Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις
Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις
Τον Γιάννη Αλαφούζο ψήφισαν οι: Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Άρης, Λαμία, Καλλιθέα και Λεβαδειακός.
Γιατί σηζητάμε ακόμα για την ψήφο στον χοντρό; Δεν ειναι προφανές; Αυτοί θα έκαναν τα πλει οφ με 8 ομάδες να μπει μέσα και ο κομπότης. Τρέμουν τα κόκκαλα του Κατσούρη λέμε. Ρε τον ΠΑΟΚ τον ανήθικο.
Υγ. Και ναι, ούτε και εμένα μου άρεσε.
Γιατί σηζητάμε ακόμα για την ψήφο στον χοντρό; Δεν ειναι προφανές; Αυτοί θα έκαναν τα πλει οφ με 8 ομάδες να μπει μέσα και ο κομπότης. Τρέμουν τα κόκκαλα του Κατσούρη λέμε. Ρε τον ΠΑΟΚ τον ανήθικο.
Υγ. Και ναι, ούτε και εμένα μου άρεσε.
Οκ, εντάξει, εμείς είμαστε οι αλήτες που τα βρήκαν με τον χοντρό αλλά θα μας εξηγήσει κανείς πως οι πρασινοκίτρινοι που βριζόντουσαν εδώ κ 2 χρόνια κ οι φραπαράδες έπαθαν ξαφνική αγάπη κ αγκαλιασμένοι ψηφίζουν Αλαφούζο;
- abc_o_ karpouzas
Δεν έχει καμία σημασία το....ονομα..του προέδρου
Σημασία έχουν τα...κουκια...σε αποφάσεις της λίγκας
Με 7 από εδώ και 7 από εκεί η ψήφος του ΠΑΟΚ θα τους πάει όλους κολοφεραντζα
Κανονικό ξεβρακομα για ποκοσκουλικα....
Το 1 - 4 και 5-8 και οι υπόλοιποι ήταν η θέση του ΠΑΟΚ από την επομένη του τέλους του πρωταθλήματος...
Από την πρώτη κιόλας ψηφοφορία φάνηκαν ποιοι είναι με ποιους και ποιοι θέλουν παραρτήματα
Σημασία έχουν τα...κουκια...σε αποφάσεις της λίγκας
Με 7 από εδώ και 7 από εκεί η ψήφος του ΠΑΟΚ θα τους πάει όλους κολοφεραντζα
Κανονικό ξεβρακομα για ποκοσκουλικα....
Το 1 - 4 και 5-8 και οι υπόλοιποι ήταν η θέση του ΠΑΟΚ από την επομένη του τέλους του πρωταθλήματος...
Από την πρώτη κιόλας ψηφοφορία φάνηκαν ποιοι είναι με ποιους και ποιοι θέλουν παραρτήματα
μαύρη μέρα για εμένα και για τον ΠΑΟΚ που έχω στο μυαλό μου
το πόση προσπάθεια γίνεται από πολλούς εδώ μέσα να εξισώσουν τον γαύρο με τα βαζελοχάνουμα, με κάνει και αναγουλιάζω
όχι ρε μάγκες, δεν είναι ίδιοι. ακριβώς έτσι και με τα κόμματα. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ. κάποιοι είναι πιο σκατά
ο ΠΑΟΚ λέει ψηφίζει το συμφέρον του. αλλά κατά τ' άλλα ο ΠΑΟΚ είναι ΙΔΕΑ και ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ
αποφασίστε μερικοί. το συμφέρον της εταιρείας είναι πιο πάνω ή το ηθικό της ανάστημα?
και μη μου πείτε ότι η ψήφος υπέρ του μαρινάκη δεν προσβάλλει την ηθική κάθε ΠΑΟΚτσή
δε θα προσπαθήσω να νιώσω καλύτερα σκεπτόμενος ότι είχε "στρατηγική" η ψήφος
είμαι ΟΠΑΔΟΣ του ΠΑΟΚ και την αλήθεια πρέπει να την βλέπω κατάματα
ψήφο υπέρ του ...ΕΜΠΟΡ@ δεν θα δεχθώ ΠΟΤΕ
Προστατέψτε το site - Mod Team
το πόση προσπάθεια γίνεται από πολλούς εδώ μέσα να εξισώσουν τον γαύρο με τα βαζελοχάνουμα, με κάνει και αναγουλιάζω
όχι ρε μάγκες, δεν είναι ίδιοι. ακριβώς έτσι και με τα κόμματα. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ. κάποιοι είναι πιο σκατά
ο ΠΑΟΚ λέει ψηφίζει το συμφέρον του. αλλά κατά τ' άλλα ο ΠΑΟΚ είναι ΙΔΕΑ και ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ
αποφασίστε μερικοί. το συμφέρον της εταιρείας είναι πιο πάνω ή το ηθικό της ανάστημα?
και μη μου πείτε ότι η ψήφος υπέρ του μαρινάκη δεν προσβάλλει την ηθική κάθε ΠΑΟΚτσή
δε θα προσπαθήσω να νιώσω καλύτερα σκεπτόμενος ότι είχε "στρατηγική" η ψήφος
είμαι ΟΠΑΔΟΣ του ΠΑΟΚ και την αλήθεια πρέπει να την βλέπω κατάματα
ψήφο υπέρ του ...ΕΜΠΟΡ@ δεν θα δεχθώ ΠΟΤΕ
Προστατέψτε το site - Mod Team
Η ψήφος είναι του Ιβάν.
Εμείς ξενερωνουμε αλλά θέλουμε μεταγραφές και αυτός ρίχνει εκατομμύρια από την τσέπη του. Εμείς ένα διαρκείας.
Άμα έκρινε ότι αυτό είναι το καλύτερο για τα λεφτά που βάζει , τι να κάνουμε ? Για ηλίθιο τον έχετε ?
Εγώ είπα θα είμαι πάντα υπέρ του Ιβάν και θα είμαι και σήμερα.
Όσοι θέλετε μπορείτε να συμμετέχετε στο χανουμοβαζελικοσκουλικοσυρφετο που τον σκίζει , σκίστε τον κι εσείς
Εμείς ξενερωνουμε αλλά θέλουμε μεταγραφές και αυτός ρίχνει εκατομμύρια από την τσέπη του. Εμείς ένα διαρκείας.
Άμα έκρινε ότι αυτό είναι το καλύτερο για τα λεφτά που βάζει , τι να κάνουμε ? Για ηλίθιο τον έχετε ?
Εγώ είπα θα είμαι πάντα υπέρ του Ιβάν και θα είμαι και σήμερα.
Όσοι θέλετε μπορείτε να συμμετέχετε στο χανουμοβαζελικοσκουλικοσυρφετο που τον σκίζει , σκίστε τον κι εσείς
-
Κάτσε λίγο ρε φίλε, υπερφυσικό ον είναι ο Ιβάν και δεν κάνει λάθη; Τι πάει να πει ότι και να κάνει εγώ θα είμαι μαζί του; Δικαίωμα σου μεν, αλλά πολύ αφελής μου ακούγεται αυτή η συλλογιστική.Tolaros έγραψε: Εγώ είπα θα είμαι πάντα υπέρ του Ιβάν και θα είμαι και σήμερα.
Αν είσαι μαζί του επειδή πιστεύεις ότι κάτι παραπάνω ξέρει από εσένα, οκευ, αλλά να είσαι μαζί του επειδή είναι ο Ιβάν, σαν αίρεση ακούγεται.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Jack_MeHoff την Τετ 26 Ιουν 2024, 22:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ψήφος δεν πήγε υπέρ του χοντρού. Πήγε υπέρ των συμφερόντων του ΠΑΟΚ, για να πάνε τα play-off στο 1-4 και όχι να μείνουν στο 1-6. Αν η κεφαλιά του Πέρση στο 94΄ πήγαινε μισό μέτρο πιο κοντά στην εστία και με τον εβραίο διαιτητή να μας παίζει πριονοκορδέλα 99-1, σήμερα θα μιλούσαμε για ένα ακόμα κλεμμένο και στημένο πρωτάθλημα.
Ξεχάσαμε το ότι ο γατούλης ήταν στημένος εδώ για 48 ώρες πριν τον αγώνα, ξεχάσαμε τον θρήνο στον πάγκο του ρούλη όταν έληξε ο αγώνας λες και έχασαν αυτοί το πρωτάθλημα; Ξεχάσαμε τους λίβελλους του τουρκο-αλαφούζου για το πόσα λεπτά καθυστερήσεων παίχτηκαν στο Λαμία-ΠΑΟΚ;
Ρομαντικός ΠΑΟΚτσής είμαι κι εγώ, πάρα πολλά ράμματα έχω εδώ και δεκαετίες για την γούνα των γαύρων, αλλά θέλουμε δεν θέλουμε άλλοι πλέον οι καιροί. Ο ΠΑΟΚ δεν νομιμοποίησε κανένα μαρινάκη, ψήφισε ότι πιστεύει ότι είναι συμφέρον του στην παρούσα φάση. Ο Σαββίδης δεν είναι από αυτούς που χορταίνουν με σανό.
Ξεχάσαμε το ότι ο γατούλης ήταν στημένος εδώ για 48 ώρες πριν τον αγώνα, ξεχάσαμε τον θρήνο στον πάγκο του ρούλη όταν έληξε ο αγώνας λες και έχασαν αυτοί το πρωτάθλημα; Ξεχάσαμε τους λίβελλους του τουρκο-αλαφούζου για το πόσα λεπτά καθυστερήσεων παίχτηκαν στο Λαμία-ΠΑΟΚ;
Ρομαντικός ΠΑΟΚτσής είμαι κι εγώ, πάρα πολλά ράμματα έχω εδώ και δεκαετίες για την γούνα των γαύρων, αλλά θέλουμε δεν θέλουμε άλλοι πλέον οι καιροί. Ο ΠΑΟΚ δεν νομιμοποίησε κανένα μαρινάκη, ψήφισε ότι πιστεύει ότι είναι συμφέρον του στην παρούσα φάση. Ο Σαββίδης δεν είναι από αυτούς που χορταίνουν με σανό.
- ΑποστόληςΑ
Κι εγώ στην παρούσα φάση δεν θα ψήφιζα την ένωση βάζελου - ΑΕΧ.
-
- Mr Ξερόλας 2019
Γερασίμου έγραψε:Η ψήφος δεν πήγε υπέρ του χοντρού. Πήγε υπέρ των συμφερόντων του ΠΑΟΚ, για να πάνε τα play-off στο 1-4 και όχι να μείνουν στο 1-6. Αν η κεφαλιά του Πέρση στο 94΄ πήγαινε μισό μέτρο πιο κοντά στην εστία και με τον εβραίο διαιτητή να μας παίζει πριονοκορδέλα 99-1, σήμερα θα μιλούσαμε για ένα ακόμα κλεμμένο και στημένο πρωτάθλημα.
Πέστε τα γιατί θα τρελαθούμε.
Είμαι μαζί του γιατί εκεί που βάζει τα λόγια του βάζει και τα λεφτά του. Ξεκάθαρα το είπα.Jack_MeHoff έγραψε:Κάτσε λίγο ρε φίλε, υπερφυσικό ον είναι ο Ιβάν και δεν κάνει λάθη; Τι πάει να πει ότι και να κάνει εγώ θα είμαι μαζί του; Δικαίωμα σου μεν, αλλά πολύ αφελής μου ακούγεται αυτή η συλλογιστική.Tolaros έγραψε: Εγώ είπα θα είμαι πάντα υπέρ του Ιβάν και θα είμαι και σήμερα.
Αν είσαι μαζί του επειδή πιστεύεις ότι κάτι παραπάνω ξέρει από εσένα, οκευ, αλλά να είσαι μαζί του επειδή είναι ο Ιβάν, σαν αίρεση ακούγεται.
Δεν ξέρει ο Ιβάν ποιο είναι το συμφέρον του που είναι στις συζητήσεις και θα του πούμε εμείς
- Μπαρκαρούτσος
Κύριοι, και καναδυό κυρίες που γράφουν στο φόρουμ,
τεράστια προσοχή στο τι γράφετε εδώ μέσα! Και ο νοών νοείτω*...
Και φυσικά, προσοχή στο τι γράφεται. Κάντε μια αναφορά να το δούμε, μπορεί να ξεφύγει κάτι.
* ή όπως λένε κάποιοι φίλοι μου...ΚΑΙ ΟΝΟ ΟΝΟ ΗΤΟ.
Και φυσικά, προσοχή στο τι γράφεται. Κάντε μια αναφορά να το δούμε, μπορεί να ξεφύγει κάτι.
- Μπαρκαρούτσος
dev έγραψε:η παε οφειλει να εξηγησει στον κοσμο την σταση της
και μονο σε αυτον στους υπολοιπους βρωμιαρηδες δεν χρωσταμε καμια εξηγηση
Η ΠΑΕ δεν οφείλει να μας εξηγήσει τίποτα και δεν μας χρωστάει τίποτα απολύτως. Να πάμε να γαμηθούμε, που δεν γεμίσαμε το γήπεδο ούτε μια φορά. Να μας γράψει στα @@ της και καλά κάνει, στην προκειμένη περίπτωση.
Κι εγώ δεν γουστάρω καθόλου που ψηφίσαμε γαύρο, αλλά εμπιστεύομαι Ιβάν. Αυτόν που πουλάει, τον εξαφανισμένο, με τα σβησμένα φώτα στις σουίτες, που έχασε την όρεξή του, που εμπιστεύεται λάθος άτομα στη διοίκηση, που κακώς κρατά προπονητή.
-
Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος αν νομίζεις ότι όλοι σκεφτόμαστε με βάση το συμφέρον. Πολύ σπάνια το συμφέρον και η ηθική πάνε παράλληλα.Tolaros έγραψε:Είμαι μαζί του γιατί εκεί που βάζει τα λόγια του βάζει και τα λεφτά του. Ξεκάθαρα το είπα.Jack_MeHoff έγραψε:Κάτσε λίγο ρε φίλε, υπερφυσικό ον είναι ο Ιβάν και δεν κάνει λάθη; Τι πάει να πει ότι και να κάνει εγώ θα είμαι μαζί του; Δικαίωμα σου μεν, αλλά πολύ αφελής μου ακούγεται αυτή η συλλογιστική.Tolaros έγραψε: Εγώ είπα θα είμαι πάντα υπέρ του Ιβάν και θα είμαι και σήμερα.
Δεν ξέρει ο Ιβάν ποιο είναι το συμφέρον του που είναι στις συζητήσεις και θα του πούμε εμείς
-
Αν απαγορεύεται να γράφουμε την λέξη έμπορας, πείτε το ξεκάθαρα, να μην συμμετέχουμε.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Κύριοι, και καναδυό κυρίες που γράφουν στο φόρουμ,
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Δηλαδή ΔΕΝ καταλαβαίνεις ότι κάποια πράγματα δεν πρέπει να γράφονται; Εσύ μπορεί να γράφεις ότι σε κατεβάσει η γκλάβα σου, το λογαριασμό θα το πληρώσεις;