Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Ομάδα που στοχεύει να προχωρήσει στο ch. l πρέπει να είναι ομάδα ενισχυμένη σαφώς σε σχεση με πέρυσι.
Αυτή τη στιγμή παρουσιαζεται στασιμότητα σε μέτωπα που καίνε.
Σήριαλ η ανανέωση με Κετζιορα
Αν δεν χρειάζεται επειγόμτως αντικαταστάτης καλύτερος κατά τη γνώμη μου.
Σήριαλ το θέμα Μειτέ.
Αν δεν, χρειάζεται επειγόντως αντικαταστάτης του ιδίου επιπέδου.
Πολύ θετικη κινηση η απόκτηση Καμαρά.
ΦΟΡ οπωσδήποτε και κλάσης μάλιστα χρειάζεται.
Εξτρεμ επίσης.
Δεν χρειάζεται αρνητισμός αλλά πρέπει κάποια στιγμή να αρχίζουν να κλείνουν τα μέτωπα.
Σήριαλ το θέμα Μειτέ.
Εξτρεμ επίσης.
Δεν χρειάζεται αρνητισμός αλλά πρέπει κάποια στιγμή να αρχίζουν να κλείνουν τα μέτωπα.
100%ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Ομάδα που στοχεύει να προχωρήσει στο ch. l πρέπει να είναι ομάδα ενισχυμένη σαφώς σε σχεση με πέρυσι.
Σήριαλ το θέμα Μειτέ.
Εξτρεμ επίσης.
Ετσι όπως είναι η ομάδα με ή χωρις Μειτε και Κεντζιορα περνάει άνετα 2 προκριματικούς.
Δεν χρειάζεται άγχος, ούτε βιασύνη και ούτε συναισθηματισμοί.
Έχοντας εξασφαλίσει μινιμουμ ομίλους Europa League πιστεύω πώς θα γίνουν μεγάλες κινήσεις ειδικά στο αριστερό εξτρεμ.
Μοναδικό ερωτηματικό για εμένα οι πωλήσεις..
Δεν χρειάζεται άγχος, ούτε βιασύνη και ούτε συναισθηματισμοί.
Έχοντας εξασφαλίσει μινιμουμ ομίλους Europa League πιστεύω πώς θα γίνουν μεγάλες κινήσεις ειδικά στο αριστερό εξτρεμ.
Μοναδικό ερωτηματικό για εμένα οι πωλήσεις..
- Patricio_4
Ο παπατζής ισχυρίζεται ότι ο Μειτέ πετάει για Θεσσαλονίκη με Air France άμεσα. Τον ρωτάνε αν είναι η πτήση των 19:45 και απαντάει ναι. Του δείχνουν πτήση που φτάνει στην Αθήνα στις 7 παρά 10 και απαντάει με ματάκια, σαν να λέει ναι και πάλι....
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία φορά που πήγα να πετάξω με Air France ... είχαν απεργία.
Πάντως το διαρκείας ξεκινάνε αύριο. Μπορεί να έχουμε αφίξεις αυτή την βδομάδα.
Πάντως το διαρκείας ξεκινάνε αύριο. Μπορεί να έχουμε αφίξεις αυτή την βδομάδα.
Με όσα γραφονται αριστερά δεξιά και με δεδομένο ότι λόγω ονόματος λογικά προσελκύει ενδιαφέρον από ομάδες της Λαλιγκα δεν μπορώ να σκεφτώ πως μπορεί ο Δανός να καταλήξει σε εμας.
Εργομετρικά τέτοια ώρα στο Πασαλιμάνι δύσκολα. Αύριο πρωι λογικά. 

Ε οι όμιλοι ΤσουΛου είναι δέλεαρ για παίκτες που έχουνε 3-4 χρόνια μπροστά τους...Αν όχι τώρα ,όταν με το καλό περάσουμε πιστεύω θα φέρουμε έναν -δυο παίκτες ονόματα...joshua έγραψε:Με όσα γραφονται αριστερά δεξιά και με δεδομένο ότι λόγω ονόματος λογικά προσελκύει ενδιαφέρον από ομάδες της Λαλιγκα δεν μπορώ να σκεφτώ πως μπορεί ο Δανός να καταλήξει σε εμας.
- kataramenos5
Αφου τον εχει καπαρωσει ο Καρυ αφουjoshua έγραψε:Με όσα γραφονται αριστερά δεξιά και με δεδομένο ότι λόγω ονόματος λογικά προσελκύει ενδιαφέρον από ομάδες της Λαλιγκα δεν μπορώ να σκεφτώ πως μπορεί ο Δανός να καταλήξει σε εμας.
Πέρα από το γεγονός ότι έχει αγωνιστεί στο champions league με έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους του κόσμου, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι ομιλοι του champions league μπορούν να φαντάζουν στο μυαλό του κάθε μρειθγουειτ κάτι ανώτερο παίζεις την primera division απέναντι σε ομάδας όπως ρεάλ , μπαρτσελόνα και η ατλέτικο ?Hayate έγραψε:Ε οι όμιλοι ΤσουΛου είναι δέλεαρ για παίκτες που έχουνε 3-4 χρόνια μπροστά τους...Αν όχι τώρα ,όταν με το καλό περάσουμε πιστεύω θα φέρουμε έναν -δυο παίκτες ονόματα...joshua έγραψε:Με όσα γραφονται αριστερά δεξιά και με δεδομένο ότι λόγω ονόματος λογικά προσελκύει ενδιαφέρον από ομάδες της Λαλιγκα δεν μπορώ να σκεφτώ πως μπορεί ο Δανός να καταλήξει σε εμας.
Για μένα το μόνο μας πλεονέκτημα απέναντι σε ομάδες της primera είναι ο ρόλος που μπορούμε να τον δώσουμε.
Αν έχει την ανάγκη να αισθάνεται σημαντικός ίσως καταφέρουμε να τον υπογράψουμε. Διαφορετικά δεν μπορούμε να ανταγωνιστούμε ομάδες όπως η σεβίλλη ή βαλένθια
Θα γίνει ότι καλύτερο μπορεί να γίνει μεταγραφικά.
Η ομάδα είναι σχεδόν έτοιμη, θα γίνουν οι ανανεώσεις και 2-3 μεταγραφές.
Μην σκάτε λοιπόν και μην ζαλίζετε το μυαλό σας.
Σκεφτείτε ότι είμαστε πρωταθλητές, χαλαρώστε και απολαύστε την εποχή.
Η ομάδα είναι σχεδόν έτοιμη, θα γίνουν οι ανανεώσεις και 2-3 μεταγραφές.
Μην σκάτε λοιπόν και μην ζαλίζετε το μυαλό σας.
Σκεφτείτε ότι είμαστε πρωταθλητές, χαλαρώστε και απολαύστε την εποχή.
-
Μου αρκεί το ότι η ΠΑΕ κινείται ορθολογικά.
Και οι 3 κινήσεις μέχρι τώρα, μεγαλώνουν και ουσιαστικά και από θέμα εντυπώσεων τον ΠΑΟΚ.
1. Υπόθεση Ντελια
2. Καμαρά
3. Χειρισμός θέματος Μειτε.
Φαίνεται να έχουμε απαλλαγεί από τα σύνδρομα του παρελθόντος και να ισχύει ότι είπε ο ΚυρΚυρ.
Διδαχτήκαμε από τα λάθη μας.
Και οι 3 κινήσεις μέχρι τώρα, μεγαλώνουν και ουσιαστικά και από θέμα εντυπώσεων τον ΠΑΟΚ.
1. Υπόθεση Ντελια
2. Καμαρά
3. Χειρισμός θέματος Μειτε.
Φαίνεται να έχουμε απαλλαγεί από τα σύνδρομα του παρελθόντος και να ισχύει ότι είπε ο ΚυρΚυρ.
Διδαχτήκαμε από τα λάθη μας.
Εγω εξακολουθω να βγαζω αγχος οταν διαβαζω για Φουντα. Ελπιζω να μην γραφτει πουθενα και να ειναι απλα ενα κακογουστο αστειο καποιων για να μας τρομαξουν.
-
icue έγραψε:Εγω εξακολουθω να βγαζω αγχος οταν διαβαζω για Φουντα. Ελπιζω να μην γραφτει πουθενα και να ειναι απλα ενα κακογουστο αστειο καποιων για να μας τρομαξουν.
E δεν νομίζω να γράφτηκε πουθενά για Φούντα. Το είπε ένας φίλος δια της ατόπου επαγωγής μετα απο ένα άρθρο ώπου ο Μίχος μιλούσε για ενδιαφέρον της Τραμπζονσπορ για Εκόνγκ και ανέφερε επίσης στο άρθρο οτι εκεί υπάρχουν ενδιαφέρουσες περιπτώσεις μεσοεπιθετικά.
Περίεργο, συνήθως με φούντα χαλαρώνεις αντί να αγχώνεσαι
Να το κοιτάξεις!
Να το κοιτάξεις!