Μπαρκαρούτσος έγραψε:Special 4 έγραψε:Shivaspace έγραψε:στην Νυρεμβέργη 'πέρασε' τελικά?
Τι πας κ θυμασαι τωρα ?
Που διαβαζαμε οτι δεν παιζει, γιατι εχει διαβασμα για τις Πανελλαδικες?
Και πάμε στα δύσκολα, θέλαμε λίγο παραπάνω... Τζίμα φέτος
«Το άκουσα πολλές φορές αυτό, αλλά δεν με επηρέαζε. Είχα εμπιστοσύνη στον προπονητή μου, εκείνος ξέρει καλύτερα απ΄όλους. Και σέβομαι την κάθε του απόφαση. Εγώ είμαι εκεί για να βοηθήσω όποτε με χρειαστεί».
Άκουγα και εγώ πως έπρεπε να παίζω παραπάνω, αλλά ο προπονητής ξέρει καλύτερα απ΄όλους
(...)
Ο άνθρωπος είναι απίστευτος προπονητής. Με έχει βοηθήσει πολύ. Μικρά πράγματα που κάνουν την διαφορά. Κυρίως στην τακτική, δεν ήμουν καλός».
Ξέρει καλύτερα ο Special 4, o AlxNeapoli1, ο Μπαρκαρούτσος ή ο Lucescu;
Αμ αυτο Μπαρκα (απο την συνεντευξη του ιδιου παλι):
Άφησε πίσω του μία σεζόν ονειρική, «αυτό περιμένεις μεγαλώνοντας μέσα στην ομάδα». Ονειρική, είπαμε; Στην περίπτωση του Τζίμα, προσθέστε όμως σχολείο και πανελλήνιες: «Μαγική αλλά και αρκετά δύσκολη για μένα, με πολλά ταξίδια, Ευρώπη και το πρωί σχολείο. Ποτέ δεν το άφησα όμως. Και οι γονείς μου και εγώ δίναμε πάντα βάση στο σχολείο».
«Σίγουρα, στο μυαλό μου υπάρχει τώρα μόνο το ποδόσφαιρο. Θέλω να πω όμως σε όλα τα παιδιά που βρίσκονται στην ίδια θέση με μένα, καλή δύναμη, και τα ωραία για όλους μας τώρα ξεκινούν. Οι πανελλήνιες είναι μόνο η αρχή. Η πρώτη μάχη», έτσι τουλάχιστον το σκέφτεται.
Νταξει ο σπεσιαλ4 παρακαλουσε για την απολυση του Λουτσε τον Φλεβαρη αλλα με το πρωταθλημα γυρισε την μπιφτεκα μεχρι νεωτερας. Βρηκε το θεμα του Τζιμα να επανελθει. Καμια εκπληξις