καμία μεταγραφή πάνω από την ομάδα μου. και είμαι γυναίκα. συνέλθετε. νερακι και καπελο, σας χαλάει η ζέστη.
ΜΠΙΖΙΜ ΠΑΟΚ ΡΕ

Επειδή διάβασα τι έγραψες γιατ τον γλου κ επειδή δυστυχώς τον παρακολουθώ σέ βίντεο πού ανεβάζουν στο sportfm αφού δεν έχω τι να ακούσω άλλο ο τύπος είναι σαν νά έχει μια λευκή κόλλα χαρτί άδεια κ να την διαβάζει..nunies4 έγραψε:1.96 88 κιλα;;; Δεν γινοταν να ησουν 10 χρονια νεοτερος και σου ελεγα εγω Κεντζιορα και τα @@@@ια μου![]()
Αστεια προτασηGuitarman έγραψε:Το ΠΑΟΚ24 μιλάει για επίσημη πρόταση Τζένοα για Κοτάρσκι με τιμή εκκίνησης τα 6 μύρια...
Σε πείραξε η έκφραση τον πούλο για τον τουρίστα τον Εκονγκ?James Moriarty έγραψε:Ο ΕΚΟΝΓΚ είναι για τον μπούλο; Καταρχήν η έκφραση σού είναι πραγματικά αισχρή . Ενώ τό πήγαινες καλά πετάς αυτο το μαργαριτάρι για ένα ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ ..kritikos44 έγραψε: ο Εκονγκ για πούλο, ο Νασμπεργκ το ίδιο, μπορεί σε δέκα μέρες να σκάσει μια πρόταση για Κουλιεράκη
Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΥΓ. Δεν θέλω μπλόκ τού παιδιού προς ενημέρωση. Εδώ εμένα προχθές πού μπορεί να μήν τό είδε κανείς δέχτηκα μπλόκ (από ποιόν άραγε, γιατί δεν λες το όνομα σού;) ενώ πριν 2 μέρες δέχτηκα πάλι αστείο μπλόκ επειδή με έκανε ειρωνική απάντηση κάποιος από το πουθενά τόν είπα παιδάκι. Δηλαδή μέσα σέ 2 μέρες δέχτηκα 2 αστεία μπλόκ
1,96, 88 κιλά 44 ετωνε κ έρχεται κάποιος με κάνει βλοκ επειδή δέχτηκα αισχρή επίθεση από τόν εορτπολ κ τού απάντησα με ένα κύριε καλα Χριστούγεννα.
Μετά έστειλα στον rainmaker κ τού είπα μα είναι δυνατόν (νομίζα με το έκανε αυτός) κ ο άνθρωπος με το έβγαλε σέ μισό λεπτό. Δεν έγραψα 2 μέρες. Τέλος πάντων θέλω να μάθω ποιός με έκανε αυτά τά 2 μπλοκ αν φοράει παντελόνια.
Δεν νομίζω να ζητάω κάτι παράλογο.
Ο Φαμπιάνο είναι 32 και με βάση αυτά που έχουμε δει είναι καλύτερος του Νασμπεργκaivas19 έγραψε:Δεν ξερεις αν με καταγγελια ξεμπερδευεις αμεσαkritikos44 έγραψε:Δυο χρόνια τώρα τους ''εξυπηρετούμε'' με τον Κεντζιόρα
Προφανώς επωφεληθήκαμε και οι δυο πλευρές
Καλύψαμε το συμβόλαιο του και όταν μπορούσαμε να τον πάρουμε τζάμπα δεν ο Ιβάν δεν το έκανε
Και τώρα σε πουλάνε τρέλα
Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος
Πάνε εκεί κάνε μια καταγγελία στην UEFA για χρέη, μείνε ελεύθερος και πάλι για τα χρωστούμενα θα έχεις λαμβάνειν
Που θέλουν να τους δώσεις και ένα σκασμό λεφτά για παίκτη που σε 5 μήνες θα είναι ελεύθερος
ΥΓ Το λέω ξανά θέλουμε κι άλλο Σέντερ μπακ
Ο Κεντζιόρα είναι στον αέρα, ο Εκονγκ για πούλο, ο Νασμπεργκ το ίδιο, μπορεί σε δέκα μέρες να σκάσει μια πρόταση για Κουλιεράκη 15 εκ
Θα κατέβεις να παίξεις με Θυμιάνη ~ Μιχαηλίδη ?
Και αλλαγή τους φευγάτους ?
Η θα βρει να φύγει ο Εκονγκ δυο μέρες πριν το ματς και θα τον αντικαταστήσεις όπως να ναι με κανένα χειρότερο ?
Όπως έγινε με Ίνγκασον ~ Εκονγκ
Δε λέω ότι όλα θα σκάσουν ταυτόχρονα αλλά ΠΑΟΚ είσαι
Θυμάμαι σεζόν που είχαμε 4 τέρματα και σε κάποια φάση έπαιζε ο 4ος
Πανε πάρε τον Φαμπιάνο για 4-5ο
Με 600.000 έτοιμο στόπερ, ξέρει την πόλη και το πρωτάθλημα και σε δυο μέρες θα είναι στην προετοιμασία
Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν ειναι αξιοπιστη λυση ο Φαμπιανο ο 34χρονος
Οι μοντς γιατι επιτρεπουν τετοια μνμτα που λενε μπουλο σε παικτη μας; Γιατι επιτρεπουν προσβλητικα μνμτα προς τους Ουκρανους;
Χωρίς καμία υποψία ειρωνίας αγαπητέ, η Τζένοα είναι ο ΠΑΟΚ της Ιταλίας σε πρωταθλήματα-όχι σε δυναμική (αν μπορεί να μετρηθεί κάτι τέτοιο ρεαλιστικά σε 140 έτη Serie A).Demir έγραψε:κατω απο 9 δεν παει πουθενα, εχει και σοβαρο ποσοστο η παλια του ομαδα..
μονο μην αρχισει παλι τα περιεργα ο κροατης.. αν και ποια τζενοα ρε φιλε