Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Δημοσίευση από Napoli4 »

Anthimox έγραψε:
Napoli4 έγραψε:
Mitsospaoki4 έγραψε:Άκυρο για την οψιόν

Τo sdna λέει μπηκε και είναι 20εκ για το 80%
Το ότι ξενερώνω που μπορεί να πουλήσουμε παίκτη 20εκ χωρίς να έχει παίξει σε εμάς, δείχνει πόσο έχουμε μεγαλώσει ως σύλλογος. Τέτοια deal είναι πολύ έξω από τα ελληνικά δεδομένα.

Θυμάμαι η Λεβερκούζεν πλήρωσε την ρήτρα του Σταφυλιδη 1.5 χαρτί και λέγαμε πόσο τυχεροί σταθήκαμε που δώσαμε παίκτη χωρίς ουσιαστικά να έχει παίξει.
Η Λεβερκούζεν δεν πλήρωσε καμία ρήτρα διότι δεν πήρε δανεικό τον Σταφυλίδη. Τον αγόρασε και τον άφησε και μία χρονιά σε εμάς. Θεωρήθηκε πολύ καλό deal γιατί χρειαζόμασταν άμεσα τα χρήματα και κρατούσαμε και τον παίκτη για ένα ακόμη χρόνο.
Η ρήτρα δεν είναι μόνο σε δανεισμούς
Και είχε ρήτρα αποχώρησης 1.5 χαρτί ο Σταφ.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ρε φίλε μου καλέ,οι καλοί παίχτες που έχουν ομάδα και ειδικά οι επιθετικοί κοστίζουν ένα τσουβάλι λεφτά, αυτό σου γράφω, προφανώς υπάρχουν καλύτεροι από τον Δανός με 2 μύρια ετήσιο συμβόλαιο, για να τους αγοράσεις όμως, ξέρεις πόσα χρειάζονται;
Γιαυτό σου γράφω, βρες μου έναν ελεύθερο καλό επιθετικό με κόστος μόνο το συμβόλαιο του.
george188

Δημοσίευση από george188 »

nunies4 έγραψε:Αρα η προταση ποια ειναι;
Να συζηταμε τις μεταγραφες ως προς το οικονομικο σκελος σαν λογιστες;
Να μην σχολιαζουμε το αγωνιστικο σκελος;
Ελεος με αυτη την "υπερανω' συμπεριφορα και το "δειχνω με το δαχτυλο"
Προσωπικα σαν οπαδος στα @@@@ια μου το οικονομικο σκελος. Ουτε στην τσεπη μου θα μπουν ουτε την ζωη μου θα βελτιωσουν
Σε μια ενδεχομενη μεταγραφη 100 στις 100 φορες το αγωνιστικο σκελος και τις επιπτωσεις στην ομαδα θα σχολιαζω παρα το οικονομικο. Το οικονομικο περναει σε 2η μοιρα.
Οποτε οι συζητησεις που γινονται αν και πολλες φορες ακραιες, εμενα μου μοιαζουν λογικες
Το θέμα είναι ότι το αγωνιστικό και η ενίσχυση της όποιας ομάδας έχει άμεση σχέση με το οικονομικό οπότε προφανώς και μπορείς στο περίπου να σκεφτείς 5-10 πράγματα. Παίρνεις παραπάνω λεφτά δυναμώνεις παραπάνω. Αν πχ ο Τζίμας βάλει 25 γκολ κ δώσουν τα 20 εκατομμύρια με γεια τους με χαρά τους. Το ποσό θα επενδυθεί ανάλογα
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Μπορει τη θεση του 3ου επιθετικού να θελουν να τη δωσουν στον Δαρελα φετος για αυτο και ο δανεισμός του Τζιμα…Οπως και τη θεση τπυ 5ου χαφ στον Γκουμα γιααυτο και παγώσαμε του Λιάβα…
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

ΚΑΝΤΕ ΠΟΣΤ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΤΕ ΠΟΣΤ ΠΟΣΤ ΠΟΣΤ

ΞΑΝΑΠΟΣΤ
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Και ο Ντελιας στοιχίζει 300, να πάνε να βρουν άλλους 3 με 900 χιλιάρικα, ήθελαν τα κορόιδα της Αυστρίας να πληρώσουν 17 μύρια
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Λογικά πάντως είναι κοντά επιθετικός η εξτρεμ. Προετοιμασία και προκριματικα με 2 επιθετικούς δύσκολα να πάμε. Νωπές σχετικα οι μνήμες που φέρναμε Κουτσια από διακοπές.
Άβαταρ μέλους
PAOK1LIFE

Δημοσίευση από PAOK1LIFE »

Γιατί με επιτίθεστε τώρα ομόδικά οι ίδιοι και ίδιοι τι σας έκανα ?

Τα ίδια λέει ένας παλιός εδώ μέσα του λέτε +100 +1000 ++100000 Τα λέω εγώ με αποκαλείτε κομήτη.

Μπαίνε προσβάλετε Αγίους, Θρησκείες δεν σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας. Πόσο άλλαξε ο κόσμος.

Είμαι 45 χρονών έχω μετοχές στην ΠΑΕ κάθε χρόνο αγοράζω διαρκείας και με προσβάλετε συνέχεια οι ίδιοι και ίδιοι.

Εγώ είμαι πιο παλιός από εσάς στο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ ήμουν εδώ πριν 12-14 χρόνια. Με Zoro ,Ολιβαρες θυμάμαι άλλους δεν θυμάμαι δεν εγγραφα πολύ τότε. Δεν θυμάμαι τότε ούτε το email ούτε το nickname μου τότε και πολλά ακόμη δεν θυμάμαι, αλλά θυμάμαι τότε υπήρχε καλό κλίμα και σεμαβασμός και ότι συναντώμασταν έξω από την Τούμπα σε μία καφετέρια Φρατέλι τότε την έλαγαν . Είχα ένα ατύχημα και μπήκα εδώ μετά από τόσα χρόνια και μου φέρεστε όλοι πολύ άσχημα και άδικά χωρίς λόγο.

Πόσο χάλασε ο κόσμος. Τόσες εκδρομές με τον ΠΑΟΚ 45 χρονών μας κάνανε κομήτες. Τέλος πάντων τώρα κατάλαβα γιατί φύγανε από εδώ πολλά παλικάρια.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

DimitrisS έγραψε:Ξεχασε ο Λουτσεκου στις δηλωσεις του εν τω μεταξυ να μας ευχαριστησει για την πιεση που ασκησαμε για να μην πουληθει ο Ντελιας.

Το λες και αχαριστια, ετσι;
Αντι για ειρωνειες, καλο θα ηταν να μας πεις εσυ τι υποστηριζες.
Μηπως ησουν απο αυτους που ηθελαν να πουληθει το μεγαλυτερο ταλεντο του ελληνικου ποδοσφαιρου για 17,5εκ σε καποια Σαλτσμπουργκ, τη στιγμη που ο Φωταρας εχει προτασεις 22 και 25εκ;;
Άβαταρ μέλους
obanebane

Συμφωνώ joshua,εκτός αν ο Λουτσεσκου έχει άγνοια κινδύνου μετά τα όσα πέρασε πέρσι τέτοια εποχή.
Άβαταρ μέλους
James Moriarty

Δημοσίευση από James Moriarty »

nunies4 έγραψε:εβαλε. Σχετικα ανεφικτη βεβαια
18 μύρια+ 2 ΜΠΟΝΟΥΣ για το 85% .
Μόλις το είπε ο τζορμα
Parstoukas4

Δημοσίευση από Parstoukas4 »

Στα της ρήτρας, ισχύει το πακέτο των 20 εκατ. ευρώ (18+2 τα μπόνους) για το 85% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή.

Θα πρέπει να υπογραμμιστεί πως δεν είναι υποχρεωτική, με τον ΠΑΟΚ να έχει τον τελευταίο λόγο.

-SDNA
Πως ακριβώς έχουμε τον τελευταίο λόγο;

Ναι δεν είναι υποχρεωτική η ρήτρα, αλλά στο απίθανο σενάριο που τα σκάσει η Νυρεμβέργη (μέσω ομάδα Μπουντεσλίγας) και θέλει να φυγεί και ο παίκτης, έμεις τι μπορούμε να κάνουμε;
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

nunies4 έγραψε:
Gospi έγραψε:
nunies4 έγραψε:Καλη ερωτηση Αποστολη...
Κατσε μην ακουσουμε για καμια οψιον τελικα και μεινουμε παγωτο..
Δεν μπορω να φανταστω οτι θα εβαζε η ΠΑΕ ρητρα σε ενα ταλεντο σαν τον Τζιμα, που δεν ξερουμε ακομη καλα καλα τι ταβανι εχει. Μετα την μη πωληση Ντελια, θεωρω οτι ο Ιβαν δειχνει εμπρακτα πως ειδικα οσον αφορα στους παιχτες που προερχονται απο τις ακαδημιες μας, η διαχειριση τους μεταγραφικα θα ειναι πολυ προσεχτικη.
εβαλε. Σχετικα ανεφικτη βεβαια
ε ναι, εξαλλου συναδει αυτο και με τον ισχυρισμό μου, οτι ο Ιβαν δεν χαρίζει παιχτες των ακαδημιών. Οκ και εγω θελω να δω τον Τζιμα να παιζει στον ΠΑΟΚ, αλλα αν η Νυρεμβεργη δωσει του χρονου 20 μυρια για εναν 18χρονο για το 80%, τοτε θα πω μπραβο στην ΠΑΕ για το ντιλ.
Άβαταρ μέλους
obanebane

PAOK1LIFE έγραψε:Γιατί με επιτίθεστε τώρα ομόδικά οι ίδιοι και ίδιοι τι σας έκανα ?

Τα ίδια λέει ένας παλιός εδώ μέσα του λέτε +100 +1000 ++100000 Τα λέω εγώ με αποκαλείτε κομήτη.

Μπαίνε προσβάλετε Αγίους, Θρησκείες δεν σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας. Πόσο άλλαξε ο κόσμος.

Είμαι 45 χρονών έχω μετοχές στην ΠΑΕ κάθε χρόνο αγοράζω διαρκείας και με προσβάλετε συνέχεια οι ίδιοι και ίδιοι.

Εγώ είμαι πιο παλιός από εσάς στο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ ήμουν εδώ πριν 12-14 χρόνια. Με Zoro ,Ολιβαρες θυμάμαι άλλους δεν θυμάμαι δεν εγγραφα πολύ τότε. Δεν θυμάμαι τότε ούτε το email ούτε το nickname μου τότε και πολλά ακόμη δεν θυμάμαι, αλλά θυμάμαι τότε υπήρχε καλό κλίμα και σεμαβασμός και ότι συναντώμασταν έξω από την Τούμπα σε μία καφετέρια Φρατέλι τότε την έλαγαν . Είχα ένα ατύχημα και μπήκα εδώ μετά από τόσα χρόνια και μου φέρεστε όλοι πολύ άσχημα και άδικά χωρίς λόγο.

Πόσο χάλασε ο κόσμος. Τόσες εκδρομές με τον ΠΑΟΚ 45 χρονών μας κάνανε κομήτες. Τέλος πάντων τώρα κατάλαβα γιατί φύγανε από εδώ πολλά παλικάρια.

Άσε τη κλάψα ρε ,κανένας δε σε διώχνει, όλοι σου λέμε να σταματήσεις να γράφεις τα ίδια και τα ίδια γιατί κουρασες.
Τίποτα άλλο δεν σου είπε κανένας ούτε σου επιτέθηκε.
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

PAOK1LIFE έγραψε:Γιατί με επιτίθεστε τώρα ομόδικά οι ίδιοι και ίδιοι τι σας έκανα ?

Εικόνα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”