Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
nunies4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Δημοσίευση από nunies4 »

Γιατί μυριζομαι σίριαλ; Ελπίζω να διαψευστω
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Εν τω μεταξύ ή εγώ δεν θυμάμαι κάτι καλά, ή εγώ θυμάμαι μια χαρά και οι ΑΡΔ γράφουν για άλλη μία φορά το μακρύ τους και το κοντό τους.
Άρθρο που ανέβηκε πριν λίγη ώρα στο 24, γράφει πως ο ΠΑΟΚ έχει κάνει πρόταση στον Μπρέθγουεϊτ κοντά στο 1.5 τον χρόνο.
Μόνο εγώ θυμάμαι να διαβάζω για πρόταση του ΠΑΟΚ 2+ το χρόνο και πρόθεση να ανέβει ακόμα περισσότερο;
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Αυτός από το sport 24 είχε πει ότι ο ΠΑΟΚ του έχει κάνει πρόταση 2+ μύρια. Οι δικοί μας μιλάνε για 1.5 + μπόνους αν δεν κάνω λάθος
Άβαταρ μέλους
PAOK1LIFE

Δημοσίευση από PAOK1LIFE »

Δεν πρόκειται να γίνει σήριαλ γιατί τους είπε ότι θα τους απαντήσει την τρίτη, τώρα αν ο ΠΑΟΚ δεν θέλει να πληρώσει την Εσπανιολ 600 χιλιάδες ρήτρα τώρα γιατί έχει βρει εναλλακτική και αυτόν τον υπολόγισε σαν ελεύθερο μόνο αυτό δεν το ξέρουμε. Η πρόταση είναι κοντά στα 2 εκ ίσως 1,5+500 μπόνους.

Ο ΠΑΟΚ έχει αποσύρει το ενδιαφέρον του για τον Σουαλιχό Μεϊτέ, το οποίο οι «ασπρόμαυροι» το επικοινώνησαν τόσο στην Μπενφίκα, όσο και στον παίκτη, ίσως θέλοντας να κάνουν μια κίνηση τακτικής βλέποντας πως ο Γάλλος χαφ δεν δίνει απάντηση.

Στην Πορτογαλία πάντως θεωρούν δεδομένο πως υψηλόσωμος μέσος θα βρει την πρόταση από Αραβία που αναζητά και φέτος, καθώς πέρσι που έκανε το ίδιο δεν τη βρήκε, με αποτέλεσμα να έρθει στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Δικεφάλου.

Πιο συγκεκριμένα, η η Αbola σημειώνει πως: «Ο παίκτης θα έχει μια πρόταση από Αραβία με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από την Αραβία κι αυτό είναι που δυσκολεύει τη συμφωνία του Μεϊτέ με τον ΠΑΟΚ»
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Εγώ πιστεύω ότι αν απαντήσει θετικά ο δανός... αργά ή γρήγορα θα μας χαιρετήσει ο brandon
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Θα είναι έγκλημα να αποχαιρετήσει ο μαχητής Brandon της σταθερής παρουσίας, απόδοσης και χαμηλού συμβολαίου και να παραμείνει ο Samatta ο οποίος θα έπρεπε να είχε φύγει με κάθε κόστος με την λήξη του αγώνα στο Βικελίδης!
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Πάντως έχει ενδιαφέρον η διαχρονικά εντελώς διαφορετική προσέγγιση στελέχωσης της θέσης του φορ σε σχέση με έναν από τους ανταγωνιστές μας (τον γαύρο).
Εμείς επιμένουμε στους φορ εργάτες αυτοί στους φορ κιλερ. Τέτοιος είναι και αυτός ο Μπορχα που θέλουν φέτος
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

boogeyman77 έγραψε:Θα είναι έγκλημα να αποχαιρετήσει ο μαχητής Brandon της σταθερής παρουσίας, απόδοσης και χαμηλού συμβολαίου και να παραμείνει ο Samatta ο οποίος θα έπρεπε να είχε φύγει με κάθε κόστος με την λήξη του αγώνα στο Βικελίδης!
Ποιος σου είπε ότι θα φύγει ο Μπράντον?

Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
boogeyman77
Επικοινωνία:

Unpsofable78 έγραψε:Αυτός από το sport 24 είχε πει ότι ο ΠΑΟΚ του έχει κάνει πρόταση 2+ μύρια. Οι δικοί μας μιλάνε για 1.5 + μπόνους αν δεν κάνω λάθος
Ο killer Batshuayi πόσα να θέλει άραγε; Δεν μου γεμίζει το μάτι ο Δανός να πω την αλήθεια.Ακομα και ο Zahavi στα 37 του πιο αξιόπιστος μου φαίνεται.Μακαρι να είναι υπερβολικοί οι φόβοι μου
boogeyman77
Επικοινωνία:

Jim_Chatz έγραψε:
boogeyman77 έγραψε:Θα είναι έγκλημα να αποχαιρετήσει ο μαχητής Brandon της σταθερής παρουσίας, απόδοσης και χαμηλού συμβολαίου και να παραμείνει ο Samatta ο οποίος θα έπρεπε να είχε φύγει με κάθε κόστος με την λήξη του αγώνα στο Βικελίδης!
Ποιος σου είπε ότι θα φύγει ο Μπράντον?

Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Απάντησα στο ποστ του συνοπαδου renegade
Άβαταρ μέλους
Hayate

Δημοσίευση από Hayate »

Δε φεύγει Μπράντον..Απλώς φαίνεται ότι άλλους φορ θέλει ο Λουτσεσκου,άλλους εμείς..Και Μπράντον και ο κάθε Μπρεθγουειτ χωρανε...
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Hayate έγραψε:Δε φεύγει Μπράντον..Απλώς φαίνεται ότι άλλους φορ θέλει ο Λουτσεσκου,άλλους εμείς..Και Μπράντον και ο κάθε Μπρεθγουειτ χωρανε...
Δηλαδη τι φορ θελει μπορεις να μου εξηγησεις?
Άβαταρ μέλους
Hayate

Δημοσίευση από Hayate »

Ε όταν η ομάδα προσπαθεί να μπει με τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας ελάχιστα σουτ , σημαίνει ότι κυρίως ψάχνει "συμμετοχικους" φορ (ο όρος βέβαια χρησιμοποιείται ειρωνικά για παίκτες μας) και όχι killers όπως θέλουμε εμείς
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Μπορείς να πας να του πληρώσεις το εκατομμύριο κ να φύγει
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

giliopoulos έγραψε:
Hayate έγραψε:Δε φεύγει Μπράντον..Απλώς φαίνεται ότι άλλους φορ θέλει ο Λουτσεσκου,άλλους εμείς..Και Μπράντον και ο κάθε Μπρεθγουειτ χωρανε...
Δηλαδη τι φορ θελει μπορεις να μου εξηγησεις?
Να συμμετέχει στο pressing και στην ανάπτυξη, με το heatmap του να είναι "απλωμένο" στο γήπεδο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”