95. Στέφανος Τζίμας

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Re: 95. Στέφανος Τζίμας

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Special 4 έγραψε:
Shivaspace έγραψε:στην Νυρεμβέργη 'πέρασε' τελικά?
Τι πας κ θυμασαι τωρα ?
Που διαβαζαμε οτι δεν παιζει, γιατι εχει διαβασμα για τις Πανελλαδικες?
Και πάμε στα δύσκολα, θέλαμε λίγο παραπάνω... Τζίμα φέτος

«Το άκουσα πολλές φορές αυτό, αλλά δεν με επηρέαζε. Είχα εμπιστοσύνη στον προπονητή μου, εκείνος ξέρει καλύτερα απ΄όλους. Και σέβομαι την κάθε του απόφαση. Εγώ είμαι εκεί για να βοηθήσω όποτε με χρειαστεί».

Άκουγα και εγώ πως έπρεπε να παίζω παραπάνω, αλλά ο προπονητής ξέρει καλύτερα απ΄όλους

(...)

Ο άνθρωπος είναι απίστευτος προπονητής. Με έχει βοηθήσει πολύ. Μικρά πράγματα που κάνουν την διαφορά. Κυρίως στην τακτική, δεν ήμουν καλός».

Ξέρει καλύτερα ο Special 4, o AlxNeapoli1, ο Μπαρκαρούτσος ή ο Lucescu;
Άβαταρ μέλους
adamroxas

Δημοσίευση από adamroxas »

giapas έγραψε:adamroxas, υπάρχει περίπτωση να θεωρώ τη στρατηγική της διοίκησης σωστή , επιτυχημένη και να την εμπιστεύομαι αλλά ταυτόχρονα στο συγκεκριμένο θέμα να θεωρώ ότι ο προπονητής ( και κατ'επέκταση η διοίκηση) κάνει λάθος ;

Είναι παράδοξο ;
Δηλαδή είτε σε όλα συμφωνούμε , είτε σε όλα διαφωνούμε ; Μέση οδός μπορεί να υπάρξει ;
Οχι φιλε μου, σαφως και μπορεις να συμφωνεις με καποια και να διαφωνεις με καποια αλλα.
Η ενσταση μου αφορα περισσοτερο στον τροπο με τον οποιο εκφραζουμε αυτη τη διαφωνια και για να ειμαι ειλικρινης δεν αναφερομαι τοσο στα ατομα που ετυχε να διαβασω τα σχολια τους εδω, αλλα κυριως σε αλλες σελιδες στο fb.
Άβαταρ μέλους
potamda
Bet Guru 2023

Δημοσίευση από potamda »

Η περίπτωση ο μικρός να καλομάθει στη Γερμανία (μπορεί και με προοπτική Μπουντεσλιγκα) και του χρόνου να μη θέλει να επιστρέψει πιέζοντας για νέο δανεισμό ή πώληση με μικρότερη ρήτρα είναι πιθανή;
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:
Special 4 έγραψε:
Τι πας κ θυμασαι τωρα ?
Και πάμε στα δύσκολα, θέλαμε λίγο παραπάνω... Τζίμα φέτος

«Το άκουσα πολλές φορές αυτό, αλλά δεν με επηρέαζε. Είχα εμπιστοσύνη στον προπονητή μου, εκείνος ξέρει καλύτερα απ΄όλους. Και σέβομαι την κάθε του απόφαση. Εγώ είμαι εκεί για να βοηθήσω όποτε με χρειαστεί».

Άκουγα και εγώ πως έπρεπε να παίζω παραπάνω, αλλά ο προπονητής ξέρει καλύτερα απ΄όλους

(...)

Ο άνθρωπος είναι απίστευτος προπονητής. Με έχει βοηθήσει πολύ. Μικρά πράγματα που κάνουν την διαφορά. Κυρίως στην τακτική, δεν ήμουν καλός».

Ξέρει καλύτερα ο Special 4, o AlxNeapoli1, ο Μπαρκαρούτσος ή ο Lucescu;
Αμ αυτο Μπαρκα (απο την συνεντευξη του ιδιου παλι):

Άφησε πίσω του μία σεζόν ονειρική, «αυτό περιμένεις μεγαλώνοντας μέσα στην ομάδα». Ονειρική, είπαμε; Στην περίπτωση του Τζίμα, προσθέστε όμως σχολείο και πανελλήνιες: «Μαγική αλλά και αρκετά δύσκολη για μένα, με πολλά ταξίδια, Ευρώπη και το πρωί σχολείο. Ποτέ δεν το άφησα όμως. Και οι γονείς μου και εγώ δίναμε πάντα βάση στο σχολείο».

«Σίγουρα, στο μυαλό μου υπάρχει τώρα μόνο το ποδόσφαιρο. Θέλω να πω όμως σε όλα τα παιδιά που βρίσκονται στην ίδια θέση με μένα, καλή δύναμη, και τα ωραία για όλους μας τώρα ξεκινούν. Οι πανελλήνιες είναι μόνο η αρχή. Η πρώτη μάχη», έτσι τουλάχιστον το σκέφτεται.

Νταξει ο σπεσιαλ4 παρακαλουσε για την απολυση του Λουτσε τον Φλεβαρη αλλα με το πρωταθλημα γυρισε την μπιφτεκα μεχρι νεωτερας. Βρηκε το θεμα του Τζιμα να επανελθει. Καμια εκπληξις
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Special 4 έγραψε:
Τι πας κ θυμασαι τωρα ?
Στα ελληνικά πανεπιστήμια βγάζεις τη σχολή και στα 35 σου αν θες, το θέμα είναι να μπεις
Και δεν έχουμε και εικόνα καν πώς έγραψε και αν κατάφερε αυτό που ήθελε
Άβαταρ μέλους
fiorentinos

Δημοσίευση από fiorentinos »

Η Νυρεμβέργη θεωρείται ιστορική ομάδα της Γερμανίας, με ένα ωραίο γήπεδο αλλά είναι ομάδα που ποτέ δεν ξόδευε χρήματα για παίκτες. Το μεγαλύτερο ποσό που έχει δώσει είναι 3 εκ. για τον Misidjan, που νομιζω κάποια στιγμή θέλαμε κ εμεις, και το αμέσως επόμενο πόσο είναι 2,5εκ. για τον Χαριστεα.

Ο μόνος τρόπος να δώσει την ρήτρα είναι να κάνει ο Τζιμας μια χρονιά στα νούμερα του Τζολη και να ανέβει φυσικά στην Bundesliga. Αν ακόμα αυτό να γίνει αμφιβάλλω αρκετά ότι θα το κάνει.

Από συμπαίκτες θα έχει έναν 18χρονο Τούρκο παικταρά επιθετικό χαφ και μερικούς μικρούς Γερμανούς που έχουν δείξει θετικά στοιχεία αλλά δεν έχουν τραβήξει την ομάδα προς την άνοδο. Αυτό ελπίζουν να κάνουν με τον συνδυασμό Τζίμα και Ουτζουν.

Αποφάσισαν να δώσουν στον Κλοζε την πρώτη του ουσιαστικά ευκαιρία για μια καριέρα στην Γερμανία ελπίζοντας να τους βγει. Στην Αυστρία πάντως σαν προπονητής είχε πολύ κακά νούμερα.

Συνοψίζοντας νομίζω ότι η γερμανική ποδοσφαιρική νοοτροπία, η ομάδα η ίδια και μια γεμάτη χρονιά μόνο καλό μπορούν να κάνουν στον Τζίμα ώστε να γυρίσει έτοιμος για βασικός μας φορ την επόμενη χρονιά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος fiorentinos την Τρί 25 Ιουν 2024, 16:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Προτιμώ αντί να φύγει ο Τζιμας, να έρθει ο Κλόζε.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

:mrgreen:
giapas

Δημοσίευση από giapas »

adamroxas έγραψε:
giapas έγραψε:adamroxas, υπάρχει περίπτωση να θεωρώ τη στρατηγική της διοίκησης σωστή , επιτυχημένη και να την εμπιστεύομαι αλλά ταυτόχρονα στο συγκεκριμένο θέμα να θεωρώ ότι ο προπονητής ( και κατ'επέκταση η διοίκηση) κάνει λάθος ;

Είναι παράδοξο ;
Δηλαδή είτε σε όλα συμφωνούμε , είτε σε όλα διαφωνούμε ; Μέση οδός μπορεί να υπάρξει ;
Οχι φιλε μου, σαφως και μπορεις να συμφωνεις με καποια και να διαφωνεις με καποια αλλα.
Η ενσταση μου αφορα περισσοτερο στον τροπο με τον οποιο εκφραζουμε αυτη τη διαφωνια και για να ειμαι ειλικρινης δεν αναφερομαι τοσο στα ατομα που ετυχε να διαβασω τα σχολια τους εδω, αλλα κυριως σε αλλες σελιδες στο fb.

Δεκτό.
Πραγματικά φέτος είμαι στη πιο ζεν φάση της 10ετιας ξέρω γω.
Ειλικρινά πιστεύω ότι το καράβι πάει καλά , επειδή όμως έχω μεγάλη καψούρα σε νέους παίκτες που βγαίνουν από την ομάδα και είχα μεγάλη ανυπομονησία να δω φέτος το μικρό με +1 χρόνο εμπειρία σε ομάδα Λουτσέσκου για αυτο ξίνισα. Και το ξίνισμα έχει να κάνει με το Λούτσο και κανέναν άλλο - υπόψη ότι είμαι βασικότατος παίχτης ενδεκάδας της λουτσος ΑΕ , παρόλα αυτά κλωτσάω.
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

Special 4 έγραψε:
Τι πας κ θυμασαι τωρα ?
δεν το έγραψα όμως για τον χρόνο συμμετοχής του..όσο έπαιξε έδειξε πολύ καλά στοιχεία όπως και κάποιες αδυναμίες στο παιχνίδι του, σίγουρα θα του κάνει πολύ καλό ο δανεισμός και η αλλαγή περιβάλλοντος!

όμως θυμάμαι και τα λόγια του Μπότο που έλεγε πως το Γερμανικό πρωτάθλημα αποτελεί τοπ επιλογή για ανεύρεση ταλέντων..θα χρειαστεί προσοχή από εδώ και πέρα, αν και ο παίκτης ανανέωσε ενώ όπως γράφεται μπήκε δυνατή ρήτρα στην περίπτωσή του.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Λογικα ερχεται φορ κι ο Στέφανος θα ταν 4η επιλογη.Το θεμα ειναι να ναι γερος και να παιζει.Τ αλλα θα ερθουν .Το χει ο μικρος, δουλεια θελει κι απ οτι βλεπω εχει και μυαλο.
Καλη τυχη Στεφανε.

ΥΓ .Θα χουμε ραπορτο απο φιλους στη Γερμανία
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Σιδηροκεφαλος ΥΓΕΊΑ κ σε περιμένουμε του Χρόνου, για ΒΑΣΙΚΌ με πολλές εμπειρίες.
Καλή σταδιοδρομία.

ΥΓ.
Θα έχεις πολύ καλό Σέντερ φορ, για δάσκαλο.
ΜΠΡΑΒΟ για την επιλογή σου.
Zois

Δημοσίευση από Zois »

το γεγονος οτι ο προπονητης μας δεν θα βγει ανοικτα να πει οτι ο Σαματτα πχ δεν κανει
Ετσι και ο Τζιμας πχ δεν θα βγει να κραξει τον προπονητη που δεν τον εμπιστευτηκε σχεδον καθολου.
οπως τους βολευει μερικους το διαβαζουν

Μπραβο Στεφανε, το μελλον ειναι μπροστα σου
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

H 2ste Liga είναι ένα δυνατό πρωτάθλημα. Η Νυρεμβέργη είναι μια μικρομεσαία ομάδα της κατηγορίας αυτής και συνεπώς ο Στέφανος θα έχει να αντιμετωπίσει ομάδες υψηλότερης δυναμικότητας και ιστορίας, όπως το Αμβούργο, την Κολωνία, την Σάλκε κ.α. Ως εκ τούτου θα ψηθεί, θα αποκτήσει εμπειρίες και με προπονητή έναν πρώην εξαιρετικό σέντερ φορ θα βελτιωθεί και τεχνικά, αλλά λόγω και της φύσης των προπονήσεων στην Γερμανία, και σωματικά.
Να είναι γερός και τυχερός, να έχει μια εξαιρετική και παραγωγική χρονιά και σε ένα χρόνο να τον έχουμε πάλι κοντά μας, έτοιμο πλέον και γιατί όχι, για βασικό μας φορ.
icue

Δημοσίευση από icue »

Πλοτ τουιστ. Στελνουμε τον Τζιμα για να τσεκαρουμε τον Κλοζε για το μελλον. :D
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”