Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧV
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧV
Ας περιμένουμε τότε μέχρι του χρόνου, να μας λυθούν οι απορίες.
Πρώτον εγώ δεν λέω με κάθε ευκαιρία ότι πχ ο ΠΑΟΚ έχει το μεγαλύτερο μπάτζετ. Αν κάνω κάτι τέτοιο θα πρέπει να αποδείξω και αυτό που γράφω.obanebane έγραψε:Εσύ στοιχεία για το αντίθετο έχεις;
Όχι σαν τα νούμερα που παρουσίαζες το χειμώνα με λεπτά συμμετοχής και αποδείχτηκαν μαϊμού.
Δεύτερον ο ΠΑΟΚ σεζόν 21-22 έχει επίσημα 48.5 εκατομμύρια αγωνιστικο μπάτζετ. Ελπίζω να μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι τη σεζόν 23-24 δεν έχει μικρότερο.
Βρες μου λοιπόν εσύ επίσημα στοιχεία όπου τα αγωνιστικά έξοδα των ομάδων των Αθηνών είναι > 50 εκατομμύρια.
Αν θες μπορείς να μου θυμίσεις ποια αγωνιστικα λεπτά συμμετοχής αποδείχτηκαν μαϊμού?
Σε ρώταγα πόσα λεπτά έχουν οι κομβικοι παίχτες των αντιπάλων σε σχέση με αυτά που έγραφες ότι έχουν οι δικοί μας και μου έλεγες πάνω κάτω τα ίδια, άρα και την ίδια καταπόνηση και εμφανίστηκε φίλος με ποστ που κατέρριψε όλο αυτό το τοτε αφήγημα σου.
Δεν γουστάρετε τον Λουτσεσκου και δεν πιστεύετε ότι αυτό που έκανε φέτος ήταν κατόρθωμα, δικαίωμα σας.
Αλλά μην παραπληροφορειτε για να ικανοποιησετε τον εγωισμό σας.
Επειδή δεν το κάνεις μόνο εσύ, γιαυτό γράφω στον πληθυντικό.
Επίσης δε θέλω να έρχομαι σε αντιπαράθεση με κούρασε δε γουστάρω άλλο, γιαυτό και σε γενικές γραμμές είμαι πλεον παρατηρητής του φόρουμ,ας το αφήσουμε,δεν έχει νόημα.
15 χρόνια εδώ μέσα, είναι πολλά,έχω φάει ατελείωτες ώρες.
Δεν γουστάρετε τον Λουτσεσκου και δεν πιστεύετε ότι αυτό που έκανε φέτος ήταν κατόρθωμα, δικαίωμα σας.
Επίσης δε θέλω να έρχομαι σε αντιπαράθεση με κούρασε δε γουστάρω άλλο, γιαυτό και σε γενικές γραμμές είμαι πλεον παρατηρητής του φόρουμ,ας το αφήσουμε,δεν έχει νόημα.
Εμπειρικά μόνο φίλε μου, ξέρω αγόρασε Πόνσε, Πινέδα, τον μπούκλα Κροάτη κοντά 13 όλοι μαζί, εμείς για να πάρουμε το Βούλγαρο έπρεπε να περάσουμε ομίλους έχοντας πουλήσει Ντούγκλας και Ίγκι κοντά στα 6.renegade έγραψε:Μπορείς να μου φέρεις στοιχεία?Tolaros έγραψε:Τέταρτο μπάτζετ ήταν και αυτό δεν αλλάζει τι να κάνουμε, ίσα ίσα κάνει μεγαλύτερο το κατόρθωμα.
Τώρα γιατί με το ζόρι να βγάλουμε ότι είχαμε παραπάνω από αεκ δεν ξέρω.
Συμβόλαια τώρα είχαμε Ζίλε, Μεϊτέ, Εκόνγκ, Μαρκαντώνη, Μπάμπα πάνω από 1, δεν ξέρω ο Γιόνι, τα 3 φορ μαζί παίρνανε 1,5. Αυτοί με Πόνσε, Αραούχο, Λιβάι, Φαν Βερτ πχ. Και γενικά παέι περισσότερο σε αγόρες από ότι εμείς που πάμε κυρίως σε ελεύθερους
Δε νομίζω η κούλα να είχε τόσο χαμηλότερα συμβόλαια, είχε και μεγαλύτερο ρόστερ, περισσότερους μεσοεπιθετικούς.
Αν πέφτω τόσο έξω πάω πάσο, σόρι
2 μυριάκια έσκασε η ζέλα για να κρατήσει ντραγκόφσκι..
τον θεωρώ πολύ καλό τερματά
obanebane έγραψε:Σε ρώταγα πόσα λεπτά έχουν οι κομβικοι παίχτες των αντιπάλων σε σχέση με αυτά που έγραφες ότι έχουν οι δικοί μας και μου έλεγες πάνω κάτω τα ίδια, άρα και την ίδια καταπόνηση και εμφανίστηκε φίλος με ποστ που κατέρριψε όλο αυτό το τοτε αφήγημα σου.
Sorry αλλά βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα ( φυσικά και αυτό που κατάφερε η ομάδα κ ο προπονητής ήταν άθλος. Όχι βέβαια εξαιτίας του ρόστερ,των οικονομικών διαφορών ή της μεγαλύτερης επιβάρυνσης αλλά εξαιτίας ενός συστήματος που θα κάνει τα πάντα για να μην το πάρει ο ΠΑΟΚ) τα οποία προέρχονται από την αρνητικη προδιάθεση και προκατάληψη απέναντι μου ( όπως έκανε και ο φίλος σου ο Τζιμπις σε ένα πόστ μου για τον λουτσέσκου,το οποίο είχε τελείως διαφορετικο νόημα από εκείνο που εκείνος έδωσε.) με αποτέλεσμα να ψάχνεις ψύλλο στα άχυρα για γράψεις αυτά που έγραψες.
Αν θυμάμαι καλά το ζήτημα με τα λεπτά συμμετοχής είχε τεθεί γύρω στον Μάρτιο Απρίλιο και όντως πέρα από την Κούλα η οποία ήταν λίγο πιο πίσω σε λεπτα οι κομβικοι της παίκτες ( εξαιτίας των πολλών τραυματισμων ) οι υπόλοιποι τρεις πήγαιναν πάνω κάτω στα ίδια.
Οποίος πιστεύει ότι 100 ή 200 λεπτά περισσότερα ή λιγότερα σε εκείνη την περίοδο κάνουν τόσο μεγάλη διαφορά είναι τελείως άσχετος.
Αυτό που πολλοί τότε προσπαθούσαν να περάσουν ( με πρώτο και καλύτερο τον καρπουζα) ότι η ομάδα είχε σκάσει ήταν εκνευριστικο.
Όταν βέβαια από το στόμα του ίδιου του λουτσεσκου ειπώθηκε ότι η ομαδα σωματικά είναι πολύ καλά , όλοι αυτοί που την έβγαζαν σκασμενη έκαναν Τουμπεκη...όπως Τουμπεκη έκαναν και στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος όπου η ομάδα έδειξε πιο φρέσκια από όλους και τους κατούρησε.
Για αυτό μην μου λες εμένα για παραπληροφόρηση επειδή οι βασικοί της κούλας είχαν 100 λεπτά μέσο όρο λιγότερα από τους δικούς μας ( βέβαια όταν μπήκαν τα νούμερα του γαβρου ,οι ίδιοι έλεγαν ότι ο ροντινει είναι αθληταρας και δεν πρέπει να μπαίνει σε συγκρίσεις).
Πολλά μπορείς βρεις να πεις αν θέλεις...αλλά όχι ότι παραπληροφορω...ειδικά για ένα τόσο γελειο θέμα που ακόμα καθένας χαζός μπορεί να βρει τα νούμερα σε τριάντα δευτερόλεπτα
- Shivaspace
σε καμιά περίπτωση δεν είναι τερματοφύλακας φόβητρο και κάπως αντιτουριστικός..τον ξετινάξαμε κι αυτόν φέτοςdanirifle έγραψε:2 μυριάκια έσκασε η ζέλα για να κρατήσει ντραγκόφσκι..
ούτε η τζένοα ενδιαφέρθηκε..
Τα 48,5 εκατομμυρια αγωνιστικο μπατζετ π περιγραφονται στον ισολογισμο της ΠΑΕ, νομιζω οτι περιλαμβανουν πολυ περισσοτερα πραγματα απο την ανδρικη ομαδα ποδοσφαιρου μονη τηςrenegade έγραψε:Πρώτον εγώ δεν λέω με κάθε ευκαιρία ότι πχ ο ΠΑΟΚ έχει το μεγαλύτερο μπάτζετ. Αν κάνω κάτι τέτοιο θα πρέπει να αποδείξω και αυτό που γράφω.obanebane έγραψε:Εσύ στοιχεία για το αντίθετο έχεις;
Όχι σαν τα νούμερα που παρουσίαζες το χειμώνα με λεπτά συμμετοχής και αποδείχτηκαν μαϊμού.
Δεύτερον ο ΠΑΟΚ σεζόν 21-22 έχει επίσημα 48.5 εκατομμύρια αγωνιστικο μπάτζετ. Ελπίζω να μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι τη σεζόν 23-24 δεν έχει μικρότερο.
Βρες μου λοιπόν εσύ επίσημα στοιχεία όπου τα αγωνιστικά έξοδα των ομάδων των Αθηνών είναι > 50 εκατομμύρια.
Αν θες μπορείς να μου θυμίσεις ποια αγωνιστικα λεπτά συμμετοχής αποδείχτηκαν μαϊμού?
Δεν ξερω πως βγαινει το νούμερο, αλλα θεωρω απ' όσο θυμάμαι, οτι μεταγραφες κ συμβολαια της ομαδας, δεν εβγαιναν με τιποτα πανω απο 32 - 33 εκατομμυρια
Ειναι πιστευω και αλλα εξοδα μεσα, οπως Β ' ομαδα, ακαδημιες, χλοοταπητες, συντηρηση γηπεδου κ προπονητικου κ αλλα πολλα
Shivaspace έγραψε: Ούτε η τζένοα ενδιαφέρθηκε..

-
- Mr Ξερόλας 2019
Πως πάει η κίνηση των διάρκειας των ΠΟΚ.
Για πέστε οποίος ξέρει.
Για πέστε οποίος ξέρει.
O βαπορακιας-ραλιστας εβαλε τους υπαλληλους στη ναυτιλιακη να αγορασουν,αν θελουν δωρο διακοπων,οποτε καμια 500.
ο αλαφ πεντακοσιες εκατον τριανταπεντε χιλιαδες και ο εσκο 20.000.Δινει δωρο ομως και ενα χρυσο δακτιλιδι με την αγορα.Οταν ξυπνας να το φιλας..
ο αλαφ πεντακοσιες εκατον τριανταπεντε χιλιαδες και ο εσκο 20.000.Δινει δωρο ομως και ενα χρυσο δακτιλιδι με την αγορα.Οταν ξυπνας να το φιλας..
-
Ο γαυρος περυσι ειχε περιπου 20.000 διαρκειας και μεχρι στιγμης ειχε βγει προς τα εξω οτι "90% των κατοχων διαρκειας εκανε αιτηση" για αυτα της σεζον 24/25. Αυτοι 1ον λογω κονφερενς, 2ον λογω εξασφαλισμενης ευρωπης, 3ον λογο 100 χρονων και 4ον επειδη τα βγαλαν παρα πολυ νωρις, αναμενω να πουλησουν οσα διαθεσουν. Τωρα αν αυτα θα ειναι 25 η 30 χιλιαδες δεν ξερω. Επισης ανεβασμενες αρκετα οι τιμες τους, θυμιζουν εποχες προ κρισεως
Η κουλα λογω γηπεδου δεν πιστευω να αλλαξει κατι δραματικα, οκ φετος μετα απο νταμπλ ειχαν το ρεκορ 26 χιλιαδων αλλα πανω κατω εκει 20-25 θα κινηθουν. Οι τιμες κλασσικα στον θεο
Ερωτηματικο η ζελα οπου εχει βγει προς τα εξω οτι θα παιζουν ειτε λαγοφλωρο ειτε ΟΑΚΑ αναλογα το ματς (;;;) δεν ξερω πως θα γινει η δουλεια αυτη με τα διαρκειας. Παντως αναμενεται να υπαρξει κινηση καθως θα ζητησουν στηριξη λογω "εκτοξευσης" μπατζετ
Ρουλης αναμεται ιστορικο low καθως απο τα 3χιλ που ειχαν εφετος αναμενεται να πεσουν στα μισα και ισως λιγοτερα. Χωρις ευρωπη, απιστευτα ξενερωμενοι και με τιμες που ποτε δεν ανταποκριθηκαν στην πραγματικοτητα.
Η κουλα λογω γηπεδου δεν πιστευω να αλλαξει κατι δραματικα, οκ φετος μετα απο νταμπλ ειχαν το ρεκορ 26 χιλιαδων αλλα πανω κατω εκει 20-25 θα κινηθουν. Οι τιμες κλασσικα στον θεο
Ερωτηματικο η ζελα οπου εχει βγει προς τα εξω οτι θα παιζουν ειτε λαγοφλωρο ειτε ΟΑΚΑ αναλογα το ματς (;;;) δεν ξερω πως θα γινει η δουλεια αυτη με τα διαρκειας. Παντως αναμενεται να υπαρξει κινηση καθως θα ζητησουν στηριξη λογω "εκτοξευσης" μπατζετ
Ρουλης αναμεται ιστορικο low καθως απο τα 3χιλ που ειχαν εφετος αναμενεται να πεσουν στα μισα και ισως λιγοτερα. Χωρις ευρωπη, απιστευτα ξενερωμενοι και με τιμες που ποτε δεν ανταποκριθηκαν στην πραγματικοτητα.
- Μπαρκαρούτσος
Μα οι γείτονες πλέον ασχολούνται με το μπάσκετ
ΠΙΣΤΟΛΙΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΙΣΤΟΛΙΟΠΟΥΛΟΣ
Τελος ο Ιμπορα απο τον γαυρο..
και γιατι γραφω μια ασχετη ειδηση θα μου πειτε..Ειναι ασχετη; Θα δειξει
και γιατι γραφω μια ασχετη ειδηση θα μου πειτε..Ειναι ασχετη; Θα δειξει
- john4serres