PAOKmania media
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Re: PAOKmania media
Τώρα στις χαρές και στα πρωταθλήματα καλά τα πάτε. Όταν θα έρθουν οι φαπες θα φωνάξετε το βαρύ πυροβολικό να τραβήξει το κάρο από τις λάσπες . Δηλαδή εγώ 

- Μπαρκαρούτσος
Με φάπες ξεκινήσαμε, κύριε! Μας πολέμησε ο λαός του ΠΑΟΚ, ζητούσε να κρεμάσουμε τα μικρόφωνα!
- Μπαρκαρούτσος
Ο Στεργιος Αναστασιαδης, δεν ειναι αυτος απο τους 24, π ειπε οτι αν θελει ο Λουτσεσκου τοσο πολυ τον Μεϊτε, να πληρωσει τα 200 χιλιαρικα της διαφορας απο την τσεπη του?
- Μπαρκαρούτσος
Δεν έχω ιδέα. Κάποιος ανέφερε κάτι εδώ στο φόρουμ, αλλά αυτά τα ξέρετε εσείς που τους παρακολουθείτε. Το 90% των δημοσιογράφων αν μπουκάρουν σπίτι μου χωρίς κουκούλα και αρχίσουν να μιλάνε για τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ, δεν θα καταλάβω ότι είναι δημοσιογράφοι του ΠΑΟΚ.
Κι εγω εδω το διαβασα για να ειμαι ειλικρινης
Δεν το ακουσα με τα αυτια μου
Αλλα δεν εχω κανενα λογο να αμφισβητησω αυτον π το εγραψε
Εδω ακουσαμε με τα αυτια μας τον Κολκα στο ποντκαστ του PAOKMANIA, να λεει οτι ο ΠΑΟΚ με Βρυζα κ Ζαγορακη ηταν δευτερος κ αυτο να το ακουσουν οσοι λενε οτι ο ΠΑΟΚ χωρις Σαββιδη θα καταστρεφοταν
Δεν το ακουσα με τα αυτια μου
Αλλα δεν εχω κανενα λογο να αμφισβητησω αυτον π το εγραψε
Εδω ακουσαμε με τα αυτια μας τον Κολκα στο ποντκαστ του PAOKMANIA, να λεει οτι ο ΠΑΟΚ με Βρυζα κ Ζαγορακη ηταν δευτερος κ αυτο να το ακουσουν οσοι λενε οτι ο ΠΑΟΚ χωρις Σαββιδη θα καταστρεφοταν
Αυτό που είπε ο κολκας ήταν επική μαλάκια.... Δεν θα ξεχάσω που είπε όταν ήρθε ο Ιβάν.... Ότι ο Σαββίδης δεν είναι της αισθητικής του.... Αλλά βέβαια όταν έπαιρνε τα ρεπορτάζ με sms από τον βρυζα ήταν καλά μετά ξεβολευτηκε.....για τον αναστασιαδη τον Στέργιο έχω καλή γνώμη.... Πολκα μιζερογλου την χειρότερη για διαφορετικούς λόγους για τον καθένα......
- Shivaspace
να κάνετε πόντκαστ και με την Μπούντου, θα ξέρει για μεταγραφές ..ν ακουστεί και μια γυναικεία φωνή!
- Μπαρκαρούτσος
Αν γράφεις τέτοια δεν βλέπω να λέει ναιΜπαρκαρούτσος έγραψε:Με τη Μπούντου πρέπει να κάνουμε vidcast.

- Montrealiotis
Νομίζω ότι αυτό που εννοούσε ο Κόλκας είναι ότι ο ΠΑΟΚ έχει την δυναμική να επιβιώσει χωρίς τον μεγάλο Ιβαν Σαββιδη.
Ο ζαγορακης εψαχνε με αγωνία κάποιον να δώσει την ομάδα και τα χρέη της μην το ξεχνάμε αν συνέχιζε ρε πολκα ο ζαγορακης πως θα επιβιωνε ο ΠΑΟΚ? Άιντε με τις βλακειες σου.... Που δεν είναι της αισθητικής σου ο Σαββίδης που κάνεις εκπομπή και ακουγεσε να ρουφάς συνέχεια ένα καλαμάκι να χασμουριεσε κλπ.
Να μάθουμε να τα διαχωρίζουμε τα θέματα
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ο ΠΑΟΚ υπήρχε και θα υπάρχει χωρίς Σαββίδη, είναι οριακά ντροπή για οποιοδήποτε οπαδό του να πιστεύει το αντίθετο, αλλά και στρατηγικό λάθος να κρεμομαστε από έναν άνθρωπο. Δυσκολίες υπήρχαν, αλλά όχι δεν θα διαλυομασταν. Άλλοι που το έπαθαν ή το.. επέλεξαν να διαλυθούν, και μικρότερα μεγέθη είναι και πολλαπλάσια χρέη είχαν.
Από εκεί και πέρα τα περί αισθητικής του καθενός με αφήνουν αδιάφορο, είναι πολύ μικρά για να επηρεάσουν τον ΠΑΟΚ
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ο ΠΑΟΚ υπήρχε και θα υπάρχει χωρίς Σαββίδη, είναι οριακά ντροπή για οποιοδήποτε οπαδό του να πιστεύει το αντίθετο, αλλά και στρατηγικό λάθος να κρεμομαστε από έναν άνθρωπο. Δυσκολίες υπήρχαν, αλλά όχι δεν θα διαλυομασταν. Άλλοι που το έπαθαν ή το.. επέλεξαν να διαλυθούν, και μικρότερα μεγέθη είναι και πολλαπλάσια χρέη είχαν.
Από εκεί και πέρα τα περί αισθητικής του καθενός με αφήνουν αδιάφορο, είναι πολύ μικρά για να επηρεάσουν τον ΠΑΟΚ
Βέβαια το υπάρχω , το φυτοζωώ με το κυριαρχώ και το πρωταγωνιστώ απέχουν έτη φωτός. Κι αυτό το ξέρουν καλά όσοι ζουν κάτω από τα τεμπη. Και αφού δεν υπήρξε σαββιδης από το 1926 ως την έλευση του μάλλον δεν είναι και τόσο απλό όσο το θεωρούμε
Προφανως ο ΠΑΟΚ στο ποδοσφαιρο θα υπηρχε κ χωρις Σαββιδη, αλλα στην εποχη μας, χωρις αντιστοιχο μεγαλομετοχο, θα ηταν κατι με αυτο π βλεπουμε στο μπασκετ
Αν το 2012 δεν ειχε ερθει ο Σαββιδης, αποκλειεται ο ΠΑΟΚτσης να ειχε δει 2 (3 με αυτο π μας κλεψανε) πρωταθληματα κ 4 κυπελλα σε 12 χρονια
Θα ηταν μεταξυ φθορας κ αφθαρσιας, με ενα καρο χρεη να τον συνθλιβουν
Οπαδοι ειμαστε, αλλα να ειμαστε κ λιγο ρεαλιστες
Το να αποδεχομαστε την αληθεια κ την πραγματικότητα ως εχει κ οχι οπως ενδεχομενως φαντασιωνομαστε οτι θα θελαμε να ειναι, δεν ειναι ντροπη, ειναι οπαδικη ωριμοτητα
Αν το 2012 δεν ειχε ερθει ο Σαββιδης, αποκλειεται ο ΠΑΟΚτσης να ειχε δει 2 (3 με αυτο π μας κλεψανε) πρωταθληματα κ 4 κυπελλα σε 12 χρονια
Θα ηταν μεταξυ φθορας κ αφθαρσιας, με ενα καρο χρεη να τον συνθλιβουν
Οπαδοι ειμαστε, αλλα να ειμαστε κ λιγο ρεαλιστες
Το να αποδεχομαστε την αληθεια κ την πραγματικότητα ως εχει κ οχι οπως ενδεχομενως φαντασιωνομαστε οτι θα θελαμε να ειναι, δεν ειναι ντροπη, ειναι οπαδικη ωριμοτητα