30. Nicolás Quagliata
- ΑποστόληςΑ
Re: 30. Nicolás Quagliata
Ξεκίνησε προπονήσεις με τον ΠΑΟΚ Β.
ΠΑΟΚ24
Ο ΝΙκολάς Κουαλιάτα επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη μετά τη λήξη του δανεισμού του και ξεκίνησε προπονήσεις με τον ΠΑΟΚ Β.
Αυτή είναι η απόφαση που πάρθηκε από τους ασπρόμαυρους, με τον Κουαλιάτα να αναζητά ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του καθώς δεν υπολογίζεται από τον Ραζβάν Λουτσέσκου.
ΠΑΟΚ24
Ο ΝΙκολάς Κουαλιάτα επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη μετά τη λήξη του δανεισμού του και ξεκίνησε προπονήσεις με τον ΠΑΟΚ Β.
Αυτή είναι η απόφαση που πάρθηκε από τους ασπρόμαυρους, με τον Κουαλιάτα να αναζητά ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του καθώς δεν υπολογίζεται από τον Ραζβάν Λουτσέσκου.
- WeWillRockYou
Παίκτης για τον οποίο δώσαμε 1,8 εκ. ευρώ για αγορά και έχει συμβόλαιο για άλλα 2 χρόνια.
Στα 25 του πλέον, είναι απίστευτο το πως δεν έχει καταφέρει να πάρει σοβαρό χρόνο συμμετοχής ούτε στην Βραζιλία, ούτε στον ΠΑΟΚ Β.
Αν θέλει να έχει συνέχεια στο ποδόσφαιρο, πρέπει να βρει κίνητρο μέσα του και να παλέψει για να πιάσει έστω κάποια σταντάρ υποφερτής χρονιάς.
Στα 25 του πλέον, είναι απίστευτο το πως δεν έχει καταφέρει να πάρει σοβαρό χρόνο συμμετοχής ούτε στην Βραζιλία, ούτε στον ΠΑΟΚ Β.
Αν θέλει να έχει συνέχεια στο ποδόσφαιρο, πρέπει να βρει κίνητρο μέσα του και να παλέψει για να πιάσει έστω κάποια σταντάρ υποφερτής χρονιάς.
Να ο αριστερός εξτρέμ που θέλουμε!!!
Πέραν της πλάκας, πρέπει να βρούμε τρόπο να ξεφορτωθούμε το όποιο συμβόλαιό του. Δύο χρόνια και δεν έπιασε ούτε καν στον ΠΑΟΚ Β΄. Και έχει άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο; Έλεος.
Πέραν της πλάκας, πρέπει να βρούμε τρόπο να ξεφορτωθούμε το όποιο συμβόλαιό του. Δύο χρόνια και δεν έπιασε ούτε καν στον ΠΑΟΚ Β΄. Και έχει άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο; Έλεος.
Με σένα κάτι δεν πήγε καθόλου καλά, δεν είναι δυνατόν να έπεσαν τόσο έξω αυτοί που εισηγήθηκαν την αγορά σου..
30. Nicolás Quagliata
Οπως ειπε ενας φιλος πριν λιγο καιρο, πρεπει να ευχαριστησουμε τον Μποτο για το πρωταθλημα που πηραμε, εχει μεγαλη ευθύνη [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]WeWillRockYou έγραψε:Παίκτης για τον οποίο δώσαμε 1,8 εκ. ευρώ για αγορά και έχει συμβόλαιο για άλλα 2 χρόνια.
Μαζι με Τειλορ, Μιτριτσα, Εσιτι, Καγκαβα, Φιλιπε Σοαρες, ανηκει στο big 6 των μεταγραφικων χρυσων βατομουρων της ομαδας τα τελευταια χρονια
- ΑποστόληςΑ
- AlxNeapoli1
O Σαματα στο νο 1Special 4 έγραψε:Μαζι με Τειλορ, Μιτριτσα, Εσιτι, Καγκαβα, Φιλιπε Σοαρες, ανηκει στο big 6 των μεταγραφικων χρυσων βατομουρων της ομαδας τα τελευταια χρονια
- Montrealiotis
- AlxNeapoli1
Ο Τειλορ σε συγκριση με τα χρηματα που επαιρνε ειχε πολυ καλες στιγμες. Ο Σαματα του 1 μυριου ηταν το μεγαλυτερο φλοπ της δεκαετιας
- Kabamaru11
1.Εσιτι
2.Κουαλιατα
3.Φελιπε Σοαρες
βαση χρηματων που δοθηκαν για αγορα συν συμβολαια σε συνδιασμο με την μη προσφορα τους.
2.Κουαλιατα
3.Φελιπε Σοαρες
βαση χρηματων που δοθηκαν για αγορα συν συμβολαια σε συνδιασμο με την μη προσφορα τους.
- NikLiverpool
- Μπαρκαρούτσος
Τόσο μηδαμινή προσφορά που τσέκαρα μήπως έχω ανοίξει εγώ το topic του.
Τελικά δεν ήμουν εγώ, ουφ!
Τελικά δεν ήμουν εγώ, ουφ!