Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Δημοσίευση από Magpies4 »

Όντως δεν πηδάει για κεφαλιές. Δεν χρειάζεται, γι᾽αυτό. Τους εκτοπίζει όλους τους άλλους, τί να πηδήξει;
Άβαταρ μέλους
nikos_algio

Δημοσίευση από nikos_algio »

Μία γρήγορη απάντηση ως προς το συμφέρον είναι ότι μαζεύουν σχόλια είτε επειδή συμφωνεί κάποιος μαζί τους, είτε πιο συχνά επειδή διαφωνούν. Περισσότερα σχόλια = περισσότερες εμφανίσεις = περισσότερα κλικς = περισσότερα λεφτα.

Επίσης, το να συζητιέται κάποιος όπως καλή ώρα εδώ μέσα είναι δωρεάν διαφήμιση.

Τώρα αν κάποιος ανταγωνιστής ή κάποιος μέσα από την ομάδα μας τον έβαλε να πει το οτιδήποτε είναι άλλο θέμα.
Άβαταρ μέλους
paoki19

Δημοσίευση από paoki19 »

Δεν καίγεται κανείς επειδή ο Μειτε είναι ο ένας και άλλος δεν υπάρχει. Είναι ότι θέλεις να πας στη κομβικοτερη στροφή της ιστορίας σου μέχρι την επόμενη με σχεδόν έτοιμη ομάδα , καθώς έχεις πολλές ελπίδες φέτος να μπεις ομίλους Τσου Λου. Η ποιότητα του αδιαμφισβήτητη βέβαια .
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Δεν αμφισβητείται η αξία του παίκτη. Δεν αμφισβητείται βέβαια η κοστολόγηση του και από την ΠΑΕ. Από εκεί και πέρα η ΠΑΕ δεν μπορεί να περιμένει επ αόριστον τον μειτε, ακριβώς γιατί ο στοχος είναι πλέον συγκεκριμένος και δεν έχεις να παίξεις μόνο με την Εγνατία
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

PAOK1LIFE έγραψε:O Ψυχρας λέει τώρα για μία σπουδαία άφιξη από εβδομάδα σύμφωνα με ιαματικές πηγές του (δεν αφορά τον Μεητε το διευκρινίζει) .

Μάλλον μιλάνε για το φορ τον Δανό. Ο οποίος και να έρθει να υπογράψει σίγουρα θα τον δώσουν μία άδεια μετά.
Τον Δανο τον θελει και ο Καρυ. Ταξιδεψε στην Ισπανια για χαρη του. Το εγραψε ο Τσελεπιδης, οποτε ειναι 100% τσεκαρισμενο. Ελπιζω να μην εχουμε και αλλη επικοινωνιακη ηττα. Ποσες θα αντεξουμε πχιαααααααα;
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

nikos_algio έγραψε:Μία γρήγορη απάντηση ως προς το συμφέρον είναι ότι μαζεύουν σχόλια είτε επειδή συμφωνεί κάποιος μαζί τους, είτε πιο συχνά επειδή διαφωνούν. Περισσότερα σχόλια = περισσότερες εμφανίσεις = περισσότερα κλικς = περισσότερα λεφτα.

Επίσης, το να συζητιέται κάποιος όπως καλή ώρα εδώ μέσα είναι δωρεάν διαφήμιση.

Τώρα αν κάποιος ανταγωνιστής ή κάποιος μέσα από την ομάδα μας τον έβαλε να πει το οτιδήποτε είναι άλλο θέμα.
Υπάρχει πολύ πιο εύκολος τρόπος για κλικμπέιτ και αυτός είναι κάτι τεράστιοι τίτλοι του τύπου "αποκάλυψη - αυτόν θέλει ο ΠΑΟΚ" κλπ.
Όπως έκαναν για πολύ καιρό οι today και επί της ουσίας δεν έλεγαν τίποτα. Τώρα το έχουν γυρίσει αλλιώς και κληρώνουν σε καθημερινή βάση πράγματα. Για να μην πω για το viber που δίνουν λινκ για στοιχηματικές και καζίνο ΚΆΘΕ ΜΈΡΑ.

Το να πει μια άποψη του στιλ αυτής που είπε χθες (δεν το έχει δει, μόνο ότι διάβασα εδώ), σιγά τα κλικ και τις προβολές που θα φέρει.
Άντε και να είπε πως θεωρεί τον Σβαμπ καλύτερο του Μεϊτέ. Και τι να λέει; Σιγά τα ωα. Μία άποψη, κάποιου, κάπου.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

icue έγραψε:
nunies4 έγραψε:Θα περασουμε σε off topic για ακομα μια φορα, αλλα οχι δεν ειναι τοσο αβασιμο. Το "ποιος Μειτε" το καλλιεργουν ολη την σεζον.
Εδω και μερες το εχουν παει στο ακρο βεβαια. Οτι δεν πηδαει για κεφαλιες, οτι ο Σβααμπ ηταν ο καλυτερος χαφ της ομαδας, οτι υπαρχει ζωη και μετα τον Μειτε (ασχετα αν δεν υπηρχε για 4 χρονια μεχρι να ερθει ο Μειτε) και φυσικα το εσκεμενο ψεμα αρχες Ιουνιου (και ειμαι βεβαιος οτι ηταν εσκεμενο) οτι η προταση του ΠΑΟΚ ηταν 1,5 ενω τελικα ειναι 1,2.
Για το τελευταιο θα το ξαναγραψω, γιατι χαθηκε μαλλον καπου αναμεσα στα λαικ και στα φολοου. Χθες στο sport24 ενας δημοσιογραφος που σιγουρα δεν ειναι ΠΑΟΚτσης και προφανως δεν εχει καμια σχεση με τους 24, ειπε πρωτον οτι ο Μειτε στην Μπενφικα παιρνει 1,2-1,3 (αρα καμια σχεση με το 1,7 που διαβαζα εδω και οτι θα του δωσουμε 400 χιλιαρικα λιγοτερο το χρονο) και δευτερον οτι εμεις του προτειναμε ενα συμβολαιο 15% πανω απο αυτα που παιρνει στην Μπενφικα. Δηλαδη ενα ποσο γυρω στο 1,5 το χρονο.

Το μονο που δεν ειπε σε νουμερο, γιατι λογικα ειναι κατι που κανεις δεν το ξερει, ειναι ποσα και αν ζητησε συγκεκριμενο ποσο απο εμας. Ειπε μονο οτι ψαχνει ενα πολυ μεγαλο συμβολαιο, προφανως πολυ μεγαλυτερο απο το 1,5.

Βαση οσων ακουσα (και φυσικα με την προυποθεση οτι ισχυουν) καταλαβα οτι εμεις του προτειναμε ενα συμβολαιο μεγαλυτερο απο αυτα που παιρνει στην Μπενφικα και ο Μειτε απλα δεν απαντησε. Δεν ειπε θελω τοσα.
Tο άκουσα κι εγώ και φαίνεται ότι όντως προσφέρουμε παραπάνω από όσα παίρνει στην Μπενφίκα.

Είπε επίσης ότι εκτιμά (και με βάση το roster του γαύρου) ότι αν ο Meite έρθει στην Ελλάδα, θα είναι για τον ΠΑΟΚ, υπενθυμίζοντας ότι πέρσι ξεκινήσαμε να μιλάμε Απρίλιο και τελικά ήρθε τον Αύγουστο.
MrSam1926apc

Δημοσίευση από MrSam1926apc »

Θυμάμαι σαν χθες πέρσι το καλοκαίρι στις 18 Αυγούστου στην εκπομπή του Κλοκλα τι μαλακιες έλεγε. Ότι δεν παίζουν χρήματα δεν παίζουν μεταγραφές, αυτάρκεια, δεν εχουμε στόχους.
Θυμάμαι πως αισθάνθηκα.

Πλέον δικέ μου σας γράφω όλους τους ΑΡΔ στα @@ μου, δεν πιστεύω λέξη απ αυτά που λέτε και εμπιστεύομαι τους 3 "κουμανταδόρους" τυφλά (Ιβαν-Γιώργο-Ρασβαν).

Υγ. Λευτεριά στα ερτζιανά της πόλης.
Άβαταρ μέλους
btzim

Δημοσίευση από btzim »

Παίδες σχετικά με τον Μειτέ δεν ξέρω τι να πιστέψω σχετικά με τα ποσά που ανακοινώνονται.
Έτσι και επισκεφθείτε το site https://www.capology.com/ που αναφέρεται στα συμβόλαια ομάδων και παικτών προηγμένων χωρών θα δείτε τα εξής για τον Μειτέ:
Στην Μπενφίκα το 21-22 έπαιρνε
https://www.capology.com/club/benfica/s ... 2021-2022/
Μικτά 2.120.000€
Καθαρά 1.100.00€
Στην Κρεμονέζε το 22-23 έπαιρνε
https://www.capology.com/club/cremonese ... 2022-2023/
Μικτά 1.850.000€
Καθαρά 1.100.000€
Προφανώς δεν βρίσκεται η χώρα μας στις παραπάνω και δεν έχουμε στοιχεία απο ΠΑΟΚ για το 23-24.
Δεν ξέρω αν κάποιος μπορεί να βγάλει συμπέρασμα?
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Μονο σε εμένα ρε σεις φαίνεται εντελως κουλο αυτο το ''ο Μειτε δεν απαντησε ποτε στην πρόταση της ομαδας"; Δηλαδη ο ΠΑΟΚ του έκανε μια προταση, μετα απο τοσες διαπραγματεύσεις, και ο Μειτε/ατζεντης του δεν εδωσε καν σημαδια ζωης; Ή τους ειπε: "Παιδια δεν μπορω να σας απαντήσω, δεν εχω παρει ακομα αποφαση".

Και αν εγινε ετσι, η ομαδα δεν θιχτηκε; Γιατί δεν εβγαλε αμέσως ευχαριστήρια ανακοίνωση για τη συνεισφορά του παιχτη και γεια σας; Και γιατι ο Λουτσος εδειξε ξενερωμενος απο το γεγονος οτι ο Μειτε δεν θα βρίσκεται στην προετοιμασία; Δεν θα επρεπε να παρουσιαστεί κι αυτος θιγμενος απο τον... αντιεπαγγελματισμο του παιχτη;

Δε λεω απαραίτητα οτι δεν εγιναν τα πράγματα οπως γραφτηκαν, αλλα σίγουρα ολη την αληθεια δεν μας την ειπαν ή δεν την ξερουν ουτε οι ιδιοι οι αρδ.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Taseos έγραψε:Δεν είναι ποιος μειτε. Είναι ότι ο μειτε δεν είναι το μόνο χάφ στον πλανήτη που μπορείς να βρεις στα λεφτά που ψάχνεις. Μετά είναι και το παρακαλητο μουνι ξινό γαμησι. ´
Δεν είναι το μόνο χαφ στον πλανήτη, αλλά είναι τι χαφ μπορείς να φέρεις με αυτά τα λεφτά.
Δυστυχώς πλέον στο ποδόσφαιτο το 1,5 μύριο δεν είναι μεγάλο ποσό για ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Όποιος και να έρθει θα είναι ρίσκο, με το Σουαλιό ξέρεις τι πληρώνεις.

Φόλες έχουμε φάει και με περισσότερα από 1,5. Εσίτι, Φελίπε, Μαρκαντώνη
icue

Δημοσίευση από icue »

Daskalos_4 έγραψε:Μονο σε εμένα ρε σεις φαίνεται εντελως κουλο αυτο το ''ο Μειτε δεν απαντησε ποτε στην πρόταση της ομαδας"; Δηλαδη ο ΠΑΟΚ του έκανε μια προταση, μετα απο τοσες διαπραγματεύσεις, και ο Μειτε/ατζεντης του δεν εδωσε καν σημαδια ζωης; Ή τους ειπε: "Παιδια δεν μπορω να σας απαντήσω, δεν εχω παρει ακομα αποφαση".

Και αν εγινε ετσι, η ομαδα δεν θιχτηκε; Γιατί δεν εβγαλε αμέσως ευχαριστήρια ανακοίνωση για τη συνεισφορά του παιχτη και γεια σας; Και γιατι ο Λουτσος εδειξε ξενερωμενος απο το γεγονος οτι ο Μειτε δεν θα βρίσκεται στην προετοιμασία; Δεν θα επρεπε να παρουσιαστεί κι αυτος θιγμενος απο τον... αντιεπαγγελματισμο του παιχτη;

Δε λεω απαραίτητα οτι δεν εγιναν τα πράγματα οπως γραφτηκαν, αλλα σίγουρα ολη την αληθεια δεν μας την ειπαν ή δεν την ξερουν ουτε οι ιδιοι οι αρδ.
Το αποσυρουμε την προταση δεν ειναι δειγμα εκνευρισμου;
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Τασσεο δεν τον παρακαλάει κανένας κ ούτε χρειάζεται. Από την άλλη δεν το είχαμε κ τόσο εύκολο να βρούμε ποιοτικά χαφ που θα μας ταιριάζουν ( τρόπο παιχνιδιού) κ θα γουστάρει ο προπονητής κ δεν διαταρασσεις κ την ομοιογένεια
DocK62300

Δημοσίευση από DocK62300 »

MrSam1926apc έγραψε:Θυμάμαι σαν χθες πέρσι το καλοκαίρι στις 18 Αυγούστου στην εκπομπή του Κλοκλα τι μαλακιες έλεγε. Ότι δεν παίζουν χρήματα δεν παίζουν μεταγραφές, αυτάρκεια, δεν εχουμε στόχους.
Θυμάμαι πως αισθάνθηκα.

Πλέον δικέ μου σας γράφω όλους τους ΑΡΔ στα @@ μου, δεν πιστεύω λέξη απ αυτά που λέτε και εμπιστεύομαι τους 3 "κουμανταδόρους" τυφλά (Ιβαν-Γιώργο-Ρασβαν).

Υγ. Λευτεριά στα ερτζιανά της πόλης.
Εγώ πάλι την Κλόκα την θυμάμαι να λοιδορεί τον Γκαρσία μετά από ένα παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και μια αψιμαχία που είχε με ένα χαφ (μου διαφεύγει το όνομα του) και όχι πολύ καιρό πριν, όταν ήταν υπέρ του Τσιχλάκια και του Λουτσολιάκου και απέναντι στον προπονητή του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς.
Είναι να απορεί κανείς, πως του έδωσαν μεροκάματα οι εταιρείες του ΙΒΑΝ (ΠΑΟΚ TV και του OPEN)...
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

icue έγραψε:
Daskalos_4 έγραψε:Μονο σε εμένα ρε σεις φαίνεται εντελως κουλο αυτο το ''ο Μειτε δεν απαντησε ποτε στην πρόταση της ομαδας"; Δηλαδη ο ΠΑΟΚ του έκανε μια προταση, μετα απο τοσες διαπραγματεύσεις, και ο Μειτε/ατζεντης του δεν εδωσε καν σημαδια ζωης; Ή τους ειπε: "Παιδια δεν μπορω να σας απαντήσω, δεν εχω παρει ακομα αποφαση".

Το αποσυρουμε την προταση δεν ειναι δειγμα εκνευρισμου;
Βρε εντάξει να το δεχτω, αλλα γιατί δεν τον αποχαιρετησαν αφου σπαστηκαν με τη συμπεριφορά του παιχτη; Επισης, αυτο το "δεν απαντησε" δε σου φαίνεται παντελως κουλο; Τι ειναι; Παιδι που κρυβεται;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”