Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Δημοσίευση από Guitarman »

astral έγραψε:Στον city λένε ότι αυτή τη σιγμή ο ΠΑΟΚ ασχολείται μονο με τον Kedziora γιατί πρέπει να κλείσει πριν φύγει η ομάδα. Κατά τη γνώμη μου σωστό ως προτεραιότητα αυτή τη στιγμή
Μακαρι να ισχύει. Αυτό έγραψα πριν 2 μέρες. Η άμυνα μας να είναι καλά μέχρι τους αγώνες και όλα τα άλλα θα τα βρούμε
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

astral έγραψε:Στον city λένε ότι αυτή τη σιγμή ο ΠΑΟΚ ασχολείται μονο με τον Kedziora γιατί πρέπει να κλείσει πριν φύγει η ομάδα. Κατά τη γνώμη μου σωστό ως προτεραιότητα αυτή τη στιγμή
Πραγματικα θα ειχε ενδιαφερον να δουμε τι ακριβως σημαινει "ασχολειται" με την μεταγραφη.
Τι σημαινει αυτο.
Δηλαδη παιρνω τηλεφωνο τον κετζορα και την ντυναμο μιλαω, δεν συμφωνω, μετα το κλεινω και καθομαι στο γραφειο? Δεν επιτρεπονται αλλα τηλεφωνα γιατι σκεφτομαι και δεν μπορω να απαντησω?
Και ποια ειναι ακριβως η διαδικασια?
loukas4

Δημοσίευση από loukas4 »

nunies4 έγραψε:Στις αποχωρησεις πεταμε.. :D :D
Νεα δημοσιευματα λενε οτι για τον Μεξικανο η ελληνικη ομαδα που κατεθεσε την προταση ειναι ο βαζελος
γιατι παιζη τσαμπιονς λιγκ ο βαζελος αφου ειπαν απο ομαδα που συμετεχει τσαμπιονς λιγκ και ειναι μονο ο ΠΑΟΚ

Επεξεργάστηκε. Να είσαι ευγενέστερος.

Mod Team
Άβαταρ μέλους
GeorgiosLeeds

Δημοσίευση από GeorgiosLeeds »

gergeo4 έγραψε:φευγει ο π.τζίμας για τριπολη ως ελεύθερος με ποσοστό μεταπώλησης.ΕΛΠΙΖΩ να υπάρξει μια "ατυπη" συμφωνια για πρωτο λογο του χρόνου για ζουγλη..
Σωστός ο φίλος. Κι εγώ ακριβώς σκεφτόμουν όταν είδα την είδηση. Μακάρι να κλείσαμε τον Ζουγλή από τώρα και ας μείνει εκεί ενα χρόνο ακόμη.
Στο μεταξύ δώσαμε λεφτά στην Τρίπολη για να πάρουμε τον Τζήμα, οκ δεν βγήκε, αλλα τώρα τον στέλνουμε πάλι πίσω δωρεάν.
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Εγώ πάλι λέω μέχρι τις 1 του μήνα θα ανανεώσει ο μειτε κ τζάμπα το αγχος
loukas4

Δημοσίευση από loukas4 »

giliopoulos έγραψε:
Πραγματικα θα ειχε ενδιαφερον να δουμε τι ακριβως σημαινει "ασχολειται" με την μεταγραφη.
Τι σημαινει αυτο.
Δηλαδη παιρνω τηλεφωνο τον κετζορα και την ντυναμο μιλαω, δεν συμφωνω, μετα το κλεινω και καθομαι στο γραφειο? Δεν επιτρεπονται αλλα τηλεφωνα γιατι σκεφτομαι και δεν μπορω να απαντησω?
Και ποια ειναι ακριβως η διαδικασια?
ολο ασχολουντε και κανεναν δεν κλεινουν με Σαματα θα παμε και Μπαντον απαραδεκτο αυτο που γινετε καθε χρονο στης μεταγραφες
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:
Aeon έγραψε:Θα σχολιάζω τα μεταγραφικά όσο είναι προβληματικά και κυριαρχεί η υποκρισία.
Α, δηλαδή όσο πιστεύεις ότι πηγαίνουν καλά, δεν θα σχολιάζεις;

Θα αφηνετε καιρο τωρα τον αλλοθρησκο να αλωνιζει;Το γραφω σε σενα που εισαι ενεργοτατος mod και κατι τετοια δεν τα σηκωνεις,μπαναρε τον,γιατι θα αναγκαστεις να ριξεις σε εμενα μπαν μετα απο τα δικαιολογημενα μπινελικια που θα του συρω.Αντε καρδαση μου.
icue

Δημοσίευση από icue »

gergeo4 έγραψε:φευγει ο π.τζίμας για τριπολη ως ελεύθερος με ποσοστό μεταπώλησης.ΕΛΠΙΖΩ να υπάρξει μια "ατυπη" συμφωνια για πρωτο λογο του χρόνου για ζουγλη..
Μηπως ηταν μεσα στη συμφωνια για Τσιφτση;
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

δε γνωριζω.
loukas4

Δημοσίευση από loukas4 »

Ερχετε το βουνο ο Μειτε γραφει τωρα στο Τουιτερ ο Κyr
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

αχαχαχαχα που ηταν αυτη ψυχη. Τον ειχαμε ξεχασει για καμια εβδομαδα απο τοτε που προσγειωνε το αεροπλανο με τον Μειτε
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Δε θυμάμαι τον εαυτό μου τόσο άνετο σε μεταγραφική περίοδο. Κάποιοι αδυναντούν να καταλάβουν πόσο σημαντικό είναι που η ομάδα κράτησε τους νέους παίκτες της για τα προκριματικά, δηλαδη τους Κωσταντέλια, Κουλιεράκη, Κοτάρσκι. Είναι σαν να έγιναν μεταγραφές. Έχουμε 3 νεαρούς ενδεκαδάτους, που με μία ακόμη προετοιμασία αναμένονται ακόμη καλύτεροι, και μόνο ο Τάισον είναι παίκτης 11άδας που η ηλικία μπορεί να τον επιρρεάσει αρνητικά. Το πρόσημο είναι ξεκάθαρα θετικό. Ο Όττο θα κάνει προετοιμασία, οπότε αναμένεται καλύτερος.

Η ομάδα ήδη απέκτησε παίκτη με πνευμόνι, τον Καμαρά, ενώ δεν αποκλείω να βγούμε κερδισμένοι με βελτιωμένο Μιχαϊλίδη και Τσιγγάρα. Τα ονόματα που ακούγονται είναι υψηλού επιπέδου. Εγώ έχω πολύ ψηλά την περίπτωση του Μαρίν. Τον θέλω με τα χίλια. Στο φορ ήδη διέκρινα μια βελτίωση του Σαμάτα, υπάρχει ο αξιόπιστος και πάντα μαχητικός Μπράντον, που μπορούν να μας οδηγήσουν σε ομίλους, οπότε δεν υπάρχει βιασύνη. Έχω εμπιστοσύνη ότι θα αποκτήσουμε έναν ποιοτικό φορ, μετά τον δανεισμό του Τζίμα, και με τα συμβόλαια των Μπράντον και Σαμάτα, λήγουν το καλοκαίρι του 2025. Όλα θα γίνουν. Ο Ραζβάν θέλει την ομάδα γεμάτη, και ήδη έχουμε πολλές λύσεις σε όλες τις θέσεις.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

loukas4 έγραψε:ολο ασχολουντε και κανεναν δεν κλεινουν με Σαματα θα παμε και Μπαντον απαραδεκτο αυτο που γινετε καθε χρονο στης μεταγραφες

Εικόνα

Αυτόν εδώ τον θυμάσαι; Πριν 8 μέρες έκλεισε. 8 μέρες!
Σ'τον ξαναθύμισα τις προάλλες και δεν απάντησες ποτέ.
Και εκτός από αυτόν, φέραμε άλλους δύο Έλληνες. Τους θυμάσαι κι αυτούς;

Κάπου εδώ θα σε ζητήσω να τελειώσεις με την καταστροφολογία. Δεν είναι άποψη αυτό, είναι επιλεκτική άγνοια της αλήθειας. Συνεχίζεις να λες τα δικά σου που δεν έχουν καμία επαφή με την πραγματικότητα.

Επίσης, όσον αφορά τους Samatta και Brandon, θυμίζω το εξής:

Brandon:

Εικόνα

Samatta:

Εικόνα

Οι απαράδεκτοι που τους έφεραν:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Είμαι λίγο αυτιστικός, το παραδέχομαι. Αποφάσισα για πρώτη φορά να δώσω κλικ στον τουήτυ γιατί έχει γίνει μπόλικη συζήτηση. Μεταξύ άλλων υπάρχουν αναφορές για:

- Akpom
- Rafa Silva
- Ο Κωνσταντέλιας στη Red Bull Salzburg
- Done deal για πώληση Κουλιεράκη στην Eintracht
- Συζητήσεις του Nasberg με Hertha
- Στις 27 Μαΐου ήρθε παικταράς φορ για να συζητήσει
- Στις 27 Απριλίου είχε δημοσιεύσει ως done deal τριετία με Meite
- Ενδιαφέρον για Tobias Christensen
- Στις 17 Ιουνίου: εντός εβδομάδας θα υπάρξουν ανακοινώσεις ανανέωσης για Schwab, Kedziora, Meite, Μιχαηλίδη
- Πιθανό το σενάριο για Dantas

Και όλα τα παραπάνω μόνο το τελευταίο τρίμηνο, γιατί είδα και μια παλαιότερη δημοσίευση από τον περασμένο Σεπτέμβριο για Sansone. Ξαφνικά το ποσοστό επιτυχίας των 'πληροφοριών' του μοιάζει πιο πολύ με τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου για τα άστρα...
Άβαταρ μέλους
paokkerkir

Δημοσίευση από paokkerkir »

Ζαρατούστρα μαζί σου, απλά το "ρεπορτάζ" είναι τόσο χάλια που και εγώ πλέον δεν ακούω/βλέπω κανέναν. Κούρασαν τόσο πολύ τα ωριαία βίντεα και τα shorts με αναφορές σε ΤΙΠΟΤΑ, όπου πλέον προτιμώ να δω τι θα πει ο kyri που στην τελική έχει πεί και 2-3 σωστά ΠΡΙΝ από όλους, και ας πέσει έξω σε όλα. Τουλάχιστον βλέπω ονόματα ρε παιδί μου.

Μόνο αυτό το τόπικ έχει μείνει ουσιαστικά για να δούμε τίποτα νεότερο, δεν ξέρει κανείς κάτι και κάνουν ανούσια άρθρα και βίντεο που κουράζουν.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”