Πόλο ανδρών : αγώνες & νέα 2024-2025

Κλειδωμένο
Cylon-4

Πόλο ανδρών : αγώνες & νέα 2024-2025

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Νεα σεζον, νεο τοπικ
Ο ΠΑΟΚ στο champions league....
:opaokara:
Cylon-4

Re: Πόλο ανδρών : αγώνες & νέα 2024-2025

Δημοσίευση από Cylon-4 »

"Το τμήμα Πόλο ανδρών του ΠΑΟΚ, ευχαριστεί τους αθλητές, Ιάσωνα Νταλάπα και Παναγιώτη Ξυλά, για τις υπηρεσίες τους στην ομάδα την αγωνιστική σεζόν 2023-2024.

Ο ΠΑΟΚ Domus Ergo εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους! "

Ειχαν σημαντικη συμμετοχη, στην φανταστικη χρονια, της ομαδας μας.

:pano:
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Αρχίζει να παίρνει… ρότα ο σχεδιασμός της ανδρικής ομάδας πόλο του ΠΑΟΚ για τη νέα σεζόν, μια σεζόν που θα βρει τον Δικέφαλο του Βορρά στα προκριματικά του Champions League, μετά την κατάκτηση της 3ης θέσης στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες εβδομάδες.

Όπως είναι φυσικό οι αυξημένες και απαιτητικές υποχρεώσεις των «ασπρόμαυρων» στην Ευρώπη, αλλά και η προσπάθεια για μία ακόμη καλή πορεία στο ελληνικό πρωτάθλημα, θα φέρει «αέρα» ενίσχυσης στο σύνολο του Θ. Χατζηθεοδώρου.

Σε κάθε μεταγραφική περίοδο ο ΠΑΟΚ «σκανάρει» την ελληνική αγορά και φαίνεται να έχει ξεχωρίσει για την ώρα τουλάχιστον δύο περιπτώσεις.

Ο λόγος για τους 20χρονους πολίστες Χρήστο Μπιτσάκο και Τάσο Μυρίλο. Ο πρώτος αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια στο Περιστέρι στη θέση του περιφερειακού, ενώ ο δεύτερος την περασμένη σεζόν φορούσε το σκουφάκι του Εθνικού Πειραιώς και παίζει ως φουνταριστός.

:pano:
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Ο γιος του Δημήτρη Μπιτσακου περιφερειακός;
:o
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Ο Δημητρης ηταν φουνταριστος, αν θυμαμαι καλα ?
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Ναι φουνταριστός ο Δημήτρης. Κ η μητέρα του μικρού τερματοφύλακας.
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Και οι δυο αδελφες του μικρου, παιζουν στον Αλιμο, Α1.
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Πόλο ανδρών, ΠΑΟΚ Domus Ergo, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας, με τον αθλητή, Τζέσε Κόουπμαν, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Ο Ολλανδός περιφερειακός, γεννημένος το 1993 και με ύψος 195cm, συνεχίζει για τέταρτη χρονιά με το ασπρόμαυρο σκουφάκι, «εξαργυρώνοντας» την καλή σεζόν την οποία πραγματοποίησε.

Για την ανανέωση συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ Domus Ergo, ο Τζέσε Κόουπμαν, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο, για την εμπιστοσύνη τους. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ για τέταρτη σεζόν στον ΠΑΟΚ. Από την πρώτη μέρα που ήρθα, ένιωσαν σαν στο σπίτι μου, και αυτό το αίσθημα δεν θα αλλάξει ποτέ. Ύστερα από την εξαιρετική περσινή σεζόν, είμαι έτοιμος και περίεργος για το μπορούμε να πετύχουμε τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα αλλά και στο Τσάμπιονς Λιγκ!».

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ

Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Πόλο ανδρών, ΠΑΟΚ Domus Ergo, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή, Μαρίν Ντέλιτς, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Ο Κροάτης περιφερειακός, γεννημένος το 1996, συνεχίζει για δεύτερη χρονιά με το ασπρόμαυρο σκουφάκι, ύστερα από την περσινή άκρως πετυχημένη σεζόν.

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Μαρίν Ντέλιτς, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Ύστερα από την πρώτη μου σεζόν στον ΠΑΟΚ, η οποία ήταν η καλύτερη στην ιστορία του τμήματος, ανυπομονώ για τις νέες προκλήσεις της νέας σεζόν. Ελπίζω ότι μπορούμε να εκπλήξουμε πολλούς και πάλι, γράφοντας μία ακόμα όμορφη ιστορία!».

:nairepaok:
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Πόλο ανδρών, ΠΑΟΚ Domus Ergo, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή, Νίκου Τσολακούδη, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Ο Έλληνας περιφερειακός, γεννημένος το 1997 και με ύψος 196cm, συνεχίζει για τρίτη συνεχή χρονιά με το ασπρόμαυρο σκουφάκι.

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ Domus Ergo, ο Νίκος Τσολακούδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω για άλλη μία χρονιά στον ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση και τον προπονητή, για την εμπιστοσύνη τους. Φέτος, με περισσότερη όρεξη από τις προηγούμενες χρονιές, θέλω να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ να μείνει ψηλά και να πρωταγωνιστήσει σε όλες τις διοργανώσεις στις οποίες θα πάρει μέρος».

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ

Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Πόλο ανδρών, ΠΑΟΚ Domus Ergo, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Χρήστο Μπιτσάκο, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Γεννημένος στις 30/03/2004, ο Χρήστος Μπιτσάκος αγωνίζεται στην περιφέρεια και έχει ύψος 182cm.

Έκανε τα πρώτα του βήματα στα αγωνιστικά τμήματα του ΝΟ Πατρών το 2012, μένοντας εκεί έως το 2016.

Στη συνέχεια ακολούθησε μία τετραετία στον Παναθηναϊκό (2016-2020), με τον οποίον μάλιστα αγωνίστηκε στην Α1 τη σεζόν 2019-20, αποκομίζοντας πολύτιμες παραστάσεις σε πολύ νεαρή ηλικία.

Το 2020 παρέμεινε κάτοικος Αθήνας, αυτή την φορά για λογαριασμό του ΓΣ Περιστερίου. Εκεί, αγωνίστηκε μέχρι και την περσινή σεζόν, καταγράφοντας γεμάτες χρονιές στην Α1.

Είναι διεθνής με όλες τις ηλικιακές κατηγορίες της Εθνικής Ομάδας, έχοντας ως ορόσημο το αργυρό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2021 με την Εθνική Εφήβων.

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ Domus Ergo, o Χρήστος Μπιτσάκος, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι στην Οικογένεια του ΠΑΟΚ. Είναι ένα πολύ μεγάλο βήμα για εμένα, και έχω έρθει ώστε να παλέψουμε για να φτάσουμε στο υψηλότερο στόχο που μπορεί να κατακτήσει αυτή η ομάδα. Το κλίμα είναι Οικογενειακό στην ομάδα, είναι μία δεμένη παρέα, καθώς και ο προπονητής, κ. Χατζηθεοδώρου, είναι ακόμα ένας παράγοντας. Σαν αθλητής, ήταν από τις μεγαλύτερες μορφές της ελληνικής υδατοσφαίρισης».

Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Χρήστο!

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ

Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Πόλο ανδρών, ΠΑΟΚ Domus Ergo, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Αναστάση Μυρίλο, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Γεννημένος στις 19/12/2004, ο Αναστάσης Μυρίλος αγωνίζεται ως φουνταριστός και έχει ύψος 197cm.

Έκανε τα πρώτα του βήματα στο πόλο το 2014, από τα τμήματα υποδομής του Πανιωνίου, μένοντας εκεί έως το 2019.

Στη συνέχεια ακολούθησε μία διετία (2019-21) στον ΟΣΦΠ.

Τη σεζόν 2021-22 αγωνίστηκε με το σκουφάκι του ΓΣ Περιστερίου, με τον οποίο αγωνίστηκε στην Α1, ενώ παράλληλα απέκτησε τις πρώτες του παραστάσεις από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, παίζοντας στο LEN Euro Cup.

Η επόμενη σεζόν (2022-23) παρέμεινε κάτοικος Αθήνας, παίζοντας για λογαριασμό του Απόλλωνα Σμύρνης. Εκεί, αποκόμισε περισσότερες εμπειρίες από την Α1, ενώ παράλληλα πανηγύρισε την κατάκτηση του ευρωπαϊκού θεσμού, LEN Challenger Cup.

Την περσινή σεζόν (2023-24) ήταν στον Εθνικό Πειραιώς, με τον οποίο πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις.

Είναι διεθνής με όλες τις νεαρές ηλικιακές κατηγορίες της Εθνικής Ομάδας, παίδων, εφήβων και νέων ανδρών. Ως ορόσημο, έχει την 4η θέση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα παίδων το 2019, το αργυρό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό παίδων το 2021 και την 4η θέση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων ανδρών το 2022.

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ Domus Ergo, ο Αναστάσης Μυρίλος, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στην Οικογένεια του ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω τους Αδερφούς Νικολαΐδη, τον Τάσο Πετρίδη και τον προπονητή, Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, για την εμπιστοσύνη τους. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η νέα σεζόν, ώστε να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες, με αρκετούς από αυτούς γνωρίζομαι από τις Εθνικές Ομάδες. Έχω πάρα πολύ όρεξη να ξεκινήσει η σεζόν, και είμαι έτοιμος να παίξω το καλύτερο πόλο μπροστά στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Η ιστορική πρώτη συμμετοχή του ΠΑΟΚ στο Champions League, είναι παράλληλα μία τεράστια ευκαιρία για την καριέρα μου, δίνοντας μου μεγάλη χαρά να είμαι μέλος αυτού του ταξιδιού».

Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Αναστάση!

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ

Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Την Τρίτη (13/8, 15:00), θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τα προκριματικά του Champions League, με τον ΠΑΟΚ να αναζητά αντίπαλο.

Συνολικά 30 ομάδες έχουν δηλώσει συμμετοχή, με 18 να διεκδικούν τα τέσσερα υπόλοιπα εισιτήρια για τη φάση των «16». Η απουσία της Προ Ρέκο και η συμμετοχή της Σαβόνα προσθέτουν μια νέα δυναμική στην κλήρωση.

Συνολικά 30 ομάδες έχουν δηλώσει συμμετοχή, με 18 να διεκδικούν τα τέσσερα υπόλοιπα εισιτήρια για τη φάση των «16». Η απουσία της Προ Ρέκο και η συμμετοχή της Σαβόνα προσθέτουν μια νέα δυναμική στην κλήρωση.

Οι 12 ομάδες στους ομίλους με wild card: Βάσας (Ουγγαρία), Μαρσέιγ (Γαλλία), Φερεντσβάρος (Ουγγαρία), Ντιναμό Τιφλίδας (Γεωργία), Ολυμπιακός (Ελλάδα), Μπαρτσελονέτα (Ισπανία), Γιάντραν Σπλιτ (Κροατία), Νόβι Μπέογκραντ (Σερβία), Ανόβερο (Γερμανία), Πρίμορατς Κότορ (Μαυροβούνιο), Σαβόνα (Ιταλία) και Στεάουα Βουκουρεστίου (Ρουμανία).

Οι 18 ομάδες στα προκριματικά: Μπρέσια, Ορτίτζια (Ιταλία), Μπάνια Λούκα (Βοσνία/Ερζεγοβίνη), Πέι Ντε (Γαλλία), Βαζούτας (Ουγγαρία), Βουλιαγμένη, ΠΑΟΚ (Ελλάδα), Σαμπαντέλ, Μπαρτσελόνα (Ισπανία), Γιουγκ Ντουμπρόβνικ, Μλάντοστ Ζάγκρεμπ (Κροατία), Ραντνίτσκι Κραγκούγιεβατς, Σάμπατς (Σερβία), Σπαντάου (Γερμανία), Γιαντράν Χέρτσεγκ Νόβι (Μαυροβούνιο), ΕΝΚΑ (Τουρκία), Ντιναμό Βουκουρεστίου, Οραντέα (Ρουμανία).
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Από την κλήρωση θα προκύψουν δύο όμιλοι των 5 ομάδων και δύο των τεσσάρων.

Την πρόκριση στους ομίλους θα πάρουν οι πρώτοι κάθε ομίλου, με τους υπόλοιπους να συνεχίζουν στο Euro Cup.

Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Ο όμιλος του Δικεφάλου του Βορρά θα είναι ο εξής:

Group C

Μπρέσια (Ιταλία)

Σπαντάου (Γερμανία)

Οραντέα (Ρουμανία)

ΕΝΚΑ (Τουρκία)

ΠΑΟΚ

Οι αγώνες θα γίνουν στις 13-15 Σεπτεμβρίου με μια ομάδα του ομίλου να φιλοξενεί στην έδρα της όλα τα παιχνίδια.

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα”