Π.Α.Ο.Κ. - ΠΑΣ Γιάννενα 17/10 19:00 Nova
- ContrerasPablo
Re: Π.Α.Ο.Κ. - ΠΑΣ Γιαννινα 17/10 19:00 Nova
ΘΕΛΩ να ακουγετε,δεν θα σε ξεχασουμε ποτεε ζαγο εε ζαγο ολεεεεε,και εννοειται ζηση να το ξερεις το πρωταθλημα εσυ θα μας το φερεις
Lexus μη μασας αδερφε.Κι εγω μπαινω στρατο 10 Νοεμβρη αλλα το διαρκειας θα το εχω παντα μαζι μου.Ποτε δεν ξες.Lexus έγραψε:jrousis οχι ρε απλα με ειρθε το χαρτι για το στρατο και σε 20 μερες παρουσιαζομαι γμτ εχω ξενερωσει
Αδεια για οπαδικους λογους υπαρχει?

Ας τους δείξει απλά το διαρκείας και το τρελόχαρτο μετά είναι τυπική διαδικασίαContrerasPablo έγραψε:πας στρατο,ε?δεν πειραζει προσπαθησε να παρεις τρελοχαρτοLexus έγραψε:πουλαω εισιτιριο διαρκειας για την 4 οπιος ενδιαφερεται 100 €τεσπα κριμα

- ΑποστόληςΑ
Έτσι! Και να μην ξεχνάμε ότι ο ΠΑΟΚ μας χρειάζεται τώρα περισσότερο!Kolokotronis_4 έγραψε:Παιχνίδι ορόσημο με τον Βρύζα στο τιμόνι, πλέον.
Αδελφέ σόρυ τότε! καλή θητεία να έχεις και είναι καλύτερα να το πάρει το διαρκείας κάποιος που θα μπορεί να πηγαίνει και ναι και να φωνάζει και δυνατά!!!Lexus έγραψε:jrousis οχι ρε απλα με ειρθε το χαρτι για το στρατο και σε 20 μερες παρουσιαζομαι γμτ εχω ξενερωσει
φιλαρακι ενδιαφερομαι εγω για το διαρκειας πως θα γινει να το κανονισουμε;Lexus έγραψε:πουλαω εισιτιριο διαρκειας για την 4 οπιος ενδιαφερεται 100 €
- ContrerasPablo
Από το σπίτι τους θα παρακολουθήσουν την εκτός έδρας αναμέτρηση της ομάδας τους με τον Παναθηναϊκό για την 8η αγωνιστική οι φίλοι του ΠΑΟΚ. Τελικά, η συμφωνία των δύο ΠΑΕ για ανταλλαγή οπαδών «μπλόκαρε», ύστερα από την αρνητική στάση της αστυνομίας.
Στη σημερινή σύσκεψη η ΕΛ.ΑΣ δεν συμφώνησε να μετακινηθούν οπαδοί του «δικεφάλου του Βορρά» στην Αθήνα προς αποφυγή τυχόν δυσάρεστων εντάσεων με τους «πράσινους»! Μάλιστα, έφεραν ως παράδειγμα τα όσα έγιναν πρόσφατα στη Θεσσαλονίκη στον αγώνα της ομάδας Νέων του Άρη και του ΠΑΟΚ…
Στη σημερινή σύσκεψη η ΕΛ.ΑΣ δεν συμφώνησε να μετακινηθούν οπαδοί του «δικεφάλου του Βορρά» στην Αθήνα προς αποφυγή τυχόν δυσάρεστων εντάσεων με τους «πράσινους»! Μάλιστα, έφεραν ως παράδειγμα τα όσα έγιναν πρόσφατα στη Θεσσαλονίκη στον αγώνα της ομάδας Νέων του Άρη και του ΠΑΟΚ…
- Aureliano Buendia
Μακάρι να γινόταν SOLD OUT, μακάρι..
Δυστυχώς δεν το βλέπω, αλλά θα με πόρωνε τρελά..
Κομβικό παιχνίδι για πολλούς λόγους.
Πρέπει να δείξουμε μονιασμένοι και αισιόδοξοι, να μεταδώσουμε αυτή την αίσθηση στην ομάδα.
Αγωνιστικά και βαθμολογικά η νίκη είναι επιβεβλημένη.
ΛΥΣΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ
Δυστυχώς δεν το βλέπω, αλλά θα με πόρωνε τρελά..
Κομβικό παιχνίδι για πολλούς λόγους.
Πρέπει να δείξουμε μονιασμένοι και αισιόδοξοι, να μεταδώσουμε αυτή την αίσθηση στην ομάδα.
Αγωνιστικά και βαθμολογικά η νίκη είναι επιβεβλημένη.
ΛΥΣΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ
- Caballo Viejo
Τώρα που θα έχει Γιαννιώτες, το βλέπω εφικτό το σολντ άουτ!
- ΑποστόληςΑ
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
Ο Βιεϊρίνια ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας (ελαφρά κάκωση στο γόνατο) και ο Κονσεϊσάο (ενοχλήσεις στους προσαγωγούς) ατομικό. Αμφότεροι αναμένονται αύριο στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων.
Ατομικό πρόγραμμα ακολουθούν επίσης οι Αμπουμπακάρι και Φιλομένο, ενώ οι Μουσλίμοβιτς, Σνάουτσερ αναμένεται να είναι κανονικά στην διάθεση του Σάντος για τον Σαββατιάτικο αγώνα με τον ΠΑΣ. Κάτι ανάλογο ισχύει και για το Μούν.
http://www.goalday.gr/article.asp?catid ... id=5001943
Ατομικό πρόγραμμα ακολουθούν επίσης οι Αμπουμπακάρι και Φιλομένο, ενώ οι Μουσλίμοβιτς, Σνάουτσερ αναμένεται να είναι κανονικά στην διάθεση του Σάντος για τον Σαββατιάτικο αγώνα με τον ΠΑΣ. Κάτι ανάλογο ισχύει και για το Μούν.
http://www.goalday.gr/article.asp?catid ... id=5001943
παιδια ολοι στο γηπεδο το σαββατο να κανουμε μια φανταστικη ατμοσφαιρα, να το χαρουμε και να παρουμε την νικη
- ΑποστόληςΑ
Θα ήθελα να δω τον Moon να παίζει. Αν βάλει και τον Λίνο απο αριστερά, θα έχουμε δύο επιθετικογενή ακραία μπακ και νομίζω ότι σε μια τέτοια περίπτωση μπορεί να δοκιμάσει, μαζί, τους Garcia και Vitolo. Βέβαια, αυτό το σενάριο μπορεί να υλοποιηθεί μόνον αν ένας από τους Sorlin και Φωτάκη μείνει απ' έξω, κάτι που δεν θα το ήθελα.
Τα παραπάνω βέβαια χωρίς τον Fernando.
Τα παραπάνω βέβαια χωρίς τον Fernando.