Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
george188

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Δημοσίευση από george188 »

Nikos 74 έγραψε:Αν είχε μπει στο τέλος η κεφαλιά του Ανσαριφάρ , ο Σαμάτα θα είχε επικηρυχθεί για την απώλεια του πρωταθλήματος. Θα ήταν σημείο αναφοράς η μηδενική προσφορά ενός φορ εκατομμυρίου για πολλές γενιές οπαδών μας! Φέρτε έναν παικταρά αντίστοιχης ποιότητας με τους μεσοεπιθετικούς που έχει ο πρωταθλητής!
Αυτά τα αν τα λένε οι άλλοι, η κεφαλια του πήγε δύο μέτρα έξω, δεν μπορώ να διαβάζω κ από εμάς τέτοια
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Ο Λουκάς μου άρεσε και μένα πιό πολύ απ τον Πόνσε που τον είχαμε σε μεγάλη υπόληψη εδώ μέσα όταν είχε προταθεί
και σε μας.

Αν ισχύουν αυτά που έγραψε ο πρίστ, Μαρκος και Λουκάς είναι πρό των πυλών. Μιά χαρά μου φαίνεται αν και δεν είμαι σίγουρος για τα έξτρα κιλάκια του Μάρκο.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Εγώ δε βλέπω πως ο προπονητής θα δεχτεί να δώσει επιθετικό πριν τα προκριματικά και μείνει ΠΑΛΙ μονο με Μπράντον.
Για τον ΠΑΟΚ μιλάμε που μπορεί να ασχολείται με μια μεταγραφή για εβδομάδες.
Μακάρι να υπάρχει ΕΤΟΙΜΟΣ να μπει στο αεροπλάνο αντικαταστάτης και να φύγει ο Σαματα. Αλλά έτοιμος.
Και μετά περιμένουμε με άνεση και τον κάθε Μπρεθ
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Δημοσίευση από AlxNeapoli1 »

Στειλτε τον τωρα που βρεθηκε ευκαιρια. Εχεις και τον παιχταρα Ντεσποντοφ για φορ κατ'αναγκη.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Με ψήνει πολύ σε αυτή τη φάση το Μπογε & Λιβαγια.

Νομίζω με αυτούς τους 2 καλυπτομαστε και στο φορ και στα εξτρέμ, καθώς και οι 2 μπορούν να παίξουν στην πιο πίσω γραμμή. Ο Λιβαγια μπορεί και ως 10αρι, ο Μπογε και δεξιά και κυρίως αριστερά.

Ακόμα και ως εξτρέμ να λογίζεται ο ένας, αυτομάτως καλύπτει και την θέση του 3ου επιθετικού. Μια χαρά θα πω εγώ.

Να δούμε βέβαια γιατί όλα αυτά βασίζονται σε φήμες, μέχρι τώρα δεν έχει βγει τίποτα προς τα έξω...
paokspren

Δημοσίευση από paokspren »

Δε νομίζω ο Λιβάγια να μπορεί να παίξει αριστερά σε αυτή την φάση της καριέρας του, και σίγουρα όχι στο ίδιο στυλ με τον Τάισον. Δεν ήταν και ποτέ η φυσική του θέση.

Ο μάνατζερ του Σαματά πρέπει να είναι καταπληκτικός στην δουλειά του.
Nikos 74

Δημοσίευση από Nikos 74 »

george188 έγραψε:
Nikos 74 έγραψε:Αν είχε μπει στο τέλος η κεφαλιά του Ανσαριφάρ , ο Σαμάτα θα είχε επικηρυχθεί για την απώλεια του πρωταθλήματος. Θα ήταν σημείο αναφοράς η μηδενική προσφορά ενός φορ εκατομμυρίου για πολλές γενιές οπαδών μας! Φέρτε έναν παικταρά αντίστοιχης ποιότητας με τους μεσοεπιθετικούς που έχει ο πρωταθλητής!
Αυτά τα αν τα λένε οι άλλοι, η κεφαλια του πήγε δύο μέτρα έξω, δεν μπορώ να διαβάζω κ από εμάς τέτοια
Υπάρχει ένα βίντεο πίσω από την εστία και δείχνει να αργεί ο Νασμπεργκ να πάει στο μαρκάρισμα και η κεφαλιά να πηγαίνει διπλά από το δοκάρι.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

WestBlock4 έγραψε:
mbison έγραψε:
dev έγραψε:σαν να φαινεται οτι εχουμε παντως ενα μικρο διαμαντι τον 18χρονο Γκουμα στην αποστολη για ολλανδια

https://www.youtube.com/watch?v=WPCO6-gm8Kw
Έχουμε κ προπονητή που θα τον βάλει μόνο αν τραυματιστούν οι άλλοι στη θέση του
Πάλι καλά υπάρχουν,τέτοια σχόλια κ μπορούμε κ γελάμε...
Μιλάμε για έπος χαζομαρας
Kρυάδες, εξυπνακισμοί & χιούμορ επιπέδου νηπιαγωγείου
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Δυστυχως καλα σου τα λεει ο west....αυτου του τυπου τα σχολια τα εφαγα στην μαπα ολη την χρονια πηγαινα γηπεδο εβγαζα γουστα και βγαινοντας ακουγα αυτα τα σχολια απο τους ξυπνιτζιδες του ραδιοφωνου......τι να πω λυπαμε που τα ακουω και εδω......
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol1 την Κυρ 30 Ιουν 2024, 11:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
kos

Δημοσίευση από kos »

Πιστεύω πως πρώτη φορά είμαστε ελκυστικός προορισμός για σοβαρούς παίκτες.
Δεν είναι μόνο το Τσάμπιονς λιγκ. είναι και η ομάδα που έχουμε και ο προπονητής.
Οπότε δεν αγχώνομαι για το ποιός θα έρθει.
Το σημαντικότερο είναι να μην πουλήσουμε βασικό παίκτη.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

το αν το σπυρανε και δεν φυτρωσε μην αναπαραγης την κλαψα χαρτινων και ρουλη δυο μετρα μακρια ηταν ετσι και αλλιως.....
kos

Δημοσίευση από kos »

για σαματα εκονγκ ραφα τσιγγαρα νασμπεργκ και μουργκ κάθε πρόταση καλοδεχούμενη.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

eorptol1 έγραψε:
το αν το σπυρανε και δεν φυτρωσε μην αναπαραγης την κλαψα χαρτινων και ρουλη δυο μετρα μακρια ηταν ετσι και αλλιως.....
Κι αν είχε μπει η κεφαλιά του Κουλιερακη και κάναμε το 2-3 με αεκ θα το είχαμε πάρει πριν πάμε στο βικελαου
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Aν πουληθει ο Σαματα,αμην παναγια μου,παμε για 2 επιθετικους εναν για βασικο και εναν για 3ο...
Να προβλεψω ο 3ος μηπως ειναι τελικα ο Μιριτεγιο???
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Ginola που εισαι παικταρα μου; Prist; Επιμορφωστε μας
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”