Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Δημοσίευση από Shivaspace »

με τον προηγούμενο ιδιοκτήτη δεν είχε πρόβλημα? ε τώρα με τον ιλιόπουλο ας ξαναπάει στην χάρτινη! ή μήπως να τον πάρουμε για να μην ενισχυθεί ο αντίπαλος? :twisted:
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Στο μεταξύ τί γίνεται; Ήταν να ανακοινωθεί σήμερα 7 με 8 μ.μ. ο σέντερ φορ. Ακόμα;
Ο Μεϊτέ μπήκε στο αεροπλάνο;
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

nunies4 έγραψε:
icue έγραψε:Καποιοι ειχατε αναρωτηθει τι κερδιζει ο παπατζης στο τουιτερ αφου εκει δεν υπαρχει καποιο εσοδο. Ο εξυπνος αυτος παπατζης αφου μαζεψε εναν ικανο αριθμο για το κοπαδι του, τωρα προμοταρει το instagram του για να "αποκαλυψει" εκει το φορ.

Επισης ο αλλος ο παπατζης ο Βελγος αρδ που μας ειπε για κρισιμες ωρες για τον Κοταρσκι, ειδα στο τουιτερ του καποια στιγμη οτι εδινε τελειωμενο του Τσαμπι Αλονσο στην Λιβερπουλ. Καλα ειχε παει αυτο.

Τελος αν ποτε φωναξετε την κοπελα που γραφει στο sdna για συνεντευξη, θα ηθελα να την ρωτησετε πως ειναι να εισαι το τζουκ μποξ των μανατζαραιων.
Εννοείται ότι αυτό ισχύει. Και κάποιοι τσιμπάνε...
Αλήθεια ποιο είναι το Instagram του :D :mrgreen: :roll: ?
Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι ότι αυτών εστί η βασιλεία των ουρανών
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:
Athens έγραψε:
Unpsofable78 έγραψε:Ο kyri λέει ότι κλείσαμε φορ και απομένουν τα διαδικαστικά με την ομάδα του. Στις 7 με 8 θα πει το όνομα. Μαααλιστα
στις 7 ιουλιου ή στις 7 το απογευμα?
Στις 7 θάλασσες :mrgreen:
Τί έγινε, κλείσαμε τον Σεβάχ τον θαλασσινό;
dev

Δημοσίευση από dev »

σαν να φαινεται οτι εχουμε παντως ενα μικρο διαμαντι τον 18χρονο Γκουμα στην αποστολη για ολλανδια

https://www.youtube.com/watch?v=WPCO6-gm8Kw
Maezono Masakiyo

Δημοσίευση από Maezono Masakiyo »

nunies4 έγραψε:
icue έγραψε:Καποιοι ειχατε αναρωτηθει τι κερδιζει ο παπατζης στο τουιτερ αφου εκει δεν υπαρχει καποιο εσοδο. Ο εξυπνος αυτος παπατζης αφου μαζεψε εναν ικανο αριθμο για το κοπαδι του, τωρα προμοταρει το instagram του για να "αποκαλυψει" εκει το φορ.

Επισης ο αλλος ο παπατζης ο Βελγος αρδ που μας ειπε για κρισιμες ωρες για τον Κοταρσκι, ειδα στο τουιτερ του καποια στιγμη οτι εδινε τελειωμενο του Τσαμπι Αλονσο στην Λιβερπουλ. Καλα ειχε παει αυτο.

Τελος αν ποτε φωναξετε την κοπελα που γραφει στο sdna για συνεντευξη, θα ηθελα να την ρωτησετε πως ειναι να εισαι το τζουκ μποξ των μανατζαραιων.
Εννοείται ότι αυτό ισχύει. Και κάποιοι τσιμπάνε...
Αλήθεια ποιο είναι το Instagram του :D :mrgreen: :roll: ?

kyritnt
Pellaios

Δημοσίευση από Pellaios »

Δεν μιλάμε σύμφωνα με το τι γράφει ο καθένας ανώνυμα στα σοσιαλ αλλά σύμφωνα με τα γεγονότα και την λογική.
Από την στιγμή που δόθηκε ο Τζήμας είναι φανερό ότι θα κινηθούμε για φορ άμεσα. Τον λιβαγια τον σπρώχνουν στον ΠΑΟΚ από τα μεταξύ μας ματς.
Δεν νομίζω ότι η ομάδα και ιδιαίτερα ο ραζβαν είναι θετικοί για την περίπτωση του (άποψη μου)
Τίποτα άλλο....
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Δημοσίευση από AlxNeapoli1 »

Θεωρω οτι ειναι κλεισμενος ο Λιβαγια και περιμενουν να δουν τι θα γινει με σαματα για να ερθει κι αλλος. Εξ ου και η ανακοινωση Τζεκο
Άβαταρ μέλους
beyes4

Δημοσίευση από beyes4 »

Pellaios έγραψε:Τον λιβαγια δεν τον γουστάρω
Μου φαίνεται εγωκεντρικός
Δεν νομίζω ότι το μενταλιτε του ταιριάζει με αυτό που χτιστεί ανάμεσα στους μεσοεπιθετικούς μας Μπράντον σαματα ζιβκο δεσπότη Τάισον ντελια μουργκ...δεν βλέπω πως μπορεί να κολλήσει με αυτούς
Πιθανόν να κάνει που@@@@ τα αποδυτήρια
Θεωρώ απίθανο να παίξει πρώτα για την ομάδα και μετά για την πάρτη του
Νομίζω ότι είμαστε καλύτερα χωρίς αυτόν παρα με αυτόν
Άποψη μου....
Ενας παιχτης μπορει να κανει ταναπου τα αποδυτηρια μόνο οταν το 'επιτρέψει' ο προπονητής.Και ο Λουτσεσκου δεν ειναι απο αυτους.Βλεπε περίπτωση ουαρντα.
Мир

Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Δημοσίευση από Мир »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

"clubs participating in UEFA competitions must have a maximum of 25 players in their squad, with at least 8 of these players being locally trained and 4 of them being club trained, plus maximum 1 pokemon under exceptional circumstances."

κλείσαμε με Καμαρά, ούτε η uefa δεν το επιτρέπει για Λιβάγια
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Pellaios έγραψε:Τον λιβαγια δεν τον γουστάρω
Μου φαίνεται εγωκεντρικός
Δεν νομίζω ότι το μενταλιτε του ταιριάζει με αυτό που χτιστεί ανάμεσα στους μεσοεπιθετικούς μας Μπράντον σαματα ζιβκο δεσπότη Τάισον ντελια μουργκ...δεν βλέπω πως μπορεί να κολλήσει με αυτούς
Πιθανόν να κάνει που@@@@ τα αποδυτήρια
Θεωρώ απίθανο να παίξει πρώτα για την ομάδα και μετά για την πάρτη του
Νομίζω ότι είμαστε καλύτερα χωρίς αυτόν παρα με αυτόν
Άποψη μου....

Επαυξάνω κι εγώ.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Ο Λιβαγια είναι παικταρα! Πέρα από σούταρα , προσωπικότητα έχει κάτι απίστευτο που δεν το έχει κανένας αυτήν τη στιγμή στην ομάδα. Μπορεί να κατεβάσει οποιαδήποτε μπαλιά μακρινή , είτε πάσα είτε διώξιμο, να γυρίσει πρόσωπο και με μια πάσα στο σωστό χρόνο να σμπαραλιάσει οποιαδήποτε άμυνα στο τρανζισιον .. Με Λιβαγια κάνω πρόβλεψη ότι ο Ντεσποντοβ θα βάλει πάνω από είκοσι γκολ.. Εδώ και καιρό λέγεται για προσπάθεια του Γιωργη να φέρει Κάμαρα και Λιβαγια. Ο ένας ήρθε , ο άλλος η πληροφόρηση λέει ότι προσπαθεί να μείνει ελεύθερος για να έρθει. Από την πρώτη στιγμή που το άκουσα ενθουσιάστηκα γιατί πίστευα και πιστεύω ότι με Κάμαρα και Λιβαγια αν δεν φύγει κανείς ( Μειτε και Κετζιορα δηλαδή ) περναμε ομίλους τσου λου.. Ελπίζω να ανεβεί και ο Γιαννουλης στο τρένο του τσου λου με τον οποίο το Μαράκι έχει μιλήσει πριν πολύ πολύ καιρό..
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Πιθανη απόκτηση Λιβαγια ισως σημαινει και απομακρυνση της πιθανοτητας να ερθει αριστερο εξτρεμ σ αυτην την φαση, μιας και παιζει και αριστερα. Δεν τρελαινομαι για να ειμαι ειλικρινης, και ξενερωνω και λιγο με αυτην την ανακυκλωση παιχτων, λες και δεν υπαρχουν αλλοι παιχτες, αλλα οκ. Απο το να μην ερθει κανενας ας ερθει Λιβαγια Μειτε και Κετζιορα σ αυτη τη φαση, να παμε στα προκριματικα, και ελπιζω πως αν τα παμε καλα,μπορει να εχουμε κανα 2 καλες κινησεις στα χασομερια.
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

και οι 2 είναι για μην πω για αυτό και ο Warda ενώ ήταν στον Πανσεραικό πετούσε δεν τον ήθελε και ο P.Garcia αν κ αποχώρησε και πήγε προπονητής στον Ατρόμητο.

Ο Livaja ίδιος χαρακτήρας είναι που είπαν τα παλικάρια παραπάνω post τους.
Ας περιμένουμε τι θα φέρει η διοίκηση στην θέση 9 πατώντας ανανέωση στην σελίδα μήπως ξέρουν τίποτα κάποιοι εδώ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”