Όχι τίποτα άλλο,, αλλά τελευταία έχω πραγματικά μια μεγάλη φαγούρα να μπανάρω κάποιον.......

Σε μία τέτοια περίπτωση δεν θα δούμε ποδόσφαιρο αλλά τάβλι..free4 έγραψε:Θέλω να προκριθούμε, να πέσουμε με τους Βόσνιους, αυτοί να έχουν μπροστά Ντζέκο, Μισίμοβιτς και Μούσλι κι εμείς πίσω Μόρα, Παπασταθόπουλο και Τζόρβα τέρμα....
χαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχχαα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Παντεσπάνι σερβίρουμε??
Αισθανομαι ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο!Aureliano Buendia έγραψε:O Μούσλι δεν υπάρχει περίπτωση να είναι βασικός...
Ντζέκο - Μισίμοβιτς - Ιμπίσεβιτς μπροστά.
Αν πάντως παίξουμε με Βοσνία είμαστε σαφώς το αουτσάιντερ...
Προς ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ Ζλάταν Μουσλίμοβιτς :
Ο περσινός σου πρώτος γύρος (μέχρι περίπου την 5η αγωνιστική του δεύτερου για να ακριβολογούμε) με στοιχειώνει.
Ήσουν παντού, έκανες τα πάντα, ήσουν καταπληκτικός.
Έκτοτε, και αφότου έγινες το πουλέν μου, σε υπερασπιζόμουν συνεχώς.
Ότι δεν τροφοδοτείσαι σωστά, ότι δεν σε αξιοποιεί η ομάδα, ότι οι τραυματισμοί σε έχουν αφήσει πίσω, ότι σε κάψαμε με την υπερχρησιμοποίηση, ότι η γκίνια είναι μέσα στο πρόγραμμα, ότι θα ξεμπουκώσεις, όλα τα έχω πει!!
Με τους απόγονους του στόλου με πλήγωσες.
Η φάση που βγαίνεις 1 με 1 φάτσα με το τέρμα και δεν έχεις ούτε πίστη ούτε κουράγιο να μπουκάρεις ήταν μαχαιριά στην καρδιά.
Ο τραυματισμός με τον τρόπο που έγινε με αποτελείωσε.
Πιστεύω πως θα παίξεις την Κυριακή.
Δεν υπάρχουν άλλες δικαιολογίες. Πρέπει να ματώσεις το πλεκτό, να παστελώσεις ένα τεμάχιο.
Σε πιστεύω ακόμη, σε υπερασπίζομαι και τώρα.
Δικαίωσέ με, ξαναγίνε σύνθημα
ΖΛΑΤΑΝ ΖΛΑΤΑΝ ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕ ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕ
Λοιπόν Ζλάταν, όλα είναι κανονισμένα.Pegasus1589 έγραψε:Την Κυριακή ας μη σκοράρει, θέλω να τον δω όμως να τρώει το ξύλο που έτρωγε και πέρσι