Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
Ο ΠΑΟΚ είτε με Μειτέ είτε χωρίς πάλι πρωταθλητισμό θα κάνει.
Τα καλύτερα έρχονται!!!
Όμιλοι τσ λ ερχόμαστε !!!
Φτάνει με την προσωπολατρία.
Ο ΠΑΟΚ πάνω απ όλους και όλα!!!!
Τα καλύτερα έρχονται!!!
Όμιλοι τσ λ ερχόμαστε !!!
Φτάνει με την προσωπολατρία.
Ο ΠΑΟΚ πάνω απ όλους και όλα!!!!
σωστό κι αυτόicue έγραψε:Αν ο Ντελιας εκλεινε στην Αυστρια, απο οτι καταλαβαινω, δεν θα υπηρχε τοπικ. Θα ημασταν στους δρομους σαν τις συμμοριες της Νεας Υορκης.

Η αλήθεια είναι ότι ο Μειτε δεν μας ανήκει.Daskalos_4 έγραψε:Συγγνωμη ρε παιδια, αν ο Ντελιας εκλεινε στην Αυστρια, τοτε στο τοπικ "Μεταγραφες καλοκαιριού 2024 l" δεν θα γραφαμε ΟΛΟΙ για τον Ντελια; Στα μεταγραφικα δεν ανηκει το θεμα του Μειτε ή κανω λαθος;
Αν συνεχίσει με εμάς θα είναι στην ουσία σαν καινούργια μεταγραφή (ή ξανα με δανεισμό). Άρα αυτό είναι το σωστό τοπικ.
Ανανέωση είναι οταν ο παικτης ήταν δικός μας και ανανεώνει το συμβόλαιο π.χ. Σβαμπ.
Για τον Ντέλια όμως έπρεπε να γράφαμε στο τοπικ του Ντελια, άσχετα αν η παραμονή του ουσιαστικά θεωρείται ως μια τεραστια μεταγραφή.
Και αφού η γη είναι στρόγγυλη και γυρνάει γιατί ζήτησε ο προπονητής να ξηλωθεί η ομάδα οικονομικά για να μείνουν ο Μεϊτέ και ο Κετζορα συγκεκριμένα και δεν το κάνουμε πιο φθηνά να αναστήσει άλλους ?PAOK1LIFE έγραψε: Το πρωτάθλημα αυτό στο έφερε ο προπονητής που έκανε μία ΟΜΑΔΑ με το τέταρτο καλύτερο μπάτζετ και την τέταρτη καλύτερη χρηματιστηριακή αξία να είναι τώρα πρώτη ΟΜΑΔΑ. Η ΟΜΑΔΑ σου τα έφερε κανένας παίχτης ατομικά. Οσοι ξέρουν μπάλα το είδαν. Είχες την καλύτερη ΟΜΑΔΑ. Αν δεν ήταν ο Μειτε και ο Κεντζιορα θα ήταν κάποιοι άλλοι που θα τους ανέστηνε και τους έκανε ΟΜΑΔΑ. Οταν καταλάβεις τι σημαίνει ΟΜΑΔΑ στο ποδόσφαιρο δεν θα λες ότι ο ταδε παίχτης σου έφερε το πρωτάθλημα. Εσείς νομίζεται είχατε στην ΟΜΑΔΑ τον Κριστιανο Ρονάλντο. Η ομάδα έκανε παίχτη τον κάθε Μουργκ και κάθε Μειτε και κάθε Κεντζιορα. Τέλος δεν μπορώ πλέον να συζητάω γιατί η γη είναι στρόγγυλη και γιατί γυρίζει. Βλέπετε ποδόσφαιρο και δεν ξέρετε ούτε τα βασικά ψάχνετε κάποιον παίχτη να δεθείτε όπως κάναμε μικρά παιδιά. Δεθήκατε φέτος με τον Μειτε . Κατανοητό και εγώ μικρός είχα αφίσα του Ζαγορακη πάνω από το κρεβάτι μου.
kos έγραψε:αστοχο. πολυ αστοχο.Maxpaok έγραψε:έτσι!!! ακριβώς! εύστοχο!!!icue έγραψε:Να μεινει ο Ντελιας δωστε του 1,5 το χρονο. Δωστε 2 χαρτια στον Καμαρα μην μας τον παρει η κουλα. Το αυτο για τον Μειτε. Δωστε ενα χαρτι στην Ντιναμο για τον Κετζιορα.
Ευτυχως δεν κανουμε κουμαντο στην ομαδα.
οι παικτες θελουν μερισμα απο την επιτυχια και τα χρηματα που πιστευουν οτι θα παρει η ομαδα απο το τσαμπιονς λιγκ
η ομαδα κυνηγαει μινιμουμ 25-30 χαρτια ενω οι αλλοι εχουν ταβανι τα μισα. αν προσθεσεις και τις αυξησεις αξιων παικτων που μπορουν να πουληθουν, φετος το καλοκαιρι στο τραπεζι παιζουν 60-70 εκ.
το ρισκο να επενδυσεις και να μην τα καταφερεις ειναι ελαχιστο, μπροστα στο να μην επενδυσεις γιατι μπορει να μην τα καταφερεις.
και συ θα ορίσεις το μπάτζετ?
το ταβάνι σε αυτό?
τις απολαβές για κάθε περίπτωση?
γράφεις για ρίσκο που θα πρέπει να πάρουν κάποιοι άλλοι αλλά όχι εσύ.
ή μήπως δεν είναι ρίσκο η κάθε μεταγραφή.
ή μήπως δεν είχαμε αποτυχίες. δεν ήταν δικές σου θα απαντήσεις.
μακάρι να ήταν άλλος στην θέση του ιβάν και να έχωνε περισσοτέρα. αλλά και τότε να είσαι σίγουρος ότι πάλι φωνές θα υπήρχαν γιατί δεν δίνει δύο μύρια παραπάνω να κλείσει τον καλαφιόρι
αυτό που κάνουμε λάθος φίλε μου είναι ότι ανακατανεμόμαστε με τα οικονομικά. συγνώμη που το λέω αλλά δεν θα έπρεπε.Guitarman έγραψε:Για το οικονομικό σκέλος στην υπόθεση Μειτε:
Για τους φίλους (οχι τα τρολ) που αναφέρουν ποσά και ότι το ποσό που δίδεται είναι χαμηλότερο από το τρέχον συμβόλαιο του, μη ξεχνάμε ότι δίδεται και μακρύτερο συμβόλαιο (2+1). Άρα του εξασφαλίζεις μακροπροθεσμα ένα καλό cash flow. Άρα δε μου κάνει εντύπωση ότι είναι κατά κάποια κατοστάρικα μειωμένο το συμβόλαιο που δίνουμε έναντι αυτού που έχει.
Παντως η ομάδα φέτος εκπέμπει υγεία. Η έλευση ή μη του Μειτε, εμένα προσωπικά δε θα μου αλλάξει την άποψη ότι το Σεπτέμβρη θα είμαστε ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ
δεν γνωρίζουμε νούμερα καταρχάς. κι έτσι ενώ βρίζουμε και απαξιώνουμε τους ρεπόρτερ, όπως επίσης τους κρεμάμε την ταμπέλα ότι δεν γνωρίζουν τίποτα κι από την άλλη κρατάμε ως δεδομένα τα γραφόμενα τους.
1,1 ή 1,3 ή 1,5 ή 1,7, κλπ.
από την άλλη πως είναι δυνατόν εμείς να καθορίζουμε τους προυπολογισμούς και τα κέρδη μιας εταιρείας?
κι επειδή κάποιοι θα πουν ότι δεν είναι απλά μια εταιρεία για αυτό θα πω ότι θα πρέπει εμείς ως φίλοι, οπαδοί να επιθυμούμε τα καλύερα αποτελέσματα. την ενίσχυση της ομάδας. την πρόοδο αυτής.
ασφαλώς και θα κρίνουμε και θα σιχτιριάσουμε. όπως το έχουμε κάνει τώρα τρία χρόνια που δεν έχουμε φέρει ένα φορ της προκοπής. ή ένα χαφ που να κάνει τις δουλειές πιο γρήγορα!!!!
αν εξαιρέσεις την τουρκία, πέταξε έξω την αραβία. μόνο για λεφτά πηγαίνουν.Kirilos_Despotas έγραψε:Επειδη το φορουμ εχει εξελιχθει σε Μειτεαδα λεω κι εγω να παραθεσω μια προσωπικη σκεψη σε μια προσπαθεια επεξηγησης της λογικης του Μειτε. Οπως εχω ξαναπει πλεον δεν τον θελω στην ομαδα μετα απο τη συμπεριφορα του. Επειδη οπως ειδαμε γενικα το στυλ του στην ομαδα δεν ηταν και πολυ παθιασμενο ή ψημενος που ειναι στον ΠΑΟΚ, θεωρω οτι ισως και λογω ηλικιας και λογω θρησκειας, ισως καλοβλεπει να παρει μεταγραφη σε μουσουλμανικη χωρα (Τουρκια, Αραβια), γιατι ειναι και μουσουλμανος, και πιθανον να θελει να παει εκει λογω τροπου ζωης του ιδιου και της οικογενειας του.
να πάνε με τις οικογένειες τους και να ζούνε σε συγκροτήματα?
να κυκλοφορούν οι γυναίκες τους με μαντήλες?
να ζούνε με 54 βαθμούς και υγρασία?
μόνο το χρήμα.
- James Moriarty
Αυτήν την στιγμή ο Σου δεν είναι παίκτης του ΠΑΟΚ δάσκαλε μου, άρα κατά την προσωπική μου άποψη καί σύμφωνα με τον προπονητή μας, είναι η πρώτη τού επιλογή για την θέση στο κεντρο μας και εκτιμώ ότι πρέπει να γράφεται εδώ..Daskalos_4 έγραψε:Συγγνωμη ρε παιδια, αν ο Ντελιας εκλεινε στην Αυστρια, τοτε στο τοπικ "Μεταγραφες καλοκαιριού 2024 l" δεν θα γραφαμε ΟΛΟΙ για τον Ντελια; Στα μεταγραφικα δεν ανηκει το θεμα του Μειτε ή κανω λαθος;
Αντιθέτως για τον Ιωάννη ο παίκτης ηταν παίκτης μας και έγινε κρούση. Οπότε θα έπρεπε να γράφεται στο τοπικ του αν και θεωρώ το συγκεκριμένο τοπικ είναι κάτι σαν μεταγραφές/ gossips.
Σιγά τα ωα βρε παιδιά
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
Να πω φιλικά κάποια πράγματα σαν να μιλάω σε αδερφό μου, ελπίζω να μην με παρεξηγήσετε.
Πολλοί ενστερνίζονται μια "μεταγραφική άποψη" (συνήθως είναι μπούρδα) κάποιου που έτυχε να ακούσουν ή να διαβάσουν. Πριν την θεωρήσετε δεδομένη, σκεφτείτε ή ψάξτε, πόσες φορές αυτός που σας πιπιλαει το μυαλό, έχει πέσει "μέσα".
Σύνηθες φαινόμενο στο ποδόσφαιρο, παίκτες να κάνουν μια χρονιά πολύ δυνατή και την επόμενη να τους ψάχνεις, σε ότι αφορά την απόδοση τους. Οπότε πάρτε το λίγο χαλαρά, έχει και ζέστη, ας προσπαθείτε για πιο χαλαρή κουβέντα με επιχειρήματα. Να θυμηθούμε εδώ ότι πλέον οι ομάδες με τα εργομετρικα κο όχι μόνο, γνωρίζουν πλέον πώς θα πάει ένας παίκτης για αρκετά μεγάλο διάστημα.... (Για αυτό γίνεται και η απαραίτητη διαχείριση).
Τα νούμερα, αυτό το μεταφέρω ως δεδομένο κι όχι ως φήμη, δεν νοιάζουν το αφεντικό. Τον επηρεάζουν μόνο σε ότι αφορά το ffp. Πολλοί ξεχνάτε πόσα έχει βάλει τσέπη, όταν άλλοι έφτιαξαν τζαμπασοφιεςοακαβοτανικουςειρηνοφιαςχωριςκλιματισμο κλπ κλπ και τσιμπατε στον κάθε αγράμματο.
Το ποδόσφαιρο είναι γνωστόν ότι εξυπηρετεί κι άλλα συμφέροντα. Το φετινό δεν θα μας το συγχωρήσουν ποτέ. Πόνεσε πολύ!!!! Να τους το κοπανατε στα μούτρα όπου σταθείτε ανά 4 λεπτά [WINKING FACE] , επειδή γνωρίζουν ότι ποτέ δε θα πετύχουν αυτό το ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ ΚΑΙ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ!!!!
Οπότε όσοι νιώθουν, αδράξτε κι απολαύστε, η μεγαλύτερη καύλα η φετινή ήταν πριν τα ματς με την Μπριζ. Σε κουβέντα που είχα με έναν δυνατό παλιό ΠΑΟΚτσακι, του λέω μλκ, τελειώσαμε, αυτά που είδαμε φέτος μας γέμισαν, ότι έρθει από δω και πέρα μόνο κέρδος είναι. Έχουν παίξει μακράν την καλύτερη μπάλα που είδαμε ποτέ όσο ζούμε από ΠΑΟΚ. Να πω ότι πίστευα το πρωτάθλημα; Ψέμα θα πω. Κι όμως ήρθε....
Υγ Να πούμε καλώς όρισες στον νέο ηθοποιό της κουλας, αυτής που φεσωσε όλους εμάς με 400 μύρια, (όπως και το κόμμα που "κυβερνά") και θα μας προσφέρει πολλές κι ωραίες στιγμές άφθονου γέλιου.
Υγ2 φτάστε μας
Υγ4 εμείς μαζί.... ΠΑΟΚ!!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Πολλοί ενστερνίζονται μια "μεταγραφική άποψη" (συνήθως είναι μπούρδα) κάποιου που έτυχε να ακούσουν ή να διαβάσουν. Πριν την θεωρήσετε δεδομένη, σκεφτείτε ή ψάξτε, πόσες φορές αυτός που σας πιπιλαει το μυαλό, έχει πέσει "μέσα".
Σύνηθες φαινόμενο στο ποδόσφαιρο, παίκτες να κάνουν μια χρονιά πολύ δυνατή και την επόμενη να τους ψάχνεις, σε ότι αφορά την απόδοση τους. Οπότε πάρτε το λίγο χαλαρά, έχει και ζέστη, ας προσπαθείτε για πιο χαλαρή κουβέντα με επιχειρήματα. Να θυμηθούμε εδώ ότι πλέον οι ομάδες με τα εργομετρικα κο όχι μόνο, γνωρίζουν πλέον πώς θα πάει ένας παίκτης για αρκετά μεγάλο διάστημα.... (Για αυτό γίνεται και η απαραίτητη διαχείριση).
Τα νούμερα, αυτό το μεταφέρω ως δεδομένο κι όχι ως φήμη, δεν νοιάζουν το αφεντικό. Τον επηρεάζουν μόνο σε ότι αφορά το ffp. Πολλοί ξεχνάτε πόσα έχει βάλει τσέπη, όταν άλλοι έφτιαξαν τζαμπασοφιεςοακαβοτανικουςειρηνοφιαςχωριςκλιματισμο κλπ κλπ και τσιμπατε στον κάθε αγράμματο.
Το ποδόσφαιρο είναι γνωστόν ότι εξυπηρετεί κι άλλα συμφέροντα. Το φετινό δεν θα μας το συγχωρήσουν ποτέ. Πόνεσε πολύ!!!! Να τους το κοπανατε στα μούτρα όπου σταθείτε ανά 4 λεπτά [WINKING FACE] , επειδή γνωρίζουν ότι ποτέ δε θα πετύχουν αυτό το ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ ΚΑΙ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ!!!!
Οπότε όσοι νιώθουν, αδράξτε κι απολαύστε, η μεγαλύτερη καύλα η φετινή ήταν πριν τα ματς με την Μπριζ. Σε κουβέντα που είχα με έναν δυνατό παλιό ΠΑΟΚτσακι, του λέω μλκ, τελειώσαμε, αυτά που είδαμε φέτος μας γέμισαν, ότι έρθει από δω και πέρα μόνο κέρδος είναι. Έχουν παίξει μακράν την καλύτερη μπάλα που είδαμε ποτέ όσο ζούμε από ΠΑΟΚ. Να πω ότι πίστευα το πρωτάθλημα; Ψέμα θα πω. Κι όμως ήρθε....
Υγ Να πούμε καλώς όρισες στον νέο ηθοποιό της κουλας, αυτής που φεσωσε όλους εμάς με 400 μύρια, (όπως και το κόμμα που "κυβερνά") και θα μας προσφέρει πολλές κι ωραίες στιγμές άφθονου γέλιου.
Υγ2 φτάστε μας
Υγ4 εμείς μαζί.... ΠΑΟΚ!!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
χρησιμοποιώ την λέξη "απώλεια" στον θάνατο δικού μου ανθρώπου.
"απώλεια" επίσης όταν χάσω κάποιο αντικείμενο και δεν έχω την δυνατότητα να το αντικαταστήσω.
σε αυτή την περίπτωση φεύγει ο μεϊτέ και η ομάδα οφείλει να τον αντικαταστήσει. αν δεν το πετύχει τότε θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για απώλεια. μέχρι να το δούμε στην πράξη, ευελπιστούμε για το καλύτερο.
"απώλεια" επίσης όταν χάσω κάποιο αντικείμενο και δεν έχω την δυνατότητα να το αντικαταστήσω.
σε αυτή την περίπτωση φεύγει ο μεϊτέ και η ομάδα οφείλει να τον αντικαταστήσει. αν δεν το πετύχει τότε θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για απώλεια. μέχρι να το δούμε στην πράξη, ευελπιστούμε για το καλύτερο.
Οι περισσότεροι εδώ μέσα μπαίνουμε για να μάθουμε τίποτα. Στο εν λόγω τοπικ μπαίνουμε για να ΜΑΘΟΥΜΕ κάτι για μεταγραφές. Δεν μπαίνουμε για να αναλύουμε τα οικονομικά δεδομένα του Μειτε και του κάθε Μειτε, γιατί είμαστε οπαδοί και όχι λογιστέςJames Moriarty έγραψε:Αυτήν την στιγμή ο Σου δεν είναι παίκτης του ΠΑΟΚ δάσκαλε μου, άρα κατά την προσωπική μου άποψη καί σύμφωνα με τον προπονητή μας, είναι η πρώτη τού επιλογή για την θέση στο κεντρο μας και εκτιμώ ότι πρέπει να γράφεται εδώ..Daskalos_4 έγραψε:Συγγνωμη ρε παιδια, αν ο Ντελιας εκλεινε στην Αυστρια, τοτε στο τοπικ "Μεταγραφες καλοκαιριού 2024 l" δεν θα γραφαμε ΟΛΟΙ για τον Ντελια; Στα μεταγραφικα δεν ανηκει το θεμα του Μειτε ή κανω λαθος;
Αντιθέτως για τον Ιωάννη ο παίκτης ηταν παίκτης μας και έγινε κρούση. Οπότε θα έπρεπε να γράφεται στο τοπικ του αν και θεωρώ το συγκεκριμένο τοπικ είναι κάτι σαν μεταγραφές/ gossips.
Σιγά τα ωα βρε παιδιά
Ακόμα και αυτό να γίνεται, να γίνεται ΜΙΑ-ΔΥΟ φορές. Εδώ υπάρχουν πάνω από 10 σελίδες (και λίγες λέω) που αναλύετε χίλια δυο πράγματα (ουσιαστικά λέτε τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια με διαφορετικά λόγια), ενώ υπάρχει ΤΟΠΙΚ του ίδιου του παίκτη, αφού ήταν πέρυσι μέλος της ομάδας.
Προφανώς δεν λέω να μην αναφέρεται ο Μειτε στο παρόν τοπικ, αλλά λεπτομέρειες και απόψεις για τον παίκτη είναι προτιμότερο να λέγονται στο τοπικ του.
Από εχθές η τοξικότητα που υπάρχει εδώ μέσα μπορεί να έχει ξεπεράσει και το περσινό καλοκαίρι που ήμασταν μόνιμα στην ΑΒΕΒΑΙΌΤΗΤΑ.
Τωρα ασχολούμαστε ποτέ κατουρησε ο Μειτε, αν κάνουν μπασιμο αθηναϊκές ομάδες για τον Μειτε, αν αν αν για τον Μειτε. Που δεν κατηγορώ κανέναν για αυτό, απλά να γίνεται εκεί που ταιριάζει.
Από εχθές το απόγευμα το ίδιο πράγμα. Τσακωμοί ειρωνίες τσακωμοί ειρωνίες. Αυτό το μοτίβο υπάρχει.
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γιατί ο προπονητή σου φίλε λέει ότι σκέφτεται στα ΜΜΕ , είναι αυθόρμητος. Τι σημαίνει αυτό ότι δεν κάθετε να σκεφτεί να επεξεργαστεί κάτι πριν το βγάλει από το στόμα του σκεπτόμενος τι επιπτώσεις μπορεί να έχει αυτό. Λέει θέλω τον Μειτέ δεν σκέφτεται εκείνη την ώρα τι πίεση μπορεί να δημιουργήσει και να το εκμεταλλευτεί αυτό ο μάνατζερ του Μειτε. Το ίδιο κάνει και ο Μουρίνιο λέει θέλω τον τάδε με όνομα και επίθετο δημόσια. Πήγαινε μετά να τον πάρει η Τσέλσι και εκεί που θα έδινε 20 εκ έδινε 40εκ γιατί έλεγε ο Μουρίνιο θέλω μόνο εκείνο. Ετσι είναι οι μεγάλοι προπονητές έχουν και ελαττώματα δεν είναι κανείς τέλειος. Λαθος να βγαίνεις δημόσια και να λες θέλω μόνο εκείνον. Το έκανε με τον Ντελια , τον Καμαρα, τον Κετζιορα , τον Κουλιεράκη κτλ. Σε αυτά που είναι στο χέρι σου δεν δέχεσαι απλώς τις προτάσεις σε αυτά που δεν είναι το εκμεταλλεύεται ο κάθε μάνατζερ. Ο Μουρίνιο το πήγαινε και ακόμα πιο μακριά του έφερνε ο Αμπραμοβιτς έναν καλύτερο και όταν ερχότανε ένα στραβό αποτέλεσμα έβγαινε στην συνέντευξη τύπου και έλεγε δημόσια ζήτησα αυτούς και αυτούς και μου φέρανε άλλους. Που να δεις τώρα τι μαργαριτάρια δηλώσεις έκανε στην Φενερ. Πριν καν παίξει προκριματικά τσουλου βγήκε και είπε δύσκολα θα περάσουμε στους ομίλους όλοι οι καλοί παίχτες λείπουν στο euro.Tolaros έγραψε:Και αφού η γη είναι στρόγγυλη και γυρνάει γιατί ζήτησε ο προπονητής να ξηλωθεί η ομάδα οικονομικά για να μείνουν ο Μεϊτέ και ο Κετζορα συγκεκριμένα και δεν το κάνουμε πιο φθηνά να αναστήσει άλλους ?PAOK1LIFE έγραψε: Το πρωτάθλημα αυτό στο έφερε ο προπονητής που έκανε μία ΟΜΑΔΑ με το τέταρτο καλύτερο μπάτζετ και την τέταρτη καλύτερη χρηματιστηριακή αξία να είναι τώρα πρώτη ΟΜΑΔΑ. Η ΟΜΑΔΑ σου τα έφερε κανένας παίχτης ατομικά. Οσοι ξέρουν μπάλα το είδαν. Είχες την καλύτερη ΟΜΑΔΑ. Αν δεν ήταν ο Μειτε και ο Κεντζιορα θα ήταν κάποιοι άλλοι που θα τους ανέστηνε και τους έκανε ΟΜΑΔΑ. Οταν καταλάβεις τι σημαίνει ΟΜΑΔΑ στο ποδόσφαιρο δεν θα λες ότι ο ταδε παίχτης σου έφερε το πρωτάθλημα. Εσείς νομίζεται είχατε στην ΟΜΑΔΑ τον Κριστιανο Ρονάλντο. Η ομάδα έκανε παίχτη τον κάθε Μουργκ και κάθε Μειτε και κάθε Κεντζιορα. Τέλος δεν μπορώ πλέον να συζητάω γιατί η γη είναι στρόγγυλη και γιατί γυρίζει. Βλέπετε ποδόσφαιρο και δεν ξέρετε ούτε τα βασικά ψάχνετε κάποιον παίχτη να δεθείτε όπως κάναμε μικρά παιδιά. Δεθήκατε φέτος με τον Μειτε . Κατανοητό και εγώ μικρός είχα αφίσα του Ζαγορακη πάνω από το κρεβάτι μου.
πιλότε δεν σε γνωριζω, γιατί είμαι νέος εδώ κι απ οτι καταλαβαινω εσύ εισαι πολυ παλιος αλλα πλεον δεν γραφεις συχνα.
Μακαρι να εγραφες συχνοτερα.
Το ποστ που εκανες ηταν πολυ δυνατό. Μπράβο.
Μακαρι να εγραφες συχνοτερα.
Το ποστ που εκανες ηταν πολυ δυνατό. Μπράβο.
- Mitsospaoki4
- Moderator