Κανένα φάουλ δεν υπάρχει. Η επαφή στον τερματοφύλακα ήταν φάουλ πριν 20 χρόνια, πλέον ευτυχώς ισχύει ό,τι και για τους υπόλοιπους 10xrisitsapa έγραψε:Το γκολ που έβαλε η Τσεχία ήταν μαρς φάουλ.joshua έγραψε:Την ψιλό σφάζουν την Τσεχία. Και η κόκκινη ήταν υπερβολικη και τώρα οι Τούρκοι έκαναν 2 χέρια και ο άλλος έδωσε επιθετικο...
Αν έτρωγε τέτοιο γκολ ο ΠΑΟΚ, τώρα το μισό φόρουμ θα ήταν φυλακή
UEFA Euro 2024
Re: UEFA Euro 2024
- Shivaspace
Αγγλία -Σλοβακία πως το βλέπετε?
θα είναι τόσο τέλειο ν αποκλειστούν απ την Σλοβακία, που θα ξενερώσουν και ιδιοι αν περάσουν
η Ισπανία θα καλοπεράσει στα χέρια της Γεωργίας..το παιχνίδι με τις γρήγορες πάσες,μπορεί να το ξεχάσει από τώρα
η ομαδάραααα η Αυστρία..στα δόντια της Τουρκίας, κάπου τα όνειρα τελειώνουν
Ολλανδία - Ρουμανία?? δεν είναι καλός τροχονόμος ο Ολλανδός γκολκήπερ?

η Ισπανία θα καλοπεράσει στα χέρια της Γεωργίας..το παιχνίδι με τις γρήγορες πάσες,μπορεί να το ξεχάσει από τώρα

η ομαδάραααα η Αυστρία..στα δόντια της Τουρκίας, κάπου τα όνειρα τελειώνουν

Ολλανδία - Ρουμανία?? δεν είναι καλός τροχονόμος ο Ολλανδός γκολκήπερ?

Αν ειδα καλα ηταν και στη μικρη περιοχη. Και μονο για αυτο αξια περασαν οι Τουρκοι.pgetsos έγραψε:Κανένα φάουλ δεν υπάρχει. Η επαφή στον τερματοφύλακα ήταν φάουλ πριν 20 χρόνια, πλέον ευτυχώς ισχύει ό,τι και για τους υπόλοιπους 10xrisitsapa έγραψε:Το γκολ που έβαλε η Τσεχία ήταν μαρς φάουλ.joshua έγραψε:Την ψιλό σφάζουν την Τσεχία. Και η κόκκινη ήταν υπερβολικη και τώρα οι Τούρκοι έκαναν 2 χέρια και ο άλλος έδωσε επιθετικο...
Αν έτρωγε τέτοιο γκολ ο ΠΑΟΚ, τώρα το μισό φόρουμ θα ήταν φυλακή
Αν θελουν καπου να κανουν το ποδοσφαιρο πιο σωστο, ας κοιταξουν την υπερπροστασια που εχουν οι αμυντικοι σε διεκδικησεις μπαλας απο επιθετικους και το τραγελαφικο θεμα του οφσαϊντ (το ποσο επηρεαζει π.χ. το νυχι που εξεχει του επιθετικου, ή το ποσο καλυπτει ενας αμυντικος τον επιθετικο που βρισκεται στην αλλη πλευρα του γηπεδου).
Ακριβοι στα πιτουρα, φτηνοι στο αλευρι
Τι σημασία έχει η μικρή περιοχη; Ξαναλέω, είστε πολλά χρόνια πίσω με Σον ορισμό του τι είναι φάουλ στον τερματοφύλακα και τι όχι. Δεν κάνει καμία κίνηση ο επιθετικός προς τον τερματοφύλακα, στην μπάλα πάει μόνο
Πες ότι βάζεις ένα όριο στο οφσάιντ. Πχ 20 εκατοστά. Πάλι θα είναι κάποιος οφσάιντ για 21. Όπου και να βάλεις το όριο. Οπότε, τι προτείνεις να αλλάξει;
Πες ότι βάζεις ένα όριο στο οφσάιντ. Πχ 20 εκατοστά. Πάλι θα είναι κάποιος οφσάιντ για 21. Όπου και να βάλεις το όριο. Οπότε, τι προτείνεις να αλλάξει;
Εγω εφαγα μπαν για οφτοπικ, ο pgetsos εφαγε μπαν που μου απαντησε; Αν οχι, μπορω να απαντησω ή θα φαω μπαν; Let me knowpgetsos έγραψε:aivas19 έγραψε:Τοτε στο ποδοσφαιρο οι προεδροι καναν οτι θελανε , οι ποδοσφαιριστες δεν ειχαν δικαιωματα (για αυτο παιρναν ψιχουλα) και τα ματς στηνονταν αβερτα, οσο και να τα ωραιοποιεις. Οι παικτες δεν μπορουσαν να παρουν μεταγραφη πχ στο εξωτερικο.
Λες πλεον δεν γινονται τριπλες (λολ μαλλον ο Μεσσι βγηκε το 1980), μπορεις να δεις Hearts για να θυμηθεις το ποδοσφαιρο εκεινης της εποχης που νοσταλγεις. Γιομα κεφαλια και ξυλο. Φουλ της τριπλας.
«Δε θελω να παιζουν τζαμπα αλλα καπου ωπα» δεν γινεται να ισχυσει αυτο. Θα βαλεις φραγμο στην αμοιβη του εργαζομενου; Τελεια ιδεα. Πολυ δικαιη και «ρομαντικη». Αρα μας λες καποιος πρεπει να υποφερει για να ειναι ρομαντικο το ποδοσφαιρο. Πολυ καλο.Πρώτον, μίλα πιο ήρεμα και χωρίς ειρωνείεςaivas19 έγραψε:Ε πες μας εσυ ποσο χρημα πρεπει να πεφτει και ποτε αφου εισαι ειδικος. Κανε μια αναλυση. Στη θεωρια ολα ευκολα ειναι.
Ναι επεσε κατακορυφα το θεαμα με τον Μεσι τον Ζινταν τον Εμπαπε, καλα τα λετε. Βλεπεις Πρεμιερ και δεν βλεπεις 4-4-2 και 86 σεντρες απο τα χαφ και 100 γιομες απο τα τσουρουκια τα σεντερ μπακ αλλα ειναι «καλυτερα τα παλια τα χρονια». Μαλλον προτιματε Γκρομπελαρ και στημενα ματς ή Ταπί απο Μαρσειγ. Τοτε ήταν αγια χρονια και ο κοσμος παραδεισενιος
Το οτι ενα παιδακι απο την Κατω Τραχανοπλαγια Μποτσουανας μπορει να δει μπαλιτσα στην τιβι και να κανει καριερα ειναι προβλημα για εσας. Να μενει ο Χατζηπαναγης 10 χρονια στον Ηρακλη για να τον βλεπουμε εμεις το σκ. Ευλογειτε τις περιοδους που οι προεδροι εκαναν οτι γουσταραν και οι παίκτες ηταν ομηροι του καθε παραγοντα μπορειτε να στηριξετε αυτην την ιδεολογια αλλα μην λετε οτι ειναι και για το καλο του αθληματος.
2ον, ο Μεσι μεγάλωσε με έναν Ροναλντινιο πριν 20 χρόνια σχεδόν, και είναι πλέον στην σύνταξη. Ο Ζινταν πριν 30 ηταν στα ντουζενια του, πριν 20 βγηκε στη συνταξη. Ένας Νειμαρ υπήρξε πιο φαντεζι και αυτός πλέον για σύνταξη. Δεν υπάρχουν στο σύγχρονο ποδόσφαιρο πάρα ελάχιστοι φαντεζι παίχτες. Όχι πριν 10 χρόνια, όχι πριν 20 χρόνια. Τότε υπήρχαν. ΤΩΡΑ δεν θα έλεγα πως υπάρχουν. Σε ολόκληρο το ελληνικό πρωτάθλημα, ένας Ντελιας υπάρχει ουσιαστικά και κάτι λίγα από 2-3 παίχτες ακόμα, πριν 15 χρόνια είχε μέχρι και ο Πανιώνιος έναν Εστογιανοφ να δούμε λίγο θέαμα
Εδώ βλέπουμε την εθνική Βραζιλίας και δεν έχει θέαμα καλά καλά, στο ελληνικό πρωτάθλημα θα μου πεις θα το βρεις;
Θεωρώ είναι ελάχιστοι οι τωρινοι παίχτες που θα μνημονεύεις σε 20 χρόνια, όπως μνημονεύεις τώρα κάτι Ροναλντο, CR7, Messi, Ronaldinho, Ανρι, Τσαβι, Ζινταν. Πιο καλοί αθλητές ναι, πιο θεαματικοί όμως όχι
- Μπαρκαρούτσος
Δεν έφαγες μπαν για off-topic εδώ, αλλά στις μεταγραφές. Εκεί επικρατεί μπουρδέλο και προσπαθούμε να ελέγξουμε την κατάσταση επειδή δεν καταλαβαίνετε, ενώ στα άλλα topics δεν επικρατεί ο ίδιος πανικός και είμαστε πιο ελαστικοί.
Θα σου πω εγώ τι σημασία έχει. Το είπε ο σπικερ. Μικρή περιοχή ίσον φάουλpgetsos έγραψε:Τι σημασία έχει η μικρή περιοχη; Ξαναλέω, είστε πολλά χρόνια πίσω με Σον ορισμό του τι είναι φάουλ στον τερματοφύλακα και τι όχι. Δεν κάνει καμία κίνηση ο επιθετικός προς τον τερματοφύλακα, στην μπάλα πάει μόνο
Ναι αυτούς πληρώνουμε που και δεν ξέρουν τους κανόνες του παιχνιδιού και δεν καταλαβαίνουν τι βλέπουν
-
Τελικά τι ισχύει ; Γιατί κι εγώ είχα μείνει στο ότι η επαφή στον τερματοφύλακα στη μικρή περιοχή είναι φάουλ
- ΑποστόληςΑ
Εάν τον παρεμποδίζει να αποκρούσει τη μπάλα θα ήταν παράλογο να μην σφυριχτεί φάουλ.
Πραγματικά, με το που τον άκουσα νευρίασα...nunies4 έγραψε:Θα σου πω εγώ τι σημασία έχει. Το είπε ο σπικερ. Μικρή περιοχή ίσον φάουλpgetsos έγραψε:Τι σημασία έχει η μικρή περιοχη; Ξαναλέω, είστε πολλά χρόνια πίσω με Σον ορισμό του τι είναι φάουλ στον τερματοφύλακα και τι όχι. Δεν κάνει καμία κίνηση ο επιθετικός προς τον τερματοφύλακα, στην μπάλα πάει μόνο
Ναι αυτούς πληρώνουμε που και δεν ξέρουν τους κανόνες του παιχνιδιού και δεν καταλαβαίνουν τι βλέπουν
Αν ο επιθετικός πηγαίνει για την μπάλα, ο τερματοφύλακας υπολογίζεται ως οποιοσδήποτε άλλος παίχτηςxrisitsapa έγραψε:Τελικά τι ισχύει ; Γιατί κι εγώ είχα μείνει στο ότι η επαφή στον τερματοφύλακα στη μικρή περιοχή είναι φάουλ
Αν ο επιθετικός προσπαθεί να κάνει ενεργητικά σκριν στον τερματοφύλακα λες και παιζει μπασκετ, τότε υπάρχει φάουλ
Κι εγώ εκεί έχω μείνει, μέσα στην περιοχή ο τερματοφύλακας δεν δέχεται ούτε επαφή. Αλλιώς έχουν δίκιο τα αρειανα να μιλάνε για άδικο πέναλτι προπερσι.
Για το οφσάιντ έχουν ψάξει τρόπους να το καταπολεμήσουν, με τον τελευταίο να λέει για οποιοδήποτε μέρος του αμυντικού να ακουμπάει τη νοητή γραμμή του τελευταίου μέρους του επιθετικού. Θα ήταν ένα μικρό βήμα λυσης στον ηλίθιο κανονισμό. Τουλάχιστον θα έκανε πιο δύσκολο το τεχνητό οφσάιντ. Ας τραβήξουν μια γραμμή πίσω από την οποία δεν θα ισχύει. Δεν είμαι ο θεός για να δώσω λύση, αλλά ξέρω πως καταστρέφει το ποδόσφαιρο για τα χιλιοστά που εξέχει ή δεν εξέχει το νύχι του επιθετικού. Παλιά στο nba είχαν ως φαουλ την προσπάθεια να παιχτεί άμυνα ζώνης, ας κάνουν κάτι παρόμοιο για το τεχνητό οφσάιντ. Χορτάσαμε από τα 0-0 και τα ακυρωμενα ηλίθια γκολ. Θα μου πεις υπάρχει βάρ και βλέπει, αλλά δεν είναι η λύση. Προχθές είδαμε μέχρι και τράβηγμα φανέλας να μη δίνεται πέναλτι.
Για το οφσάιντ έχουν ψάξει τρόπους να το καταπολεμήσουν, με τον τελευταίο να λέει για οποιοδήποτε μέρος του αμυντικού να ακουμπάει τη νοητή γραμμή του τελευταίου μέρους του επιθετικού. Θα ήταν ένα μικρό βήμα λυσης στον ηλίθιο κανονισμό. Τουλάχιστον θα έκανε πιο δύσκολο το τεχνητό οφσάιντ. Ας τραβήξουν μια γραμμή πίσω από την οποία δεν θα ισχύει. Δεν είμαι ο θεός για να δώσω λύση, αλλά ξέρω πως καταστρέφει το ποδόσφαιρο για τα χιλιοστά που εξέχει ή δεν εξέχει το νύχι του επιθετικού. Παλιά στο nba είχαν ως φαουλ την προσπάθεια να παιχτεί άμυνα ζώνης, ας κάνουν κάτι παρόμοιο για το τεχνητό οφσάιντ. Χορτάσαμε από τα 0-0 και τα ακυρωμενα ηλίθια γκολ. Θα μου πεις υπάρχει βάρ και βλέπει, αλλά δεν είναι η λύση. Προχθές είδαμε μέχρι και τράβηγμα φανέλας να μη δίνεται πέναλτι.
Τους εχουμε διαλυσει ηδη τους αμυντικους με το να μην μπορουν να ακουμπησουν τον επιθετικο χωρις να δει πεναλτι το βαρ, αμα γινουν και αυτα...
Εχουμε βαρεθει τα 0-0 λες, και καθε χρονο σπανε τα ρεκορ περισσοτερων γκολ. Οι 4 απο τις τελευταιες 5 σεζον της Πρεμιερ Λιγκ, με εξαιρεση το 2020/21, ειναι οι 4 κορυφαιες σεζον σε γκολ ανα παιχνιδι! 3,27 φετος ανα παιχνιδι, περσι 2,85, προπερσι 2,8κατι παλι. Η καλυτερη χρονια στο 90s ειχε 2,79, η χειροτερη 2,52. Σιγουρα δεν εχουμε μειωση των γκολ.
To Euro του 2020 ηταν το 4ο πιο παραγωγικο ανα παιχνιδι, με 2,78 γκολ ανα παιχνιδι. Τα λιγοτερο παραγωγικα; 1980 με 1,78, 1996 με 2,06 που ηταν και με λιγοτερες και πιο ποιοτικες κατα μεσο ορο ομαδες
Οσο για το ΝΒΑ, τον θανατο του μπασκετ κατ'εμε, δεν ξερω αν ειναι καλο παραδειγμα προς αντιγραφη σε οτιδηποτε αγωνιστικο. Εξαλλου η τηλεθεαση του εδω και 5 χρονια ειναι αναμεσα στις χειροτερες χρονιες της ιστοριας του, ενδεικτικο της αδιαφοριας που εχει πλεον περιελθει σε μεγαλο μερος του κοινου και λογο του τροπου παιχνιδιου πλεον
Εχουμε βαρεθει τα 0-0 λες, και καθε χρονο σπανε τα ρεκορ περισσοτερων γκολ. Οι 4 απο τις τελευταιες 5 σεζον της Πρεμιερ Λιγκ, με εξαιρεση το 2020/21, ειναι οι 4 κορυφαιες σεζον σε γκολ ανα παιχνιδι! 3,27 φετος ανα παιχνιδι, περσι 2,85, προπερσι 2,8κατι παλι. Η καλυτερη χρονια στο 90s ειχε 2,79, η χειροτερη 2,52. Σιγουρα δεν εχουμε μειωση των γκολ.
To Euro του 2020 ηταν το 4ο πιο παραγωγικο ανα παιχνιδι, με 2,78 γκολ ανα παιχνιδι. Τα λιγοτερο παραγωγικα; 1980 με 1,78, 1996 με 2,06 που ηταν και με λιγοτερες και πιο ποιοτικες κατα μεσο ορο ομαδες
Οσο για το ΝΒΑ, τον θανατο του μπασκετ κατ'εμε, δεν ξερω αν ειναι καλο παραδειγμα προς αντιγραφη σε οτιδηποτε αγωνιστικο. Εξαλλου η τηλεθεαση του εδω και 5 χρονια ειναι αναμεσα στις χειροτερες χρονιες της ιστοριας του, ενδεικτικο της αδιαφοριας που εχει πλεον περιελθει σε μεγαλο μερος του κοινου και λογο του τροπου παιχνιδιου πλεον
Φτάνει με τα γκολ
Επιστρέψτε στο να βλέπουμε και καλές άμυνες
Έχουμε κάνει να απαγορεύεται να παίζει ομάδα σκληρά κ αμυντικά
Επιστρέψτε στο να βλέπουμε και καλές άμυνες
Έχουμε κάνει να απαγορεύεται να παίζει ομάδα σκληρά κ αμυντικά
- Μπαρκαρούτσος