Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Sal Paradise

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Δημοσίευση από Sal Paradise »

Καλως σας βρήκα! Νέος στο Φόρουμ, αλλά (πολύ) παλιός αναγνώστης.

Σχετικά με τον Τζίμα και την επιλογή να πάει Νυρεμβέργη με προπονητή τον Κλόζε που σε πολλούς δεν αρέσει:

Άκουσα τον Βαβρίτσα (έλληνας δηνμοσιογράφος στη Γερμανία - γνώστης του Γερμ. ποδοσφαίρου), ο οποίος είπε οτι ο Κλόζε ήταν στη Bayern, επι Flick, όπου τα πήρανε όλα, υπέυθυνος για το επιθετικό κομμάτι.

Νομίζω οτι ο Τζίμας, με καθημερινή δουλεία σε τοπ επίπεδο, μόνο καλύτερος μπορεί να γίνει
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

renegade έγραψε:
Tolaros έγραψε:
loukas4 έγραψε:Μεγαλο εγκλημα ο Δανεισμος του Τζημα εδω δεν μπορουσε να παρει ευκαιριες εγω πιστευω δεν θα ξαναδουμε ποτες το Τζημα στο ΠΑΟΚ αλλο ενα ταλεντο που φευγει χωρις να εχει προσφερει στην ομαδα
Όταν λες άλλο ένα, ποιο ήταν το προηγούμενο?
Δεν καταλαβαίνω την γκρίνια, θα πάει ο επόμενος σέντερ φορ της ομάδας μας να κάνει ένα χρόνο προπόνηση με τον Κλόζε. Τον Κλόζε!
Κανονικά να πληρώσουμε έπρεπε, δεν υπάρχει καλύτερο σχολείο
Τι ακριβώς έχει δείξει ως προπονητής ο κλοζε και το γράφεις έτσι?
Ο μικρός θα δυσκολευτεί πάρα πολύ. Θα πάει σε ένα περιβάλλον που συνειδητά δεν θα μιλάνε αγγλικά...θα ακούει Τορ και δεν θα καταλαβαίνεις ούτε καν αυτό τι είναι
Ούτε ξέρω τι έχει κάνει σαν προπονητής, μου αρκεί που θα του μάθει δυο πράγματα για το τι έκανε σαν φορ.
Τώρα για το εξωτερικό, εδώ πάνε παιδάκια που δεν περνάνε ΑΕΙ στην Ελλάδα, ούτε ο πρώτος θα είναι ούτε ο τελευταίος. Κι αυτό το εμπόδιο σε καλό θα του βγει, μια χαρά θα τα πάει. Τι άγχος είναι αυτό μη δεν τα καταφέρει
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Τέλος με τα off-topics
όποιος δε μπορεί να δεχτεί το παραμικρό πείραγμα από κάποιον άλλον που δεν είναι καν προσβλητικό να το κοιτάξει

PAOKLIFE σταμάτα το ανελέητο spam

Δεύτερη προειδοποίηση δεν έχει
Άβαταρ μέλους
PAOK1LIFE

Δημοσίευση από PAOK1LIFE »

Πάει για επιθετικό και μέσο ο ΠΑΟΚ
σπορ φμ
Πέντε μέρες έχουν απομείνει για την αναχώρηση του ΠΑΟΚ για την Ολλανδία, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας για την επόμενη σεζόν.
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει εισηγηθεί την απόκτηση δύο παικτών, που θεωρεί πως θα είναι σημαντικοί στη μάχη που θα δώσει ο «Δικέφαλος του Βορρά» για να φτάσει στο πολυπόθητο για εκείνον Champions League.
Συγκεκριμένα, ο Ρουμάνος τεχνικός έχει ζητήσει την απόκτηση ενός σέντερ φορ και ενός μέσου, ώστε να δυναμώσει ο άξονας στον «Δικέφαλο του Βορρά».
Εδώ και καιρό η διοίκηση προσπαθεί να κάνει πραγματικότητα την επιθυμία του προπονητή, αφού είχε συμφωνήσει με την Μπενφίκα για την αγορά του Μεϊτέ, αλλά ο Γάλλος χαφ πήγε να κερδίσει το κάτι παραπάνω, εκμεταλλευόμενος τις όποιες προτάσεις υπάρχουν από τη Σαουδική Αραβία, σε μία κίνηση που είχε ενοχλήσει τους Θεσσαλονικείς που απέσυραν την πρότασή τους τόσο στους «αερούς» όσο και στην πλευρά του παίκτη.
Σε ό,τι αφορά τον επιθετικό, πρώτος στόχος είναι ο Μάρτιν Μπρεϊθγουέιτ, ο οποίος πριν από μερικές ημέρες ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εσπανιόλ, η οποία πήρε την άνοδο στη LaLiga και, όπως ενημέρωσε ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, για τον Δανό στράικερ έχει προκύψει ενδιαφέρον από πολλές ομάδες της Saudi Pro League.
Ο Λουτσέσκου έχει ζητήσει οι συγκεκριμένες μεταγραφές να γίνουν πριν φύγει για την Ολλανδία ο ΠΑΟΚ, ώστε οι νεοαποκτηθέντες να καταφέρουν να ενσωματωθούν στην «ασπρόμαυρη» πραγματικότητα και να γίνουν μέρος της υπόλοιπης ομάδας.
Άβαταρ μέλους
PAOK1LIFE

Δημοσίευση από PAOK1LIFE »

sn0ufel4 έγραψε:Τέλος με τα off-topics
όποιος δε μπορεί να δεχτεί το παραμικρό πείραγμα από κάποιον άλλον που δεν είναι καν προσβλητικό να το κοιτάξει

PAOKLIFE σταμάτα το ανελέητο spam

Δεύτερη προειδοποίηση δεν έχει
Εγώ κάνω ρε φίλε σπαμ εγώ το άρχισα? εγώ φταίω ? εγώ έφτασα να λέω ότι είμαι το κοριτσάκι με τα σπίρτα μπας και συγκινηθούν να γλυτώσω από τους καυγάδες και τις επιθέσεις και κάνεις παρατήρηση εμένα σοβαρά τώρα φταίω εγώ ?

Βρες μου ένα ποστ οφ τοπικ δικό μου, εγώ αμύνομαι .
Kxenewmenos4

Δημοσίευση από Kxenewmenos4 »

ολοι εσεις που λετε για επισκεψη στην προπονηση πως το ξερετε; Ησασταν εκει;
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

«Σφήνα» προσπαθεί να μπει ο ΠΑΟΚ στην υπόθεση του Αλμπέρτο Μπρινιόλι, ο οποίος μοιάζει κλεισμένος από την ΑΕΚ!

Όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Livesport, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ προσέγγισαν την πλευρά του Ιταλού τερματοφύλακα, συνομιλώντας με τον μάνατζέρ του.
:lol:
Ψάχνουν απεγνωσμένα για "επικοινωνιακή νίκη"
PablitoV2

Δημοσίευση από PablitoV2 »

Kxenewmenos4 έγραψε:ολοι εσεις που λετε για επισκεψη στην προπονηση πως το ξερετε; Ησασταν εκει;
Πριν το ματς με τη Ντιναμό είναι γνωστό ότι είχε υπάρξει επίσκεψη στην προπόνηση.
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Το άφησε να εννοηθεί και ο κολκας χθες το βράδυ για μπρινιολι, σαν έτοιμη εναλλακτική σε περίπτωση που γίνει τίποτα με τον κοταρσκι. Πιθανόν να ειναι αλήθεια, αλλά ποιος μπρινιολι, μακριά. Δεν νομίζω να φύγει ο κοταρσκι ειναι δυσκολο να πλησιάσουν όχι απλά να καλύψουν τις απαιτήσεις του ΠΑΟΚ, αν κάνει παιχνίδια CL η Europa League τότε ίσως τα φτάσουν
Jack_MeHoff

Δημοσίευση από Jack_MeHoff »

Από τον Μπρινιολι και ο Τσιφτσής είναι καλύτερος
Άβαταρ μέλους
gk.box16

Δημοσίευση από gk.box16 »

renegade έγραψε:
Tolaros έγραψε:
loukas4 έγραψε:Μεγαλο εγκλημα ο Δανεισμος του Τζημα εδω δεν μπορουσε να παρει ευκαιριες εγω πιστευω δεν θα ξαναδουμε ποτες το Τζημα στο ΠΑΟΚ αλλο ενα ταλεντο που φευγει χωρις να εχει προσφερει στην ομαδα
Όταν λες άλλο ένα, ποιο ήταν το προηγούμενο?
Δεν καταλαβαίνω την γκρίνια, θα πάει ο επόμενος σέντερ φορ της ομάδας μας να κάνει ένα χρόνο προπόνηση με τον Κλόζε. Τον Κλόζε!
Κανονικά να πληρώσουμε έπρεπε, δεν υπάρχει καλύτερο σχολείο
Τι ακριβώς έχει δείξει ως προπονητής ο κλοζε και το γράφεις έτσι?
Ο μικρός θα δυσκολευτεί πάρα πολύ. Θα πάει σε ένα περιβάλλον που συνειδητά δεν θα μιλάνε αγγλικά...θα ακούει Τορ και δεν θα καταλαβαίνεις ούτε καν αυτό τι είναι
Μεταξύ άλλων
Ήταν 2 χρόνια βοηθός προπονητή στην εθνική Γερμανίας
Ήταν 2 χρόνια προπονητής στην U17 της Μπάγερν Μονάχου
Ήταν βοηθός προπονητή στην Μπάγερν Μονάχου για ένα χρόνο
Kxenewmenos4

Δημοσίευση από Kxenewmenos4 »

η επισκεψη ειχε γινει γνωστη ναι, αλλα πολλοι αφηνουν να εννοηθει οτι κατα τη διαρκεια αυτης δημιουργηθηκε καβγας αναμεσα σε οπαδους και παικτες κατι που ειναι αναληθες
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Μπρινιολι κ τζάμπα να παρακαλάει μακριά να μην το βλέπουμε.... τεράστιο αρχιδι κ ειναι ικανός να σου πουλήσει παιχνίδι αν θέλει να φύγει,
Εγώ πάντως ακόμη πιστεύω ότι ο Μειτε θα υπογράψει σε μας στο τέλος κ αν αλήθεια υπάρχει θέμα μισιτς τότε οζντοεφ ψάχνεται να φυγει
tonipap801

Δημοσίευση από tonipap801 »

O Kloze ειναι ανερχομενος προπονητης σιγουρα, το προτζεκτ Νυρεμβεργη μοιαζει σωστο γενικα για τον Τζιμα.
Αν δεν βαζαν και τη ρητρα, θα ηταν win-win-win
DikefalosNisiotis

Δημοσίευση από DikefalosNisiotis »

Καλώς ήρθες φίλε Sal Paradise !
Να σε καλωσορίσω εγώ μιας και είμαι σε αντίστοιχη κατηγορία με σένα στο ΠΑΟΚ Μάνια..
Ον τοπικ άιντε να κινηθούμε λίγο αυτή τη βδομάδα γιατί θα ξεβιδωθει το F5 στον υπολογιστή που δεν έχω!
:P
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DikefalosNisiotis την Τετ 26 Ιουν 2024, 12:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”