Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
tonipap801

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Δημοσίευση από tonipap801 »

PAOK1LIFE έγραψε:Δεν είναι δικιά μου λογική είναι λογική γενική και υσχίει παντού. Δεν έβγαλες τα διαρκείας όταν έπρεπε στις 1η Ιουνίου όπως έκανε ο γαύρος και τα βγάζεις τώρα . ΟΚ τώρα γιατί τα βγάζεις με ποια λογική ? Θα κάνεις μεταγραφές? Αν δεν κάνεις κακός τα έβγαλες τώρα. Αυτό λέμε.

Ωραία λογική και ωραία λογική. Ελεος δεν διαβάζεται τι γράφουμε , τι δεν καταλαβαίνεται.
Δηλαδη να μην τα βγαλει καθολου?
Προφανως ειχανε διαφορετικα ζητηματα να λυσουν απο τον Ολυμπιακο. Καθε χρονο ο ΠΑΟΚ τα βγαζει τετοια περιοδο τα διαρκειας, ισως φετος ειναι λιγο πιο αργα. Αλλα συμφωνω επρεπε να τα βγαλει πιο νωρις.
Το γιατί ειναι κατι που πρεπει να προβληματισει τους υπευθυνους στην ΠΑΕ. Εμεις στη δουλεια μας, να αγορασουμε οσοι μπορουμε ή αν θελουμε.
Άβαταρ μέλους
PAOK1LIFE

Δημοσίευση από PAOK1LIFE »

Μα είπα δεν κινήστε λάθος στην ΠΑΕ αν κάνετε τελικά μεταγραφές δεν διαβάζεις ρε φίλε ή γράφεις μόνο και μόνο για εντυπώσεις.

Οταν τα λέει αυτά κανένας παλιός στο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ τον λέτε μπράβο αδερφέ συμφωνώ 100% όταν τα πει κανένας καινούργιος τον λέτε κομήτη και πέφτετε να τον φάτε. Δείτε το λίγο αυτό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PAOK1LIFE την Τρί 25 Ιουν 2024, 11:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Ο Δανός δεν βλέπω να έρχεται στον ΠΑΟΚ. Έχει προτάσεις από LigaBVA και οι απαιτήσεις του είναι στα 2,5 εκατομμύρια. Στην καλύτερη να τα κατεβάσει στα λίγο πάνω από τα δύο. Προσωπικά, δεν μου γεμίζει το μάτι λόγω ηλικίας και κυρίως, λόγω περιουσίας και ενδεχόμενα να είναι κορεσμένος.
Οι μεταγραφές που πρέπει να γίνουν, θα γίνουν και είμαι σχεδόν σίγουρος στον σωστό χρόνο ώστε να ενσωματωθούν κιόλας. Πρώτιστα πρέπει να ξεκαθαρίσουν τα θέματα Κεντζιόρα και Μεϊτέ και μάλιστα μέσα σε αυτή την εβδομάδα.
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Psara τώρα που είσαι ενεργός και το θυμήθηκα. Μόλις κλείσουμε
Φορ μην κανείς πάλι τα περσινά με gifaκαι αβαταρ και τέτοια και πάει άκλαυτος και αυτός .
Καλά πάσα μου ;
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

thomas Murg έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Σχετικά με τον Kedziora δεν μπορώ να καταλάβω πώς το ότι η πρώην ομάδα του τού χρωστάει λεφτά αποτελεί εμπόδιο στο να υπογράψει σ' εμάς.
Ποιο λογικό θα ήταν να χρωστάει ο ίδιος χρήματα στην ομάδα του. Εφόσον δεν συμβαίνει αυτό δεν μπορώ να κατανοήσω τα υπόλοιπα.
Το συμβόλαιό του με την Δυναμό Κιέβου λήγει σε 5 μέρες.

Η υπογραφή νέου συμβολαίου με τον ΠΑΟΚ σημαίνει αυτόματα την αποδοχή της διαγραφής όλων των εκκρεμοτήτων με τον πρώην εργοδότη (Δυναμό). Και πάλι εικάζω.
Έτσι είναι. Τον αφήνουν ελεύθερο αν σταματήσει να τα διεκδικεί.
Συμβαίνει συχνότατα και το κάναμε και μεις τις χρυσές εποχές που χρωστούσαμε ακόμα και στα περίπτερα, αποδεσμεύαμε παίκτες να φύγουν αν μας κάνανε κάνα σκόντο
icue

Δημοσίευση από icue »

Εγω ακομα βραζω για εκεινον τον τερματοφυλακα τον πιτσιρικα που μας πηραν μεσα απο τα χερια. Δεν θυμαμαι πως τον λενε αλλα δεν εχει σημασια.
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

PAOK1LIFE έγραψε:@Psaras και λοιποί φίλοι μου αγαπημένοι που μπορεί κάποιοι να μην μένουν Ελλάδα. Παντού μέχρι και βετεράνοι βγήκαν και είπαν δημόσια ότι η ΠΑΕ έκανε λάθος με τα διαρκείας έπρεπε να τα βγάλει νωρίτερα να εκμεταλλευτεί τον ενθουσιασμό πρωταθλήματος , Ντελια και Καμαρά. Δεν είναι λάθος αυτή η λογική για τον πελατειακό κόσμο όπως έκανε ο γαυρος. Δεν είναι όλοι άρρωστοι και φανατικοί. Εσείς αν αυτό το ακούτε πρώτη φορά μάλλον δεν ζείτε Θεσσαλονίκη. Αλλά

Αλλα αν κάνουν μεταγραφές τωρα τότε καλά κάνανε και βγάλανε τα διαρκείας πάνω στις μεταγραφές.

Αυτό σημαίνει καλή εμπορική πολιτική αλλα αλλα αν δεν κάνουν ναι είναι λάθος εμπορική πολιτική.

Αμήν.
Και εγω ειπα βγαλτε τα διαρκειας ASAP. Αναγνωριζω ομως οτι δεν ξερω τι τεχνικες, οικονομικες ή αλλες παραμετροι υπηρχαν που δεν επετρεψαν να βγουν γρηγορα. Δεν ειναι καθυστερημενοι στην ΠΑΕ, εστω και ενας εξυπνος θα υπαρχει..και εαν δεν υπαρχει ουτε αυτος, καποιος που τουλαχιστον θα διαβαζει PAOKMANIA :mrgreen: Προσωπικα παντα, το διαρκειας μου το τσεπωσα ηδη...οπως κανω απο την εποχη του ρεβολουσιον. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΕΛΑΤΕΣ, θελουμε γκαυλιαρηδες στην Τουμπα. Θελουμε 20,000 απο αυτους που φετος στηριξαν την ομαδα απο τον Αυγουστο. Γινεται; Αυτο ειναι το μεγαλο στοιχημα. Στα @@ μας οι μεταγραφες. Με το πρωταθλημα που πηραμε φετος, δεν μας πεφτει ακομα και αν παιζουμε με Ιντιο και Ρεμποσιο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Psaras την Τρί 25 Ιουν 2024, 11:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Xlapatsas4

Δημοσίευση από Xlapatsas4 »

Αφήστε τα μπλοκ εδώ οι ξένοι γράφουν ότι σύμφωνα με τη νόβα ενδιαφερόμαστε για ντεσερς
nkoss

Δημοσίευση από nkoss »

PAOK1LIFE έγραψε:
Guitarman έγραψε:Εγώ πάλι νομίζω ότι πρέπει να κλείσει τρεις παίκτες σημερα κιόλας για να ικανοποιηθούν οι 1LIFE αυτού του κόσμου και να πάρουν διαρκείας... 8-)
Μην ειρωνεύεσαι φίλε εγώ παίρνω χρόνια διαρκείας και έχω μετοχές του ΠΑΟΚ σε λάθος άτομο απευθύνεστε εγώ μιλάω γενικά για άλλου τύπου κόσμου όχι για εμάς εδώ μέσα. Ελεος με την επιθετικότητα μερικοί.
Θα λύσω εγώ την παρεξήγηση που πάει να δημιουργηθεί.
Ο PAOK1LIFE έχει αυξημένες απαιτήσεις και θεωρεί επιτυχημένες τις ενεργειες της ΠΑΕ μόνο αν αυτές είναι σωστές στο 100%. Με 95 % ορθότητα, θεωρεί ότι πρέπει να εκφράσει παράπονα.
Ο Guitarman συμβιβάζεται και με 90%. Εγώ και με λιγότερο.
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Ντένις μποικο
@icue
Άβαταρ μέλους
aivas19

Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Δημοσίευση από aivas19 »

kritikos44 έγραψε:Δυο χρόνια τώρα τους ''εξυπηρετούμε'' με τον Κεντζιόρα
Προφανώς επωφεληθήκαμε και οι δυο πλευρές
Καλύψαμε το συμβόλαιο του και όταν μπορούσαμε να τον πάρουμε τζάμπα δεν ο Ιβάν δεν το έκανε
Και τώρα σε πουλάνε τρέλα

Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος

Πάνε εκεί κάνε μια καταγγελία στην UEFA για χρέη, μείνε ελεύθερος και πάλι για τα χρωστούμενα θα έχεις λαμβάνειν

Που θέλουν να τους δώσεις και ένα σκασμό λεφτά για παίκτη που σε 5 μήνες θα είναι ελεύθερος

ΥΓ Το λέω ξανά θέλουμε κι άλλο Σέντερ μπακ
Ο Κεντζιόρα είναι στον αέρα, ο Εκονγκ για πούλο, ο Νασμπεργκ το ίδιο, μπορεί σε δέκα μέρες να σκάσει μια πρόταση για Κουλιεράκη 15 εκ
Θα κατέβεις να παίξεις με Θυμιάνη ~ Μιχαηλίδη ?
Και αλλαγή τους φευγάτους ?
Η θα βρει να φύγει ο Εκονγκ δυο μέρες πριν το ματς και θα τον αντικαταστήσεις όπως να ναι με κανένα χειρότερο ?
Όπως έγινε με Ίνγκασον ~ Εκονγκ
Δε λέω ότι όλα θα σκάσουν ταυτόχρονα αλλά ΠΑΟΚ είσαι
Θυμάμαι σεζόν που είχαμε 4 τέρματα και σε κάποια φάση έπαιζε ο 4ος
Πανε πάρε τον Φαμπιάνο για 4-5ο
Με 600.000 έτοιμο στόπερ, ξέρει την πόλη και το πρωτάθλημα και σε δυο μέρες θα είναι στην προετοιμασία

Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν ξερεις αν με καταγγελια ξεμπερδευεις αμεσα

Δεν ειναι αξιοπιστη λυση ο Φαμπιανο ο 34χρονος

Οι μοντς γιατι επιτρεπουν τετοια μνμτα που λενε μπουλο σε παικτη μας; Γιατι επιτρεπουν προσβλητικα μνμτα προς τους Ουκρανους;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Τρί 25 Ιουν 2024, 12:02, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

PAOK1LIFE έγραψε:Μα είπα δεν κινήστε λάθος στην ΠΑΕ αν κάνετε τελικά μεταγραφές δεν διαβάζεις ρε φίλε ή γράφεις μόνο και μόνο για εντυπώσεις.

Οταν τα λέει αυτά κανένας παλιός στο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ τον λέτε μπράβο αδερφέ συμφωνώ 100% όταν τα πει κανένας καινούργιος τον λέτε κομήτη και πέφτετε να τον φάτε. Δείτε το λίγο αυτό.
Λοιπόν κομήτη, πάρε εδώ να δεις μαζεμένα τι έχεις γράψει μόνος σου. Μετά δες τη μία φράση που έγραψα και που ουσιαστικά περιγράφει αυτό που λες (aka, να πάρει η ομάδα σήμερα τρεις παίκτες για να πάρουν διαρκείας οι 1LIFE αυτολυ του κόσμου). Αν δεν μπορείς να κατανοήσεις τι γράφεις μόνος σου και τι σου απαντάνε, είναι δικό σου θέμα. Ειλικρινά και φιλικά.

Πάντως η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου εδώ μέσα ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ και όχι γιατί ήρθε ή δεν ήρθε ένας παίκτης τέλος Ιουνίου.
PAOK1LIFE έγραψε:Δεν τέθηκε αλλά ο κόσμος βράζει και είναι η τελευταία εβδομάδα .
PAOK1LIFE έγραψε:Καλά φύγε εσύ 1η Ιουλίου χωρίς μεταγραφή με το ίδιο μοτίβο πρώτα να περάσουμε κανέναν γύρο για να φέρουμε καλύτερο επιθετικό και εξτρεμ και σου λέω εγώ μετά πως θα πάνε τα διαρκείας.
PAOK1LIFE έγραψε:Αλλα αν κάνουν μεταγραφές τωρα τότε καλά κάνανε και βγάλανε τα διαρκείας πάνω στις μεταγραφές.

Αυτό σημαίνει καλή εμπορική πολιτική αλλα αλλα αν δεν κάνουν ναι είναι λάθος εμπορική πολιτική.

Αμήν.
PAOK1LIFE έγραψε:Δεν είναι δικιά μου λογική είναι λογική γενική και υσχίει παντού. Δεν έβγαλες τα διαρκείας όταν έπρεπε στις 1η Ιουνίου όπως έκανε ο γαύρος και τα βγάζεις τώρα . ΟΚ τώρα γιατί τα βγάζεις με ποια λογική ? Θα κάνεις μεταγραφές? Αν δεν κάνεις κακός τα έβγαλες τώρα. Αυτό λέμε.

Ωραία λογική και ωραία λογική. Ελεος δεν διαβάζεται τι γράφουμε , τι δεν καταλαβαίνεται.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Guitarman την Τρί 25 Ιουν 2024, 11:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

btzim έγραψε:Παίδες καλημέρα έχω δύο απορίες.

1η Ο Kedziora πριν την λήξη του πρωταθλήματος σύμφωνα με το transfrmarkt άλλα και πληροφορίες των ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ έλεγαν το συμβόλαιο του έληγε με την Dynamo Kyiv όπως και ο δανεισμός του την 30.06.24 και κατόπιν θα ήταν δικός μας αν του κάναμε προσφορά.
Μετά την λήξη του πρωταθλήματος ξαφνικά κυκλοφορεί η είδηση ότι πρέπει να δώσουμε και χρήματα να τον πάρουμε γιατί η λήξη του συμβολαίου του με τους Ουκρανούς είναι 31.12.24.
σημ: η ημερομηνία δεν έχει αλλάξει στο transfermarkt!!!!!!!!

2η O Braithwaite μας είπαν έτσι και προβιβαστεί η Espanyol τότε υπήρχε μία ρήτρα αποδέσμευσης στα 600.000 ευρώ., ενώ αν παραμείνει στην LaLiga2 θα ήταν ελεύθερος (ακούστηκε και το ανάποδο δεν έχει σημασία).
Μετά την άνοδο της Espanyol στην LaLiga μας λένε ένα νέο δεδομένο, η ελευθέρας του ισχύει για μέχρι 15/6/24
σημ: η ημερομηνία λήξης του συμβολαίου είναι 30.06.25 !!!!!!!
Η αλλαγη της ημερομηνιες στο τρανσφερμακτ ειναι λογω του νομου για τις ομαδες σε εμπολεμη ζωνη
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

PAOK1LIFE έγραψε:
nunies4 έγραψε:Τι αντιΚεντζιορα Θυμιανη; Τι γραφετε ρε παιδια; Ποτε τεθηκε τετοιο ζητημα;
Δεν τέθηκε αλλά ο κόσμος βράζει και είναι η τελευταία εβδομάδα . Αν φύγουν 1 η Ιουλίου και δεν γίνουν μεταγραφές και πουν δεν βρήκαμε κτλ δεν βιαζόμαστε η ομάδα είναι πλήρης αυτό πιστεύω ότι θα έχει αρνητικό αντίκτυπο στην κίνηση των διαρκείας. Δεν σημαίνει ότι θα γίνει έτσι . Είναι καθαρά προσωπική άποψη αν δεν κάνουν μεταγραφές.

Πήραμε πρωτάθλημα και παίζουμε τσουλου. Ο κόσμος είναι λογικό όπως και ο προπονητής να θέλει μεταγραφές. Αν τα ΑΡΔ ζεστάνουν τον κόσμο ο φορ και το εξτρεμ θα έρθει αργότερα το αργότερα μπορεί να επηρεάσει επίσης στην χειρότερη και το ποιος θα είναι ο ΑντιΜεητε και ο Κεντζιόρα θα επηρεάσει.
Ο κοσμος δεν βραζει. Δεν θα εχει αντικτυπο στα διαρκειας.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

PAOK1LIFE έγραψε:Δεν είναι δικιά μου λογική είναι λογική γενική και υσχίει παντού.
Έκανες και σφυγμομέτρηση για μας, μπράβο. Βράζουμε όλοι. Έτοιμοι να πάμε στα γραφεία είμαστε.
Αν το είπαν δε και οι βετεράνοι οι γκουρού, εκεί τελειώνει κάθε κουβέντα. Μόνο Ζαγόρα και Καμόρα βάζω πιο πάνω, το ευαγγέλιο δηλαδή του ΠΑΟΚισμού
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”