράβηγμα να νιώσει ο Μπράντον (φτου φτου), θα πρέπει να κατέβεις με μοναδικό φορ τον Σαμάττα. Ε δεν υπάρχει λόγος για τέτοιο ρίσκο, ανεξάρτητα με το τι έγινε πέρσι.
Τα προκριματικά φέτος είναι πολύ πιο σημαντικά. Μπορείς να αλλάξεις την ιστορία σου. Κυριολεκτικά.
Σε λίγες μέρες ξεκινάει η προσπάθεια για την είσοδο στους ομίλους τσουλου για πρώτη φορά στην ιστορία μας και διαβάζουμε πως μεταγραφες θα γίνουν ανάλογα με τη διοργάνωση που θα καταλήξει η ομάδα!!! Είναι να τρελαίνεσαι! Κάποιοι ζουν στην εποχή Γούμενου...
- ΑποστόληςΑ