Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις
Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις
Ο ΠΑΟΚ ψηφίζει ανάλογα με το δικό του συμφέρον το οποίο συμβαδίζει και με το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου. Στη συγκεκριμένη περίπτωση τα περίεργα πλέι-οφ 1-6 να τελειώνουν.
Κάτι μικρά σωματεία που υπάρχουν μόνο για να μας κόβουν βαθμούς να γυρίσουν εκεί που ανήκουν.
Δεν είδατε τι έχει καταφέρει ο Σαββίδης από τότε που πήρε τον ΠΑΟΚ;
Δεν μεγάλωσε μόνο τον ΠΑΟΚ αλλά και ολόκληρο το πρωτάθλημα.
Αυτοί που σε έκλεψαν ένα πρωτάθλημα και ένα κύπελλο και που παραλίγο να σε κλέψουν και δεύτερο πρωτάθλημα μέσα σε μια πενταετία είναι οι εχθροί σου τώρα. Αν τους αφήσεις να μεγαλώσουν, θα ξαναγίνεις κομπάρσος.
Μετά από αυτό που είδα την τελευταία αγωνιστική (και όλη τη χρονιά) φταίω εγώ που δεν ψήφισα αυτούς;
Πάλι αυτομαστίγωμα αδέρφια;
Τι άλλο να κάνει ο Ιβάν για να του έχουμε εμπιστοσύνη; Πήραμε ή ζητήσαμε εμείς ποτέ εύνοια;
Πρέπει να είμαστε η μόνη ομάδα στον κόσμο που παλεύει για ισονομία - για όλους!
Επίσης χαίρομαι που στην απέναντι είναι και πάλι το σκουλίκι. Ας το χαρεί ακόμη λίγο γιατί όταν στερέψει το χρήμα, θα αρχίσουν πάλι τα αεροπλανάκια και οι τουρνέ στην επαρχία.
Κάτι μικρά σωματεία που υπάρχουν μόνο για να μας κόβουν βαθμούς να γυρίσουν εκεί που ανήκουν.
Αυτοί που σε έκλεψαν ένα πρωτάθλημα και ένα κύπελλο και που παραλίγο να σε κλέψουν και δεύτερο πρωτάθλημα μέσα σε μια πενταετία είναι οι εχθροί σου τώρα. Αν τους αφήσεις να μεγαλώσουν, θα ξαναγίνεις κομπάρσος.
Μετά από αυτό που είδα την τελευταία αγωνιστική (και όλη τη χρονιά) φταίω εγώ που δεν ψήφισα αυτούς;
Τι άλλο να κάνει ο Ιβάν για να του έχουμε εμπιστοσύνη; Πήραμε ή ζητήσαμε εμείς ποτέ εύνοια;
Επίσης χαίρομαι που στην απέναντι είναι και πάλι το σκουλίκι. Ας το χαρεί ακόμη λίγο γιατί όταν στερέψει το χρήμα, θα αρχίσουν πάλι τα αεροπλανάκια και οι τουρνέ στην επαρχία.
- PAOK_Antarctica
danirifle έγραψε:μαύρη μέρα για εμένα και για τον ΠΑΟΚ που έχω στο μυαλό μου
το πόση προσπάθεια γίνεται από πολλούς εδώ μέσα να εξισώσουν τον γαύρο με τα βαζελοχάνουμα, με κάνει και αναγουλιάζω
όχι ρε μάγκες, δεν είναι ίδιοι. ακριβώς έτσι και με τα κόμματα. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ. κάποιοι είναι πιο σκατά
ο ΠΑΟΚ λέει ψηφίζει το συμφέρον του. αλλά κατά τ' άλλα ο ΠΑΟΚ είναι ΙΔΕΑ και ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ
αποφασίστε μερικοί. το συμφέρον της εταιρείας είναι πιο πάνω ή το ηθικό της ανάστημα?
και μη μου πείτε ότι η ψήφος υπέρ του μαρινάκη δεν προσβάλλει την ηθική κάθε ΠΑΟΚτσή
δε θα προσπαθήσω να νιώσω καλύτερα σκεπτόμενος ότι είχε "στρατηγική" η ψήφος
είμαι ΟΠΑΔΟΣ του ΠΑΟΚ και την αλήθεια πρέπει να την βλέπω κατάματα
ψήφο υπέρ του ...ΕΜΠΟΡ@ δεν θα δεχθώ ΠΟΤΕ
Προστατέψτε το site - Mod Team
Ναι αλλά το συμφέρον;
Παιδιά δεν ξέρω αν αναφέρθηκε πουθενά, αλλά να σκεφτούμε και το συμφέρον του ΠΑΟΚ.
Επίσης να κάνουμε κάτι και για το συμφέρον.
Το συμφέρον, το συμφέρον, το συμφέρον.
Έχουμε βαρεθεί να διαβάζουμε αυτή τη γαμημενη λέξη.
Ε για μένα το συμφέρον του ΠΑΟΚ είναι να είναι απέναντι στον καρκίνο σε κάθε μα κάθε περίπτωση. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει μόνο αγωνιστικά συμφέροντα, έχει και ηθικα. Αλλά ποιος ασχολείται τώρα...
Και όλες αυτές οι προσπάθειες να εξισωθούν οι πουτανιες των πρασινοκιτρινων με τους γαυρους είναι απλά ξέπλυμα. Ξέπλυμα του κερατά.
Σόρρυ που θα σας το χαλάσω αλλά το γεγονός ότι πράσινοι και κίτρινοι είναι βρώμικοι δεν τους κάνει ίδιους. Ο γαύρος δεν είναι αθλητικό σωματείο, είναι κόπρανα. Είναι κυριολεκτικά εγκληματική οργάνωση που, όχι απλά στήνει παιχνίδια, αλλά απειλεί, δερνει, σκοτώνει. Που τη βλέπω εγώ προσωπικά να βιάζει τα όνειρα μου από όταν ήμουν παιδί επί Σωκράτη. Ποτέ κανένας τίγρης και κανένας φουζος δεν θα φτάσουν τα όσα έχω υποφέρει διαχρονικά από αυτούς τους πουταναζιους.
Αλλά να μην ξεχνάμε το συμφέρον του ΠΑΟΚ. Αυτό έγινε ο ΠΑΟΚ πλέον. Συμφέρον.
Συμφωνώ το 1-4 στα πλάι οφ τζουζει γιαυτό σκουζουν ειδικά η χάρτινη....Rexaris έγραψε:Ο ΠΑΟΚ ψηφίζει ανάλογα με το δικό του συμφέρον το οποίο συμβαδίζει και με το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου. Στη συγκεκριμένη περίπτωση τα περίεργα πλέι-οφ 1-6 να τελειώνουν.
-
- Mr Ξερόλας 2019
PAOK_Antarctica έγραψε:danirifle έγραψε:μαύρη μέρα για εμένα και για τον ΠΑΟΚ που έχω στο μυαλό μου
το πόση προσπάθεια γίνεται από πολλούς εδώ μέσα να εξισώσουν τον γαύρο με τα βαζελοχάνουμα, με κάνει και αναγουλιάζω
όχι ρε μάγκες, δεν είναι ίδιοι. ακριβώς έτσι και με τα κόμματα. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ. κάποιοι είναι πιο σκατά
ο ΠΑΟΚ λέει ψηφίζει το συμφέρον του. αλλά κατά τ' άλλα ο ΠΑΟΚ είναι ΙΔΕΑ και ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ
αποφασίστε μερικοί. το συμφέρον της εταιρείας είναι πιο πάνω ή το ηθικό της ανάστημα?
και μη μου πείτε ότι η ψήφος υπέρ του μαρινάκη δεν προσβάλλει την ηθική κάθε ΠΑΟΚτσή
Ναι αλλά το συμφέρον;
Παιδιά δεν ξέρω αν αναφέρθηκε πουθενά, αλλά να σκεφτούμε και το συμφέρον του ΠΑΟΚ.
Ε για μένα το συμφέρον του ΠΑΟΚ είναι να είναι απέναντι στον καρκίνο σε κάθε μα κάθε περίπτωση. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει μόνο αγωνιστικά συμφέροντα, έχει και ηθικα. Αλλά ποιος ασχολείται τώρα...
Και όλες αυτές οι προσπάθειες να εξισωθούν οι πουτανιες των πρασινοκιτρινων με τους γαυρους είναι απλά ξέπλυμα. Ξέπλυμα του κερατά.
Σόρρυ που θα σας το χαλάσω αλλά το γεγονός ότι πράσινοι και κίτρινοι είναι βρώμικοι δεν τους κάνει ίδιους. Ο γαύρος δεν είναι αθλητικό σωματείο, είναι κόπρανα. Είναι κυριολεκτικά εγκληματική οργάνωση που, όχι απλά στήνει παιχνίδια, αλλά απειλεί, δερνει, σκοτώνει. Που τη βλέπω εγώ προσωπικά να βιάζει τα όνειρα μου από όταν ήμουν παιδί επί Σωκράτη. Ποτέ κανένας τίγρης και κανένας φουζος δεν θα φτάσουν τα όσα έχω υποφέρει διαχρονικά από αυτούς τους πουταναζιους.
Για μένα είναι ΊΔΙΟΙ διαχρονικά, εδώ κ τόσα χρόνια.
Λιγότερες σφαγές δεν υποστηκαμε κι από αυτούς.
ΊΔΙΟ είναι ΌΛΟ το ΠΟΚΙΣΤΑΝ.
Ξεχνάτε τα πιο παλιά χρόνια τι έκαναν κι οι άλλοι, πριν τον Σωκράτη.
Αυτό με το συμφέρον αστείο ακούγεται είναι η αλήθεια...Τώρα άντε πες δεν ψηφίζαμε Μαρινάκη,θα ρίχναμε λευκο ας πούμε(φανταζομαι δεν εννοείτε να ψηφίζαμε Αλαφουζο...)Πάλι Μαρινάκης θα έβγαινε λόγω ψήφου του Λυσάνδρου και θα έθετε σε λίγες μερες υπό συζήτηση το φορμάτ των πλέι-οφ.Εκει τι θα κάναμε??Πάλι λευκό ή ξεκάθαρα το 1-4 για να πετάξουμε σκουλήκι έξω από πλειοφφ ???Τεσπά δε θέλω να τους δικαιολογήσω.Νομιζω είναι ακόμα πρόσφατο το κλεμμένο του Κομίνη και ίσως δε σκεφτήκαμε καθαρά...
Δεν υπαρχει ΠΑΟΚτσης που να μην του ακουστηκε καπως η ψηφος στον Μαρινακη.
Δυστυχως ομως ημασταν μεταξυ της Σκυλλας και της Χαρυβδης. Το συμφερον μας ειναι το 1-4 και κατα τα φαινομενα το εξυπηρετει μονο ο Μαρινακης. Φυσικα εχω μεγαλη αποροια να ακουσω τα επιχειρηματα της ΑΕΚ και του ΠΑΟ για το 1-6. Το Κονφερενς απο φετος θα γινει ακομα πιο ευκολη διοργανωση για Ευρωπαικη πορεια. Η παρουσια στους 8, θα ειναι (με μια καλη κληρωση) πολυ εφικτος στοχος για μια σοβαρη ελληνικη ομαδα. Θελω να τους δω να παιζουν Ευρωπαικο αναμεσα απο παιχνιδια πλευ οφ για να δουν την γλυκα.
Εμπιστοσυνη στον Ιβαν. Ο,τι αποφασισε το στηριζουμε ακομα και αν οπως ειπα μας ακουστηκε καπως η χθεσινη ψηφος.
Δυστυχως ομως ημασταν μεταξυ της Σκυλλας και της Χαρυβδης. Το συμφερον μας ειναι το 1-4 και κατα τα φαινομενα το εξυπηρετει μονο ο Μαρινακης. Φυσικα εχω μεγαλη αποροια να ακουσω τα επιχειρηματα της ΑΕΚ και του ΠΑΟ για το 1-6. Το Κονφερενς απο φετος θα γινει ακομα πιο ευκολη διοργανωση για Ευρωπαικη πορεια. Η παρουσια στους 8, θα ειναι (με μια καλη κληρωση) πολυ εφικτος στοχος για μια σοβαρη ελληνικη ομαδα. Θελω να τους δω να παιζουν Ευρωπαικο αναμεσα απο παιχνιδια πλευ οφ για να δουν την γλυκα.
Εμπιστοσυνη στον Ιβαν. Ο,τι αποφασισε το στηριζουμε ακομα και αν οπως ειπα μας ακουστηκε καπως η χθεσινη ψηφος.
- abc_o_ karpouzas
Τι δεν καταλαβαίνουμε...
Ποιος γαυρος και ποιος βαζελος
Κανένας δεν λέει το...οτι έγινε έγινε...
Τα πρώτα που θέλει ν κάνει ο χοντρός είναι αυτά που θέλει ο ΠΑΟΚ από την επόμενη του πρωταθλήματος που πέρασε...
Θα χτυπάει το τύμπανο ο ΠΑΟΚ και τα λαμογια θα χορευουν
Το 8-7 μέχρι να πούνε...κυμινο..μπορει να γίνει
....λιγα με πολλά...
Ο χοντρός φέτος η θα...προσαρμοστεί...η θα ξαναπαραιτηθει
Ποιος γαυρος και ποιος βαζελος
Κανένας δεν λέει το...οτι έγινε έγινε...
Τα πρώτα που θέλει ν κάνει ο χοντρός είναι αυτά που θέλει ο ΠΑΟΚ από την επόμενη του πρωταθλήματος που πέρασε...
Θα χτυπάει το τύμπανο ο ΠΑΟΚ και τα λαμογια θα χορευουν
Το 8-7 μέχρι να πούνε...κυμινο..μπορει να γίνει
....λιγα με πολλά...
Ο χοντρός φέτος η θα...προσαρμοστεί...η θα ξαναπαραιτηθει
-
Είτε συμφωνούμε είτε διαφωνούμε, ίδιοι πάντως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.theo-drama έγραψε:PAOK_Antarctica έγραψε:danirifle έγραψε:μαύρη μέρα για εμένα και για τον ΠΑΟΚ που έχω στο μυαλό μου
Ναι αλλά το συμφέρον;
Για μένα είναι ΊΔΙΟΙ διαχρονικά, εδώ κ τόσα χρόνια.
Λιγότερες σφαγές δεν υποστηκαμε κι από αυτούς.
ΊΔΙΟ είναι ΌΛΟ το ΠΟΚΙΣΤΑΝ.
Ξεχνάτε τα πιο παλιά χρόνια τι έκαναν κι οι άλλοι, πριν τον Σωκράτη.
Αυτά που έχει κάνει ο γαύρος σε ποσότητα και ποιότητα δεν έχουν γίνει πουθενά στον πλανήτη
- ΑποστόληςΑ
Ο Νικολογιάννης του sdna κατηγορεί τον ΠΑΟΚ γιατί αν δεν υπήρχε η ψήφος του ΠΑΟΚ και του Πανσερραϊκού (τους βάζει στο ίδιο κάδρο) θα έβγαινε ο Αλαφούζος.Hayate έγραψε:Α...Τώρα άντε πες δεν ψηφίζαμε Μαρινάκη,θα ρίχναμε λευκο ας πούμε(φανταζομαι δεν εννοείτε να ψηφίζαμε Αλαφουζο...)Πάλι Μαρινάκης θα έβγαινε λόγω ψήφου ...
Εγω τα πραγματα τα βλεπω πιο απλα. Θελουμε 1-2-3 πραγματα. Εσυ θα τα κανεις; Οχι. Εσυ θα τα κανεις; Ναι. Τελος.
Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις
Νικολογιαννη, περαστικαΑποστόληςΑ έγραψε:Ο Νικολογιάννης του sdna κατηγορεί τον ΠΑΟΚ γιατί αν δεν υπήρχε η ψήφος του ΠΑΟΚ και του Πανσερραϊκού (τους βάζει στο ίδιο κάδρο) θα έβγαινε ο Αλαφούζος.Hayate έγραψε:Α...Τώρα άντε πες δεν ψηφίζαμε Μαρινάκη,θα ρίχναμε λευκο ας πούμε(φανταζομαι δεν εννοείτε να ψηφίζαμε Αλαφουζο...)Πάλι Μαρινάκης θα έβγαινε λόγω ψήφου ...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Πέμ 27 Ιουν 2024, 09:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
πάλι βιαζόμαστε να βγάλουμε συμπεράσματα.
άλλοι να δουν το ποτήρι μισογεμάτο κι άλλοι μισό άδειο.
η ψήφος θα κριθεί στην πορεία.
πως θα γίνουν τα πλεϊοφς?
τι θα γίνει με τα τηλεοπτικά?
τι θέση θα κρατήσει η σ.λ απέναντι σε άλλα ζητήματα που θα προκύψουν?
ποια θέση θα πάρει η δική μας ομάδα?
προσωπικά αν στον χρόνο διαπιστώσω συμπεριφορά της ομάδας που θίγει ιδέες και συναισθήματα, τότε ναι, θα έχω δικαίωμα να αντιδράσω, να εκφραστώ, να συχτιρίσω.
η άλλη λύση θα ήταν να πας με την άλλη παράταξη. είναι καλοί οι άλλοι? απαπαπα!
μια άλλη λύση είναι λευκό. πες τε το ακραίο σενάριο αλλά όχι αδύνατο. ξανά του χρόνου σε πλέϊοφς, με έναν ανεκδιήγητο διαιτητή που σου κλέβει το πρωτάθλημα. απαπαπά!!!!
δυστυχώς, το λένε πολλοί. ο επαγγελματικός αθλητισμός είναι σαν την πολιτική. όλα κρίνονται από τα αποτελέσματα.
άλλοι να δουν το ποτήρι μισογεμάτο κι άλλοι μισό άδειο.
η ψήφος θα κριθεί στην πορεία.
πως θα γίνουν τα πλεϊοφς?
τι θα γίνει με τα τηλεοπτικά?
τι θέση θα κρατήσει η σ.λ απέναντι σε άλλα ζητήματα που θα προκύψουν?
ποια θέση θα πάρει η δική μας ομάδα?
προσωπικά αν στον χρόνο διαπιστώσω συμπεριφορά της ομάδας που θίγει ιδέες και συναισθήματα, τότε ναι, θα έχω δικαίωμα να αντιδράσω, να εκφραστώ, να συχτιρίσω.
η άλλη λύση θα ήταν να πας με την άλλη παράταξη. είναι καλοί οι άλλοι? απαπαπα!
μια άλλη λύση είναι λευκό. πες τε το ακραίο σενάριο αλλά όχι αδύνατο. ξανά του χρόνου σε πλέϊοφς, με έναν ανεκδιήγητο διαιτητή που σου κλέβει το πρωτάθλημα. απαπαπά!!!!
δυστυχώς, το λένε πολλοί. ο επαγγελματικός αθλητισμός είναι σαν την πολιτική. όλα κρίνονται από τα αποτελέσματα.
danirifle έγραψε:μαύρη μέρα για εμένα και για τον ΠΑΟΚ που έχω στο μυαλό μου
φίλε, σε καταλαβαίνω αλλά προσπάθησε να δεις τα πράγματα κάπως διαφορετικά.
είσαι εναντίον του βρώμικου, εξοντωτικού, άδικου καπιταλιστικού συστήματος. ωστόσο ζεις, εργάζεσαι, κινείσαι μέσα σε αυτό. εν ολίγοις το εξυπηρετείς με πάμπολλες, καθημερινές σου πρακτικές.
δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν κόκκινες γραμμές και όρια. ασφαλώς και υπάρχουν. κι αυτά μπαίνουν ανάλογα τις αντιστάσεις του καθενός.
δε νομίζω ότι το όριο είναι αυτή η συγκεκριμένη ψήφος.
Tolaros έγραψε:Η ψήφος είναι του Ιβάν.
Εμείς ξενερωνουμε αλλά θέλουμε μεταγραφές και αυτός ρίχνει εκατομμύρια από την τσέπη του. Εμείς ένα διαρκείας.
Άμα έκρινε ότι αυτό είναι το καλύτερο για τα λεφτά που βάζει , τι να κάνουμε ? Για ηλίθιο τον έχετε ?
Εγώ είπα θα είμαι πάντα υπέρ του Ιβάν και θα είμαι και σήμερα.
Όσοι θέλετε μπορείτε να συμμετέχετε στο χανουμοβαζελικοσκουλικοσυρφετο που τον σκίζει , σκίστε τον κι εσείς
καλέ μου φίλε, θα διαφωνήσω και θα το σχολιάσω. ούτε προσωπολάτρης θα γίνω, ούτε θα κλείσω μάτια κι αυτιά.
ούτε θα ψηφίσω μητσοτάκη γιατί οι παπούδες μου και πατεράδες μου τον ψήφιζαν.
ούτε θα ψηφίσω παπανδρέου γιατί μου βρήκε εργασία το κόμμα του.
πολύ περισσότερο να αποδεχτώ κρίσεις και αποφάσεις του ιβάν επειδή έσωσε την ομάδα μου δίνοντας όραμα, τίτλους κι από την άλλη να μου κλέβει την περηφάνια, να καταλύει αξίες και συναισθήματα.
εύκολα θα ήμουν ολυμπιακός, παναθηναικός, γιουβέντους, μπαρτσελόνα, ρεάλ, σίτι, μητσοτάκης, παπανδρέου, τσίπρας.
ο ΠΑΟΚ είναι κάτι άλλο κι εγώ όχι με τους παραπάνω.