Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Εν τω μεταξύ ή εγώ δεν θυμάμαι κάτι καλά, ή εγώ θυμάμαι μια χαρά και οι ΑΡΔ γράφουν για άλλη μία φορά το μακρύ τους και το κοντό τους.
Άρθρο που ανέβηκε πριν λίγη ώρα στο 24, γράφει πως ο ΠΑΟΚ έχει κάνει πρόταση στον Μπρέθγουεϊτ κοντά στο 1.5 τον χρόνο.
Μόνο εγώ θυμάμαι να διαβάζω για πρόταση του ΠΑΟΚ 2+ το χρόνο και πρόθεση να ανέβει ακόμα περισσότερο;
Άρθρο που ανέβηκε πριν λίγη ώρα στο 24, γράφει πως ο ΠΑΟΚ έχει κάνει πρόταση στον Μπρέθγουεϊτ κοντά στο 1.5 τον χρόνο.
Μόνο εγώ θυμάμαι να διαβάζω για πρόταση του ΠΑΟΚ 2+ το χρόνο και πρόθεση να ανέβει ακόμα περισσότερο;
- Unpsofable78
Αυτός από το sport 24 είχε πει ότι ο ΠΑΟΚ του έχει κάνει πρόταση 2+ μύρια. Οι δικοί μας μιλάνε για 1.5 + μπόνους αν δεν κάνω λάθος
Δεν πρόκειται να γίνει σήριαλ γιατί τους είπε ότι θα τους απαντήσει την τρίτη, τώρα αν ο ΠΑΟΚ δεν θέλει να πληρώσει την Εσπανιολ 600 χιλιάδες ρήτρα τώρα γιατί έχει βρει εναλλακτική και αυτόν τον υπολόγισε σαν ελεύθερο μόνο αυτό δεν το ξέρουμε. Η πρόταση είναι κοντά στα 2 εκ ίσως 1,5+500 μπόνους.
Ο ΠΑΟΚ έχει αποσύρει το ενδιαφέρον του για τον Σουαλιχό Μεϊτέ, το οποίο οι «ασπρόμαυροι» το επικοινώνησαν τόσο στην Μπενφίκα, όσο και στον παίκτη, ίσως θέλοντας να κάνουν μια κίνηση τακτικής βλέποντας πως ο Γάλλος χαφ δεν δίνει απάντηση.
Στην Πορτογαλία πάντως θεωρούν δεδομένο πως υψηλόσωμος μέσος θα βρει την πρόταση από Αραβία που αναζητά και φέτος, καθώς πέρσι που έκανε το ίδιο δεν τη βρήκε, με αποτέλεσμα να έρθει στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Δικεφάλου.
Πιο συγκεκριμένα, η η Αbola σημειώνει πως: «Ο παίκτης θα έχει μια πρόταση από Αραβία με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από την Αραβία κι αυτό είναι που δυσκολεύει τη συμφωνία του Μεϊτέ με τον ΠΑΟΚ»
Εγώ πιστεύω ότι αν απαντήσει θετικά ο δανός... αργά ή γρήγορα θα μας χαιρετήσει ο brandon
-
- Επικοινωνία:
Θα είναι έγκλημα να αποχαιρετήσει ο μαχητής Brandon της σταθερής παρουσίας, απόδοσης και χαμηλού συμβολαίου και να παραμείνει ο Samatta ο οποίος θα έπρεπε να είχε φύγει με κάθε κόστος με την λήξη του αγώνα στο Βικελίδης!
Πάντως έχει ενδιαφέρον η διαχρονικά εντελώς διαφορετική προσέγγιση στελέχωσης της θέσης του φορ σε σχέση με έναν από τους ανταγωνιστές μας (τον γαύρο).
Εμείς επιμένουμε στους φορ εργάτες αυτοί στους φορ κιλερ. Τέτοιος είναι και αυτός ο Μπορχα που θέλουν φέτος
Εμείς επιμένουμε στους φορ εργάτες αυτοί στους φορ κιλερ. Τέτοιος είναι και αυτός ο Μπορχα που θέλουν φέτος
Ποιος σου είπε ότι θα φύγει ο Μπράντον?boogeyman77 έγραψε:Θα είναι έγκλημα να αποχαιρετήσει ο μαχητής Brandon της σταθερής παρουσίας, απόδοσης και χαμηλού συμβολαίου και να παραμείνει ο Samatta ο οποίος θα έπρεπε να είχε φύγει με κάθε κόστος με την λήξη του αγώνα στο Βικελίδης!
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
- Επικοινωνία:
Ο killer Batshuayi πόσα να θέλει άραγε; Δεν μου γεμίζει το μάτι ο Δανός να πω την αλήθεια.Ακομα και ο Zahavi στα 37 του πιο αξιόπιστος μου φαίνεται.Μακαρι να είναι υπερβολικοί οι φόβοι μουUnpsofable78 έγραψε:Αυτός από το sport 24 είχε πει ότι ο ΠΑΟΚ του έχει κάνει πρόταση 2+ μύρια. Οι δικοί μας μιλάνε για 1.5 + μπόνους αν δεν κάνω λάθος
-
- Επικοινωνία:
Απάντησα στο ποστ του συνοπαδου renegadeJim_Chatz έγραψε:Ποιος σου είπε ότι θα φύγει ο Μπράντον?boogeyman77 έγραψε:Θα είναι έγκλημα να αποχαιρετήσει ο μαχητής Brandon της σταθερής παρουσίας, απόδοσης και χαμηλού συμβολαίου και να παραμείνει ο Samatta ο οποίος θα έπρεπε να είχε φύγει με κάθε κόστος με την λήξη του αγώνα στο Βικελίδης!
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δε φεύγει Μπράντον..Απλώς φαίνεται ότι άλλους φορ θέλει ο Λουτσεσκου,άλλους εμείς..Και Μπράντον και ο κάθε Μπρεθγουειτ χωρανε...
-
Δηλαδη τι φορ θελει μπορεις να μου εξηγησεις?Hayate έγραψε:Δε φεύγει Μπράντον..Απλώς φαίνεται ότι άλλους φορ θέλει ο Λουτσεσκου,άλλους εμείς..Και Μπράντον και ο κάθε Μπρεθγουειτ χωρανε...
Ε όταν η ομάδα προσπαθεί να μπει με τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας ελάχιστα σουτ , σημαίνει ότι κυρίως ψάχνει "συμμετοχικους" φορ (ο όρος βέβαια χρησιμοποιείται ειρωνικά για παίκτες μας) και όχι killers όπως θέλουμε εμείς
Μπορείς να πας να του πληρώσεις το εκατομμύριο κ να φύγειboogeyman77 έγραψε:Θα είναι έγκλημα να αποχαιρετήσει ο μαχητής Brandon της σταθερής παρουσίας, απόδοσης και χαμηλού συμβολαίου και να παραμείνει ο Samatta ο οποίος θα έπρεπε να είχε φύγει με κάθε κόστος με την λήξη του αγώνα στο Βικελίδης!
- Μπαρκαρούτσος
Να συμμετέχει στο pressing και στην ανάπτυξη, με το heatmap του να είναι "απλωμένο" στο γήπεδο.giliopoulos έγραψε:Δηλαδη τι φορ θελει μπορεις να μου εξηγησεις?Hayate έγραψε:Δε φεύγει Μπράντον..Απλώς φαίνεται ότι άλλους φορ θέλει ο Λουτσεσκου,άλλους εμείς..Και Μπράντον και ο κάθε Μπρεθγουειτ χωρανε...