Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
loukas4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Δημοσίευση από loukas4 »

Εγω βλεπω και ευχωμαι να μην επαλυθευτω μετα την παραμονη Κωσταντελια η ομαδα εχει πεση σε τελμα στο θεμα των μεταγραφων βλεπω δεν υπαρχει σαλιο για μεταγραφες αν η παραμονη Κωσταντελια στοιχηση στον ΠΑΟΚ στο θεμα των μεταγραφων και η ομαδα παει γυμνη απο παιχτες στα προκριματικα του Τααμπιονς Λιγκ χιλιες φορες να τον πουλουσε ο Ιβαν και να εκανε μεταγραφες με τα χρηματα που θα επερνε εγω βλεπω η ομαδα ειναι μιον σε παιχτες απο περισυ δεν εκλεισε ακομα ουτε Μειτε που δεν νομιζω ουτε Κεντζιορα δεν εχει παρη ουτε σεντερ φορ ολοι αυτοι επρεπε να ειναι ειδη στην ομαδα τωρα να ξεκινησουν προετοιμασια βλεπω οτι επικρατη στα μεταγραφικα καθε χρονο γινετε και φετος μακαρι να μην επαλυθευτω σε ολα αυτα ο προπονητης ζητησε παραμονη τριων παιχτων και ακομα δεν εχει γινη αν στραβωση ο Λουτσεσκου λεω εγω τη θα γινη
loukas4

Δημοσίευση από loukas4 »

Μεγαλο εγκλημα ο Δανεισμος του Τζημα εδω δεν μπορουσε να παρει ευκαιριες εγω πιστευω δεν θα ξαναδουμε ποτες το Τζημα στο ΠΑΟΚ αλλο ενα ταλεντο που φευγει χωρις να εχει προσφερει στην ομαδα
Adamandad

Δημοσίευση από Adamandad »

Ηρέμησε φίλε μου. Για ένα χρόνο είναι ο δανεισμός, για να πάρει αγωνιστικό χρόνο και να ωριμάσει σαν προσωπικότητα. Έχει χρόνια συμβόλαιο. Θα γυρίσει, να διεκδικήσει ρόλο στην ομάδα.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Μια χαρα ειναι ο δανεισμος του Τζιμα σε ενα πρωταθλημα που δινει χωρο στους επιθετικους και με προπονητη εναν πρωην κορυφαιο επιθετικο.
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

loukas4 έγραψε:Μεγαλο εγκλημα ο Δανεισμος του Τζημα εδω δεν μπορουσε να παρει ευκαιριες εγω πιστευω δεν θα ξαναδουμε ποτες το Τζημα στο ΠΑΟΚ αλλο ενα ταλεντο που φευγει χωρις να εχει προσφερει στην ομαδα
ρε φίλε πραγματικά τώρα, γιατί τόση γκρίνια?
καταστρεφόμαστε φέτος ή αντέχουμε ακόμα ένα χρόνο?
παραπάνω λες δεν υπάρχει σάλιο, κάτι που δεν προκύπτει από πουθενά, πέρα από κάνα ραδιοφωνατζή στραβοστόμη
λες από τη μία ότι έπρεπε να πουληθεί ο Κωνσταντέλιας, αλλά από την άλλη ένα ταλέντο, ο Τζήμας θα φύγει χωρίς να προσφέρει...
τελικά ποιο άλλο ταλέντο έφυγε χωρίς να προσφέρει?
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Συμφωνα με το sport24 και η Μπορνμουθ αναμενεται να κινηθει για Κοταρσκι
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

loukas4 έγραψε:Μεγαλο εγκλημα ο Δανεισμος του Τζημα εδω δεν μπορουσε να παρει ευκαιριες εγω πιστευω δεν θα ξαναδουμε ποτες το Τζημα στο ΠΑΟΚ αλλο ενα ταλεντο που φευγει χωρις να εχει προσφερει στην ομαδα
Αν ειναι να πουλησουμε παιχτη 19 χρονων χωρις συμμετοχες με 20 μυρια τοτε ενα τεραστιο μπραβο στην ΠΑΕ...
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

nunies4 έγραψε:Συμφωνα με το sport24 και η Μπορνμουθ αναμενεται να κινηθει για Κοταρσκι
Σφιξαμε.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Στα χαρτια, δηλαδη βασει ταιμινγκ, ομαδας και προπονητη, πρωταθληματος και συμφωνιας, αληθεια δε θυμαμαι καλυτερο δανεισμο παικτη μας.

Τωρα γιατι μπορει καποιοι να πιστευουν οτι η Νυρεμβεργη, που η μεγαλυτερη αγορα της ιστοριας της οσον αφορα το κοστος είναι στα 3.000.000€, υπαρχει πιθανοτητα να δωσει 18.000.000€....χαρηκα που ησουν μαζι μου καληνυχτα.

Για τους ψιθυρους για παικτες μας, το εγραψα και χθες.

Οσο ο ΠΑΟΚ λεει και βασικα δειχνει με τον τροπο που λειτουργει συνολικα, οτι στοχευει οντως να μπει και να κατασκηνωσει στο top επιπεδο, δεν πρεπει να "φοβαται" τις προτασεις αγορας που θα ερχονται για παικτες του.
Και δεν εννοω οτι θα λεει οχι σε ολες. Αν καποια προταση ειναι πραγματικα καλη για την ομαδα, προφανως θα πρεπει να εξεταστει και να γινει δεκτη.

Ομως οταν εισαι δυνατος και δινεις σπουδαιο κινητρο σε παικτες οπως ο Κοταρσκι, δεν εχεις τον φοβο οτι μια προταση τυπου Τζενοα ή ακομα και Μπορνμουθ θα πω εγω, μπορει να αποσυντονισει και να "παρει τα μυαλα" του παικτη σου, ωστε να πιεσει την ομαδα να πουληθει ακομα και κατω απο τα χρηματα που αξιωνει για αυτον η ομαδα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DimitrisS την Τετ 26 Ιουν 2024, 09:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Όταν λες άλλο ένα, ποιο ήταν το προηγούμενο?
Δεν καταλαβαίνω την γκρίνια, θα πάει ο επόμενος σέντερ φορ της ομάδας μας να κάνει ένα χρόνο προπόνηση με τον Κλόζε. Τον Κλόζε!
Κανονικά να πληρώσουμε έπρεπε, δεν υπάρχει καλύτερο σχολείο
loukas4

Δημοσίευση από loukas4 »

thanos-xanthi έγραψε:
παραπάνω λες δεν υπάρχει σάλιο, κάτι που δεν προκύπτει από πουθενά, πέρα από κάνα ραδιοφωνατζή στραβοστόμη
λες από τη μία ότι έπρεπε να πουληθεί ο Κωνσταντέλιας, αλλά από την άλλη ένα ταλέντο, ο Τζήμας θα φύγει χωρίς να προσφέρει...
φιλε ολα αυτα ειναι αποψη δικια μου αλλο το ενα αλλο το αλλο καμια σχεση δεν εχει ο Κωσταντελιας με Τζημα εγω βλεπω οτι ολο για πωλησης μιλανε τιποτα αλλο γιαυτο με ζωνουν τα φιδια
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

john4serres έγραψε:
nunies4 έγραψε:Συμφωνα με το sport24 και η Μπορνμουθ αναμενεται να κινηθει για Κοταρσκι
Σφιξαμε.
Που σημαίνει οτι ο μάνατζέρ του τον προτείνει σε ομάδες από καλά πρωταθλήματα. Όντως δεν είναι καλό νέο αυτό. Η ομάδα αυτή την στιγμή ξεκινάει απ τον Κοτάρσκι.
loukas4

Δημοσίευση από loukas4 »

Ποια Μπορνμουθ ρε θα φυγη ο Κοταρσκι απο το ΠΑΟΚ του Τσαμπιονς Λγκ για να παει στο Λεβαδειακο της Αγγλιας ελεος οτι γραφει ο καθε γραφικος το πιστευετε οτι θα παει σε ομαδα που χαροπαλευει να μηνη κατηγορια καθε χρονο εχει καμια σχεση σαν ομαδα ο ΠΑΟΚ με το Λεβαδειακο της Αγγλιας
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

thanos-xanthi έγραψε:
Ο Τζανδαρης [FACE WITH TEARS OF JOY]
Άβαταρ μέλους
Immortal4

Δημοσίευση από Immortal4 »

Τρικυμία
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”