Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
τοση συσσωρευμενη τοξικοτητα στο τοπικ αυτο μπορει να μην υπηρχε ουτε και περυσι. εδω μπαινουμε μπας και μαθουμε τιποτα, οχι να βλεπουμε σελιδες επι σελιδων να μαλωνετε για τον Μειτε. Αν θελετε να μαλωνετε για τον Μειτε να πατε στο τοπικ του
Η χαρα του μοντ θα γινει.TheCursed έγραψε:Αν παει στον γαυρο ο μειτε να δεις τι εχουμε να διαβασουμε εδω μεσα.

- ΑποστόληςΑ
Αν δεν έρθει ο Meite, ας ετοιμαστεί το plan B. Κάποιος εξ ίσου καλός. Προφανώς όχι ο Misic, που είναι μεν καλός, αλλά όχι ισάξιος του Γάλλου.
Αν είσαι φραγκατος, πωλείται και το λεωφορείο κυπελλούχος 2023-2024. Ευκαιρία είναιPsaras έγραψε:Αν κλεισει στον γαυρο ο Μειτε, μιλαμε για μεγαλη επικοινωνιακη ηττα.
Ουτε το πρωταθλημα δεν την ξεπλενει. Εχω φτασει σε σημειο να σκεφτομαι να στειλω πισω το μπλουζακι του πρωταθληματος. Αντι αυτου σκεφτομαι να παρω το μπλουζακι ΟΑΡΗΣ ΤΕΛΙΚΟΣ 2024.
Πολύ σωστή παρατήρηση και πρότασηJim_Chatz έγραψε:τοση συσσωρευμενη τοξικοτητα στο τοπικ αυτο μπορει να μην υπηρχε ουτε και περυσι. εδω μπαινουμε μπας και μαθουμε τιποτα, οχι να βλεπουμε σελιδες επι σελιδων να μαλωνετε για τον Μειτε. Αν θελετε να μαλωνετε για τον Μειτε να πατε στο τοπικ του
Πουλησατε τον Μειτε για ενα πρωταθλημα.TheCursed έγραψε:Αν παει στον γαυρο ο μειτε να δεις τι εχουμε να διαβασουμε εδω μεσα.
Μακάρι να ήταν έτσι. Εξαιρετικό deal, θα έπρεπε να διδάσκεται σε όλα τα MBA classes, υποχρεωτικά.icue έγραψε:Πουλησατε τον Μειτε για ενα πρωταθλημα.TheCursed έγραψε:Αν παει στον γαυρο ο μειτε να δεις τι εχουμε να διαβασουμε εδω μεσα.
- sourmenetes
- Moderator
Ο μειτε καθυστερει γιατι υπάρχει κάποια ομάδα που τάζει μέσω μάνατζερ λεφτά απαγορευτικά για όλες τις ομάδες.
Εμείς του δίνουμε μια χαρά συμβόλαιο.
Αν δε θέλει να το πάρει ας πάει όπου θέλει.
Επικοινωνιακες ήττες δώστε μου να τρώω οσεςς θέλετε!!
Μπορώ κάθε μέρα να τρώω μια;;
Αλλά ο ΠΑΟΚ θα το σηκώσει!
Οποίος είναι σοβαρός και καταλαβαίνει τι μαλακιες είναι αυτά περί επικοινωνιακων ηττων αντιλαμβάνεται ότι όλα αυτά είναι για να γραφουν οι δημοσιογράφοι.
Ο ίδιος ο Σπυρόπουλος, τον θεωρώ ίσως τον πιο σοβαρό μετρημένο, μίλησε το βράδυ τις φιέστας για τις Επικοινωνιακες ηττες και είπε ότι αυτά είναι κατασκεύασματα ώστε να γεμίζουν οι σελίδες.
Τα ίδια ακούγαμε πέρυσι το καλοκαίρι όταν δεν ήρθε κάποιος παίκτης, περί λευκών πετσετων και κολοκύθια τούμπανα!
Για αυτό λέω κάθε μέρα να τρώμε μια επικοιωνιακη ήττα γιατί εμείς θα παρουμς τη μεγάλη νίκη.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εμείς του δίνουμε μια χαρά συμβόλαιο.
Αν δε θέλει να το πάρει ας πάει όπου θέλει.
Επικοινωνιακες ήττες δώστε μου να τρώω οσεςς θέλετε!!
Μπορώ κάθε μέρα να τρώω μια;;
Αλλά ο ΠΑΟΚ θα το σηκώσει!
Οποίος είναι σοβαρός και καταλαβαίνει τι μαλακιες είναι αυτά περί επικοινωνιακων ηττων αντιλαμβάνεται ότι όλα αυτά είναι για να γραφουν οι δημοσιογράφοι.
Ο ίδιος ο Σπυρόπουλος, τον θεωρώ ίσως τον πιο σοβαρό μετρημένο, μίλησε το βράδυ τις φιέστας για τις Επικοινωνιακες ηττες και είπε ότι αυτά είναι κατασκεύασματα ώστε να γεμίζουν οι σελίδες.
Τα ίδια ακούγαμε πέρυσι το καλοκαίρι όταν δεν ήρθε κάποιος παίκτης, περί λευκών πετσετων και κολοκύθια τούμπανα!
Για αυτό λέω κάθε μέρα να τρώμε μια επικοιωνιακη ήττα γιατί εμείς θα παρουμς τη μεγάλη νίκη.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα φιλαράκι.Guitarman έγραψε:Αν δεν βάζεις (έστω και με ανακριβή δεδομένα) στην εξίσωση τι λεφτά ζητάει ένας παίκτης ή δίνει η ομάδα, τότε το μόνο που μένει είναι να μεταφερθεί η κουβέντα στο τοπικ "ποιον παίκτη θέλετε να πάρει η ΠΑΟΚαρα". Μεταγραφές = Χρήμα. Πώς τα αποσυνδέεις στο θρεντ των μεταγραφών, δεν ξέρω. Αν έχεις κάποιο τρόπο πες το.Blackgr4 έγραψε:Δυο σχόλια. Μπορεί να αρέσουν, μπορεί και όχι. Εγώ θα τα γράψω.
Πρώτον, σχετικά με τη παραμονή ή τη φυγή του κάθε παίκτη, ότι πιο άκυρο μπορεί να κάνει κάποιος είναι να ασχολείται με τα οικονομικά της υπόθεσης.
Μιλάμε για την πιο άκυρη προσέγγιση που θα μπορούσε να έχει ένας οπαδός.
Άκυρη γιατί δεν θα μάθουμε ποτέ το τι ισχύει ακριβώς.
Ένα άρθρο αναφέρει πρόταση προς τον τάδε Μεϊτέ ύψους 1.5 εκατομμυρίου, μετά εμφανίζεται ένα άλλο που αναφέρει πρόταση 1.2 κλπ κλπ.
Είναι να απορεί κανείς με το κουράγιο σας να βγάζετε σε καθημερινή βάση το κομπιουτεράκια για να κάνετε υπολογισμούς που δεν ξέρετε καν αν γίνονται επάνω σε πραγματικά νούμερα. Εκτός αν υπάρχει κάποιος που κόβει το χέρι του για τα νούμερα που διαβάζει, οπότε πάσο.
Δεύτερον, σχετικά με το πρωτάθλημα που πήραμε πριν λίγες μέρες.
Το αν το χάρηκα, αν το πανηγύρισα στο πάτωμα κλαίγοντας μπροστά στο μαγαζί που το έβλεπα, το αν έλιωσα όταν άκουσα τον γιο μου να λέει "μπαμπά θα ζωγραφίσω κάτι για τον ΠΑΟΚ που αγαπάω πολύ", μπορεί να μην ενδιαφέρει κανέναν, αλλά είναι η δικιά μου πραγματικότητα.
ΕΠΕΙΔΉ ΌΜΩΣ ως κλασικός ονειροπόλος οπαδός, από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, ονειρευόμουν έναν ΠΑΟΚ μόνιμο πρωταθλητή και όχι έναν ΠΑΟΚ πυροτέχνημα, η κατάκτηση ενός πρωταθλήματος, δεν φτάνει για να βάλει φρένο στα δικά μου τρελά και ίσως ακόμα και παράλογα όνειρα.
Η προδιάθεση για συζήτηση και ανάλυση της επιτυχίας ή μη και της εξέλιξης των μεταγραφών και της ενίσχυσης του ρόστερ, μπορεί να είναι θετική λόγω του πρωταθλήματος, όχι όμως τέτοια έτσι ώστε να μην μπορείς να κάνεις κιχ για το οτιδήποτε και να τρως εντός δευτερολέπτων το γραφικό πλέον πέσιμο "ρε πριν 20 μέρες πήρες πρωτάθλημα και σήμερα μας λες πως χαλάστηκες που φεύγει ο Μεϊτέ;".
Ναι σόρυ, το πρωτάθλημα το πήραμε, το πανηγυρίσαμε, κλάψαμε, γελάσαμε, γουστάραμε, αλλά τώρα ξεκινάει μία νέα σεζόν. Ο ΠΑΟΚ πρέπει και θέλουμε να δυναμώνει.
Με βάση τα όσα έχει ο καθένας μας στο κεφάλι του, αυτό μπορεί να συμβεί με ή χωρίς τον τάδε Μεϊτέ.
Άρα για να το κλείσω, η κατάκτηση του πρωταθλήματος, δεν μπορεί να επηρεάζει στο οτιδήποτε τη συζήτηση που γίνεται εδώ μέσα. Κακώς την αναφέρετε σταθερά ως επιχείρημα του τύπου "ε πήρες πρωτάθλημα, μη μιλάς."
Δεν πάει έτσι και δεν θα έπρεπε να πηγαίνει έτσι, γιατί δεν μεγαλώνει έτσι μια ομάδα.
Να αναφέρω τέλος πως ο στόχος που έχουν θέσει, είναι το να συμμετέχει ο ΠΑΟΚ για πρώτη φορά στο Champions League.
Με βάση αυτό κρίνεται και η κάθε κίνηση που γίνεται ως προς το ρόστερ.
Το ότι πήραμε πριν λίγες μέρες το πιο αρχιδάτο πρωτάθλημα και έχουμε από ορισμένους μία μίρλα που αγγίζει την περσινή, δείχνει ότι οι συγκεκριμένοι δεν αλλάζουν τη συμπεριφορά τους σύμφωνα με τα δεδομένα που έχουν μπροστά τους, αλλά έχουν μία συγκεκριμένη μανιέρα συμπεριφοράς και αντίδρασης.
Αυτά τα ολίγα αν και η συζήτηση αυτή δεν πρέπει να γίνει σε αυτό το θρεντ...
ΥΓ. Λευτεριά στα τρολ της Παπαναστασίου (δεν πάει σε εσένα αυτο Μπλακ... για να χαλαρώσω το κλίμα το εβαλα)
Φυσικά και δεν γίνεται να μην αναφερθείς καθόλου στο χρηματικό σκέλος. Τη στιγμή όμως που δεν γνωρίζουμε τι ισχύει ακριβώς, δεν μπορούμε να βγάλουμε κανένα απόλυτο συμπέρασμα.
Μπορεί να αποσυρθήκαμε από τη διεκδίκηση του Μεϊτέ επειδή ζητάει 2.5 τον χρόνο; Μπορεί.
Μπορεί επειδή ζητάει 1.7 και εμείς δίναμε 1.2; Μπορεί.
Αν κλείσει με 1.5 στον γαύρο; Τι θα υποθέσουμε πως ίσχυε τελικά;
Και επειδή λοιπόν δεν μπορώ να βγάλω ένα ξεκάθαρο συμπέρασμα για όλα τα παραπάνω, λόγω της έλλειψης πληροφοριών, προτιμώ να εστιάσω στο καθαρά αγωνιστικό.
Θέλει τον παίκτη ο προπονητής; Ναι. Έπαιξε καλά φέτος ο παίκτης; Ναι. Άρα είναι απώλεια, τέλος.
Η επιχειρηματολογία πίσω από το συμβόλαιο που υποθέτουμε πως ζητάει ο παίκτης και τα χρήματα που υποθέτουμε πως δίνει ο ΠΑΟΚ, κατ' εμέ είναι άκυρη. Δεν είμαστε εκεί μέσα για να ξέρουμε τι ζητάει και τι δίνουμε.
Όσο για τα υπόλοιπα. Το πρωτάθλημα το πήραμε. Κατουρήσαμε τους πάντες και βγάλαμε γούστα.
Τελειώσαμε όμως ΚΑΙ πάμε για το επόμενο.
Ο μίρλας δεν θα αλλάξει ούτε θα επηρεαστεί από το πρωτάθλημα. Όπως ακριβώς το ίδιο συνέβη και με τους κολλημένους κατά του προπονητή που τους χάσαμε για 6 μήνες και εμφανίστηκαν μετά τις 2 γκέλες με λήκι και Ντιναμό.
Για τους υπόλοιπους το λέω. Ανεξάρτητα με το πρωτάθλημα, αν θέλουμε να μεγαλώνουμε διαρκώς, δεν φτάνει αυτό για να επηρεάζει τη κρίση μας ως προς το οτιδήποτε. Εννοείται πως η διάθεση επιβάλλεται να είναι θετική, αλλά ως εκεί.
Επειδη δεν βρισκω το τοπικ του ΠΑΟΚ Β. Εναν Αιγυπτιο τερματοφυλακα, ψηλο, που τον ειχαμε δοκιμασει και τελικα τον κρατησαμε. Υπαρχει ακομα;
Δεν στελνω πισω τιποτα. 4 εβδομαδες εκανε να ερθει. Μας εσκασαν!!!Psaras έγραψε:Αν κλεισει στον γαυρο ο Μειτε, μιλαμε για μεγαλη επικοινωνιακη ηττα.
Ουτε το πρωταθλημα δεν την ξεπλενει. Εχω φτασει σε σημειο να σκεφτομαι να στειλω πισω το μπλουζακι του πρωταθληματος. Αντι αυτου σκεφτομαι να παρω το μπλουζακι ΟΑΡΗΣ ΤΕΛΙΚΟΣ 2024.
- Σουριναμέζος
Έκανε ντεμπούτο με τον ΠΑΟΚ Β στο τελευταίο ματς της σεζόν. Τι θα γίνει την νέα σεζόν θα μάθουμε όταν αρχίσει να στήνεται το ρόστερ του ΠΑΟΚ Β
Μια υπενθυμιση για να μην τρελαινεστε μερικοι. Η ομαδα αναχωρει για Ολλανδια σε 11 μερες.
Μεχρι τοτε θα εχουν γινει προσθοαφαιρεσεις.
Και τοτε οι συζητησεις θα γινονται σε αλλη βαση.
Μεχρι τοτε θα εχουν γινει προσθοαφαιρεσεις.
Και τοτε οι συζητησεις θα γινονται σε αλλη βαση.
- abc_o_ karpouzas
Εντυπώσεις ως προς τι ρε φιλαράκι; Με τι όφελος; Άποψη μου είναι και ακόμα και αν δεν τη δέχεσαι, είσαι υποχρεωμένος να τη σεβαστείς.Leonardo10 έγραψε:@blackgr4 Ναι όλοι φανταζόμαστε έναν ΠΑΟΚ συνεχόμενα πρωταθλητή και όχι πυροτέχνημα. Αλλά το πυροτέχνημα που το είδες; Σε 7 χρόνια 6 τίτλους και σου έκλεψαν άλλον έναν, τι πυροτέχνημα ;
Το θέμα εινει να μην λέμε οτι θελουμε για τις εντυπώσεις. Για παράδειγμα ότι θα τρελαθεί ο Λουτσέσκου επειδή δεν του κράτησαν έναν Μειτε ενώ του εχουν ανανεώσει μέχρι στιγμής τα 9/11 της εντεκάδας και του πήρε το χαφ που αυτός ήθελε
Με βάση το πως έχω ψυχολογήσει εγώ τον προπονητή, πάντα με τα δικά μου κριτήρια, θεωρώ πως δεν του άρεσε καθόλου το νέο για τον Μεϊτέ. Μπορεί να είμαι λάθος, μπορεί και όχι.
Περισσότερο μου φαίνεται πως θες να πεις κάτι άλλο και όχι να διορθώσεις εμένα.
Περισσότερο νομίζω πως θες να πεις πως "απαγορεύεται" να τρελαθεί ο προπονητής με την οποιαδήποτε απώλεια..
Αν κάνω λάθος πες το μου.
Υ.Γ. Η έκφραση για το πυροτέχνημα, είχε να κάνει με το πως το αντιμετωπίζουμε εμείς.
Αν επειδή πήρες το πρωτάθλημα θεωρείς λάθος την οποιαδήποτε κριτική, είτε συμφωνείς, είτε όχι, τότε το αντιμετωπίζεις ως πυροτέχνημα. Αυτό λέω.
Πήραμε το πρωτάθλημα, γουστάραμε, πάμε για το επόμενο τώρα. Αυτό θέλω να πιστεύω εγώ.