Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
dev

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Δημοσίευση από dev »

φερε ραμαλιο δωσε εκονγκ και φερε εναν παικτη απο τους τουρκους και για παγκο ναναι παλι κερδισμενος θα εισαι

ο Κουρμπελης δεν μαρεσει αλλα αν θελει να φυγει ο τσιγγαρας δεν θα θελαμε εναν ελληνα για 5ο χαφ?
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

sn0ufel4 έγραψε:Έχει εδώ και δύο βδομάδες που λέμε ότι το θέμα με Μεϊτέ είναι εξαιρετικά πιθανό να κλείσει θετικά ή αρνητικά μέχρι να φύγει η ομάδα για Ολλανδία αλλά αν το γράψει ο παπατζης ξεφτιλίζει τους πάντες. Οκ...
Προφανώς κ τους ξεφτυλιζει όταν όλοι έχουν βγάλει μέχρι κ ποιος θα είναι ο αντιμειτε περί προτάσεων από Αραβία ακόμη κ κοντά σε γαυρο.
Παπατζης ξε παπατζης είναι ο μόνος που επέμενε ότι θα κλείσει σε μας οπότε τους ξεφτιλίσε κ μάλιστα άσχημα.
Όλα αυτά φυσικά αν κλείσει θετικα
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Από μόνος του δεν έχει πει ότι είναι παπατζής και τα λέει στην τύχη;
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

DikefalosNisiotis έγραψε:
Andrew R έγραψε: Μακαρι να ήταν έτσι αλλα βλέπεις αυτός που διαψεύδει αυτό το τερατώδες αφήγημα ότι τα πάντα δουλεύουν καλά στην ΠΑΕ είναι ο ίδιος ο στρατηγός που όπως μάθαμε ηταν έτοιμος πέρσι τέτοια εποχή να τα παρατήσει. ΑΥΤΟΣ που τον κράτησε ήταν φυσικά ο Γίγαντας ΙΒΑΝ , για αυτό ας αφήσουμε λίγο τα βαρυγδουπα περί ειδημόνων κι άλλων ακραίων τοποθετήσεων κι ας δούμε πώς θα πετύχουμε φέτος την είσοδο στο Τσου Λου χωρίς παλινωδίες κι πωλήσεις του βασικού σου σεντερ φορ μια εβδομάδα πριν το παιχνίδι με την Κρασνοντάρ.
Όλοι κρινομαστε εκ του αποτελέσματος φίλε συνοπαδε!
Και η ιστορία έχει γράψει ότι ο πιο πετυχημένος πρόεδρος στην ιστορία σου είναι ο ΙΒΑΝ κ ο πιο πετυχημένος προπονητής σου ο ΛΟΥΤΣΕ .
Στρεβλή εικόνα συντηρούν εν έτη 2024 ίσως οι πιο αχάριστοι οπαδοί ακόμα το λέω μετά λύπης εκτός αν θεωρούμε κι εγώ κι εσύ ακόμα ότι εμείς θα καυλωσουμε πιο πολύ αν μπούμε στο League Stage από τον ΙΒΑΝ !
Και λέμε με τον συνοπαδο της παράθεσης απλά μια κράτη βρε αδερφέ όχι τρελά πράγματα , δε μπορώ να μπαίνω να ενημερωθώ , να διαβάσω έναν παπά κάτι κι να βλεπω λογιστικές αναλύσεις κι ανούσιες αντιπαραθέσεις εκτός αν εσείς έχετε απεριόριστο χρόνο γιατί εγώ με δεκατρείς δουλειές δεν έχω !
να τις χιλιασεις φιλε μου Νησιωτη τις δουλειες σου και να εχεις τουλαχιστον ενα πιο δροσερο καλοκαιρια απο εμας που ψηνομαστε αυτη την εποχη στις πολεις. :) Εγω ομως λεω κατι ακομα πιο απλο . Βοηθηστε τον πρποπονητη λιγο παραπανω γιατι περσι του δωσαν ουσιαστικα 1.5 μεταγραφες κι αυτος ο μπαγασας εφερε πρωταθλημα . το να θεωρειται φυσιολογικο για ομαδα που θελει να κανει πρωταθλητισμο να μην μπορει τρια ολοκληρα χρονια να βρει σεντερ φορ κι φετος να εχει τρια απο τα μεγαλυτερα της συμβολαια με μηδαμινη προσφορα λυπαμαι αλλα δεν υπαρχει στο ποδοσφαιρο γαι ομαδα που θελει να πρωταγωνιστισει
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Μα εγώ δεν επιβραβευω αυτόν αλλά είτε είναι είτε όχι προς το παρόν δείχνει να έχει περισσότερη ενημέρωση από αυτούς που ασχολούνται μέρα νύχτα με τον ΠΑΟΚ κ υποτίθεται έχουν ρεπορτάζ.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Tolaros έγραψε:Κανένα δεν ξεφτιλίζει γιατί γράφει ανώνυμα.
Μπορεί να έχει κάποιες πληροφορίες όπως οι ΑΡΔ πχ, αλλά οι 2οι δεν μπορούν να γράψουν κατηγορηματικά αν έρχεται ή όχι ο Μεϊτέ γιατί γράφουν επώνυμα, πληρώνονται από αυτό και μετά θα τρώνε ξέσκισμα και θα στοιχίσει και στη δουλειά τους.
Ο τουϊτεράς έπεσε έξω σε τερματοφύλακα και Ντέλια και δεν τρέχει κάστανο, συνεχίζει ακάθεκτος. Αν πέσει μέσα με Μεϊτέ είναι θεός, αν πέσει έξω το πολύ πολύ κάνει άλλο προφίλ και συνεχίζουμε.
Τον Ακπομ ξεχασες π ελεγε οτι ερχεται
:lol:
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

Σωστός
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Ήρθε ο ΤΤ
Άβαταρ μέλους
vasgias

Δημοσίευση από vasgias »

Τονυ Τσιφτσής
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Kirilos_Despotas έγραψε: Πόσο δικιο εχεις ρε φιλε! Αυτα να τα σκεφτονται εδω μεσα που τον αποθεώνουν! Ελεος πια με τον καθε ανυπαρκτο… Ελλάδα, η αποθέωση του τίποτα.

Mod Team[/b]
Μα που ειναι η αποθεωση.Βγαινει ο τυπος και λεει θα ερθει ο Χ ο Ψ. Σ αλλα πεφτει εξω σ αλλα μεσα.Το ιδιο κι ο παπας και πόσοι αλλοι.
Γιατι το κανετε τοοοοσο θεμα?
Απλα πηρε καποια δημοσιοτητα γιατι επιασε τα τελευταια.
Αφηστε να διαβαζουμε κανα παπα να περναει η ωρα και παρτε το πιο ελαφρα.
Έτοιμοι για δικαστήρια συνεχως.
tsaousila

Δημοσίευση από tsaousila »

ειμαι ΚΑΙ ΚΑΛΑ ο κηπουρος του κηπου του λουτσεσκου και εχω πληροφορια, ειμαι ΚΑΙ ΚΑΛΑ ο καθηγητης αγγλικων των παιδιων του ( και του ιδιου )... και εχω πληροφορια , ειμαι ΚΑΙ ΚΑΛΑ σειρα στο στρατο με τον παντελη και εχω πληροφορια και οι οπαδοι σαν junkies ψαχνουν αυτους που εχουν την πληροφορια . Δηλ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΕΓΚΑΙΡΩς??? θα αλλαξει η ζωη τους? Ρε παιδες υπομονη! ελεος!!!!!!!!!!
Αυτοι δηλ που μιλανε με γριφους νομιζουν οτι προστατευουν την μεταγραφη δηλ να μην χαλασει και κρατανε ως επτασφραγιστο μυστικο την ..πληροφορια??? Αυτο πιστευουν δηλ να μην διαρρευσει το ονομα...μαλιστα..... ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ¨ΜΥΣΤΙΚΟ΄΄ΤΗς Rhonda Byrne. ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!
tonipap801

Δημοσίευση από tonipap801 »

vasgias έγραψε:Τονυ Τσιφτσής
ατ λαστ, γουι χαβ α γουινερ!
Άβαταρ μέλους
Kirilos_Despotas

Δημοσίευση από Kirilos_Despotas »

kataramenos5 έγραψε:
Kirilos_Despotas έγραψε: Πόσο δικιο εχεις ρε φιλε! Αυτα να τα σκεφτονται εδω μεσα που τον αποθεώνουν! Ελεος πια με τον καθε ανυπαρκτο… Ελλάδα, η αποθέωση του τίποτα.

Mod Team[/b]
Μα που ειναι η αποθεωση.Βγαινει ο τυπος και λεει θα ερθει ο Χ ο Ψ. Σ αλλα πεφτει εξω σ αλλα μεσα.Το ιδιο κι ο παπας και πόσοι αλλοι.
Γιατι το κανετε τοοοοσο θεμα?
Απλα πηρε καποια δημοσιοτητα γιατι επιασε τα τελευταια.
Αφηστε να διαβαζουμε κανα παπα να περναει η ωρα και παρτε το πιο ελαφρα.
Έτοιμοι για δικαστήρια συνεχως.
Προφανως και δεν υπαρχει θεμα να διαβαζουμε παπα και να περναει η ώρα, καμια αντίρρηση. Απλά σχόλια του τυπου, ξεφτυλιζει τους αλλους αρδ κτλ για καποιον που ειναι ανωνυμος, είναι τουλαχιστον αστεία και αβάσιμα, οταν απ τα 10 που λεει πιάνει τα 3.
Και για να προλαβω καποιους, ουτε αρδ ειμαι ουτε θελω να παρω το μερος τους, κακο ρεπορταζ κανανε ανεκαθεν.
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Ενώ δηλαδή αυτοί που το παίζουν αρδ κ κράζουν προπονητές παίχτες βγάζουν 10 ονόματα ότι έρχονται μήπως κ πετύχουν κάτι είναι λογική για σας. Ξαναλέω γιατί μάλλον κάποιοι δε καταλάβατε τι είπα. Προς το παρόν κάποιος ανώνυμος για μένα είτε από τύχη είτε γιατί ξέρει ξεφτυλιζει αυτούς που πληρώνονται κ βγαίνουν με Ντέμεκ ρεπορτάζ να αλλάζουν,άποψη κάθε 1 μέρα
....
Οπότε όλοι εκ του αποτελέσματος κρινόμαστε.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Από μόνος του δεν έχει πει ότι είναι παπατζής και τα λέει στην τύχη;
Αυτο μεταξυ μας τον κανει ακομα πιο αξιοπιστο. Γιατι και η πλειοψηφια των δημοσιογραφων @@@τα ρεπορταζ κανει. Σοσιαλ, non paper κλπ κλπ κλπ.
Λες και εχουμε ξεχασει ποσα ονοματα αραδιαζουν οι "δημοσιογραφικες" σελιδες καθε χρονο
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”