Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
κουράζει το θέμα του takemybreataway, χωρίς να είναι καν εύκολο και χωρίς ο παίχτης να έχει βγει από τα όνειρά μας
το ότι δεν φαίνεται να υπάρχει άλλη προχωρημένη με τρομάζει κάπως
βέβαια οι "καλές" περιπτώσεις βγαίνουν τέλη αυγούστου, αλλά ο ΠΑΟΚ έχει τα σημαντικά ματς πιο πριν
εύχομαι υγεία σε σαμάτα - μπράντον, γιατί αυτοί φαίνεται ότι θα τραβήξουν το κουπί και φυσικά να μην παραχωρήσουμε τον τζίμα, γιατί αριθμητικά δεν βγαίνουν τα κουκιά
το ότι δεν φαίνεται να υπάρχει άλλη προχωρημένη με τρομάζει κάπως
βέβαια οι "καλές" περιπτώσεις βγαίνουν τέλη αυγούστου, αλλά ο ΠΑΟΚ έχει τα σημαντικά ματς πιο πριν
εύχομαι υγεία σε σαμάτα - μπράντον, γιατί αυτοί φαίνεται ότι θα τραβήξουν το κουπί και φυσικά να μην παραχωρήσουμε τον τζίμα, γιατί αριθμητικά δεν βγαίνουν τα κουκιά
Η συλλογιστική περί παιδιών της κατηφόρας δεν βγήκε τυχαία. Βέβαια συνδυάστηκε λανθασμένα με αγωνιστικές αποτυχίες αλλά όταν διαβάζω τέτοια ποστ ξενερωνω για την μετάλλαξη μας.Μερικοι δεν θα νιώσουν ποτέ ! Ον τοπικ μπορεί ακόμα η ΠΑΕ να κάνει αυτήν την ανηθικότητα για ποδοσφαιριστές σε εμπόλεμη ζώνη; Γιατί καλή η ηθική ΙΒΑΝΑΡΕ αλλά οι Ουκρανοί αποδείχτηκαν λίγο μαλακες;
@PAOKlife
Δεν βγαζεις νοημα. Φιλικα, παντα.
Εφερες Καμαρα, κρατησες Ντελια...δεν περασαν ουτε 10 μερες απο τοτε.
Οποιος αναρωτιεται για μεταγραφες, μην σωσει να πατησει στο γηπεδο, οχι να παρει διαρκειας.
Δεν βγαζεις νοημα. Φιλικα, παντα.
Εφερες Καμαρα, κρατησες Ντελια...δεν περασαν ουτε 10 μερες απο τοτε.
Οποιος αναρωτιεται για μεταγραφες, μην σωσει να πατησει στο γηπεδο, οχι να παρει διαρκειας.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Επειδή καταλάβαμε τι έγραψες, για αυτό απαντήσαμε αναλόγως.PAOK1LIFE έγραψε:Δεν είναι δικιά μου λογική είναι λογική γενική και υσχίει παντού. Δεν έβγαλες τα διαρκείας όταν έπρεπε στις 1η Ιουνίου όπως έκανε ο γαύρος και τα βγάζεις τώρα . ΟΚ τώρα γιατί τα βγάζεις με ποια λογική ? Θα κάνεις μεταγραφές? Αν δεν κάνεις κακός τα έβγαλες τώρα. Αυτό λέμε.
Ωραία λογική και ωραία λογική. Ελεος δεν διαβάζεται τι γράφουμε , τι δεν καταλαβαίνεται.
Η ομάδα πήρε ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.
Αν το κίνητρο του οπαδού 1 μήνα μετά είναι να γίνουν μεταγραφαρες για να πάρει διαρκείας, τότε ας κάτσει στον καναπέ του .
Δεν ξερω αν ειμαι ο μονος αλλα πιστευω οτι η περιπτωση του Δανου ειναι σταχτη στα ματια.Οκ μπορει να καναμε μια ερωτηση αλλα μεχρι εκει.Αυτες οι περιπτωσεις η κλεινουν με τη μια η με τη καμια.Νομιζω κοιταμε αλλες περιπτωσεις και απλα αυτη διατηρειται στην επικαιροτητα για να ασχολουμαστε εμεις με κατι.
Η ΠΑΕ θα παρει τον χαφ που θελει ο προπονητης στον χρονο που θελει ο προπονητης.
Η ΠΑΕ θα παρει τον φορ που θελει ο προπονητης στον χρονο που θελει ο προπονητης.
Η ΠΑΕ θα παρει τον μπακ που θελει ο προπονητης στον χρονο που θελει ο προπονητης.
Το ποιος ειναι αυτος ο χρονος και αυτος ο παικτης το ξερει η παε και ο προπονητης.-
ΟΛΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ!
Η ΠΑΕ θα παρει τον φορ που θελει ο προπονητης στον χρονο που θελει ο προπονητης.
Η ΠΑΕ θα παρει τον μπακ που θελει ο προπονητης στον χρονο που θελει ο προπονητης.
Το ποιος ειναι αυτος ο χρονος και αυτος ο παικτης το ξερει η παε και ο προπονητης.-
ΟΛΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ!
- Είναι σάπια η νοοτροπία "Περιμένω μεταγραφές για να πάρω διαρκείας";
Είναι.
- Έπρεπε η ομάδα να εκμεταλλευτεί τη συγκυρία να πουλήσει διαρκείας ακόμη και στους τσουρουκάδες;
Έπρεπε.

Είναι.
- Έπρεπε η ομάδα να εκμεταλλευτεί τη συγκυρία να πουλήσει διαρκείας ακόμη και στους τσουρουκάδες;
Έπρεπε.

Εγώ πάλι νομίζω ότι πρέπει να κλείσει τρεις παίκτες σημερα κιόλας για να ικανοποιηθούν οι 1LIFE αυτού του κόσμου και να πάρουν διαρκείας... 

@Psaras και λοιποί φίλοι μου αγαπημένοι που μπορεί κάποιοι να μην μένουν Ελλάδα. Παντού μέχρι και βετεράνοι βγήκαν και είπαν δημόσια ότι η ΠΑΕ έκανε λάθος με τα διαρκείας έπρεπε να τα βγάλει νωρίτερα να εκμεταλλευτεί τον ενθουσιασμό πρωταθλήματος , Ντελια και Καμαρά. Δεν είναι λάθος αυτή η λογική για τον πελατειακό κόσμο όπως έκανε ο γαυρος. Δεν είναι όλοι άρρωστοι και φανατικοί. Εσείς αν αυτό το ακούτε πρώτη φορά μάλλον δεν ζείτε Θεσσαλονίκη. Αλλά
Αλλα αν κάνουν μεταγραφές τωρα τότε καλά κάνανε και βγάλανε τα διαρκείας πάνω στις μεταγραφές.
Αυτό σημαίνει καλή εμπορική πολιτική αλλα αλλα αν δεν κάνουν ναι είναι λάθος εμπορική πολιτική.
Αμήν.
Αλλα αν κάνουν μεταγραφές τωρα τότε καλά κάνανε και βγάλανε τα διαρκείας πάνω στις μεταγραφές.
Αυτό σημαίνει καλή εμπορική πολιτική αλλα αλλα αν δεν κάνουν ναι είναι λάθος εμπορική πολιτική.
Αμήν.
H αληθεια ειναι οτι κυκλοφορει εδω και λιγη ωρα απο το εξωτερικο για επαφες προχωρημενες με τον Ντεσερς. Αλλα και παλι καποια απο αυτα τα αρθρα επικαλουνται πηγες απο Ελλλαδα οποτε απο αξιοπιστια λιγα πραγματαjoshua έγραψε:Δεν ξερω αν ειμαι ο μονος αλλα πιστευω οτι η περιπτωση του Δανου ειναι σταχτη στα ματια.Οκ μπορει να καναμε μια ερωτηση αλλα μεχρι εκει.Αυτες οι περιπτωσεις η κλεινουν με τη μια η με τη καμια.Νομιζω κοιταμε αλλες περιπτωσεις και απλα αυτη διατηρειται στην επικαιροτητα για να ασχολουμαστε εμεις με κατι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nunies4 την Τρί 25 Ιουν 2024, 11:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- James Moriarty
Ο ΕΚΟΝΓΚ είναι για τον μπούλο; Καταρχήν η έκφραση σού είναι πραγματικά αισχρή . Ενώ τό πήγαινες καλά πετάς αυτο το μαργαριτάρι για ένα ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ ..kritikos44 έγραψε: ο Εκονγκ για πούλο, ο Νασμπεργκ το ίδιο, μπορεί σε δέκα μέρες να σκάσει μια πρόταση για Κουλιεράκη
Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΥΓ. Δεν θέλω μπλόκ τού παιδιού προς ενημέρωση. Εδώ εμένα προχθές πού μπορεί να μήν τό είδε κανείς δέχτηκα μπλόκ (από ποιόν άραγε, γιατί δεν λες το όνομα σού;) ενώ πριν 2 μέρες δέχτηκα πάλι αστείο μπλόκ επειδή με έκανε ειρωνική απάντηση κάποιος από το πουθενά τόν είπα παιδάκι. Δηλαδή μέσα σέ 2 μέρες δέχτηκα 2 αστεία μπλόκ
1,96, 88 κιλά 44 ετωνε κ έρχεται κάποιος με κάνει βλοκ επειδή δέχτηκα αισχρή επίθεση από τόν εορτπολ κ τού απάντησα με ένα κύριε καλα Χριστούγεννα.
Μετά έστειλα στον rainmaker κ τού είπα μα είναι δυνατόν (νομίζα με το έκανε αυτός) κ ο άνθρωπος με το έβγαλε σέ μισό λεπτό. Δεν έγραψα 2 μέρες. Τέλος πάντων θέλω να μάθω ποιός με έκανε αυτά τά 2 μπλοκ αν φοράει παντελόνια.
Δεν νομίζω να ζητάω κάτι παράλογο.
1.96 88 κιλα;;; Δεν γινοταν να ησουν 10 χρονια νεοτερος και σου ελεγα εγω Κεντζιορα και τα @@@@ια μου

Μην ειρωνεύεσαι φίλε εγώ παίρνω χρόνια διαρκείας και έχω μετοχές του ΠΑΟΚ σε λάθος άτομο απευθύνεστε εγώ μιλάω γενικά για άλλου τύπου κόσμου όχι για εμάς εδώ μέσα. Ελεος με την επιθετικότητα μερικοί.Guitarman έγραψε:Εγώ πάλι νομίζω ότι πρέπει να κλείσει τρεις παίκτες σημερα κιόλας για να ικανοποιηθούν οι 1LIFE αυτού του κόσμου και να πάρουν διαρκείας...
Καμία επιθετικότητα LIFE - Διάβασε το κ θα δεις ότι απλώς περιγράφω με μία πρόταση αυτό που έχεις πει σε 3 ποστ. Μέχρι και βετεράνους ανέφερες σαν να είναι ξέρω γω οι γκουρου των μεταγραφικών κινήσεων ή του μάρκετινγκ.
Εν πάσει περιπτώσει, ο καθένας κρίνεται από αυτά που γράφει. Πάντως, το σκεπτικό σου είναι εκ διαμέτρου αντίθετο με την περιρρέουσα ατμόσφαιρα. Είστε μετρημένοι στα δάχτυλα αυτοι που θεωτείτε ότι διοίκηση κινείται λάθος
Εν πάσει περιπτώσει, ο καθένας κρίνεται από αυτά που γράφει. Πάντως, το σκεπτικό σου είναι εκ διαμέτρου αντίθετο με την περιρρέουσα ατμόσφαιρα. Είστε μετρημένοι στα δάχτυλα αυτοι που θεωτείτε ότι διοίκηση κινείται λάθος