Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Ο ακπομ έφυγε με 5 γκολ στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος κ πήγε κ έβαλε 30 στην Τσάμπιονσιπ.
Ας καταλάβουμε πλέον πόσο σημαντικό είναι πλέον οι ρόλοι στο ποδόσφαιρο κ ας αφήσουμε τις γενικές παραδοχές... ειδικά όταν αυτές έρχονται σε αντίθεση με την φιλοσοφία αυτουνου που είμαστε οπαδοί
Υγ που πας με ακπομ έλεγαν οι ίδιοι και ήθελαν επιστροφή πρίγιο
Υγ2 τελικά είμαι πολύ περισσότερο λουτσοσκυλο από πολλά δειλωμένα λουτσοσκυλα
Ας καταλάβουμε πλέον πόσο σημαντικό είναι πλέον οι ρόλοι στο ποδόσφαιρο κ ας αφήσουμε τις γενικές παραδοχές... ειδικά όταν αυτές έρχονται σε αντίθεση με την φιλοσοφία αυτουνου που είμαστε οπαδοί
Υγ που πας με ακπομ έλεγαν οι ίδιοι και ήθελαν επιστροφή πρίγιο
Υγ2 τελικά είμαι πολύ περισσότερο λουτσοσκυλο από πολλά δειλωμένα λουτσοσκυλα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Κυρ 23 Ιουν 2024, 23:30, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- FreeWatcher
+++nunies4 έγραψε:Αφού διαβάσαμε ότι στο φορ δεν έχουν και τόσο σημασία τα γκολ, συντάσσομαι με την άποψη ενός συνοπαδου που είχε γράψει πριν λίγες μέρες να παρουμε για την θέση έναν χαφ σκύλο που θα μπορεί να κρατάει και την μπάλα να μας βγει και φτηνότερα. Τι 1,5 και 2εκ συμβόλαιο;
Άλλωστε είναι δεδομένο ότι και την νέα σεζόν Τάισον, Ντελιας, Μπαμπα, Ζιλε θα επαναλάβουν το ρεκόρ καριέρας σε σκοράρισμα.
Υ.Γ. Οι απόψεις για τον Σαματα δεν φανερώνουν κόμπλεξ. Είναι απλά η παραδοχή ότι πρόκειται για έναν πολύ κακό ποδοσφαιριστή. Τόσο απλά
Ο Φουντας μας αρεσει? Δεν εχω καθολου εικονα για τον παιχτη,αλλα στο ενδεχομενο και μονο να παμε σε ανταλλαγη οαιχτη με εκονγκ και αυτος να είναι ο Φουντας, σφιχτηκα λιγο ειναι η αληθεια. Στα αριστερα ελπιζω σε κατι εξαιρετικο και οχι σε φουντες...
-
Δεν ξερω πως θα το πάρουν Μπαμπά, Σαματα, Καμάρα, Εκονγκ κ πιθανόν Μειτε αν έχουν συμπαίκτη τον Φούντα μετά τα καμώματα του στο MLS
-
- Επικοινωνία:
Ο μόνος που αξίζει από τους διαθέσιμους των Τούρκων,αν και εμπεριέχει μεγάλη δόση ρίσκου μιας και προέρχεται από πολύ κακή χρονιά, είναι κατ'εμε ο Maxi Gomez και αυτό διότι η ηλικία και το βαρύ βιογραφικό του δίνουν ελπίδες για ανάσταση.Gospi έγραψε:Ο Φουντας μας αρεσει? Δεν εχω καθολου εικονα για τον παιχτη,αλλα στο ενδεχομενο και μονο να παμε σε ανταλλαγη οαιχτη με εκονγκ και αυτος να είναι ο Φουντας, σφιχτηκα λιγο ειναι η αληθεια. Στα αριστερα ελπιζω σε κατι εξαιρετικο και οχι σε φουντες...
-
Δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής Σαματά για τον ΠΑΟΚ. Ας αποδεχτούμε ότι κάναμε λάθος και χάσαμε 2-3 εκ και ας προχωρήσουμε. Είναι κακός ποδοσφαιριστής για τα δεδομένα του ΠΑΟΚ. Τώρα ΟΚ αν πάει σε κανένας Αστέρα ή καμια Λαμία τον λες μέτριο.
Μιλάμε για επιθετικό που όχι απλά δεν σκοράρει δεν κάνει καν κινήσεις φορ.
Μιλάμε για επιθετικό που όχι απλά δεν σκοράρει δεν κάνει καν κινήσεις φορ.
- keep_paokizein
Γέφυρες για Μεϊτέ και ΠΑΟΚ
Δημοσιεύτηκε στις 23 Ιούν 2024 - 21:18
Συντάκτης: Γιάννης Χωριανόπουλος (sportime)
Ο Μεϊτέ αποτέλεσε βασικό κομμάτι του φετινού ΠΑΟΚ. Που τελείωσε θριαμβευτικά με την κατάκτηση της Super League. Ο υψηλόσωμος χαφ έδεσε τη μεσαία γραμμή της ομάδας του Λουτσέσκου. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ ζήτησε την παραμονή του. Δεδομένα.
Ο ΠΑΟΚ φάνηκε να τα βρίσκει με την Μπενφίκα. Όχι με τον παίκτη. Αν και έβγαινε σιγουριά πως ο Μεϊτέ θα μείνει, αν και δεν είχε κλειδώσει.
Οι πρωταθλητές διέρρευσαν πως αποσύρονται από την υπόθεση. Βέβαια, μπορεί να μην τους πίστεψε και κανείς. Κάτι αντίστοιχο είχαν κάνει με τον Καμαρά και τελικά τον απέκτησαν.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τις τελευταίες ώρες επιχρείται προσέγγιση ξανά. Από κοινού. Τόσο από την πλευρά του Μεϊτέ όσο και από αυτήν του ΠΑΟΚ. Ίσως να έχει παίξει ρόλο και η προσπάθεια που κάνει ο Ολυμπιακός. Η βολιδοσκόπηση, το δυνατό like.
Υπάρχουν γέφυρες πάντως πλέον ξανά ανάμεσα σε Μεϊτέ και ΠΑΟΚ. Θα πρέπει δεδομένα να ρίξει τις απιατήσεις του. Ίσως ανέβει και λίγο ο ΠΑΟΚ.
Δημοσιεύτηκε στις 23 Ιούν 2024 - 21:18
Συντάκτης: Γιάννης Χωριανόπουλος (sportime)
Ο Μεϊτέ αποτέλεσε βασικό κομμάτι του φετινού ΠΑΟΚ. Που τελείωσε θριαμβευτικά με την κατάκτηση της Super League. Ο υψηλόσωμος χαφ έδεσε τη μεσαία γραμμή της ομάδας του Λουτσέσκου. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ ζήτησε την παραμονή του. Δεδομένα.
Ο ΠΑΟΚ φάνηκε να τα βρίσκει με την Μπενφίκα. Όχι με τον παίκτη. Αν και έβγαινε σιγουριά πως ο Μεϊτέ θα μείνει, αν και δεν είχε κλειδώσει.
Οι πρωταθλητές διέρρευσαν πως αποσύρονται από την υπόθεση. Βέβαια, μπορεί να μην τους πίστεψε και κανείς. Κάτι αντίστοιχο είχαν κάνει με τον Καμαρά και τελικά τον απέκτησαν.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τις τελευταίες ώρες επιχρείται προσέγγιση ξανά. Από κοινού. Τόσο από την πλευρά του Μεϊτέ όσο και από αυτήν του ΠΑΟΚ. Ίσως να έχει παίξει ρόλο και η προσπάθεια που κάνει ο Ολυμπιακός. Η βολιδοσκόπηση, το δυνατό like.
Υπάρχουν γέφυρες πάντως πλέον ξανά ανάμεσα σε Μεϊτέ και ΠΑΟΚ. Θα πρέπει δεδομένα να ρίξει τις απιατήσεις του. Ίσως ανέβει και λίγο ο ΠΑΟΚ.
Δεν θα πανηγυρίσω κιόλας αν υπογράψει ο μειτε. Στο πιο επιπέδου τσ λ παιχνίδι με την Μπρυζ δεν έκανε τίποτα ιδιαίτερο, σε ορισμένα παιχνίδια σαν να το παρατάγε και γενικά εχω την εντύπωση αυτός είναι για ποδόσφαιρο κατοχής με ομάδες για super league. Κάτι με λέει θα είναι άλλη μια φορά που βλέπει κάτι η μισή κερκίδα ο λουτσεσκου επιμένει, και παίρνει μπρος η ομάδα όταν κάνει αυτό που έλεγαν οι πάντες (παράδειγμα όχι build up απέναντι στην ΑΕΚ)
Λέτε να είναι πιο εύκολος ο δρόμος για την Τούμπα?ektoras έγραψε:Ο επιθετικός της ομάδας, Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ, που βρίσκεται στο μεταγραφικό μπλοκάκι του ΠΑΟΚ, άνοιξε... πόλεμο με την ομάδα της Βαρκελώνης έπειτα από δηλώσεις που έκανε στο επίσημο κανάλι της La Liga.
«Για να δούμε εάν θέλουν να συνεχίσω στην ομάδα. Γιατί η πρόταση που μου έκαναν έναν χρόνο πριν έδειξε ότι δεν υπάρχει σεβασμός προς το πρόσωπό μου. Ακόμα δεν ξέρω σχετικά με το μέλλον μου. Έχω δουλέψει σκληρά για να βοηθήσω την Εσπανιόλ να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία. Τώρα είμαι ελεύθερος, αλλά χαίρομαι που πήραμε την άνοδο», ανέφερε χαρακτηριστικά
Όταν ο δημοσιογράφος επέμεινε , 32χρονος απάντησε, «Δεν είναι ώρα να μιλήσουμε γι΄αυτό. Ας το απολαύσουμε. Είναι μια σημαντική μέρα για το σύλλογο».
Πηγή: https://www.metrosport.gr/mprethgoyeit- ... moy-993433
- john4serres
Δεν είναι κακός παίκτης ο Δανός, αλλά θα ήθελα κάτι πιο εκλεκτό συν αποχώρηση Σαμάτα
- Shivaspace
Ένας άκυρο λογαριασμός PAOK Room στο τουίτερ με 35 ακολούθους (ΛΟΛ) λεει για done deal με Ραμάλιο (11 ώρες πριν το τουιτ). Μήπως αυτόν τον Βραζιλιάνο έλεγε ο Κύρι; Ο ίδιος λογαριασμός λέει για τον 25χρονο Πορτογάλο χαφ της Σερκλ Μπριζ Λεονάρντο Λόπεζ (δεν τρελάθηκα, έχει όμως γεμάτες χρονιές).
Δεν ξέρω αν ισχύει, αλλά άκουσα ότι ψάχνουν φόρμουλα στην ΠΑΕ να πουλήσουν τον Οζντόγιεφ και να πάρουν πακέτο τον Γιόζιπ Μισιτς και τον Ραζβάν Μάριν... Νομίζω θα είναι ότι καλύτερο! Α! Ο Μπρειθγουειτ, η παλιά μου καψούρα, έρχεται τέλος της εβδομάδας για υπογραφές και θα πάει 6 ή 7 Ιουλίου στην Ολλανδία...
- Μπαρκαρούτσος
Αν γίνει αυτό που λες, ΚΑΙ μείνει ο Meïtè, τότε πάμε για το καλύτερο κέντρο όλων των εποχών.