Δεν εχει αλλαξει αυτο με τους αιωνιους φοιτητας?Tolaros έγραψε:Στα ελληνικά πανεπιστήμια βγάζεις τη σχολή και στα 35 σου αν θες, το θέμα είναι να μπειςSpecial 4 έγραψε:Τι πας κ θυμασαι τωρα ?Shivaspace έγραψε:στην Νυρεμβέργη 'πέρασε' τελικά?
Που διαβαζαμε οτι δεν παιζει, γιατι εχει διαβασμα για τις Πανελλαδικες?
Και δεν έχουμε και εικόνα καν πώς έγραψε και αν κατάφερε αυτό που ήθελε
95. Στέφανος Τζίμας
Re: 95. Στέφανος Τζίμας
Κ η Νυρεμβέργη ιστορική (πιο παλιά) ομάδα με πρωταθλήματα, κύπελλα κ όλα.
Κ κόσμος φανατικός, 30χιλιάρικα σε κάθε παιχνίδι.
Όλη η ευρύτερη περιοχή της Φρανκονίας, οι ¨ντόπιοι¨ μόνο Νυρεμβέργη κ Fürth (η ομάδα που έπαιζε μπάλα ο Κίσιντζερ μικρός προ ΒΠΠ) .
Στο νηπιαγωγείο έρχονταν οι νηπιαγωγές Δευτέρα με πιασμένες φωνές. Σοβαρά.
Από Νυρεμβέργη είχαμε πάρει τον Μακ κ από Β΄Γερμανίας το Νάρει.
τακτικά, καμία διαφορά με Μπουντεσλίγκα.
Κ κόσμος φανατικός, 30χιλιάρικα σε κάθε παιχνίδι.
Όλη η ευρύτερη περιοχή της Φρανκονίας, οι ¨ντόπιοι¨ μόνο Νυρεμβέργη κ Fürth (η ομάδα που έπαιζε μπάλα ο Κίσιντζερ μικρός προ ΒΠΠ) .
Στο νηπιαγωγείο έρχονταν οι νηπιαγωγές Δευτέρα με πιασμένες φωνές. Σοβαρά.
Από Νυρεμβέργη είχαμε πάρει τον Μακ κ από Β΄Γερμανίας το Νάρει.
τακτικά, καμία διαφορά με Μπουντεσλίγκα.
Μονο π ειναι διαφορετικο πραγμα να μην τον βαζει ο προπονητης γιατι ετσι κρινει τακτικα / ποδοσφαιρικα κ αλλο να διαβαζουμε σχολια οτι δεν τον βαζει γιατι φετος εχει πανελλαδικεςΜπαρκαρούτσος έγραψε:Και πάμε στα δύσκολα, θέλαμε λίγο παραπάνω... Τζίμα φέτοςSpecial 4 έγραψε:Τι πας κ θυμασαι τωρα ?Shivaspace έγραψε:στην Νυρεμβέργη 'πέρασε' τελικά?
«Το άκουσα πολλές φορές αυτό, αλλά δεν με επηρέαζε. Είχα εμπιστοσύνη στον προπονητή μου, εκείνος ξέρει καλύτερα απ΄όλους. Και σέβομαι την κάθε του απόφαση. Εγώ είμαι εκεί για να βοηθήσω όποτε με χρειαστεί».
Άκουγα και εγώ πως έπρεπε να παίζω παραπάνω, αλλά ο προπονητής ξέρει καλύτερα απ΄όλους
(...)
Ο άνθρωπος είναι απίστευτος προπονητής. Με έχει βοηθήσει πολύ. Μικρά πράγματα που κάνουν την διαφορά. Κυρίως στην τακτική, δεν ήμουν καλός».
Ξέρει καλύτερα ο Special 4, o AlxNeapoli1, ο Μπαρκαρούτσος ή ο Lucescu;
Εμενα μου φαινοταν αστειο οταν διαβαζα να γραφεται κ σε δημοσιευματα ακομα αυτη η δικαιολογια
Βαριεμαι να ξαναβαζω το βιντεακι της συνεντευξης π λεει οτι παει κ καμια φορα στο σχολειο ή διαβαζει μια στο τοσο οταν βρισκει χρονο αναμεσα στις προπονησεις
Με το καλο να παει, να παρει παιχνιδια, και να γυρισει (?) καλυτερος..
Σιγουρα, ο Λουτσε ξερει καλυτερα σε τι υστερούσε ο μικρος, και θελει βελτιωση..
Αλλα μια απορια...Δεν μπορουσε να παει (θεωρητικα παντα) εστω με δανεισμο καπου ο Σαματα, να ερθει ενας βασικος φόρ, να ειναι δεύτερος ο Μπραντον, και Τριτος ο Τζίμας? ωστε να παρει και χρονο συμετοχής?
Λεω τωρα....
Σιγουρα, ο Λουτσε ξερει καλυτερα σε τι υστερούσε ο μικρος, και θελει βελτιωση..
Αλλα μια απορια...Δεν μπορουσε να παει (θεωρητικα παντα) εστω με δανεισμο καπου ο Σαματα, να ερθει ενας βασικος φόρ, να ειναι δεύτερος ο Μπραντον, και Τριτος ο Τζίμας? ωστε να παρει και χρονο συμετοχής?
Λεω τωρα....
- Shivaspace
δεν μπορούν να το χαρούν και οι οπαδοί τους με κάποιο gif πυρηνικής έκρηξης..μαζί με την Δρέσδη νομίζω μάζεψαν τις περισσότερες βόμβες απ τους συμμάχους στον Β παγκόσμιο..η ντρέσντεν νομίζω έχει πιο φανατικό κοινό και πρέπει να έφαγε λίγες παραπάνω βόμβες γιατί εκεί δεν έμεινε τίποτα όρθιο.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Shivaspace την Τρί 25 Ιουν 2024, 17:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Νομίζω όπως και τη γλιτώνουν και στο στρατό , έτσι και στα πανεπιστήμια έχουν μια διευκόλυνση παραπάνω από το μέσο φοιτητήSpecial 4 έγραψε:Δεν εχει αλλαξει αυτο με τους αιωνιους φοιτητας?Tolaros έγραψε:Στα ελληνικά πανεπιστήμια βγάζεις τη σχολή και στα 35 σου αν θες, το θέμα είναι να μπειςSpecial 4 έγραψε: Τι πας κ θυμασαι τωρα ?
Και δεν έχουμε και εικόνα καν πώς έγραψε και αν κατάφερε αυτό που ήθελε
θα προτιμουσα να μεινει ο Τζιμας και να φυγει ο Σαματα με πωληση, δανεισμο, leasing, airbnb οτιδηποτε
ελπιζω και πιστευω οτι οι αρμοδιοι γνωριζουν καλυτερα
ελπιζω και πιστευω οτι οι αρμοδιοι γνωριζουν καλυτερα
Επειδή βλέπω διαφωνίες και ενστάσεις για τη ρήτρα του Τζίμα που μάλλον μπαίνει,κακως για καποιους...Θέλω να ρωτήσω αν μια ομαδα μας δώσει 18 με 20 εκατομμύρια θα λέγατε όχι ???Μιλαμε για τεράστιο ποσό για ένα παίκτη που είναι πολύ μικρος και δε ξέρεις πως θα εξελιχθεί στο μέλλον ..Μακάρι τα καλύτερα αλλά υπήρξαν παίκτες με το ξεκίνημα του Τζίμα που δεν ξέρουμε σήμερα καν που παίζουν...Νομίζω πως οι ενστάσεις ξεκινάνε εξαιτίας των ποσών που ακούγονται για κάτι Φωτηδες, Γκαρσίες και λοιπους που δεν ξέρουμε καν αν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα...
- thanasakiss4
- Bet Guru 2019
Καλή επιτυχία μικρέ. Παρτους τα μυαλά και έλα του χρόνου να πάρεις την φανέλα με το 9 σπίτι σου.
ΚατοτακατοHayate έγραψε:...Νομίζω πως οι ενστάσεις ξεκινάνε εξαιτίας των ποσών που ακούγονται για κάτι Φωτηδες, Γκαρσίες και λοιπους που δεν ξέρουμε καν αν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα...
Καλή τύχη να έχει και μακάρι να επιστρέψει βασικός στον ΠΑΟΚ.
Η κίνηση αυτή μας δείχνει ότι ο Σαμάτα θα μείνει. Τα συμβόλαια των Μπράντον και Σαμάτα λήγουν το καλοκαίρι του 2025, οπότε ανοίγει διάπλατα ο δρόμος στον Τζίμα, να είναι τουλάχιστον ο 2ος τουχρόνου. Ο 2ος είναι σαν βασικός, ο 3ος παίρνει ψίχουλα από τον αγωνιστικό χρόνο.
Φέτος πάμε στη θέση του φορ για: Μεταγραφή - Μπράντον - Σαμάτα.
Η κίνηση αυτή μας δείχνει ότι ο Σαμάτα θα μείνει. Τα συμβόλαια των Μπράντον και Σαμάτα λήγουν το καλοκαίρι του 2025, οπότε ανοίγει διάπλατα ο δρόμος στον Τζίμα, να είναι τουλάχιστον ο 2ος τουχρόνου. Ο 2ος είναι σαν βασικός, ο 3ος παίρνει ψίχουλα από τον αγωνιστικό χρόνο.
Φέτος πάμε στη θέση του φορ για: Μεταγραφή - Μπράντον - Σαμάτα.
-
Τον ηθελα μαζι μας του χρονου αλλα τι να κανεις. Με το καλο να παει και να επιστρεψει υγιης.
-
Απ την μια στεναχωριέμαι πααααρα πολυ που πάει δανεικός ειδικά απ την στιγμή που το τανζανικο άτι παραμένει και δεν υπαρχει πιθανότητα να μας αδειάσει την γωνία.Αλλά από την άλλη έχω την σιγουριά ότι η ομάδα έχει διασφαλίσει το μέλλον της επένδυσης της και θα είναι μια πολυ καλή ευκαιρία να γυρίσει πίσω και να είναι ετοιμος παικταράς..
-
Πολύ καλή κίνηση ο δανεισμός του και πολύ πάνω της αξίας του η ρήτρα. Μεγάλο ταλέντο σίγουρα αλλά τώρα αρχίζει η πορεία του!
Τα εκατομμύρια δεν είναι στραγαλια και νομίζω πως και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ δεν είναι πρόβατα σαν τους οπαδούς του ποκ.
Είναι μεγάλη ευκαιρία για τον Τζήμα να μάθει τη θέση από έναν από τους κορυφαίους τους αθλήματος.
Εμείς ως οπαδοί πρέπει απλά να του ευχηθουμε καλή επιτυχία μακριά από στραβες και του χρόνου να επιστρέψει ακόμα πιο έτοιμος.
Τα εκατομμύρια δεν είναι στραγαλια και νομίζω πως και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ δεν είναι πρόβατα σαν τους οπαδούς του ποκ.
Είναι μεγάλη ευκαιρία για τον Τζήμα να μάθει τη θέση από έναν από τους κορυφαίους τους αθλήματος.
Εμείς ως οπαδοί πρέπει απλά να του ευχηθουμε καλή επιτυχία μακριά από στραβες και του χρόνου να επιστρέψει ακόμα πιο έτοιμος.
- WeWillRockYou
Off topic :Αλλά Ναι εχει αλλάξει πλέον το σύστημα και ισχύει το ν +2. Επίσης υπάρχει πάντα η δυνατότητα να 'παγώσει ' κάποιος τις σπουδές του για 1-2 χρόνια και να τις ξεκινήσει αργότερα.Special 4 έγραψε: Δεν εχει αλλαξει αυτο με τους αιωνιους φοιτητας?
On topic : Δεν καταλαβαίνω γιατί φαίνεται μικρή η ρήτρα σε κάποιους. Μιλάμε για ένα παιδί που του χρόνου το καλοκαίρι θα είναι 19 χρονών. Ακόμα και αν γίνει το θαύμα και τον αγοράσει η Νυρεμβέργη για να τον πουλήσει καπάκι στην Χ Ντόρτμουντ, θα λάβουμε ένα ποσό 18 εκ. + 20% ποσοστό μεταπώλησης. Δηλαδή για να έχει κάποιο όφελος η Νυρεμβέργη θα πρέπει να τον πουλήσει πάνω από 23 εκατομμύρια. Το γεγονός πως έχουμε φτάσει να κοστολογούμε τα τοπ ταλέντα μας στα 10-20 εκ. Είναι κατόρθωμα για το ελληνικό πρωτάθλημα.