UEFA Euro 2024
- ΑποστόληςΑ
Re: UEFA Euro 2024
Δυστυχώς δεν βλεπόμαστε!
Από το πρώτο παιχνίδι με τους Αλβανούς το είπα στα φιλαράκια μου . Στο προηγούμενο με συμπαθητικό απλά ρόστερ η ομάδα πετούσε φωτιές στα πρώτα παιχνίδια και πληρωθήκαμε μια χαρά με την κατάκτηση. Φέτος μετά το ματς με την Αλβανία τους είπα εγώ προσωπικά δεν το βλέπω με τίποτα.
Το καλό είναι ότι η δεύτερη διαχρονικά συμπάθεια μου η Ισπανία τουλάχιστον είναι φαν του γουτς και ευτυχώς δηλαδή για να χαζεύω λίγο γιουρο.
Τώρα για την ατζουρα ότι είπε ο φίλος μου ο ναπολι. Αν ο πελεγκρινι δεν κάνει στεπ απ και μπαρελα Ζορζίνιο δεν ανεβάσουν απόδοση βλέπω να χαιρετάμε νωρίς.
Επίσης παραδοσιακά μπροστά είχαμε ένα ταγάρι φέτος ο σκαμακα μου αρέσει πχ πιο πολύ από ιμομπιλε ( Ρωμαίος γαρ
) αλλά σε πολλές θέσεις η ομάδα έχει παίχτες με τραγικά χαμηλό ταβάνι για την φανέλα της .
Από το πρώτο παιχνίδι με τους Αλβανούς το είπα στα φιλαράκια μου . Στο προηγούμενο με συμπαθητικό απλά ρόστερ η ομάδα πετούσε φωτιές στα πρώτα παιχνίδια και πληρωθήκαμε μια χαρά με την κατάκτηση. Φέτος μετά το ματς με την Αλβανία τους είπα εγώ προσωπικά δεν το βλέπω με τίποτα.
Το καλό είναι ότι η δεύτερη διαχρονικά συμπάθεια μου η Ισπανία τουλάχιστον είναι φαν του γουτς και ευτυχώς δηλαδή για να χαζεύω λίγο γιουρο.
Τώρα για την ατζουρα ότι είπε ο φίλος μου ο ναπολι. Αν ο πελεγκρινι δεν κάνει στεπ απ και μπαρελα Ζορζίνιο δεν ανεβάσουν απόδοση βλέπω να χαιρετάμε νωρίς.
Επίσης παραδοσιακά μπροστά είχαμε ένα ταγάρι φέτος ο σκαμακα μου αρέσει πχ πιο πολύ από ιμομπιλε ( Ρωμαίος γαρ

- ΑποστόληςΑ
Γ΄ ΟΜΙΛΟΣ
1. Αγγλία 2-1, 4
2. Δανία 2-2, 2
3. Σλοβενία 2-2, 2
4. Σερβία 1-2, 1
22:00
Αγγλία - Σλοβενία
Δανία - Σερβία
Δ΄ ΟΜΙΛΟΣ
1. Ολλανδία 2-1, 4
2. Γαλλία 1-0, 4
3. Αυστρία 3-2, 3
4. Πολωνία 2-5, 0
19:00
Ολλανδία - Αυστρία
Γαλλία - Πολωνία
1. Αγγλία 2-1, 4
2. Δανία 2-2, 2
3. Σλοβενία 2-2, 2
4. Σερβία 1-2, 1
22:00
Αγγλία - Σλοβενία
Δανία - Σερβία
Δ΄ ΟΜΙΛΟΣ
1. Ολλανδία 2-1, 4
2. Γαλλία 1-0, 4
3. Αυστρία 3-2, 3
4. Πολωνία 2-5, 0
19:00
Ολλανδία - Αυστρία
Γαλλία - Πολωνία
Ξέχασες τον Αντονιόνι, παιχταράς!hawklord έγραψε:Πάντα είχαμε Σκαμακες στην επίθεση. Το 82 με κάκιστο ποδόσφαιρο πριν τα δύο έπη στο Σαρία είχαμε το Ρόσι που πήρε νταηλικι στην ομάδα ο μέγιστος Μπεαρτζοτ, παρά το κράξιμο από λαό και δημοσιογράφους. Ήταν ένα χρόνο σε ακινησία λόγο Τοτονερο (προπο). Τότε το κρέας ήταν ο Γκρατσιανι. Για πίσω δεν υπήρχε θέμα με Καουζιο, Τζεντίλε και Σιρεα. Ο μόνος βιρτουόζος ο Κόντι. Την ομαδάρα του 2002 δεν την ξαναδα ποτέ, ούτε το 2006 (κρέας ο Ιακουιντα) ,ούτε τα προεόρτια της το 2000 (κρέας ο ΝτελΒεκιο)και σίγουρα ούτε το 2022 που οι παίκτες ήταν μετριοι. Το κλειδί ήταν όμως οι δάσκαλοι στον πάγκο που κατανοούσαν την πεμπτουσία της ιταλικης σχολής του "gestire il risultato" Μπεαρτζοτ, Σακί, Λιππι, Τζοφ, Κόντε και Μαντσίνι. Ο τελευταίος με τον Κόντε ήταν που ξέφυγαν από την φοβερή άμυνα, και από ατυχία ο Κόντε δεν πήρε τρόπαιο. Όταν κάναμε αλχημείες στο δασκαλο άρχισαν οι απογοητεύσεις, και δυστυχώς έτσι βλέπω τον Σπαλετι. Καλή η άμυνα, αλλά όταν κατασκηνωνουμε κάποια στιγμή θα το αρπάξουμε είτε από αυτογκόλ όπως προχτές είτε όπως ήρθε σήμερα.
UEFA Euro 2024
Η διοργάνωση των αυτογκόλ
Έχει καταντήσει αστείο , δεν περιγράφω άλλο
Sent from my iPhone using Tapatalk
Έχει καταντήσει αστείο , δεν περιγράφω άλλο
Sent from my iPhone using Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
- Μπαρκαρούτσος
- ΑποστόληςΑ
-
Αμυντικός ο Βαρώνος ΦΡΑΝΚΟ ΚΑΟΥΖΙΟ;;;;;. Μήπως εννοούσες τον bello Antonio Cabrini? Hawklord αυτό από ένα ιταλιάνο σαν εσένα δεν το περίμενα.....Miles έγραψε:Ξέχασες τον Αντονιόνι, παιχταράς!hawklord έγραψε:Πάντα είχαμε Σκαμακες στην επίθεση. Το 82 με κάκιστο ποδόσφαιρο πριν τα δύο έπη στο Σαρία είχαμε το Ρόσι που πήρε νταηλικι στην ομάδα ο μέγιστος Μπεαρτζοτ, παρά το κράξιμο από λαό και δημοσιογράφους. Ήταν ένα χρόνο σε ακινησία λόγο Τοτονερο (προπο). Τότε το κρέας ήταν ο Γκρατσιανι. Για πίσω δεν υπήρχε θέμα με Καουζιο, Τζεντίλε και Σιρεα. Ο μόνος βιρτουόζος ο Κόντι. Την ομαδάρα του 2002 δεν την ξαναδα ποτέ, ούτε το 2006 (κρέας ο Ιακουιντα) ,ούτε τα προεόρτια της το 2000 (κρέας ο ΝτελΒεκιο)και σίγουρα ούτε το 2022 που οι παίκτες ήταν μετριοι. Το κλειδί ήταν όμως οι δάσκαλοι στον πάγκο που κατανοούσαν την πεμπτουσία της ιταλικης σχολής του "gestire il risultato" Μπεαρτζοτ, Σακί, Λιππι, Τζοφ, Κόντε και Μαντσίνι. Ο τελευταίος με τον Κόντε ήταν που ξέφυγαν από την φοβερή άμυνα, και από ατυχία ο Κόντε δεν πήρε τρόπαιο. Όταν κάναμε αλχημείες στο δασκαλο άρχισαν οι απογοητεύσεις, και δυστυχώς έτσι βλέπω τον Σπαλετι. Καλή η άμυνα, αλλά όταν κατασκηνωνουμε κάποια στιγμή θα το αρπάξουμε είτε από αυτογκόλ όπως προχτές είτε όπως ήρθε σήμερα.
- ΑποστόληςΑ
- john4serres
-
Αυτός ο Ουπαμεκανό, τι κριάρι είναι…τον έχω δει και σε άλλα ματς και δεν καταλαβαίνω γιατί έκανε όνομα.
- Μπαρκαρούτσος
Άλλη μία σφαγή εις βάρος της Ολλανδίας.
Η UEFA μας έδειξε τα δόντια της άλλη μια φορά.
Η UEFA μας έδειξε τα δόντια της άλλη μια φορά.