Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
geosar

Re: Freitas Adelino André Vieirinha

Δημοσίευση από geosar »

Ειπανε οτι δεν ειναι κατι ανησυχητικο παντως...
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

ο γιγης φταιει
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Dinoko80, λογικά κάνεις πλάκα, αλλά θα σε πω μια ιστορία... Αληθηνη...

Το 2003, όταν ήμουν τρίτη δημοτικού, παιδάκια ήμασταν, μάλωσα με έναν και εσπασα το χέρι μου στον όμο και το χέρι μετατοπίστηκε προς τα μέσα... Πήγα σε ένα νοσοκομείο, κρατικό, δεν θυμάμαι ποιο αλλά άμα θες ρωτάω τους γονείς μου, και μου είπαν ότι είναι καταγμα αλλά δεν μπαίνει γυψος και το μονο που μπορώ να κάνω είναι να το έχω ακίνητο για 2-3 βδομάδες. Ο μπαμπας μου ανυσηχησε, ευτυχώς, και επειδη τύχαινε ο Γιγής να του έχει κάνει 2 εγχειρήσεις και την αδερφή του (την θεια μου) μια (που αν δεν την έκανε δεν θα μπορουσε να περπατησει τώρα), αποφάσισε να με πάει εκεί. Πήγαμε στο Διαβαλκανικό, και που με είδε είπε ευτυχως που με πηγανε γιατι μια δυο μέρες ακόμα και δεν θαμπορουσα να κουνησω το χέρι μου για την υπόλοιπη ζωη μου!! Το αποτέλεσμα ήταν μετά απο 3 μήνες θεραπεία το χερι μου να επανέλθει κάπου στο 95%. (Καποιες κινησεις όπως το να τρίβεις στην πλάτη σου κατα τη διαρκεια ενος ντουζ, το δεξι μου χερι δεν μπορεί να της κάνει εξίσου με το αριστερό). Και όταν πήγαμε να τον πληρώσουμε (οι γονείς μου βασικά) είπε δώστε ότι θελετε εσείς σε μένα και πληρώστε τα έξοδα του νοσοκομείου (γαζες και τέτοια...). Αν δεν ήταν αυτος δεν θα μπορούσα να κουνησω το χέρι μου τώρα!!! Και όπως έμαθα πρόσφατα (δεν μου το είχαν πει), υπήρχε πιθανοτητα (μεγάλη κι όλας) να μην ξανακουνησω το χέρι μου, παρ' ότι έκανα την θεραπεία του Γιγη. Ο ιδιος ο Γιγης το θεώρησε θαυμα και για αυτό δεν δεχτηκε να πάρει λεφτά, γιατί απο ότι είπε του εφτανε η ικανοποίηση ότι έγινα καλά...

Για τέτοιον άνθρωπο μιλάμε...

ΥΓ: Πρίν 2 χρόνια, εγχειρησε και την 20χρονη, τότε, ξαδέρφη μου, η οποία τύχαινε να είναι μαθητρια του ΓΙγη στην Ιατρική στο ΑΠΘ. Και εκείνη λέει τα καλύτερα...

Για αυτό το λόγο, ακόμα και πλάκα να κάνεις (που απο ότι καταλαβα κάνεις), θα σε παρακαλούσα να μην κάνεις πλάκα με τον συγκεκριμένο ανθρωπο...

Ευχαριστώ!
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Αυτό νομίζω βάζει και στη θέση τους τα όσα λέγονται έστω και για αστείο για τον γιατρό της ομάδας...!!!

:pano:
Άβαταρ μέλους
ContrerasPablo

Δημοσίευση από ContrerasPablo »

gika έγραψε:Dinoko80, λογικά κάνεις πλάκα, αλλά θα σε πω μια ιστορία... Αληθηνη...

Το 2003, όταν ήμουν τρίτη δημοτικού, παιδάκια ήμασταν, μάλωσα με έναν και εσπασα το χέρι μου στον όμο και το χέρι μετατοπίστηκε προς τα μέσα... Πήγα σε ένα νοσοκομείο, κρατικό, δεν θυμάμαι ποιο αλλά άμα θες ρωτάω τους γονείς μου, και μου είπαν ότι είναι καταγμα αλλά δεν μπαίνει γυψος και το μονο που μπορώ να κάνω είναι να το έχω ακίνητο για 2-3 βδομάδες. Ο μπαμπας μου ανυσηχησε, ευτυχώς, και επειδη τύχαινε ο Γιγής να του έχει κάνει 2 εγχειρήσεις και την αδερφή του (την θεια μου) μια (που αν δεν την έκανε δεν θα μπορουσε να περπατησει τώρα), αποφάσισε να με πάει εκεί. Πήγαμε στο Διαβαλκανικό, και που με είδε είπε ευτυχως που με πηγανε γιατι μια δυο μέρες ακόμα και δεν θαμπορουσα να κουνησω το χέρι μου για την υπόλοιπη ζωη μου!! Το αποτέλεσμα ήταν μετά απο 3 μήνες θεραπεία το χερι μου να επανέλθει κάπου στο 95%. (Καποιες κινησεις όπως το να τρίβεις στην πλάτη σου κατα τη διαρκεια ενος ντουζ, το δεξι μου χερι δεν μπορεί να της κάνει εξίσου με το αριστερό). Και όταν πήγαμε να τον πληρώσουμε (οι γονείς μου βασικά) είπε δώστε ότι θελετε εσείς σε μένα και πληρώστε τα έξοδα του νοσοκομείου (γαζες και τέτοια...). Αν δεν ήταν αυτος δεν θα μπορούσα να κουνησω το χέρι μου τώρα!!! Και όπως έμαθα πρόσφατα (δεν μου το είχαν πει), υπήρχε πιθανοτητα (μεγάλη κι όλας) να μην ξανακουνησω το χέρι μου, παρ' ότι έκανα την θεραπεία του Γιγη. Ο ιδιος ο Γιγης το θεώρησε θαυμα και για αυτό δεν δεχτηκε να πάρει λεφτά, γιατί απο ότι είπε του εφτανε η ικανοποίηση ότι έγινα καλά...

Για τέτοιον άνθρωπο μιλάμε...

ΥΓ: Πρίν 2 χρόνια, εγχειρησε και την 20χρονη, τότε, ξαδέρφη μου, η οποία τύχαινε να είναι μαθητρια του ΓΙγη στην Ιατρική στο ΑΠΘ. Και εκείνη λέει τα καλύτερα...

Για αυτό το λόγο, ακόμα και πλάκα να κάνεις (που απο ότι καταλαβα κάνεις), θα σε παρακαλούσα να μην κάνεις πλάκα με τον συγκεκριμένο ανθρωπο...

Ευχαριστώ!
:( :( :o :o :shock: :shock: :? :? :oops: :oops: :cry: :cry: τωρα εισαι καλα?
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Εεε... Ολοι άλλοι καλά είναι!! :opaokara: :opaokara:

Σοβαρά τώρα, ναι... Σου ειπα, όταν τεντώνω το χέρι για να φτάσει πισω στην πλάτη μου, δεν φτάνει πολύ ψηλά σε συγκριση με το αριστερό μου... Αλλά κατα τα άλλα δεν έχω βρει κάτι άλλο προβληματικό πάνω του... :lol:
Να ναι καλά ο doctor... Που τον κράζουν ορισμένοι (και δεν λεω για σενα Diniko)...
Άβαταρ μέλους
ContrerasPablo

Δημοσίευση από ContrerasPablo »

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: αφου τα κανει ολα τα αλλα το χερι :opaokara: :opaokara:
βασικα εχεις και αλλα προβληματα :opaokara: :opaokara:http://www.youtube.com/watch?v=qMiN7RwhU-8
δες απο το 1:00 ως το 1:30 :opaokara: :opaokara: αυτος μπορει και με τα δυο χερια :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
milhouse777

Δημοσίευση από milhouse777 »

Αν και off-topic ,ο Γιγής είναι ο καλύτερος Έλληνας ορθοπεδικός, από προσωπική εμπειρία...

Όσο για τον Vieirinha δεν είναι μάλλον κάτι σοβαρό, όπως γράφεται και στο site της ομάδας.

http://www.paokfc.gr/swift.jsp?CMCCode= ... =14H6T3KT2
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

http://www.metrosport.gr/archives/11597

Σήμερα θα διηγηθώ μια ιστορία από τα παλιά. Πριν 30 και βάλε χρόνια. Τότε που το ποδόσφαιρο ήταν κάτι σχετικά διαφορετικό από το σημερινό και ο επαγγελματισμός ήταν πιο κάτω από την φιλία, την ανθρωπιά και το καθήκον. Και φυσικά από τον όρκο του Ιπποκράτη. Μια ιστορία που μετά τα τόσα χρόνια καλό είναι να έρθει στην επιφάνεια, όπως έρχονται στην επιφάνεια τα αρχεία του Φόρεϊν Οφις στην Αγγλία για τα όσο καταγράφτηκαν πριν 40 ή 50 χρόνια στην Ιστορία.

Ο Λες Σάννον είχε φύγει από τον ΠΑΟΚ και καθοδηγούσε τον γειτονικό Ηρακλή. Ο Παναγιώτης Γιγής ήταν πάντα ο γιατρός – ορθοπεδικός του ΠΑΟΚ και μια στιβαρή φιλία και εκτίμηση συνέδεε τους δυο άνδρες από την εποχή της συνεργασίας τους στον ΠΑΟΚ.

Σάββατο βράδυ, παραμονή αγώνα ΠΑΟΚ- Ηρακλή, στην Τούμπα για το πρωτάθλημα, ο Βρετανός τεχνικός των «κυανόλευκων» είναι ιδιαίτερα ανήσυχος, αφού το μεγάλο του αστέρι και ατού της ομάδας, ο Βασίλης Χατζηπαναγής, δεν αισθάνεται καλά κι έχει ενοχλήσεις στα πόδια, τους προσαγωγούς, δεν θυμάμαι ακριβώς που, αλλά έχει ενοχλήσεις. Αποφασίζει λοιπόν και παρακάμπτοντας το πρωτόκολλο παίρνει στο τηλέφωνο τον Παναγιώτη Γιγή, αντί του γιατρού της δικής του ομάδας, και τον συμβουλεύεται για το τι πρέπει να κάνει με τον Βάσια που τον χρειάζεται απαραίτητα για το ματς κόντρα στον ..ΠΑΟΚ.

Ο Παναγιώτης Γιγής, του προτείνει να έρθει με κάποιο τρόπο στο ιατρείο του ο Χατζηπαναγής, στο κέντρο της πόλης, για να τον δει, να τον εξετάσει και να αποφανθεί ιατρικά αν θα μπορούσε να παίξει.
Φθάνει λοιπόν με ένα ταξί ο Χατζηπαναγής στο ιατρείο του κ. Γιγή, τον εξετάζει ο γιατρός του ΠΑΟΚ, του συστήνει μια σύντομη αγωγή για το βράδυ και τον καθησυχάζει πως δεν είναι κάτι σοβαρό, αλλά αποτέλεσμα κόπωσης, και πως μπορεί να παίξει με σταδιακή άνοδο στροφών και με σχετική προσοχή στο παιχνίδι του.

Τον ευχαριστεί ο μεγάλος Βάσια και φεύγει. Μιλάνε κατόπιν στο τηλέφωνο Σάννον και Γιγής και ο γιατρός του ΠΑΟΚ ως επιστήμονας και άνθρωπος δίνει το «πράσινο» φως στην χρησιμοποίηση του μεγάλου άσου, κόντρα στην ίδια την ομάδα του. Σε μια χρονική περίοδο μάλιστα που ο Χατζηπαναγής ήταν κάτι παραπάνω από «μισός Ηρακλής».

Την επομένη μέρα ο Ηρακλής κατεβαίνει στην γεμάτη Τούμπα με τον Βασίλη στην ενδεκάδα και για ένα ημίχρονο κάνει τον ΠΑΟΚ ό,τι θέλει. Ο Βάσια παίζει μπάλα πολλών μεγατόνων και στον ΠΑΟΚ δεν ξέρουν πώς να τον αναχαιτίσουν. Ο Δικέφαλος είναι μια ομάδα εξαιρετική στο γήπεδο αλλά με τον Βασίλη δεν μπορείς να τα βγάλεις πέρα.

Στο ημίχρονο κι ενώ το σκορ είναι ισόπαλο 0-0, ή προηγείται ο Ηρακλής 0-1 (επίσης δεν θυμάμαι) ο γιατρός του ΠΑΟΚ περιγράφει στον υπεύθυνο ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας τον Χρόνη Πετρίδη, τι είχε συμβεί την περασμένη βραδιά με τον Χατζηπαναγή, για να εισπράξει ένα πελώριο φάσκελο από τον Χρόνη, που τότε διατηρούσε στην Βασιλέως Ηρακλείου ένα μεγάλο κατάστημα με τζάμια και σχετικά με είδη υγιεινής.

Αμετακίνητος στην ορθότητα

Ο Παναγιώτης Γιγής αμετακίνητος στην ορθότητα της ενέργειας του έχει βάλει πάνω από το «θέλω» το «πρέπει» και αισθάνεται ήσυχος με τον εαυτό του. Σαν επιστήμονας έκανε αυτό που είχε ορκιστεί να κάνει. Η αγωνία του συνίστατο στο τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, γιατί ήταν σίγουρο πως κάποιοι, όσοι μπορούσαν να γνωρίζουν το περιστατικό, θα αποδοκίμαζαν τον τρόπο λειτουργίας του, αφού μπορούσε να προτείνει τον περιορισμό του Βάσια στην κερκίδα ακόμα και για προληπτικούς λόγους. Δεν το έκανε και ησύχασε μόνο στο τέλος του αγώνα όταν ο ΠΑΟΚ καθάρισε με εκπληκτική εμφάνιση στο δεύτερο μέρος τον αντίπαλο του με 3-1 κι όλα τέλειωσαν καλά για τον γιατρό του ΠΑΟΚ που ακόμα και σήμερα προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες στον Δικέφαλο, διατηρώντας την ιδιότητα του ανθρώπου ιδανικά με αυτήν του επιστήμονα.

Ο Παναγιώτης Γιγής έχει να θυμάται κι άλλες ιστορίες από την τεράστια διαδρομή του στον πάγκο και το ιατρικό επιτελείο του ΠΑΟΚ. Ακόμα και σήμερα. Να μη μας διαφεύγει πως ήταν αυτός που έζησε λεπτό προς λεπτό την στιγμή του θανάτου του Γκιούλα Λόραντ, στις 31 Μαϊου 1981, στο γήπεδο Τούμπας, στο πρώτο δεκάλεπτο του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Θα μπορούσε να είχε γράψει κι ένα ελκυστικό βιβλίο με το απάνθισμα όλων αυτών των ιστοριών. Παραμένει φυσικά ένας εξαίρετος γιατρός, πάντα στην υπηρεσία του ΠΑΟΚ αλλά και των αθλητών γενικότερα.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Ποιον διώχνουμε μετά? :o
Άβαταρ μέλους
khaledfreepaok

Δημοσίευση από khaledfreepaok »

παλι τον μπαλαφα. :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

Γκολαρα του Βιερινια πριν 6 χρονια ... :o

[youtube]Bu4TuizesKQ[/youtube]
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

D.A.A.T. έγραψε:αλλο μεταπωληση αλλα ιδιοκτησια..Απλα αν πουλησει ο ΠΑΟΚ τον παικτη(μονο ο ΠΑΟΚ μπορει να το αποφασισει) η Πορτο θα παρει το 30%
Είναι όπως τα λέει ο D.A.A.T.
Ο ΠΑΟΚ έχει το 100% της κυριότητας του Βιεϊρίνια, αλλά έχει υπογράψει ένα συμφωνητικό ότι θα δώσει το 30% (κατά άλλους το 1/3) των χρημάτων που θα πάρει εάν τον πουλήσει, στην Πόρτο.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Όσο παίζει τόσο περισσότερο τον συμπαθώ.
Άβαταρ μέλους
ntinos
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ntinos »

Ο μόνος απρόβλεπτος της ομάδας! Τρομερός! Είναι πουλέν τρελό.....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”