Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
PAOK_antifa4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Δημοσίευση από PAOK_antifa4 »

ανανέωση διαρκείας κι ας παίζω με βασικούς από ΠΑΟΚ Β.

καμία μεταγραφή πάνω από την ομάδα μου. και είμαι γυναίκα. συνέλθετε. νερακι και καπελο, σας χαλάει η ζέστη.

ΜΠΙΖΙΜ ΠΑΟΚ ΡΕ :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
James Moriarty

Δημοσίευση από James Moriarty »

nunies4 έγραψε:1.96 88 κιλα;;; Δεν γινοταν να ησουν 10 χρονια νεοτερος και σου ελεγα εγω Κεντζιορα και τα @@@@ια μου :D :D
Επειδή διάβασα τι έγραψες γιατ τον γλου κ επειδή δυστυχώς τον παρακολουθώ σέ βίντεο πού ανεβάζουν στο sportfm αφού δεν έχω τι να ακούσω άλλο ο τύπος είναι σαν νά έχει μια λευκή κόλλα χαρτί άδεια κ να την διαβάζει..
Δεν έχει ιδέα από ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ. Οπότε όπως είπες χίλιες φορές τον παπστζη..

Η δικιά μου εκτίμηση είναι ότι θα κλείσουμε ΜΕΙΤΕ, ίσως να έγινε κάποια συμφωνία με τον ΛΟΥ πού υπάρχει αλληλοσεβασμός κ να πάει καρφί στην κανονική προετοιμασία 1 τού Ιούλη..
2. Για Κεντζιορα βλέπω οι Ουκρανοί πιέζουν πολύ.. Ουσιαστικά θέλουν αλλο 1,2 μυριο. Τα μπόνους νομίζω είναι εφικτά. Καί στο φινάλε στα δικά μου μάτια δεν είναι ένα σέντερ μπακ που δεν μπορείς νά βρεις καλύτερο τού.

3. Αυτός ο Μπρεθ μου φαίνεται πολύ δύσκολη περίπτωση.. Προσωπικά την απορρίπτω κ εκτιμώ ότι υπάρχει κάποιο μπακ απ' του..
4. Ο Εκονγκ θά μείνει..
5. Ο Νασμπεργκ ίσως φύγει.
6. Αν μείνει ο ΜΕΙΤΕ ο ΟΖ θα πάει 4ος κ 5ος ο Τσιγαρας..
Ο ΟΖ δεν νομίζω να παραμείνει όπως κ ο τσιγαρας ..

Αυτά βέβαια μετά το πρώτο ματς πού θα παίξουμε με Εγνατία κ μια άλλη την ξέχασα..

Ο Τζίμας εκτιμώ ότι θα πάει Γερμανία..
7. Για πωλήσεις δεν μπορώ να κάνω εκτιμήσεις ( κουλιε κτλ) γιατί είναι πως θα πάει το θέμα..

Τραβάω ένα σκρινσοτ να δω σέ πόσα θα πέσω μέσα :lol:
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

Για τον Ντεσερς παντως, στο X (πρωην Τουιτερ) οι φιλοι της Ρειντζερς χαιρονται στο ακουσμα της ειδησης οτι μπορει να φυγει, αλλα ολοι εχουν να λενε για την συμπεριφορα του. Το περιεργο ειναι οτι ολα τα media της Ρειντζερς επικαλουνται για πηγη το novasports, αρα δεν βλεπω να υπαρχει κατι.

Χαρακτηριστικά "I wish him luck if he does leave. He's a player who can score goals but miss more than he scores unfortunately. At a club like Rangers missing more shots than you do actually scoring goals isn't acceptable. With that said, he's got a great mentality of never giving up."

"If we can recoup our fee for him I’d be happy. He’s scored plenty, but missed plenty as well. Wish him all the best as he’s the right attitude."

"Can't fault his attitude. If he had a bit better decision making the amount of goals he could've scored wouldve been ridiculous."
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

Το ΠΑΟΚ24 μιλάει για επίσημη πρόταση Τζένοα για Κοτάρσκι με τιμή εκκίνησης τα 6 μύρια...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

6 μυρια έχει το δεξί πόδι!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Demir

Δημοσίευση από Demir »

κατω απο 9 δεν παει πουθενα, εχει και σοβαρο ποσοστο η παλια του ομαδα..
μονο μην αρχισει παλι τα περιεργα ο κροατης.. αν και ποια τζενοα ρε φιλε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Demir την Τρί 25 Ιουν 2024, 12:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Guitarman έγραψε:Το ΠΑΟΚ24 μιλάει για επίσημη πρόταση Τζένοα για Κοτάρσκι με τιμή εκκίνησης τα 6 μύρια...
Αστεια προταση

12 ειναη η τιμη εκκινησης
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Δυστυχώς δεν δίνονται λεφτά για τερματοφύλακες.
Όταν ο βασικός τερματοφύλακας της Κροατίας σε παραγωγική ηλικία, πουλήθηκε για μόλις 7εκ, καταλαβαίνεις ότι αυτά τα 10-15 δύσκολα θα βρεθούν.

Εγώ θέλω να μείνει πάντως γιατί με τις αντικαταστάσεις τερματοφυλάκων, δεν τα πάμε γενικώς καλά.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Ωχ ωχ ωχ....
Απο τα 3Κ αυτο που μπορει να αντεξει ο ΠΑΟΚ ως πωληση αγωνιστικα θεωρω οτι ειναι ο Κουλιε και αυτο γιατι ο Γιανναρος ειναι παικταρα και φετος θα ειναι ακομα καλυτερος.
Με Ντελια και Κοταρσκι σφιγγαμε ασχημα. Πως αντικαθιστας αυτη την τερματοφυλακαρα;
Άβαταρ μέλους
delos15

Δημοσίευση από delos15 »

Ας ξεκινήσει η Κοταρσκιαδα...
Καλη δυναμη στους Mods
Άβαταρ μέλους
kritikos44

Δημοσίευση από kritikos44 »

James Moriarty έγραψε:
kritikos44 έγραψε: ο Εκονγκ για πούλο, ο Νασμπεργκ το ίδιο, μπορεί σε δέκα μέρες να σκάσει μια πρόταση για Κουλιεράκη

Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο ΕΚΟΝΓΚ είναι για τον μπούλο; Καταρχήν η έκφραση σού είναι πραγματικά αισχρή . Ενώ τό πήγαινες καλά πετάς αυτο το μαργαριτάρι για ένα ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ ..

ΥΓ. Δεν θέλω μπλόκ τού παιδιού προς ενημέρωση. Εδώ εμένα προχθές πού μπορεί να μήν τό είδε κανείς δέχτηκα μπλόκ (από ποιόν άραγε, γιατί δεν λες το όνομα σού;) ενώ πριν 2 μέρες δέχτηκα πάλι αστείο μπλόκ επειδή με έκανε ειρωνική απάντηση κάποιος από το πουθενά τόν είπα παιδάκι. Δηλαδή μέσα σέ 2 μέρες δέχτηκα 2 αστεία μπλόκ
1,96, 88 κιλά 44 ετωνε κ έρχεται κάποιος με κάνει βλοκ επειδή δέχτηκα αισχρή επίθεση από τόν εορτπολ κ τού απάντησα με ένα κύριε καλα Χριστούγεννα.
Μετά έστειλα στον rainmaker κ τού είπα μα είναι δυνατόν (νομίζα με το έκανε αυτός) κ ο άνθρωπος με το έβγαλε σέ μισό λεπτό. Δεν έγραψα 2 μέρες. Τέλος πάντων θέλω να μάθω ποιός με έκανε αυτά τά 2 μπλοκ αν φοράει παντελόνια.
Δεν νομίζω να ζητάω κάτι παράλογο.
Σε πείραξε η έκφραση τον πούλο για τον τουρίστα τον Εκονγκ?
Γιατί?
Ο ίδιος αλήθεια νιώθει παίκτης του ΠΑΟΚ για να τον αντιμετωπίζουμε και εμείς ως τέτοιο?
Σεβάστηκε την ομάδα για να τον σεβαστούμε και εμείς?
Πότε?
Όταν μισή σεζόν έκανε προετοιμασία για την εθνική του παίζοντας εκνευριστικά χαλαρά στα όρια του αδιάφορου?
Όταν εν γνώσει του έπαιζε με κομμένο πόδι στην Αφρική?
Όταν έγραψε στα κάκαλα του την ομάδα που πλήρωσε για να τον αποκτήσει και του δίνει 1.2 εκ συμβόλαιο?
Όταν επέστρεψε σαν να μην τρέχει κάστανο να του πληρώσει η ομάδα την αποθεραπεία?
Και μη μου πεις ότι είναι επαγγελματίας και πρέπει να αμείβεται διότι μόνο τέτοιος δεν είναι
Θα μπορούσε η έκβαση του πρωταθλήματος να ήταν διαφορετική έτσι ξεκρέμαστη που άφησε την ομάδα.
Ούτε ο Μειτέ δεν είναι τόσο άνιωθος
Εσύ δηλαδή θεωρείς ότι αξίζει να μείνει στην ομάδα?

Για τον Νασμπεργκ που έγραψα το ίδιο γιατί δεν είπες τίποτα?

Απλά είπα αυτό που οι μισοί για να μην πω παραπάνω σκέφτονται

Φέτος που δεν έχει Κοπα Αφρικα ίσως προσπαθήσει λίγο παραπάνω
Να τον κάνουμε ηγέτη της άμυνας
Του χρόνου πάλι βλέπουμε.

Ευχαριστώ που δε θες να μου κάνουν μπλοκ
Είσαι πολυ μεγαλόψυχος

dev

Δημοσίευση από dev »

αυτα τα 6 εκ αξιζει το δεξι του ποδι κλπ τα ακουω βερεσε.

ουτε στην εθνικη δεν ειναι ( πιθανως αδικα)

αν παρουμε 10+ θα ειμαι υπερευχαριστημενος. τερματοφυλακαρα ο Κοταρ αλλα ουδεις αναντικαταστατος ( πλην Ντελια και για εξωαγωνιστικους λογους)
Άβαταρ μέλους
kritikos44

Δημοσίευση από kritikos44 »

aivas19 έγραψε:
kritikos44 έγραψε:Δυο χρόνια τώρα τους ''εξυπηρετούμε'' με τον Κεντζιόρα
Προφανώς επωφεληθήκαμε και οι δυο πλευρές
Καλύψαμε το συμβόλαιο του και όταν μπορούσαμε να τον πάρουμε τζάμπα δεν ο Ιβάν δεν το έκανε
Και τώρα σε πουλάνε τρέλα

Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος

Πάνε εκεί κάνε μια καταγγελία στην UEFA για χρέη, μείνε ελεύθερος και πάλι για τα χρωστούμενα θα έχεις λαμβάνειν

Που θέλουν να τους δώσεις και ένα σκασμό λεφτά για παίκτη που σε 5 μήνες θα είναι ελεύθερος

ΥΓ Το λέω ξανά θέλουμε κι άλλο Σέντερ μπακ
Ο Κεντζιόρα είναι στον αέρα, ο Εκονγκ για πούλο, ο Νασμπεργκ το ίδιο, μπορεί σε δέκα μέρες να σκάσει μια πρόταση για Κουλιεράκη 15 εκ
Θα κατέβεις να παίξεις με Θυμιάνη ~ Μιχαηλίδη ?
Και αλλαγή τους φευγάτους ?
Η θα βρει να φύγει ο Εκονγκ δυο μέρες πριν το ματς και θα τον αντικαταστήσεις όπως να ναι με κανένα χειρότερο ?
Όπως έγινε με Ίνγκασον ~ Εκονγκ
Δε λέω ότι όλα θα σκάσουν ταυτόχρονα αλλά ΠΑΟΚ είσαι
Θυμάμαι σεζόν που είχαμε 4 τέρματα και σε κάποια φάση έπαιζε ο 4ος
Πανε πάρε τον Φαμπιάνο για 4-5ο
Με 600.000 έτοιμο στόπερ, ξέρει την πόλη και το πρωτάθλημα και σε δυο μέρες θα είναι στην προετοιμασία

Δεν ξερεις αν με καταγγελια ξεμπερδευεις αμεσα

Δεν ειναι αξιοπιστη λυση ο Φαμπιανο ο 34χρονος

Οι μοντς γιατι επιτρεπουν τετοια μνμτα που λενε μπουλο σε παικτη μας; Γιατι επιτρεπουν προσβλητικα μνμτα προς τους Ουκρανους;
Ο Φαμπιάνο είναι 32 και με βάση αυτά που έχουμε δει είναι καλύτερος του Νασμπεργκ
Για 4-5ο έγραψα όχι για βασικό
Τι ακριβώς γράφω που προσβάλω τους Ουκρανους ?

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kritikos44 την Τρί 25 Ιουν 2024, 12:21, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Για τον Κεντζιόρα αν το θέλει και ο παίκτης και ο ΠΑΟΚ μπορεί να γίνει χρήση του νόμου της ΟΥΕΦΑ που επιτρέπει σε Ουκρανούς ποδοσφαιριστές να φύγουν σαν ελεύθεροι, λόγω της εμπόλεμης κατάστασης. Όμως ο Πρόεδρος το θεωρεί ανήθικο. Αν οι επαίτες Ουκρανοί επιμείνουν στο 500+500, να φέρουμε και εντός της εβδομάδας ώστε να ενσωματωθεί τον Ραμάλιο και να δούμε τι θα γίνει και με τον Εκόνγκ στην άμυνα. Επίσης, μέσα στην εβδομάδα πρέπει να τελειώσει θετικά ή αρνητικά το θέμα Μεϊτέ και στην δεύτερη περίπτωση, να έλθει ο αντικαταστάτης του.
Άβαταρ μέλους
vasgias

Δημοσίευση από vasgias »

Demir έγραψε:κατω απο 9 δεν παει πουθενα, εχει και σοβαρο ποσοστο η παλια του ομαδα..
μονο μην αρχισει παλι τα περιεργα ο κροατης.. αν και ποια τζενοα ρε φιλε
Χωρίς καμία υποψία ειρωνίας αγαπητέ, η Τζένοα είναι ο ΠΑΟΚ της Ιταλίας σε πρωταθλήματα-όχι σε δυναμική (αν μπορεί να μετρηθεί κάτι τέτοιο ρεαλιστικά σε 140 έτη Serie A).
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”