Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
- sourmenetes
- Moderator
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Δεν πάω να τεντωσω τπτ
Έκανε 3 παρατηρήσεις σε όλους!
Και το αποτέλεσμα είναι ότι συνεχίζετε στα οφτοπικ!
Τι να κάνουμε; να τα αφήσουμε;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έκανε 3 παρατηρήσεις σε όλους!
Και το αποτέλεσμα είναι ότι συνεχίζετε στα οφτοπικ!
Τι να κάνουμε; να τα αφήσουμε;
- FreeWatcher
DamoN έγραψε:Άσχετο και σορυ για τον οφ τοπικ.
Είχαμε κανα νέο για Μειτε;

- sourmenetes
- Moderator
Στους κανόνες γίνεται αναφορά ότι έχει να κάνει σε σχέση με θρησκείες. Και δεν έχει να κάνει με θέμα ευαισθησίας έχει να κάνει με θέμα ότι σήμερα φαγωθήκατε όλη μέρα να ασχολούμαστε με ένα προφίλ στο Instagram και να τρωγομαστε και με οφτοπικ.dragon έγραψε:Ποια θεωρια ρε sour. Ήταν θρησκευτικό ποστ? Πας να το τεντωσεις για να το δικαιολογησεις. Οκ .
Προς τους διαχειριστές λοιπόν εφόσον είστε τόσο ευαισθητοι με τα της θρησκείας απαγόρευση στα πάντα εδώ μέσα. Η επίκληση του Θεού κάποιου ίσως προσβάλει κάποιον άλλον οπότε φαντάζομαι η παραμικρή αναφορά σε θρησκεία η θεούς θα διαγράφεται αυτόματα .
Υ.Γ δεν προσεβαλα καμία θρησκεία
Πότε σε έγραψα ρε φίλε?
Και. Είπα να βάλουμε ένα τέρμα κάποια στιγμή.
Που κ γιατί μου έκανες παρατηρηση κ δεν την άκουσα κ σε προσέβαλα?
Επίσης βρείτε μου που προσέβαλα χριστιανισμό ή άλλη θρησκεία.
Φαντάζομαι θα σβήσεις κ όπου υπάρχει η έκφραση με τον "παπα" που σημαίνει ψέμα,μουφα κλπ προσβλητικό θα έλεγε κανείς κ αναφορά στα θεία.
Μην τσουβαλιαζεις ,δε φαγωθηκα για κανέναν ούτε σήμερα ούτε τις προηγούμενες μερες
Όλα τα άλλα απλά θυμίζουν γκεμπελς.
Τέλος από εμένα
Φαντάζομαι θα σβήσεις κ όπου υπάρχει η έκφραση με τον "παπα" που σημαίνει ψέμα,μουφα κλπ προσβλητικό θα έλεγε κανείς κ αναφορά στα θεία.
Μην τσουβαλιαζεις ,δε φαγωθηκα για κανέναν ούτε σήμερα ούτε τις προηγούμενες μερες
Τέλος από εμένα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dragon την Δευ 24 Ιουν 2024, 22:35, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Τα τελευταία νέα από το «στρατόπεδο» του ΠΑΟΚ μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.
Ο ρεπόρτερ του «δικεφάλου του βορρά» αναφέρθηκε αρχικώς στο κρίσιμο θέμα της παραμονής του Κεντζιόρα, καθώς ο Ραζβάν Λουτσέσκου θέλει μέχρι την άλλη Δευτέρα που αναχωρεί η ομάδα για το βασικό στάδιο προετοιμασίας στην Ολλανδία να έχει τακτοποιηθεί το ζήτημα.
Στη συνέχεια, τόνισε πως ουσιαστικά δεν έχει πολλές ακόμα εκκρεμότητες στα μεταγραφικά ο πρωταθλητής Ελλάδας, καθώς, το μόνο που ψάχνει πλέον είναι η απόκτηση ενός φορ, ενός χαφ ως αντί-Μεϊτέ, αφού πολύ δύσκολα θα έχει θετική κατάληξη η υπόθεση με τον Γάλλο, αλλά και εκείνη του Κεντζιόρα.
Τέλος, αναφέρθηκε και στον Μπρέιθγουεϊτ, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως τα όσα έρχονται από την Ισπανία για τον Δανό επιθετικό είναι λίγο παράξενα, καθώς οι απαιτήσεις του είναι στα 2 εκατ. ευρώ, ενώ πολλές ομάδες τσεκάρουν την περίπτωσή του.
Κάθε επόμενο off topic θα πηγαίνει στον κουβά, μαζί με τον συγγραφέα του μέχρι αύριο
- sourmenetes
- Moderator
Δε μίλησα μόνο σε εσένα.dragon έγραψε:Που κ γιατί μου έκανες παρατηρηση κ δεν την άκουσα κ σε προσέβαλα?
Τέλος από εμένα
Μίλησα σε όλους το πρωι το μεσημέρι και το απόγευμα. Και είπα να μαζέψουμε τα οφτοπικ.
Δεν είπα ότι προσεβαλλες κάποιον,ειπα να μην το ξεχειλωνουμε και δεν αναφέρθηκα αποκλειστικά σε σένα.
Και δε μίλησα για προηγούμενες μέρες.
Επίσης πότε σε τσουβάλιασα;
Και ο. Γκεμπελς που κολλάει;
Η "υποτιθέμενη" άφιξη του Μεϊτέ με γαλλικό αεροπλάνο (AIR FRANCE) θυμίζει την άφιξη κάποιου άλλου πριν μισό αιώνα με γαλλικό αεροπλάνο.
Ήρθε...?
Ήρθε...?
- Σουριναμέζος
Πριν λίγα λεπτά ο επίτιμος παπατζής για την μεταγραφική περίοδο καλοκαιριού 2024 έγραψε στο twitter πως έφτασε
Ε τότε πως δεν έχει ακόμα πολλές εκκρεμότητες όταν σύμφωνα με τον γλουPAOK1LIFE έγραψε:Τα τελευταία νέα από το «στρατόπεδο» του ΠΑΟΚ μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.
Ο ρεπόρτερ του «δικεφάλου του βορρά» αναφέρθηκε αρχικώς στο κρίσιμο θέμα της παραμονής του Κεντζιόρα, καθώς ο Ραζβάν Λουτσέσκου θέλει μέχρι την άλλη Δευτέρα που αναχωρεί η ομάδα για το βασικό στάδιο προετοιμασίας στην Ολλανδία να έχει τακτοποιηθεί το ζήτημα.
Στη συνέχεια, τόνισε πως ουσιαστικά δεν έχει πολλές ακόμα εκκρεμότητες στα μεταγραφικά ο πρωταθλητής Ελλάδας, καθώς, το μόνο που ψάχνει πλέον είναι η απόκτηση ενός φορ, ενός χαφ ως αντί-Μεϊτέ, αφού πολύ δύσκολα θα έχει θετική κατάληξη η υπόθεση με τον Γάλλο, αλλά και εκείνη του Κεντζιόρα.
Τέλος, αναφέρθηκε και στον Μπρέιθγουεϊτ, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως τα όσα έρχονται από την Ισπανία για τον Δανό επιθετικό είναι λίγο παράξενα, καθώς οι απαιτήσεις του είναι στα 2 εκατ. ευρώ, ενώ πολλές ομάδες τσεκάρουν την περίπτωσή του.
1. Του Κεντζιορα δεν έχει τελειώσει
2. Του Μειτε έχει μηδενικές πιθανότητες και εναλλακτική δεν φαίνεται στον ορίζοντα
,3. Του φορ ξαφνικά οι απαιτήσεις του Μπρειθγουειτ είναι επιπέδου Μέσι
4. Του εξτρέμ έχουμε ξεχάσει πλέον ότι θέλαμε και παλέψαμε να πάρουμε
Ποια μεταγραφική υπόθεση έχει κλείσει ώστε σύμφωνα με τον Γλου να είναι λίγες οι εκκρεμότητες;;;
Τι διαβάζουμε ρε @@@&&##
Ρε Κυρι και πάλι Κυρι!!!
Θα έχει πλάκα πάντως για ποια φορά έχω χάσει το μέτρημα να τρώμε τα νύχια μας τελευταίες μέρες για το αν θα έρθει εξτρεμ η όχι...Δεν νομίζω πάντως...
Σβήστηκε ένα ποστ μου κ διαβάζω για προσβολές στο χριστιανισμό κ χριστιανοφοβια . Βέβαια αυτά μάλλον δεν είναι οφ τοπικsourmenetes έγραψε:Δε μίλησα μόνο σε εσένα.dragon έγραψε:Που κ γιατί μου έκανες παρατηρηση κ δεν την άκουσα κ σε προσέβαλα?
Τέλος από εμένα
Μίλησα σε όλους το πρωι το μεσημέρι και το απόγευμα. Και είπα να μαζέψουμε τα οφτοπικ.
Δεν είπα ότι προσεβαλλες κάποιον,ειπα να μην το ξεχειλωνουμε και δεν αναφέρθηκα αποκλειστικά σε σένα.
Και δε μίλησα για προηγούμενες μέρες.
Επίσης πότε σε τσουβάλιασα;
Και ο. Γκεμπελς που κολλάει;
Δεν ξεχείλωσα τπτ .
Φαγωθήκατε κ μιλάς σε εμένα όταν δεν έχω γράψει τπτ για αυτόν είναι τσουβαλιασμα
Γκεμπελισμος κ τεντωμα όταν μου μιλάς για ανάπτυξη θρησκευτικών θεωριών κ διαδαχων κ μου δείχνεις κ τους κανόνες περί θρησκευτικών συζητήσεων. Σε κανένα ποστ μου δεν έθιξα καμία θρησκεία .
Αυτό το παλληκάρι αδικήθηκε, δεν έπρεπε να γίνει αρδ, ψυχολόγος έπρεπε να γίνει σε συμβουλευτικές γραμμές κατά των αυτοκτονιών.nunies4 έγραψε:Ε τότε πως δεν έχει ακόμα πολλές εκκρεμότητες όταν σύμφωνα με τον γλουPAOK1LIFE έγραψε:Τα τελευταία νέα από το «στρατόπεδο» του ΠΑΟΚ μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.
1. Του Κεντζιορα δεν έχει τελειώσει
2. Του Μειτε έχει μηδενικές πιθανότητες και εναλλακτική δεν φαίνεται στον ορίζοντα
,3. Του φορ ξαφνικά οι απαιτήσεις του Μπρειθγουειτ είναι επιπέδου Μέσι
4. Του εξτρέμ έχουμε ξεχάσει πλέον ότι θέλαμε και παλέψαμε να πάρουμε
Ποια μεταγραφική υπόθεση έχει κλείσει ώστε σύμφωνα με τον Γλου να είναι λίγες οι εκκρεμότητες;;;
Τι διαβάζουμε ρε @@@&&##
Ρε Κυρι και πάλι Κυρι!!!
Που έφτασε σε πιο ξενοδοχείο πήγε να πάρω την ρεσεψιον να ρωτήσω . Κανένας δεν τον πήρε χαμπάρι . Πολύ περίεργα πράγματα. και γιατί τόσο μυστικότητα δεν καταλαβαίνω για να ήρθε πάει να πει συμφώνησε. Τρελά πράγματα. Δεν έχουν λογική. Εντάξει ο Τσορμπα είναι λίγο μανιοκαταθλιπτικός εντάξη δεν αρέσει στην νέα γενιά αλλά οι άλλοι που είναι ?Σουριναμέζος έγραψε:Πριν λίγα λεπτά ο επίτιμος παπατζής για την μεταγραφική περίοδο καλοκαιριού 2024 έγραψε στο twitter πως έφτασε