Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Νομιζω θα εξαρτηθει απο διαφορες καταστασεις. Θα ξεκινησουν κανονικα οι 3 που ειχαμε περυσι και στην πορεια θα παρουμε ενα ακομα φορ. Αν μεχρι 31 Αυγουστου δεν βρεθει ομαδα για τον Σαματα, ο Τζιμας θα παει δανεικος, αν βρεθει θα μεινει. Καπως ετσι το βλεπω.
Πολλοί δεν ξέρουν ότι ο Σαμάτα έχει ένα +1 χρόνο οπτιον στο συμβόλαιο του. Τι σημαίνει αυτό το +1 κανείς δεν ξέρει λεπτομερώς . Αν αυτό το +1 σημαίνει σαν τον Μπραντον αν κάνεις τόσες συμμετοχές θα επεκταθεί αυτόματα το συμβόλαιο σου +1 χρόνο τότε ο ΠΑΟΚ δεν θα μπορεί να τον χρησιμοποιεί συνέχεια γιατί παίρνει το ρίσκο αν δεν του βγει και φέτος να τον έχει και του χρόνου αναγκαστικά! Για αυτό ψάχνουμε και φορ. Να κάνει στην χειρότερη λίγες συμμετοχές ο Σαμάτα. Τι σημαίνει αυτό για τον παίχτη ? Αν εγώ μείνω στον ΠΑΟΚ θα έχω λίγες συμμέτοχές και του χρόνου που θα μείνω ελεύθερος θα έχω ρίξει την αξία μου. Αρα λέω στον μάνατζερ μου να βρει μία ομάδα να φύγω τώρα πριν ρίξω και άλλο την αξία μου . Να προσπαθήσω να καβατσώσω ένα διετές δηλαδή από τώρα.
-
Άμα είναι ο τζιμας στην ομάδα μόνο για συμπληρώνει τις λίστες δεν υπάρχει νόημα. Το πρότζεκτ Τζίμας είναι πολύ συμαντικο, μιλάμε για τεράστιο ταλέντο. Αν παρέχουν τις απαραίτητες εγγυήσεις για τον χρόνο συμμετοχής τπυ καλό είναι να δοθεί δανικόςGospi έγραψε:Δηλαδη θα δωσουμς δανεικο τον Τζιμα και θα εχουμε 3 ξενους επιθετικους? Και ποιους θα δηλωσουμε στην λιστα στην ευρωπη?
Και δεν εχουμε εξτρεμ σαν δουλεμενη εναλλακτικη ενω εχουμε κεναρα εκει και λειπει και ο Ζιφκοβιτς στο γιουρο?
Ελπιζω να μην ισχυουν αυτα, γιατι δειχνουν ελλειψη ποδοσφαιρικης λογικης...
Δανεικός ο Τζίμας στην Νυρεμβέργη λέει ο @kyri στο Twitter
Καλή απόφαση αν ισχύει.
Καλή απόφαση αν ισχύει.
-
Ηρθε σε κανεναν η φορτσα στο email του?
Δεν μου ηρθε σημερα. Αν μπορει καποιος να μοιραστει το λινκ..
Δεν μου ηρθε σημερα. Αν μπορει καποιος να μοιραστει το λινκ..
- Mitsospaoki4
- Moderator
Ανάμεικτα συναισθήματα μιας και θεωρώ το παιδί έτοιμο για το ροτεισον.sourdos4 έγραψε:Δανεικός ο Τζίμας στην Νυρεμβέργη λέει ο @kyri στο Twitter
Καλή απόφαση αν ισχύει.
Και με τον Ντελια φυσικά η ίδια διαδικασία είχε ακολουθηθεί και μετά ήρθε η εκτόξευση
- potamda
- Bet Guru 2023
Δε βρίσκω λογική στο να φύγει δανεικός ο Τζίμας.
Δανεικός με οψιον κινδυνεύεις να χάσεις ένα σούπερ ταλέντο.
Δανεικός χωρίς οψιον ποια ομάδα είμαστε σίγουροι ότι θα εμπιστευτεί και θα δώσει χρόνο σ' έναν 18χρονο χωρίς να έχει κάποιο μελλοντικό όφελος;
Δανεικός με οψιον κινδυνεύεις να χάσεις ένα σούπερ ταλέντο.
Δανεικός χωρίς οψιον ποια ομάδα είμαστε σίγουροι ότι θα εμπιστευτεί και θα δώσει χρόνο σ' έναν 18χρονο χωρίς να έχει κάποιο μελλοντικό όφελος;
Προτιμούσα να μείνει εδώ και να πάρει σημαντικό χρόνο συμμετοχής, αλλά εφόσον αποφασίστηκε δανεισμός, η Bundesliga 2 αλλά και η ομάδα είναι εξαιρετικό περιβάλλον για τον παίκτη.sourdos4 έγραψε:Δανεικός ο Τζίμας στην Νυρεμβέργη λέει ο @kyri στο Twitter
Καλή απόφαση αν ισχύει.
Ιστορική ομάδα, γήπεδο 50.000 θέσεων έχει
Πέρυσι ήταν mid table αλλά έχει το όνομα να τα πάει καλύτερα φέτος. Επίσης δεν είχε πετυχημένο επιθετικό πέρυσι, που ανοίγει την πόρτα στον Τζίμα να παλέψει για βασικός.
Και πολύ πολύ σημαντικό, ανακοίνωσαν νέο προπονητή τον Miroslav Klose που σίγουρα μπορεί να του μάθει κάποια μυστικά.
H Νυρεμβέργη είχε δανεικούς τρεις επιθετικούς της πλάκας που φεύγουν έμεινε με ένα πιτσιρικά μικρό οπότε έχει λογική να πάει εκεί χωρίς ρήτρα ή κάποια πολύ υψηλή ρήτρα, θα παίζει βασικός εκεί και θα μπορεί να σκοράρει σαν τον Τζολη εύκολα αλλά δεν θα έχει παραστάσεις σε Ευρώπη και Α εθνική. Θα παλεύει να σωθεί στην Β Γερμανίας. Αν ισχύει είναι θέμα ΠΑΟΚ εμάς δεν μας πέφτει λόγος. Αρα θα πας με 3 επιθετικούς ξένους και τρίτο τον Σαματα. Εκτός αν κάνει την έκπληξη φέτος ο Σαματα και μείνει και του χρόνου.sourdos4 έγραψε:Δανεικός ο Τζίμας στην Νυρεμβέργη λέει ο @kyri στο Twitter
Καλή απόφαση αν ισχύει.

- potamda
- Bet Guru 2023
Με τον Ντελια πήγε να γίνει μεγάλη πατάτα. Αν δεν κάνω λάθος είχε οψιον αγοράς 1,5εκ.nunies4 έγραψε:Ανάμεικτα συναισθήματα μιας και θεωρώ το παιδί έτοιμο για το ροτεισον.sourdos4 έγραψε:Δανεικός ο Τζίμας στην Νυρεμβέργη λέει ο @kyri στο Twitter
Καλή απόφαση αν ισχύει.
Και με τον Ντελια φυσικά η ίδια διαδικασία είχε ακολουθηθεί και μετά ήρθε η εκτόξευση
Αν τα είχε δώσει η Εουπεν σήμερα θα τραβούσαμε τα μαλλιά μας.
- James Moriarty
13 ώρες πριν σύμφωνα με τον κύρι ..
"Πλησιάζει η ώρα. Ετοιμάζω τα κολάζ. Αυτοί που δεν πιστέψανε να κρυφτούν. Έρχεται το ΒΟΥΝΟ @soualihomeite "
[youtube]48xlw0oR2Q8[/youtube]
Σύμφωνα με την Φόρτσα παγώνουν τού Μισιτς κ Μαρίν.(όχι ότι υπήρξαν κ ποτέ κατά την εκτίμηση μου)
Κ χτυπάμε τόν σέντερ μπαξ ΡΑΜΑΛΙΟ
[youtube]lB94esKZer8[/youtube]
Ισχυρή εκτίμηση ότι θα αποχωρήσει ο ΟΖ μετά το πρώτο ματς στα προκριματικά κ μάλλον ο Τσιγαρας που θέλει νά παίζει βασικός καί μαζί με Λυρατζη πιστεύω θα πάνε στον Ατρόμητο τού Παύλου..
Επίσης σύμφωνα πάλι με τον Κυρι ο Τζημας θα πάει δανεικός στην Νυρεμβέργη και ότι όι αρδ θα το γράφουν σέ καμία βδομάδα.
Εξαιρετική κίνηση για τον νεαρό αν ΙΣΧΎΕΙ παίρνοντας παραστάσεις από την 2. Bundeliga όπως φέτος ο Τζολης.
"Πλησιάζει η ώρα. Ετοιμάζω τα κολάζ. Αυτοί που δεν πιστέψανε να κρυφτούν. Έρχεται το ΒΟΥΝΟ @soualihomeite "
[youtube]48xlw0oR2Q8[/youtube]
Σύμφωνα με την Φόρτσα παγώνουν τού Μισιτς κ Μαρίν.(όχι ότι υπήρξαν κ ποτέ κατά την εκτίμηση μου)
Κ χτυπάμε τόν σέντερ μπαξ ΡΑΜΑΛΙΟ
[youtube]lB94esKZer8[/youtube]
Ισχυρή εκτίμηση ότι θα αποχωρήσει ο ΟΖ μετά το πρώτο ματς στα προκριματικά κ μάλλον ο Τσιγαρας που θέλει νά παίζει βασικός καί μαζί με Λυρατζη πιστεύω θα πάνε στον Ατρόμητο τού Παύλου..
Επίσης σύμφωνα πάλι με τον Κυρι ο Τζημας θα πάει δανεικός στην Νυρεμβέργη και ότι όι αρδ θα το γράφουν σέ καμία βδομάδα.
Εξαιρετική κίνηση για τον νεαρό αν ΙΣΧΎΕΙ παίρνοντας παραστάσεις από την 2. Bundeliga όπως φέτος ο Τζολης.
Όντως ισχύει για τον Τζίμα και την Νυρεμβεργη , το έμαθα και 'γώ χθες από το περιβάλλον του παίκτη
-
Μου φαίνεται καλό για τον Τζήμα για αρκετούς λόγους. Πρώτον η Νυρεμβέργη δεν είναι τυχαία ομάδα, δεύτερον έχει πολλούς Έλληνες η πόλη και θα είναι πόλος έλξης τα ματς του κλουμπ και τρίτον και κυριότερο θα έχει προπονητή τον πρώτο σκόρερ των παγκοσμίων κυπέλλων. Όσο να΄ναι κάτι μπορεί να τον διδάξει ο Κλόζε. Θυμίζω ότι έκανε το αγροτικό του στις μικρές ομάδες της Μπάγερν και κάποια στιγμή ακούστηκε και για την πρώτη ομάδα μετά την φυγή Τούχελ.