Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

giaxxo έγραψε:Μετά τον Τσαλγατιδη-Μπουντου-Τοσκιτση που την πατησαν στην υποθεση Κωσταντελια και τα ακουσαν δικαιως πιασατε του Κολκας-Τσορμπαζογλου που ειναι "αφελεις και μιζεροι."Σημερα βλεπω οτι πιασατε τον Αναστασιαδη επειδη ειπε οτι τα 2,5 που ζηταει στην αραπια ο Μειτε δεν πρεπει να τα ματσαρει ο ΠΑΟΚ.Εγω ειμαι καλα εσεις ειστε καλα ? :nairepaok:
Παρεξηγήθηκες Στέργιο?
δε φτάνει βγάζετε ψωμί στην καψούρα μας, ζητάτε και τα ρέστα αρδ της κακιάς ώρας
σε φορ περίμενα κάτι πιο εκλεκτό είναι η αλήθεια, δε νομίζω να ισχύει του Κονατε
dev

Δημοσίευση από dev »

Παρεξηγηθηκε ο αλλος για τον Στεργιο που ειρωνευοταν τον Λουτσεσκου να δωσει απο την τσεπη του 200.000 στον Μειτε.

Ο Στεργιος.... Τον ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ .........
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Μήπως του χάκαραν το Instagram; :mrgreen:
Χωρίς αυτό που θα πω να αναιρεί την ποδοσφαιρική του αξία που την απέδειξε και με το παραπάνω ειδικά μετά τα Χριστούγεννα, αυτό το παιχνιδάκι με τα σοσιαλ μίντια τις τελευταίες μέρες, τα κάνουν 15χρονοι. Αντε 20χρονοι. Πάντα με εκπλήσσει αρνητικά πόσο λίγο μυαλό έχουν οι ποδοσφαιριστές και καθόμαστε εμείς και προσπαθούμε να αναλύσουμε ορθολογικά τις συμπεριφορές και "κινήσεις" τους.

Ουτε ο Φώσκολος τέτοια σαπουνόπερα ρε πστμ...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Θάνο έχεις κάποιο στοιχείο οτι το μέλος που απευθυνεσαι είναι αυτός που λες;

Έχεις κάποιον λόγο να είσαι τόσο επιθετικός;

Και γενικά, δε ξέρω τι ακριβώς σας έπιασε, μάλλον ΕΛΛΕΙΨΕΙ ειδήσεων, αλλά το κράξιμο από χθες είναι αβάσιμο.

Και όταν γίνεται τέτοιο πέσιμο στα καλά καθούμενα, μετά χάνουμε το δίκιο μας που κράζουμε για τα υπόλοιπα! Μπήκα στον κόπο να δω την εκπομπή για να ακούσω αυτά που λέγατε, δεν νομίζω οτι ήταν τόσο φοβερά όσο ειπώθηκαν. Θα μου πεις, απόψεις είναι αυτές. Οκ...

Παρεμπιπόντως και εντελώς τυχαία, στο επόμενο επεισόδιο Paokmania Talks - Η ώρα του δημοσιογράφου, θα έχουμε τον Στέργιο Αναστασιάδη, οπότε θα φροντίσω να τον ρωτήσω...
Άβαταρ μέλους
Λεμεσος4

Δημοσίευση από Λεμεσος4 »

Θα τρεχει στον παγκο να δει τις τιμες του χρυσου κι το δεικτη Nasdaq.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Θα περασουμε σε off topic για ακομα μια φορα, αλλα οχι δεν ειναι τοσο αβασιμο. Το "ποιος Μειτε" το καλλιεργουν ολη την σεζον.
Εδω και μερες το εχουν παει στο ακρο βεβαια. Οτι δεν πηδαει για κεφαλιες, οτι ο Σβααμπ ηταν ο καλυτερος χαφ της ομαδας, οτι υπαρχει ζωη και μετα τον Μειτε (ασχετα αν δεν υπηρχε για 4 χρονια μεχρι να ερθει ο Μειτε) και φυσικα το εσκεμενο ψεμα αρχες Ιουνιου (και ειμαι βεβαιος οτι ηταν εσκεμενο) οτι η προταση του ΠΑΟΚ ηταν 1,5 ενω τελικα ειναι 1,2.
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Guitarman έγραψε:
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Μήπως του χάκαραν το Instagram; :mrgreen:
Χωρίς αυτό που θα πω να αναιρεί την ποδοσφαιρική του αξία που την απέδειξε και με το παραπάνω ειδικά μετά τα Χριστούγεννα, αυτό το παιχνιδάκι με τα σοσιαλ μίντια τις τελευταίες μέρες, τα κάνουν 15χρονοι. Αντε 20χρονοι. Πάντα με εκπλήσσει αρνητικά πόσο λίγο μυαλό έχουν οι ποδοσφαιριστές και καθόμαστε εμείς και προσπαθούμε να αναλύσουμε ορθολογικά τις συμπεριφορές και "κινήσεις" τους.

Ουτε ο Φώσκολος τέτοια σαπουνόπερα ρε πστμ...
Καλά η όλη παράνοια πηγάζει από εμάς και το πώς δίνουμε τις ερμηνείες που θέλουμε για να μετριάσουμε την αγωνία μας για την έκβαση της υπόθεσης και όχι ότι πάτησε λαϊκ ο Μεϊτέ σε ποστ της ομάδας που αγωνιζόταν μέχρι πριν έναν μήνα.

Λαϊκ στις αντίστοιχες δημοσιεύσεις έχει πατήσει και ο Μάρκος Αντόνιο για παράδειγμα αλλά δεν υπάρχει καμία συζήτηση "μύνημα παραμονής" από Μαρκαντωνη.

Ο Μεϊτέ δεν είναι ούτε στα μαχαίρια με τον ΠΑΟΚ, ούτε έχει ήδη υπογράψει επειδή έκανε λαϊκ. Έχει μια πρόταση από τον ΠΑΟΚ πολύ καλή και κοιτάει τις επιλογές του. Από την στιγμή που δεν είναι άνεργος αυτή την στιγμή αλλά έχει ενεργό συμβόλαιο 1.5 τον χρόνο από την Μπενφίκα μέχρι το 2026 δεν είναι αυτός που βιάζεται, ο ΠΑΟΚ βιάζεται. Όλες οι υπόλοιπες διαρροές (from both sides) είναι στα πλαίσια της διαπραγμάτευσης.
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Εγω αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι ο Μειτε θέλει να μείνει αλλά θέλει να κερδίσει χρήμα και χρόνο. Δεν είναι παράλογο να θέλει να κερδίσει 10 μέρες επιπλέον διακοπές και παράλληλα να πιέσει έμμεσα τον ΠΑΟΚ να κάνει μεγαλύτερη πρόταση.
Και θα προβλέψω ότι λίγο πριν φύγει η ομάδα για Ολλανδία θα συμφωνήσει ο Μειτέ
dev

Δημοσίευση από dev »

συμφωνω και εγω ετσι καπως το σκεφτεται. εμεις ομως εφοσον πρεπει να μην βρεθουμε προ εκπληξεων πρεπει να προχωρησουμε και αλλες περιπτωσεις
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Έγινε κέντρο του κόσμου ο μειτε. Δεν έχει τοπικ ο παίκτης; Μπαίνουμε να διαβάσουμε κάναν παπά και διαβάζουμε για τον μειτε. Δεν θελουμε άλλες μαντικές ικανότητες ούτε εκτιμήσεις για μειτε. Παπάδες θελουμε για παίκτες και κουσκους
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Αυτήν την στιγμή που μιλάμε ο Μειτε δεν είναι παίκτης του ΠΑΟΚ όποτε δεν ξέρω κατά ποσό οφ τοπικ είναι. Είναι σαν να πάμε στο τοπικ του μισιτς τώρα που ξαναακούστηκε :lol:
tsaousila

Δημοσίευση από tsaousila »

τιποτα με Πελκα Σταφυλιδη κλπ ? ..........
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Γιαννούλη;
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Leonardo10 έγραψε:Αυτήν την στιγμή που μιλάμε ο Μειτε δεν είναι παίκτης του ΠΑΟΚ όποτε δεν ξέρω κατά ποσό οφ τοπικ είναι. Είναι σαν να πάμε στο τοπικ του μισιτς τώρα που ξαναακούστηκε :lol:
Η ΠΑΕ δεν τον αποχαιρέτησε ακόμα, το thread του είναι ανοιχτό και 30/6 δε λήγει επίσημα ο δανεισμός?
icue

Δημοσίευση από icue »

nunies4 έγραψε:Θα περασουμε σε off topic για ακομα μια φορα, αλλα οχι δεν ειναι τοσο αβασιμο. Το "ποιος Μειτε" το καλλιεργουν ολη την σεζον.
Εδω και μερες το εχουν παει στο ακρο βεβαια. Οτι δεν πηδαει για κεφαλιες, οτι ο Σβααμπ ηταν ο καλυτερος χαφ της ομαδας, οτι υπαρχει ζωη και μετα τον Μειτε (ασχετα αν δεν υπηρχε για 4 χρονια μεχρι να ερθει ο Μειτε) και φυσικα το εσκεμενο ψεμα αρχες Ιουνιου (και ειμαι βεβαιος οτι ηταν εσκεμενο) οτι η προταση του ΠΑΟΚ ηταν 1,5 ενω τελικα ειναι 1,2.
Για το τελευταιο θα το ξαναγραψω, γιατι χαθηκε μαλλον καπου αναμεσα στα λαικ και στα φολοου. Χθες στο sport24 ενας δημοσιογραφος που σιγουρα δεν ειναι ΠΑΟΚτσης και προφανως δεν εχει καμια σχεση με τους 24, ειπε πρωτον οτι ο Μειτε στην Μπενφικα παιρνει 1,2-1,3 (αρα καμια σχεση με το 1,7 που διαβαζα εδω και οτι θα του δωσουμε 400 χιλιαρικα λιγοτερο το χρονο) και δευτερον οτι εμεις του προτειναμε ενα συμβολαιο 15% πανω απο αυτα που παιρνει στην Μπενφικα. Δηλαδη ενα ποσο γυρω στο 1,5 το χρονο.

Το μονο που δεν ειπε σε νουμερο, γιατι λογικα ειναι κατι που κανεις δεν το ξερει, ειναι ποσα και αν ζητησε συγκεκριμενο ποσο απο εμας. Ειπε μονο οτι ψαχνει ενα πολυ μεγαλο συμβολαιο, προφανως πολυ μεγαλυτερο απο το 1,5.

Βαση οσων ακουσα (και φυσικα με την προυποθεση οτι ισχυουν) καταλαβα οτι εμεις του προτειναμε ενα συμβολαιο μεγαλυτερο απο αυτα που παιρνει στην Μπενφικα και ο Μειτε απλα δεν απαντησε. Δεν ειπε θελω τοσα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”