Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
nunies4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Δημοσίευση από nunies4 »

Το έχει πάει σε άλλο λεβελ...
Αρχίζω και τον συμπαθώ
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Eagle1980 έγραψε:Ο Κετζιόρα πρέπει να κάνει χρήση του όρου οτι φοβάται στην Ουκρανία όταν είναι εμπόλεμος και πρέπει να έρθει μετά σε εμάς λογικά.
Η σύζυγος του είναι απο Ουκρανία και είναι λεπτές οι ισορροπίες
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Athens έγραψε:
Unpsofable78 έγραψε:Ο kyri λέει ότι κλείσαμε φορ και απομένουν τα διαδικαστικά με την ομάδα του. Στις 7 με 8 θα πει το όνομα. Μαααλιστα
στις 7 ιουλιου ή στις 7 το απογευμα?
:mrgreen:
7 με 8 το απόγευμα εννοεί.

Σε κάποια θέματα φαίνεται ότι έχει πληροφορίες πάντως. Για τον δανεισμό του Τζιμα νομίζω το έβγαλε πρώτος. Όπως και για Καμαρα ήταν ο μόνος που επέμεινε. Βέβαια έχει γράψει και παπατζες μια και το κίνητρο του σαφώς είναι τα κλίκς. Για Μεϊτέ έχω απορία να δω αν δικαιωθεί που επιμένει τόσο.
dev

Δημοσίευση από dev »

μηπως εννοει τον γεμποα?

μακαρι ναναι ο ο Πετκοβιτς η ο Λιβαγια

πιθανο να θελει να προωθησει το ινστα του ο κυρι

εχει ξανα πει μπουρδα με ακπομ
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

Aboubakar και πάω να τους γ@μήσω ΟΛΟΥΣ!
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Athens έγραψε:
Unpsofable78 έγραψε:Ο kyri λέει ότι κλείσαμε φορ και απομένουν τα διαδικαστικά με την ομάδα του. Στις 7 με 8 θα πει το όνομα. Μαααλιστα
στις 7 ιουλιου ή στις 7 το απογευμα?
Στις 7 θάλασσες :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

nunies4 έγραψε:
Eagle1980 έγραψε:Ο Κετζιόρα πρέπει να κάνει χρήση του όρου οτι φοβάται στην Ουκρανία όταν είναι εμπόλεμος και πρέπει να έρθει μετά σε εμάς λογικά.
Η σύζυγος του είναι απο Ουκρανία και είναι λεπτές οι ισορροπίες
Αυτο πραγματικά δεν το γνωρίζω όντως είναι μια παράμετρος σημαντική...
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Κάθε προποτζίδικο που σέβεται τον εαυτό του έχει τουλάχιστον έναν τύπο σαν αυτόν τον κύρι, ο οποίος πάντα έχει πληροφορίες για στημένα ματς.
Μία με δύο φορές στις 10 τα παιχνίδι για που λέει βγαίνουν...κ υπάρχουν κάνα δυο αφέλειες που τον παίρνουν στα σοβαρά.

Υγ τι ποσοστό με τα πώλησης έχει κροάτικη από τον κοταρσκι?
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Αν θυμαμαι καλα,15%
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

tad έγραψε:Είναι απόλυτα λογικό να ενδιαφέρονται πολλές ομάδες για παίχτες του ΠΑΟΚ ...

είναι η καλύτερη απόδειξη ότι ο ΠΑΟΚ μεγαλώνει ... εάν δεν είχε τέτοιους παίχτες δεν θα μεγάλωνε ...

άραγε τι ηλικία είναι όλοι αυτοί οι παίχτες ? σπόντα είναι αυτό προς Λούτσε και διοίκηση ΠΑΟΚ ... άσχετο αυτό όμως ...

άλλο θέλω να πω εδώ ... αφού λοιπόν έχεις τέτοιους παίχτες και ενδιαφέρονται πολλοί ... μόλις πάμε CL θα ενδιαφέροντα οι τριπλάσιοι ... και τα νούμερα θα τριπλασιαστούν ... απλή λογική

το θέμα είναι ότι φαίνεται να είμαστε αρχικά εντελώς απροετοίμαστοι σαν οργανισμός ... ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ νομίζω παρά το βλάχικο επίπεδο, νομίζω πουλάνε καλύτερα, τουλάχιστον επικοινωνιακά ... δεν λέω ότι έχουν κάνει πράξεις ... λέω ότι επικοινωνιακά το χειρίζονται καλύτερα ... Ο Ολυμπιακός το έχει πάει σε άλλο επίπεδο ... είναι μπροστά σε σχέση με εμάς ... και αυτό θέλω να καταδείξω ...

εκεί όμως που χάνετε η μπάλα είναι οι δημοσιογράφοι του ΠΑΟΚ ... τι κακομοιριά είναι αυτή ρε αδερφάκι μου ... μόνο που δεν πανηγυρίζουν ... λες και πρόεδρος είναι ο Γούμενος ... κανένας πχ δεν λέει ότι οι παίχτες του ΠΑΟΚ είναι οι πιο καλοπληρωμένοι στην Ελλάδα ... ότι όταν κάποιος φέρνει αξία πάντα ανταμείβεται ... τώρα μιλάνε για τον Κοτάρσκι ... κανένας δεν γράφει ότι οι προτάσεις αυτές είναι αστείες ... ότι ο Κοτάρσκι πέρσι αφήφθηκε αμέσως από την ομάδα με αναπροσαρμογή συμβολαίου ... ότι μόνο με τα λεφτά που παίρνει δεν υπάρχει πώληση κάτω από δέκα. χωρίς να βάζω υπεραξία ...

Ο Κοτάρσκι είναι αυτή την στιγμή τέρματος 15 και πλέον εκατομμυρίων. Εάν μείνει στην ομάδα και πετύχει μίνιμουμ τον στόχο του CL η αξία του θα είναι μεγαλύτερη από 20. ποιος μπούφος πουλάει τέτοιες στιγμές ?

τώρα εάν το παιδί θέλει να φύγει, τότε του λες φίλε φέρε 12 και στην ευχή της Παναγίας και προσπαθείς να βρεις έναν έμπειρο τέρματα ίσως και λίγο καλύτερο δίνοντας του τα μισά από τα 12 σε μισθό.

Οι δημοσιογράφοι ιδίως αυτοί που γράφουν σε αθηναϊκά μέσα μόνο σεντόνι στο μπαλκόνι δεν βγάζουν για την Τζένοα ...

Είναι σαν να είμαι πετυχημένος επιχειρηματίας 40άρης μηχανικός-εργολάβος ομορφάντρας από Θεσσαλονίκη, στα φόρτε μου, έχω βγάλει 20άρα μπουμπούκι γκόμενα κροάτισσα, και ετοιμάζομαι να την πάω διακοπές Κόστα Ναβαρίνο, και να έρχεται ο ιδιοκτήτης συνοικιακού σούπερ μάρκετ-μπακάλικου από την Μπολόνια ψιλοάσχημος να την πέφτει στο μωρό τάζοντας λαγούς με πετραχήλια. Εάν το μωρό δεν έρθει Ναβαρίνο και πάει εκεί τότε χαλάλι ...
Αλλά εσύ ρε ασχημομούρη από την Μπολόνια θα πληρώσεις ... δεν γίνεται με τέτοια μούτρα να μην πληρώσεις
Αντε ρε τον βρωμι@ρη τον Ιταλο π θελει να φαει κ Κροατισσα σουπερ γκομενετο, ενω βρωμανε τα χνωτα του
Ας φαει καμια μακαροναδα καλυτερα ο στροντζος
:lol:
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Εν τω μεταξύ θα οφφτοπικάρω, αναγνωρίζοντας το ρίσκο, αυτό το, ας πούμε, χιουμοριστικό ποστ περί του Ιταλού "πουθενά", που μου θέλει και σούπερ γκομενάκι εκ Κροατίας, ενώ ... δε βλέπεται, το βρίσκω το λιγότερο άστοχο σαν μορφή έκφρασης χλεύης για την κάθε ομάδα επιπέδου Τζένοα. Βασικά, πρόκειται για μια καραστερεοτυπική μπούρδα, συγγνώμη κιόλας. Προφανώς δε με πήρε ο πόνος για την Τζένοα και κάθε Τζένοα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

:lol:
Με Air France θα έρθει κι αυτός;
loukas4

Δημοσίευση από loukas4 »

Γερασίμου έγραψε:Βγάζω "φρέσκο ρεπορτάζ" από παραλία της Χαλκιδικής το οποίο μου έφερε τώρα μόλις ένας φίλος. Σύμφωνα με τον Ιταλό ΑΡΔ Toliaferri ή κάπως έτσι, η Τζένοα είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ για την μεταγραφή του Κοτάρσκι στους γενοβέζους και μάλιστα αναφέρει πως η συμφωνία είναι πολύ κοντά στο να κλείσει!
Τί στην ευχή; Ανέβασαν οι τσίπηδες την προσφορά στα 9-10 χαρτιά; Ελπίζω να είναι ιταλική ΑΡΔια, γιατί μόνο καλό δεν είναι το να χάσουμε τον βασικό μας τερματοφύλακα και καλύτερο της σεζόν 2023-24, 25 μέρες πριν τον πρώτο μας αγώνα στο Ch. L. O Dominic δεν αντικαθίσταται εύκολα και μόνο με Ντοναρούμα ή Νόιερ ή άλλον κοντά στην κλάση τους στην θέση του γκολκήπερ ψήνομαι.
Αυτες της χαζομαρες της λενε απο χτες το βραδυ αν δειτε εσεις να φευγει ο Κοταρσκι να γινω αρχιμανδριτης θα φυγη απο τον Πρωταθλητη ΠΑΟΚ που παιζει τσαμπιονς λιγκ για να παει στο Λεβαδειακο της Ιταλιας να δινη μαχη υποβιβασμου για να σωθη καθε χρονο δεν ειναι τα λεφτα μονο ειναι και οι προσωπικες φιλοδοξιες του καθε παιχτη
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

σειρα εχουν οι Ευαγγελιστες
βοηθεια μας
Maezono Masakiyo

Δημοσίευση από Maezono Masakiyo »

Αυτός πρέπει να είναι ο σεντερ φορ του Kyri

https://www.transfermarkt.com/micky-qui ... ler/222530
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”