Τον γουστάρω αυτόν. Καλή κίνηση αν έρθει αν και το λέω χωρίς ιδιαίτερη γνώση του παίκτη. Κάπου τον έχει πάρει το μάτι μου κάποιες φορές απλά.aivas19 έγραψε:Βγηκε για Τ Τ που ελεγε ο Prist
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τον γουστάρω αυτόν. Καλή κίνηση αν έρθει αν και το λέω χωρίς ιδιαίτερη γνώση του παίκτη. Κάπου τον έχει πάρει το μάτι μου κάποιες φορές απλά.aivas19 έγραψε:Βγηκε για Τ Τ που ελεγε ο Prist
ύsn0ufel4 έγραψε:Για να τον δούμε κ το Τσιφτση
Είναι απ τα περίεργα που ενώ σαν ομάδα έχουμε βγάλει παίκτες επιπέδου σε όλες τις θέσεις δεν έχουμε βγάλει ποτέ έναν καλό Τερματοφύλακα νέο κ ας μην είναι απ τις ακαδημίες μας
Μήπως οδηγάει TTPsuxo_logos έγραψε:Τον γουστάρω αυτόν. Καλή κίνηση αν έρθει αν και το λέω χωρίς ιδιαίτερη γνώση του παίκτη. Κάπου τον έχει πάρει το μάτι μου κάποιες φορές απλά.aivas19 έγραψε:Βγηκε για Τ Τ που ελεγε ο Prist
οταν ανοιξε το τοπικ των μεταγραφων σας ειπα για την Πολωνικη αγοραmanolios έγραψε:βρε τον priest να το TT μια βδομάδα πριν το εδωσε
prist64 έγραψε:οταν ανοιξε το τοπικ των μεταγραφων σας ειπα για την Πολωνικη αγοραmanolios έγραψε:βρε τον priest να το TT μια βδομάδα πριν το εδωσε
σας ειπα για Τ Τ
σας ειπα για τον Ιακωβ
δεν ξερω αν θα βγει καποια στιγμη ποιος εφαγε ...μουσακα
λοιπον ειναι ο Lucas Boye που περασε ενα φεγγαρι απο το χαρτι
επειδη παλι 2-3 πουλια πετανε υπονοουμενα για παπάντζες γριφους και λοιπα
και δεν εχω διαθεση να χαλασω το στομα μου,αλλά να μη κανω και τον μαλακα οταν τα διαβαζω
δεν εχω αφησει εκρεμοτητες για οτι σας εχω μεταφερει
οπότε καλο καλοκαιρι
ΥΓ πότε ξεκιναει προετοιμασια η Μπενφικα?
Πολυ πρώτο ριπορτ!! Μπράβο!buffalobill4 έγραψε:Εγώ για τα στατς ήρθα.gika έγραψε:Fresh stats για το Mεταγραφές Καλοκαιριού Ι:
Απορία πρώτη: που ήσασταν όλοι το Σάββατο 1 Ιουνίου ρε και έμεινε το τόπικ άδειο;
Απορία δεύτερη: τι είχαμε στις 27/05 και στις 06/06; 18/6 υποθέτω ήταν το άκυρο που ρίξαμε στον Μειτέ;
Nunies4 πάει για ρεκόρ ποσταρισμάτων σε ένα τόπικ με 257. Mitsospaoki4 και ΑποστόληςΑ ακολουθούν με 171.
Αλλά αυτός που συνεχίζει να σπάει τα ρεκόρ είναι ο prist4
Για κάθε post που κάνει, τον κάνουν 2 παραθέσεις. Κι αυτό χωρίς να μετράμε όλα τα ποστ που είναι απαντήσεις σε αυτόν χωρίς παράθεση των post του.
Θα αλλάξουν τα πρόσωπα στο Μεταγραφές Καλοκαιριού 2;
Γκικα για το εξαιρετικο ριπορτ σου, σου δίνω και ένα quote που από ότι καταλαβαίνω είναι κάτι σαν το xG/xA στα στατιστικά σου