Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Η απίστευτη ερμηνεία του "I love you more than you’ll ever know από" την αδικοχαμένη Amy Winehouse
[youtube]362JArvhAqg[/youtube]
Η αρχική ερμηνεία έγινε από τον τραγουδοποιό Al Kooper και Blood, Sweat & Tears, του άλμπουμ "Child Is Father to the Man", που κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του ℗ 1968 Columbia Records.
Με τη συγχώνευση τζαζ, ροκ, μπλουζ και σόουλ, ήταν μοναδικό εκείνη την εποχή.
Σπουδαία ερμηνεία επίσης και από τον Donny Hathaway - I Love You More Than You'll Ever Know του άλμπουμ "Extension of a Man" ℗ 1973 Atlantic Recording.
Όμως η Amy τους ξεπέρασε κατά την γνώμη μου και απογείωσε αυτό διαμάντι που δεν κυκλοφόρησε ποτέ.
Φίλε btzim, πολύ ωραία η διασκευή του Smells like Teen Spirit... με big band μάλιστα, δεν την είχα υπόψιν μου, ούτε την είχα φανταστεί να πω την αλήθεια.
Μιας και μιλάμε για big band, μια καταπληκτική εκτέλεση από τη φοβερή Gil Evans Orchestra, στο κλασσικό κομμάτι του Tony Williams.
[youtube]iTFYEa7Numo[/youtube]
Πολύ ψαγμένο φίλε Willie the Pimp το "There Comes A Time " από την ορχήστρα του Gil Evans!!
Σήμερα το βράδυ σας έχω άλλη μια διασκευή που πιθανά να μεγαλώσαμε χωρίς να το ξέραμε
Ο George Harrison διασκευάζει το "Got My Mind Set On You" του James Ray
24 χρόνια μετά 1963 το πρώτο 1987 το δεύτερο.
[youtube]Lh9fN4-Q40g[/youtube]