Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
καλά, πώς κατάφερε η χάιντουκ να δελεάσει τον τζέκο?
να έχει η χάιντουκ στο ρόστερ της λιβάγια και τζέκο, την ώρα που ο ΠΑΟΚ έχει σαμάτα και μπράντον
το λες και οξύμωρο
να έχει η χάιντουκ στο ρόστερ της λιβάγια και τζέκο, την ώρα που ο ΠΑΟΚ έχει σαμάτα και μπράντον
το λες και οξύμωρο
-
Εντάξει. Τζέκο στα 38 και εμείς αν το θέλαμε και το επιδιώκαμε πιστεύω θα μπορούσαμε να φέρουμε.
Έλα ντε και έρχεται από καλή χρονιά ο τζεκο. Βέβαια στα 38 πλέον αλλά νομίζω τα έχει κάνα δυο χρονάκια σε αυτό το επίπεδο ακόμαdanirifle έγραψε:καλά, πώς κατάφερε η χάιντουκ να δελεάσει τον τζέκο?
το λες και οξύμωρο
Γιατί θα μας χαλούσε? 25 γκολ και 10 ασσιστ σε 46 παιχνίδια είχε πέρυσι στην Φενέρ.Maezono Masakiyo έγραψε:Εντάξει. Τζέκο στα 38 και εμείς αν το θέλαμε και το επιδιώκαμε πιστεύω θα μπορούσαμε να φέρουμε.
Αυτή την στιγμή ετοιμαζάστε για προκριματικά ΤσουΛου με τον Σαματά. Είμαστε απελπισμένοι στην θέση του επιθετικού.
- AlxNeapoli1
Ωχ ετοιμασου για πεσιμοbeyes4 έγραψε:Αντε να έρθει γρήγορα ο φορ,πριν καταλήξουμε να ευχόμαστε να μην πάθει κάτι ο Μπραντον και μείνουμε με τον κανέναν.
Αυτο ειναι που δεν μπορω να χωνεψω. Επρεπε να τον παρουμεMaezono Masakiyo έγραψε:Εντάξει. Τζέκο στα 38 και εμείς αν το θέλαμε και το επιδιώκαμε πιστεύω θα μπορούσαμε να φέρουμε.
-
paokspren έγραψε:Γιατί θα μας χαλούσε? 25 γκολ και 10 ασσιστ σε 46 παιχνίδια είχε πέρυσι στην Φενέρ.Maezono Masakiyo έγραψε:Εντάξει. Τζέκο στα 38 και εμείς αν το θέλαμε και το επιδιώκαμε πιστεύω θα μπορούσαμε να φέρουμε.
Αυτή την στιγμή ετοιμαζάστε για προκριματικά ΤσουΛου με τον Σαματά. Είμαστε απελπισμένοι στην θέση του επιθετικού.
υπο το πρίσμα οτι αυτη τη στιγμή δεν έχουμε καλύτερο όχι δεν χαλάει.Υπο αυτό το πρίσμα δεν χαλάει και σχεδόν κανένα απο τα ονόματα που έχουν ακουστεί. Αλλα δεν νομίζω και ο Λούτσε να ήθελε εκει μπροστά κάτι τέτοιο. Οι άμυνες στη Τουρκία την τελευταία τριετία παίζει να ναι και χειρότερες απο αυτές των πρωταθλημάτων στις κάτω χώρες.
- ΑποστόληςΑ
Δεν συμφωνήσαμε στο ποσοστό μεταπώλησης.aivas19 έγραψε:Αυτο ειναι που δεν μπορω να χωνεψω. Επρεπε να τον παρουμεMaezono Masakiyo έγραψε:Εντάξει. Τζέκο στα 38 και εμείς αν το θέλαμε και το επιδιώκαμε πιστεύω θα μπορούσαμε να φέρουμε.
Inside information , δεν θα έρθει κανείς μέχρι να παίξουμε τα δύο πρώτα ματς. 

-
Αυτός που είχες αναφέρει ως στόχο απο πορτογαλικό πρωτάθλημα ποιος ήταν μπορεις να πεις;
Τον λιβαγια δεν τον γουστάρω
Μου φαίνεται εγωκεντρικός
Δεν νομίζω ότι το μενταλιτε του ταιριάζει με αυτό που χτιστεί ανάμεσα στους μεσοεπιθετικούς μας Μπράντον σαματα ζιβκο δεσπότη Τάισον ντελια μουργκ...δεν βλέπω πως μπορεί να κολλήσει με αυτούς
Πιθανόν να κάνει που@@@@ τα αποδυτήρια
Θεωρώ απίθανο να παίξει πρώτα για την ομάδα και μετά για την πάρτη του
Νομίζω ότι είμαστε καλύτερα χωρίς αυτόν παρα με αυτόν
Άποψη μου....
Μου φαίνεται εγωκεντρικός
Δεν νομίζω ότι το μενταλιτε του ταιριάζει με αυτό που χτιστεί ανάμεσα στους μεσοεπιθετικούς μας Μπράντον σαματα ζιβκο δεσπότη Τάισον ντελια μουργκ...δεν βλέπω πως μπορεί να κολλήσει με αυτούς
Πιθανόν να κάνει που@@@@ τα αποδυτήρια
Θεωρώ απίθανο να παίξει πρώτα για την ομάδα και μετά για την πάρτη του
Νομίζω ότι είμαστε καλύτερα χωρίς αυτόν παρα με αυτόν
Άποψη μου....
- AlxNeapoli1
Θα τον φιλτραρει ο Ρασβαν. Δε θα παρει στην ομαδα παικτη που θα διαταραξει την χημεια.
You cannot teach an old dog new tricksAlxNeapoli1 έγραψε:Θα τον φιλτραρει ο Ρασβαν. Δε θα παρει στην ομαδα παικτη που θα διαταραξει την χημεια.
Είδαμε τι έγινε και με τον κουρτιτς.....
Πως είναι δυνατόν να είμαστε χειρότεροι με τον Λιβάγια αντί για τον Σαματά. Η ποδοσφαιρική διαφορά είναι χαώδης και όσον αφορά το μεντάλιτι χίλιες φορές ένας παίκτης νικητής και ηγετικός, ακόμα κι αν είναι εγωκεντρικός, σε σύγκριση με τον δικό μας που ενεργητικά απέφευγε τις ευκαιρίες για γκολ γιατί φοβόταν να μη το χάσει.
Η χρυσόσκονη του πρωταθλήματος είναι η μόνη εξήγηση ότι πολλοί εδώ μέσα είναι οκ με τον Σαματά. Η ομάδα πέρυσι ήταν ληψή στην θέση του φορ και έφυγε και ο Τζήμας. Αν είχαμε ένα κανονικό επιθετικό πέρυσι αντί για τον Τανζανό θα είχαμε πάρει το πρωτάθλημα με άνεση.
Η χρυσόσκονη του πρωταθλήματος είναι η μόνη εξήγηση ότι πολλοί εδώ μέσα είναι οκ με τον Σαματά. Η ομάδα πέρυσι ήταν ληψή στην θέση του φορ και έφυγε και ο Τζήμας. Αν είχαμε ένα κανονικό επιθετικό πέρυσι αντί για τον Τανζανό θα είχαμε πάρει το πρωτάθλημα με άνεση.