ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ λεγω σε σην καρδιαμ εχω σε,ολοι οι ποντιοι μαζι ΠΑΟΚ και ξερο ψωμι,ΠΑΟΚ και ξερο ψωμι!!!!

Εγώ τιδεν κι ανεσπαλω. Όσα συγχωριας κι άμα ψαλαφουν, εγώ κι ανεσπαλω τα. Aμα δεβαζετε τα βιβλία και ελεπετεν πως ενουνζαν να εφταεν μας και ντο γούλας έκοψαν, α ση γυναίκς και τη γερς και τα μωρά παιδιά ντο επατναν και φουρκίζαν ατά, ατοτε πέστε μέν πως ίνετε να ανασπαλω τά. Ο συγχωρεμένον ο πάππομ είπεν μέν ουλ την ιστορίαν ισα με 10 φοράς και είπεν μεν, nountzon ντο λέγω σέν να λες ατά και σα αλλα τα γενεάς. Οσήμερον δακρύζνε τ' ομμάτε μου ούντας νουνιζω και τάτον και ατα ντο επινεσμαν οι Τούρκ.Αυτα δεν ξεχνιουνται...ποτε!
Αλλα αν προηγηθει επισημη και ειλικρινη συγνωμη,..θα υπαρξει, τουλαχιστον απο πλευρας μου, και συγχωρηση.
Η μνημη θα μεινει για παντα... .
Αδερφε Πλατων, κ πορω να απαντω`σε σα ποντιακα.., κ ξερ´ατα καλα.Εγώ τιδεν κι ανεσπαλω. Όσα συγχωριας κι άμα ψαλαφουν, εγώ κι ανεσπαλω τα. Aμα δεβαζετε τα βιβλία και ελεπετεν πως ενουνζαν να εφταεν μας και ντο γούλας έκοψαν, α ση γυναίκς και τη γερς και τα μωρά παιδιά ντο επατναν και φουρκίζαν ατά, ατοτε πέστε μέν πως ίνετε να ανασπαλω τά. Ο συγχωρεμένον ο πάππομ είπεν μέν ουλ την ιστορίαν ισα με 10 φοράς και είπεν μεν, nountzon ντο λέγω σέν να λες ατά και σα αλλα τα γενεάς. Οσήμερον δακρύζνε τ' ομμάτε μου ούντας νουνιζω και τάτον και ατα ντο επινεσμαν οι Τούρκ.
Ο Θεόν ας συγχωρεί μεν εγώ κι επορώ να συγχωρώ αυτούς. Εγώ πά άνθρωπος είμαι. Με τα Tουρκς τη σημερινούς τιδεν πά κι έχω να μοιράζω, άμα ατα ντο επεικαν ατοτε κι επορώ να ανεσπαλατα.
Να υλεί εμεν να υλεί.....