Μεταγραφές μπάσκετ 2024-2025

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις καλαθοσφαιριστών στην ομάδα μας...
renegade

Re: Μεταγραφές μπάσκετ 2024-2025

Δημοσίευση από renegade »

Πολύ θα ήθελα να κάνω ένα γκάλοπ για να δω πόσοι θυμούνται ότι ο Τολιοπουλος πέρασε ως αποτυχημένη μεταγραφή από τον ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

κάτι λέει για τον Λυκογιάννη αυτό...

ρε λέτε αυτός ο σκόρερ της Α2 ο Χουχούτας πως τον λένε να μας βγει κάνας...Γκίκας;
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

renegade έγραψε:Πολύ θα ήθελα να κάνω ένα γκάλοπ για να δω πόσοι θυμούνται ότι ο Τολιοπουλος πέρασε ως αποτυχημένη μεταγραφή από τον ΠΑΟΚ
Αφού δεν άρεσε σε έναν φαλακρό τύπο στην άκρη του πάγκου και έφυγε ενώ είχε συμβόλαιο για έναν (!!!) ακόμη χρόνο και ως αντικαταστάτης ήρθε ο Τσιακμας (!!!!!!!)

Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

KalamarGiannis έγραψε:κάτι λέει για τον Λυκογιάννη αυτό...

ρε λέτε αυτός ο σκόρερ της Α2 ο Χουχούτας πως τον λένε να μας βγει κάνας...Γκίκας;
Πολλοί λένε ότι είναι εξαιρετικός σκόρερ (εξαιρετικός για τα λεφτά που παίρνει) αλλά έχει κάποια θεματακια στην άμυνα. Μακάρι να αποκτηθεί. Θα είναι ένα μεγάλο στοίχημα.

Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

KalamarGiannis έγραψε:ρε παιδιά δε φαίνονται τα ονόματα από το tweeter... γράψτε τα
Καμπουριδης, Χουχουμης, Κομνιανιδης (ΧΑΝΘ), Σιδηροηλιας, Ζορμπάς (Σχηματάρι), Γκοτζαμανιδης (Μαντουλιδη)

Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Kαμπουριδης εχει ξεκινησει απο τις ακαδημιες μας,εχει γεματες χρονιες τα τελευταια χρονια στην Α2,υψος 2,04 καθαρο 4αρι,καλο σουτ απο μεση αποσταση και παιζει και 5αρι σε χαμηλο σχημα γιατι ειναι δυνατο παιδι,μακαρι να γινει κινηση...
Χουχουμης θυμαμαι πριν 7-8 χρονια νομιζω στο Κοροιβο επαιζε οταν ειχε ανεβει και ολοι μιλουσαν για ενα πολυ μεγαλο ταλεντο επιθετικα...Απο τοτε και αυτος αναλωθηκε σε χρονιες στην Α2...Ειναι κιλερ ο Χουχουμης επιθετικα,πολυ καλος σουτερ,δημιοργει φασεις μονος τουκαι οντως εχει θεμα στην αμυνα επειδη ισως ειναι της λογικης ειμαι ο σκορερ της ομαδας κραταω δυναμεις,δεν σκυλιαζω στην αμυνα για να μπορω να ειμαι ξεκουραστος επιθετικα....Εχει βαλει παρα πολλες 30αρες στην Α2 που δεν ειναι ευκολο παργμα με τοσο κλειστες αμυνες...Μακαρι για αντιΤσιακμα να αποκτηθει και αυτος...
Σιδηροηλιας για βαθος παγκου,καλα σωματικα προσοντα δεν τον εχω δει η αληθεια καπου να παιζει....
Τα αλλα παιδια ας συνεχισουν στην Α2...
renegade

;
Άρα μπορούμε πλέον να δώσουμε μία απάντηση ( έστω και έλλειμματική) στον φίλο παλοκ , ο οποίος πριν κάνα δύο χρόνια ρωτούσε ποια η προπονητική διαφορά του Χ Λυκογιάννη κ του Χ καστριτη.

Νά ποια είναι... να παίρνεις τον Χ τολιο κ από παίκτη των 6 πόντων μέσο όρο να τον κάνεις ηγέτη σε μία ομάδα η οποία βγαίνει τέταρτη
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

ΜΠΟΓΡΙΝΙΟ ΓΥΡΝΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ τώρα που (μάλλον) κοιτάμε Έλληνες τρίτης ταχύτητας.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

renegade έγραψε:Πολύ θα ήθελα να κάνω ένα γκάλοπ για να δω πόσοι θυμούνται ότι ο Τολιοπουλος πέρασε ως αποτυχημένη μεταγραφή από τον ΠΑΟΚ
Και ήταν. Και συνεχίζει να μη μου αρέσει σαν παίκτης και ας έβαλε και πολλά σουτ φέτος
renegade

Δεν έβαλε πολλά σουτ...πηρε τον ρουλη από το χέρι κάνοντας παπάδες.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

renegade έγραψε:

;
Άρα μπορούμε πλέον να δώσουμε μία απάντηση ( έστω και έλλειμματική) στον φίλο παλοκ , ο οποίος πριν κάνα δύο χρόνια ρωτούσε ποια η προπονητική διαφορά του Χ Λυκογιάννη κ του Χ καστριτη.

Νά ποια είναι... να παίρνεις τον Χ τολιο κ από παίκτη των 6 πόντων μέσο όρο να τον κάνεις ηγέτη σε μία ομάδα η οποία βγαίνει τέταρτη
Συμφωνώ μαζί σου. Δε θυμάμαι σε ποιο σημείο της καριέρας του λυκογιννη το χα γράψει. Αλλά σε κάθε περίπτωση, όχι δεν έχουν σχέση οι 2 προπονητές.

PS: καλά δεν είμαι και ο jj Reddick στις μπασκετικός μου απόψεις.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

renegade έγραψε:Δεν έβαλε πολλά σουτ...πηρε τον ρουλη από το χέρι κάνοντας παπάδες.
Επειδή έβαλε το σουτ της δεκαετίας δεν έκανε παπάδες. Στο συγκεκριμένο δε ματς μέχρι εκείνη τη φάση ήταν κάκιστος κιόλας. Αλλιώς θα είχε βγει τώρα ο άρης 6ος και ούτε θα θυμόμασταν.
Το ρούλη τον πήρανε από το χέρι οι αμερικανοί του που ήταν αρκετά καλοί. Και μέσα σε αρκετούς πρωταγωνιστές στην περιφέρεια, βρήκε χώρο και ο Τολιόπουλος για να βάζει σουτ, σε μας έπρεπε να κάνει περισσότερα. Και για αυτό σε μας έκανε πααααάρα πολλά λάθη ανά αγώνα.
MSc in Football

Δημοσίευση από MSc in Football »

Το ερώτημα δεν είναι το αν ο Καστριτης είναι καλύτερος του Λυκογιάννη αλλά το πως ο ρουλης κρατάει τον παίκτη ενώ εμείς δεν μπορούμε να κρατήσουμε κανέναν. Και να μην ξεχνάμε πως ο ρουλης είχε περισσότερα χρέη από ' μας.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Ας περιορίσουμε τα off-topics.
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

Tolaros έγραψε:
Και ήταν. Και συνεχίζει να μη μου αρέσει σαν παίκτης και ας έβαλε και πολλά σουτ φέτος

εντωμεταξύ στο 80% των παιχνιδιών (για να μην πω 90%) πέρσι με εμας τα ίδια απονενοημένα σουτ έκανε όπως ο Τσιακμας φέτος. Η διαφορά τους ειναι οτι ο ενας μπορει να κατεβασει την μπάλα και αλλος την χτυπαει σαν χταπόδι. Με το ζόρι θυμάμαι 3-4 παιχνίδια που ήταν καλός (κόντρα στην γριά πχ και ένα ευρωπαϊκό). Παικτης που το κασε του έφτασε τα 200k, με 30% στο τρίποντο και 2 ασίστ ανά παιχνίδι στην ως τώρα καριέρα του. Ο ορισμός του wtf.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”