Εισιτήρια Διαρκείας Ποδοσφαίρου 2024-2025
Re: Εισιτήρια Διαρκείας Ποδοσφαίρου 2024-2025
Δεν λειτουργει το γαμημενο το wallet στο κινητο και θα τους γαμησω οτι αγαμητο εχουν εκει στο gov...
Τι εννοεις αγαπητε δεν λειτουργει?
Το ΕΜΕΠ το εφτιαξες?
Το ΕΜΕΠ το εφτιαξες?
Απο την πρωτη μερα...
Ολα στο taxis κομπλε...
Το wallet το ειχα κατεβασμενο κανονικα...ειχα διπλωμα και ταυτοτητα...
Παω σημερα να το ανοιξω τιποτα...
Ζηταει τον κωδικο αλλα δεν ερχεται ποτε...
Επαναποστολη τιποτα...
Παω στην εφαρμογη...σβηνω cache κτλ...τιποτα
Διαγραφη της εφαρμογης...ξανακατεβασμα...τιποτα...
Τωρα τους εστειλα mail στο support του gov...
Και αν δεν βγαλουμε ακρη ουτε απο κει...θα παρω το πρωτο αεροπλανο για Αθηνα και..........θα τους γαμησω οτι αγαμητο εχουν....
Ολα στο taxis κομπλε...
Το wallet το ειχα κατεβασμενο κανονικα...ειχα διπλωμα και ταυτοτητα...
Παω σημερα να το ανοιξω τιποτα...
Ζηταει τον κωδικο αλλα δεν ερχεται ποτε...
Επαναποστολη τιποτα...
Παω στην εφαρμογη...σβηνω cache κτλ...τιποτα
Διαγραφη της εφαρμογης...ξανακατεβασμα...τιποτα...
Τωρα τους εστειλα mail στο support του gov...
Και αν δεν βγαλουμε ακρη ουτε απο κει...θα παρω το πρωτο αεροπλανο για Αθηνα και..........θα τους γαμησω οτι αγαμητο εχουν....
- PAOK_Antarctica
Μήπως ο κωδικός πάει σε τίποτα μπλοκαρισμένα μηνύματα;
Μπραβο φιλε για την ενημερωσηAmbiorix έγραψε:Τα κατάφεραABOLEYTOI έγραψε:@Ambiorix ελπίζω να βγάλεις γραμμή στην ΠΑΕ και να βρεις άκρη.![]()
Για τα παιδιά που ενδιαφέρονται, η διαδικασία έχει ως εξής:
Στέλνετε mail στο boxoffice@paokfc.gr με τα στοιχεία σας (ταυτότητα) και αφού επιβεβαιώσουν ότι πρόκειται για ανανέωση, σας αποστέλλετε ένας 11ψήφιος κωδικός που συμπληρώνετε στο πεδίο του ΑΜΚΑ.
Αποθήκευση - Ενημέρωση - Συνέχεια και…. ραντεβού στο Ναό!
Το κανω παραθεση για να ειναι προσφατο το σχολιο σου και να το διαβασουν οι ενδιαφερομενοι απ το εξωτερικο...για οσους βαριουνται να διαβαζουν τα προηγουμενα σχολια...

Το τσεκαρα κι αυτο...PAOK_Antarctica έγραψε:Μήπως ο κωδικός πάει σε τίποτα μπλοκαρισμένα μηνύματα;
Την ημερα που μας εστειλε η ΠΑΕ το mail για την ενημερωση των διαρκειας...και οτι αλλαζουν μορφη...εκανα οτι θα εκαναν ολοι φανταζομαι...
Τσεκαρα wallet και λογαριασμο στην ticketmaster...ολα δουλευαν κομπλε
Σημερα που πηρα το διαρκειας...και πηγα να περασω τον κωδικο παπαλα
Κάνε scan το QR code. Με επιφύλαξη να είχα κάνει λάθος πληκτρολόγηση, όταν πήγα να περάσω τον κωδικό με το χέρι δεν τον πήρε, αλλά με το QR έπαιξε αμέσως.
Το κανω μια παραθεση κι εγω, μιας κ ειναι πολυ σημαντικη πληροφορια για ολους τους ΠΑΟΚτσηδες στο εξωτερικοAmbiorix έγραψε:Τα κατάφεραABOLEYTOI έγραψε:@Ambiorix ελπίζω να βγάλεις γραμμή στην ΠΑΕ και να βρεις άκρη.![]()
Για τα παιδιά που ενδιαφέρονται, η διαδικασία έχει ως εξής:
Στέλνετε mail στο boxoffice@paokfc.gr με τα στοιχεία σας (ταυτότητα) και αφού επιβεβαιώσουν ότι πρόκειται για ανανέωση, σας αποστέλλετε ένας 11ψήφιος κωδικός που συμπληρώνετε στο πεδίο του ΑΜΚΑ.
Αποθήκευση - Ενημέρωση - Συνέχεια και…. ραντεβού στο Ναό!
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Ωραίοι οι συνοπαδοι! Μόλις μπει το δώρο βουρ για ανανέωση!
Να γράψω και εγώ την αλακία μου, που ξες μπορεί και να βοηθηθεί κάποιος.
Όπως είχα αναφέρει, χρησιμοποιούσα το fb για να συνδεθώ στο ticketmaster. Φέτος όμως fb δεν παίζει.
Τι να κάνω; βάζω το mail που χρησιμοποιούσα στο fb και ζητάω επανέκδοση κωδικού στην ticketmaster. Έρχεται το mail, πατάω το link, δοκιμάζω τους νέους κωδικούς, όλα κομπλέ.
Πάω να κάνω την ανανέωση, βάζω τους καινούριους κωδικούς που είχα από ticketmaster, τζίφος. Δε δουλεύουν. Ας δοκιμάσω και εδώ επανέκδοση, κάνω τη διαιδκασία, πάλι τίποτα. Ξανά με άλλο κωδικό, πάλι τίποτα.
Λέω ας κάνω νέα εγγραφή, βάζω τα στοιχεία, κολλάει στο ΑΜΚΑ. Μου λέει είναι λάθος ή έχει ήδη χρησιμοποιηθεί ή κάτι άλλο που δε θυμάμαι τώρα.
Έστειλα τα mail μου και περιμένω.
ΥΓ. Νομίζω η ιδέα του Gika είναι πολύ εύκολο να υλοποιηθεί, αρκεί να υπάρχουν τα άτομα που θα χειρίζονται τους αναλφάβητους σαν εμένα που θα "ακυρώνουν" κατά λάθος το διαρκείας τους ή θα αλλάζουν γνώμη μετά την ακύρωση. Βέβαια εμένα σαν κάτοχο διαρκείας με συμφέρει να είναι μισοάδεια η Τούμπα, να παρκάρω, να μπαινοβγαίνω και να κάθομαι άνετα, οπότε δε μιλάω.
Όπως είχα αναφέρει, χρησιμοποιούσα το fb για να συνδεθώ στο ticketmaster. Φέτος όμως fb δεν παίζει.
Τι να κάνω; βάζω το mail που χρησιμοποιούσα στο fb και ζητάω επανέκδοση κωδικού στην ticketmaster. Έρχεται το mail, πατάω το link, δοκιμάζω τους νέους κωδικούς, όλα κομπλέ.
Πάω να κάνω την ανανέωση, βάζω τους καινούριους κωδικούς που είχα από ticketmaster, τζίφος. Δε δουλεύουν. Ας δοκιμάσω και εδώ επανέκδοση, κάνω τη διαιδκασία, πάλι τίποτα. Ξανά με άλλο κωδικό, πάλι τίποτα.
Λέω ας κάνω νέα εγγραφή, βάζω τα στοιχεία, κολλάει στο ΑΜΚΑ. Μου λέει είναι λάθος ή έχει ήδη χρησιμοποιηθεί ή κάτι άλλο που δε θυμάμαι τώρα.
Έστειλα τα mail μου και περιμένω.
ΥΓ. Νομίζω η ιδέα του Gika είναι πολύ εύκολο να υλοποιηθεί, αρκεί να υπάρχουν τα άτομα που θα χειρίζονται τους αναλφάβητους σαν εμένα που θα "ακυρώνουν" κατά λάθος το διαρκείας τους ή θα αλλάζουν γνώμη μετά την ακύρωση. Βέβαια εμένα σαν κάτοχο διαρκείας με συμφέρει να είναι μισοάδεια η Τούμπα, να παρκάρω, να μπαινοβγαίνω και να κάθομαι άνετα, οπότε δε μιλάω.
- Shivaspace
όσοι αγοράζουν διαρκείας να προσέχουν λίγο την σιλουέτα τους, για να μην ταλαιπωρούνται άδικα στα τουρνικέ οι υπόλοιποι που δεν μπόρεσαν να βρούν εισιτήριο!
Όταν στο κινητό σας εμφανίσει το QR code της αγοράς, βγάλτε το μια φωτογραφία με ένα δεύτερο κινητό. Στη συνέχεια, ανοίξτε το gov gr wallet στο αρχικό, δικό σας κινητό και, αφού συνδεθείτε, επιλέξτε Εισιτήρια , + , Προσθήκη εισιτηρίου ενηλίκου και στη συνέχεια σκαναρετε τη φωτογραφία του qr code από το δεύτερο κινητό. Έτσι το έκανα κι έπιασε. Ο... χειροκίνητος οδηγός με εισαγωγή αριθμητικού κωδικού κτλ δεν λειτουργούσε.
Σήμερα το wallet λειτούργησε κανονικά....και το διαρκείας πλέον είναι γεγονός...την γλίτωσαν την τσαπου εκεί στο gov...
Τρικυμία εγώ έκανα μια εκτύπωση το μέιλ που μου ήρθε...με τον κωδικό και το barcode για παν ενδεχόμενο..
Τρικυμία εγώ έκανα μια εκτύπωση το μέιλ που μου ήρθε...με τον κωδικό και το barcode για παν ενδεχόμενο..
Όλοι ξέρουμε ότι όταν έχει πολύ κόσμο στην Τούμπα... ίντερνετ γιοκ...πιάνει πολύ δύσκολα η καθόλου...
Κι αν δεν μπαίνει το κινητό στο ίντερνετ όταν είσαι στα τουρνικε για να φορτώσει το εισιτήριο τι κάνουμε;
Κι αν δεν μπαίνει το κινητό στο ίντερνετ όταν είσαι στα τουρνικε για να φορτώσει το εισιτήριο τι κάνουμε;
- Shivaspace
και πώς θα μπορεί να βλέπει κανείς τις 11άδες απ την εξέδρα στο κινητό πριν ανακοινωθούν στο γήπεδο?
πώς να δεί κανείς αν η φάση ήταν οφσάιντ από κανα σάιτ..πως να περάσει η ώρα χωρίς καλό ίντερνετ?

πώς να δεί κανείς αν η φάση ήταν οφσάιντ από κανα σάιτ..πως να περάσει η ώρα χωρίς καλό ίντερνετ?