Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
Δυο σχόλια. Μπορεί να αρέσουν, μπορεί και όχι. Εγώ θα τα γράψω.
Πρώτον, σχετικά με τη παραμονή ή τη φυγή του κάθε παίκτη, ότι πιο άκυρο μπορεί να κάνει κάποιος είναι να ασχολείται με τα οικονομικά της υπόθεσης.
Μιλάμε για την πιο άκυρη προσέγγιση που θα μπορούσε να έχει ένας οπαδός.
Άκυρη γιατί δεν θα μάθουμε ποτέ το τι ισχύει ακριβώς.
Ένα άρθρο αναφέρει πρόταση προς τον τάδε Μεϊτέ ύψους 1.5 εκατομμυρίου, μετά εμφανίζεται ένα άλλο που αναφέρει πρόταση 1.2 κλπ κλπ.
Είναι να απορεί κανείς με το κουράγιο σας να βγάζετε σε καθημερινή βάση το κομπιουτεράκια για να κάνετε υπολογισμούς που δεν ξέρετε καν αν γίνονται επάνω σε πραγματικά νούμερα. Εκτός αν υπάρχει κάποιος που κόβει το χέρι του για τα νούμερα που διαβάζει, οπότε πάσο.
Δεύτερον, σχετικά με το πρωτάθλημα που πήραμε πριν λίγες μέρες.
Το αν το χάρηκα, αν το πανηγύρισα στο πάτωμα κλαίγοντας μπροστά στο μαγαζί που το έβλεπα, το αν έλιωσα όταν άκουσα τον γιο μου να λέει "μπαμπά θα ζωγραφίσω κάτι για τον ΠΑΟΚ που αγαπάω πολύ", μπορεί να μην ενδιαφέρει κανέναν, αλλά είναι η δικιά μου πραγματικότητα.
ΕΠΕΙΔΉ ΌΜΩΣ ως κλασικός ονειροπόλος οπαδός, από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, ονειρευόμουν έναν ΠΑΟΚ μόνιμο πρωταθλητή και όχι έναν ΠΑΟΚ πυροτέχνημα, η κατάκτηση ενός πρωταθλήματος, δεν φτάνει για να βάλει φρένο στα δικά μου τρελά και ίσως ακόμα και παράλογα όνειρα.
Η προδιάθεση για συζήτηση και ανάλυση της επιτυχίας ή μη και της εξέλιξης των μεταγραφών και της ενίσχυσης του ρόστερ, μπορεί να είναι θετική λόγω του πρωταθλήματος, όχι όμως τέτοια έτσι ώστε να μην μπορείς να κάνεις κιχ για το οτιδήποτε και να τρως εντός δευτερολέπτων το γραφικό πλέον πέσιμο "ρε πριν 20 μέρες πήρες πρωτάθλημα και σήμερα μας λες πως χαλάστηκες που φεύγει ο Μεϊτέ;".
Ναι σόρυ, το πρωτάθλημα το πήραμε, το πανηγυρίσαμε, κλάψαμε, γελάσαμε, γουστάραμε, αλλά τώρα ξεκινάει μία νέα σεζόν. Ο ΠΑΟΚ πρέπει και θέλουμε να δυναμώνει.
Με βάση τα όσα έχει ο καθένας μας στο κεφάλι του, αυτό μπορεί να συμβεί με ή χωρίς τον τάδε Μεϊτέ.
Άρα για να το κλείσω, η κατάκτηση του πρωταθλήματος, δεν μπορεί να επηρεάζει στο οτιδήποτε τη συζήτηση που γίνεται εδώ μέσα. Κακώς την αναφέρετε σταθερά ως επιχείρημα του τύπου "ε πήρες πρωτάθλημα, μη μιλάς."
Δεν πάει έτσι και δεν θα έπρεπε να πηγαίνει έτσι, γιατί δεν μεγαλώνει έτσι μια ομάδα.
Να αναφέρω τέλος πως ο στόχος που έχουν θέσει, είναι το να συμμετέχει ο ΠΑΟΚ για πρώτη φορά στο Champions League.
Με βάση αυτό κρίνεται και η κάθε κίνηση που γίνεται ως προς το ρόστερ.
Πρώτον, σχετικά με τη παραμονή ή τη φυγή του κάθε παίκτη, ότι πιο άκυρο μπορεί να κάνει κάποιος είναι να ασχολείται με τα οικονομικά της υπόθεσης.
Ένα άρθρο αναφέρει πρόταση προς τον τάδε Μεϊτέ ύψους 1.5 εκατομμυρίου, μετά εμφανίζεται ένα άλλο που αναφέρει πρόταση 1.2 κλπ κλπ.
Είναι να απορεί κανείς με το κουράγιο σας να βγάζετε σε καθημερινή βάση το κομπιουτεράκια για να κάνετε υπολογισμούς που δεν ξέρετε καν αν γίνονται επάνω σε πραγματικά νούμερα. Εκτός αν υπάρχει κάποιος που κόβει το χέρι του για τα νούμερα που διαβάζει, οπότε πάσο.
Το αν το χάρηκα, αν το πανηγύρισα στο πάτωμα κλαίγοντας μπροστά στο μαγαζί που το έβλεπα, το αν έλιωσα όταν άκουσα τον γιο μου να λέει "μπαμπά θα ζωγραφίσω κάτι για τον ΠΑΟΚ που αγαπάω πολύ", μπορεί να μην ενδιαφέρει κανέναν, αλλά είναι η δικιά μου πραγματικότητα.
ΕΠΕΙΔΉ ΌΜΩΣ ως κλασικός ονειροπόλος οπαδός, από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, ονειρευόμουν έναν ΠΑΟΚ μόνιμο πρωταθλητή και όχι έναν ΠΑΟΚ πυροτέχνημα, η κατάκτηση ενός πρωταθλήματος, δεν φτάνει για να βάλει φρένο στα δικά μου τρελά και ίσως ακόμα και παράλογα όνειρα.
Η προδιάθεση για συζήτηση και ανάλυση της επιτυχίας ή μη και της εξέλιξης των μεταγραφών και της ενίσχυσης του ρόστερ, μπορεί να είναι θετική λόγω του πρωταθλήματος, όχι όμως τέτοια έτσι ώστε να μην μπορείς να κάνεις κιχ για το οτιδήποτε και να τρως εντός δευτερολέπτων το γραφικό πλέον πέσιμο "ρε πριν 20 μέρες πήρες πρωτάθλημα και σήμερα μας λες πως χαλάστηκες που φεύγει ο Μεϊτέ;".
Ναι σόρυ, το πρωτάθλημα το πήραμε, το πανηγυρίσαμε, κλάψαμε, γελάσαμε, γουστάραμε, αλλά τώρα ξεκινάει μία νέα σεζόν. Ο ΠΑΟΚ πρέπει και θέλουμε να δυναμώνει.
Με βάση τα όσα έχει ο καθένας μας στο κεφάλι του, αυτό μπορεί να συμβεί με ή χωρίς τον τάδε Μεϊτέ.
Άρα για να το κλείσω, η κατάκτηση του πρωταθλήματος, δεν μπορεί να επηρεάζει στο οτιδήποτε τη συζήτηση που γίνεται εδώ μέσα. Κακώς την αναφέρετε σταθερά ως επιχείρημα του τύπου "ε πήρες πρωτάθλημα, μη μιλάς."
Δεν πάει έτσι και δεν θα έπρεπε να πηγαίνει έτσι, γιατί δεν μεγαλώνει έτσι μια ομάδα.
Να αναφέρω τέλος πως ο στόχος που έχουν θέσει, είναι το να συμμετέχει ο ΠΑΟΚ για πρώτη φορά στο Champions League.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Blackgr4 την Πέμ 20 Ιουν 2024, 11:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
για φορ προτεινω να παμε σε κατι αξιοπρεπες τωρα Πετκοβιτς Εσποζιτο κλπ και αν μπουμε τσουλου να κανουμε κανα δυο μπαμ οχι ομως να περιμενουμε για μηνες τον δανο και να ξεμεινουμε παλιdelos15 έγραψε:ΜΠΡΑΒΟ φιλε !!! Αντε κανόνισε και για φορ γιατι κοιμουντε εκει στην ΠΑΕ.dev έγραψε:τους πηρα τηλ πριν λιγο και μου ειπαν οκ προτεινε μας στο φορουμ του PAOKmania φιλε ειναι οκ.delos15 έγραψε:Τον Ταπια και τον Πραετ τους ρωτησατε ? Κανω και εγω την χαζη μου ερωτηση.
Παντως ιδανικα χρειαζεται μια αρκετα πιο ψυχραιμη ματια στα πραγματα απο ενα κομματι του κοσμου. Κι αναφερομαι σε ολα τα θεματα, απο παραμονες παιχτων, μεταγραφες, αποχωρησεις κτλ.
Δεν γινεται μονιμως να πηγαινουμε απο το -10 στο 10. Καταστροφη ή πεταμε στα συννεφα απο την μια μερα στην αλλη. Ομαδα, διοικηση και προπονητης εχουν κερδισει με το σπαθι και την μαγκια τους την εμπιστοσυνη (ελπιζω) και του τελευταιου οπαδου. Επισης ας αποφασιστει εδω μεσα τελικα αν οι δημοσιογραφοι ξερουν ή δεν ξερουν τι γραφουν. Απο την μια παπαδες ολα και ασχετοι, και απο την αλλη τα κανουμε ολα "οπα" με βαση ενα αρθρο σε καποιο σαιτ. Αντιδρασεις αναλογα τι κολλαει στην προσωπικη μας οπτικη? Δεν νομιζω οτι πηγαινει ετσι το πραγμα μαγκες.
Ας βελτιωσουμε ολοι λιγο την συναισθηματικη μας νοημοσυνη κι ας ειμαστε κομματακι πιο ψυχραιμοι στις αντιδρασεις.
Και για το τοπικ, πιστευω οτι θα κρατησουμε και τους 2 δανεικους, αλλα ακομα κι αν δεν γινει αυτο ειμαι βεβαιος οτι θα ερθουν υψηλου επιπεδου παιχτες ο,τι και να γινει. Ηδη εχουμε ξεκινησει με 2 πολυ στοχευμενες κινησεις, ελπιζω να κινηθουμε το ιδιο σωστα και στο μετωπο των αποχωρησεων στους παιχτες/θεσεις που υπαρχει αναγκη για αναβαθμιση, και ας γουσταρουμε ολοι μαζι αυτα που ερχονται.
Δεν γινεται μονιμως να πηγαινουμε απο το -10 στο 10. Καταστροφη ή πεταμε στα συννεφα απο την μια μερα στην αλλη. Ομαδα, διοικηση και προπονητης εχουν κερδισει με το σπαθι και την μαγκια τους την εμπιστοσυνη (ελπιζω) και του τελευταιου οπαδου. Επισης ας αποφασιστει εδω μεσα τελικα αν οι δημοσιογραφοι ξερουν ή δεν ξερουν τι γραφουν. Απο την μια παπαδες ολα και ασχετοι, και απο την αλλη τα κανουμε ολα "οπα" με βαση ενα αρθρο σε καποιο σαιτ. Αντιδρασεις αναλογα τι κολλαει στην προσωπικη μας οπτικη? Δεν νομιζω οτι πηγαινει ετσι το πραγμα μαγκες.
Ας βελτιωσουμε ολοι λιγο την συναισθηματικη μας νοημοσυνη κι ας ειμαστε κομματακι πιο ψυχραιμοι στις αντιδρασεις.
Και για το τοπικ, πιστευω οτι θα κρατησουμε και τους 2 δανεικους, αλλα ακομα κι αν δεν γινει αυτο ειμαι βεβαιος οτι θα ερθουν υψηλου επιπεδου παιχτες ο,τι και να γινει. Ηδη εχουμε ξεκινησει με 2 πολυ στοχευμενες κινησεις, ελπιζω να κινηθουμε το ιδιο σωστα και στο μετωπο των αποχωρησεων στους παιχτες/θεσεις που υπαρχει αναγκη για αναβαθμιση, και ας γουσταρουμε ολοι μαζι αυτα που ερχονται.
Αυτο που με εκνευριζει περοσσοτερο ειναι οτι αυτοι που γκρινιαζουν περισσοτερο ειναι και αυτοι που εχουν την λιγοτερη σχεση με το ποδοσφαιρο . Πληρης αμπαλιαση . Ισως ετσι να εξηγειται το γεγονος οτι δεν αντιλαμβανοντε οτι στην πραγματικοτητα τα πραγματα δεν ειναι ετσι οπως τα εχουν στο μυαλο τους.
Το πρωτάθλημα αυτό στο έφερε ο προπονητής που έκανε μία ΟΜΑΔΑ με το τέταρτο καλύτερο μπάτζετ και την τέταρτη καλύτερη χρηματιστηριακή αξία να είναι τώρα πρώτη ΟΜΑΔΑ. Η ΟΜΑΔΑ σου τα έφερε κανένας παίχτης ατομικά. Οσοι ξέρουν μπάλα το είδαν. Είχες την καλύτερη ΟΜΑΔΑ. Αν δεν ήταν ο Μειτε και ο Κεντζιορα θα ήταν κάποιοι άλλοι που θα τους ανέστηνε και τους έκανε ΟΜΑΔΑ. Οταν καταλάβεις τι σημαίνει ΟΜΑΔΑ στο ποδόσφαιρο δεν θα λες ότι ο ταδε παίχτης σου έφερε το πρωτάθλημα. Εσείς νομίζεται είχατε στην ΟΜΑΔΑ τον Κριστιανο Ρονάλντο. Η ομάδα έκανε παίχτη τον κάθε Μουργκ και κάθε Μειτε και κάθε Κεντζιορα. Τέλος δεν μπορώ πλέον να συζητάω γιατί η γη είναι στρόγγυλη και γιατί γυρίζει. Βλέπετε ποδόσφαιρο και δεν ξέρετε ούτε τα βασικά ψάχνετε κάποιον παίχτη να δεθείτε όπως κάναμε μικρά παιδιά. Δεθήκατε φέτος με τον Μειτε . Κατανοητό και εγώ μικρός είχα αφίσα του Ζαγορακη πάνω από το κρεβάτι μου.Tolaros έγραψε:Οι αλήτες οι δανεικοί Κετζόρα και Μεϊτέ σου φέρανε το πρωτάθλημα αλλά οκ, λεπτομέρειες. ΠΑΟΚ δε γίναμε για τους τίτλουςPAOK1LIFE έγραψε:Πρέπει να απαγορευτούν οι δανικοί στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ .
Να μπει ένας άγραφος νόμος στα μεταγραφικά και τον ΤΔ ότι δεν παίρνουμε κανέναν δανεικό από δω και πέρα που πρώτον δεν μπορούμε να πληρώσουμε την ρήτρα εξαρχής και δεύτερον δεν μπορούμε να καλύψουμε το συμβόλαιο του.
Δεν είναι δυνατόν ο ΠΑΟΚ να φτιάχνει παίχτες που ήταν στα αζήτητα και μετά να επωμίζεται τα κέρδη ο παίχτης και η ομάδα που ανήκει.
Δεν είναι δυνατόν να θεοποιούμε παίχτες και μετά να διαβάζουμε θα πάνε στην Αραβία και τον γαύρο.
Ελεος με τους δανεικούς.
Μην ξανά πάρετε κανέναν δανεικό.
Φτάσαμε τον Κετζιόρα που ήταν στα αζήτητα να παρακαλάμε τους τους Ουκρανούς και να μας τρολάρουν και να λένε 500 + 500 αν περάσετε σε ομίλους.
Εχουμε αναστήσει το κάθε παιχτάκι τον κάναμε Ζινταν και φτάσαμε στο σημείο να γίνουμε αγκαλίτσες οπαδοί. Αχ τον καήμενο τον Μειτε να του δώσουμε μία αγκαλίτσα. Αγκαλίτσας ποστ.
- paokmaniak
Ενα σχολιο.
Μπερδευετε και συγκρινετε μικτα με καθαρα (οχι οτι ειναι το μονο προβλημα στη συζητηση) απλα το αναφερω
Συνεχιστε
Μπερδευετε και συγκρινετε μικτα με καθαρα (οχι οτι ειναι το μονο προβλημα στη συζητηση) απλα το αναφερω
Συνεχιστε
- paokmaniak
3ο μπατζετ ειχες κ 2η χρηματηστηριακη αξια αλλα συνεχισεPAOK1LIFE έγραψε:Το πρωτάθλημα αυτό στο έφερε ο προπονητής που έκανε μία ΟΜΑΔΑ με το τέταρτο καλύτερο μπάτζετ και την τέταρτη καλύτερη χρηματιστηριακή αξία να είναι τώρα πρώτη ΟΜΑΔΑ. Η ΟΜΑΔΑ σου τα έφερε κανένας παίχτης ατομικά. Οσοι ξέρουν μπάλα το είδαν. Είχες την καλύτερη ΟΜΑΔΑ. Αν δεν ήταν ο Μειτε και ο Κεντζιορα θα ήταν κάποιοι άλλοι που θα τους ανέστηνε και τους έκανε ΟΜΑΔΑ. Οταν καταλάβεις τι σημαίνει ΟΜΑΔΑ στο ποδόσφαιρο δεν θα λες ότι ο ταδε παίχτης σου έφερε το πρωτάθλημα. Εσείς νομίζεται είχατε στην ΟΜΑΔΑ τον Κριστιανο Ρονάλντο. Η ομάδα έκανε παίχτη τον κάθε Μουργκ και κάθε Μειτε και κάθε Κεντζιορα. Τέλος δεν μπορώ πλέον να συζητάω γιατί η γη είναι στρόγγυλη και γιατί γυρίζει. Βλέπετε ποδόσφαιρο και δεν ξέρετε ούτε τα βασικά ψάχνετε κάποιον παίχτη να δεθείτε όπως κάναμε μικρά παιδιά. Δεθήκατε φέτος με τον Μειτε . Κατανοητό και εγώ μικρός είχα αφίσα του Ζαγορακη πάνω από το κρεβάτι μου.Tolaros έγραψε:Οι αλήτες οι δανεικοί Κετζόρα και Μεϊτέ σου φέρανε το πρωτάθλημα αλλά οκ, λεπτομέρειες. ΠΑΟΚ δε γίναμε για τους τίτλουςPAOK1LIFE έγραψε:Πρέπει να απαγορευτούν οι δανικοί στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ .
Να μπει ένας άγραφος νόμος στα μεταγραφικά και τον ΤΔ ότι δεν παίρνουμε κανέναν δανεικό από δω και πέρα που πρώτον δεν μπορούμε να πληρώσουμε την ρήτρα εξαρχής και δεύτερον δεν μπορούμε να καλύψουμε το συμβόλαιο του.
Δεν είναι δυνατόν ο ΠΑΟΚ να φτιάχνει παίχτες που ήταν στα αζήτητα και μετά να επωμίζεται τα κέρδη ο παίχτης και η ομάδα που ανήκει.
Δεν είναι δυνατόν να θεοποιούμε παίχτες και μετά να διαβάζουμε θα πάνε στην Αραβία και τον γαύρο.
Ελεος με τους δανεικούς.
Μην ξανά πάρετε κανέναν δανεικό.
Φτάσαμε τον Κετζιόρα που ήταν στα αζήτητα να παρακαλάμε τους τους Ουκρανούς και να μας τρολάρουν και να λένε 500 + 500 αν περάσετε σε ομίλους.
Εχουμε αναστήσει το κάθε παιχτάκι τον κάναμε Ζινταν και φτάσαμε στο σημείο να γίνουμε αγκαλίτσες οπαδοί. Αχ τον καήμενο τον Μειτε να του δώσουμε μία αγκαλίτσα. Αγκαλίτσας ποστ.
Αν κλεισει στον γαυρο ο Μειτε, μιλαμε για μεγαλη επικοινωνιακη ηττα.
Ουτε το πρωταθλημα δεν την ξεπλενει. Εχω φτασει σε σημειο να σκεφτομαι να στειλω πισω το μπλουζακι του πρωταθληματος. Αντι αυτου σκεφτομαι να παρω το μπλουζακι ΟΑΡΗΣ ΤΕΛΙΚΟΣ 2024.
Ουτε το πρωταθλημα δεν την ξεπλενει. Εχω φτασει σε σημειο να σκεφτομαι να στειλω πισω το μπλουζακι του πρωταθληματος. Αντι αυτου σκεφτομαι να παρω το μπλουζακι ΟΑΡΗΣ ΤΕΛΙΚΟΣ 2024.
Αν παει στον γαυρο ο μειτε να δεις τι εχουμε να διαβασουμε εδω μεσα.
Αν δεν βάζεις (έστω και με ανακριβή δεδομένα) στην εξίσωση τι λεφτά ζητάει ένας παίκτης ή δίνει η ομάδα, τότε το μόνο που μένει είναι να μεταφερθεί η κουβέντα στο τοπικ "ποιον παίκτη θέλετε να πάρει η ΠΑΟΚαρα". Μεταγραφές = Χρήμα. Πώς τα αποσυνδέεις στο θρεντ των μεταγραφών, δεν ξέρω. Αν έχεις κάποιο τρόπο πες το.Blackgr4 έγραψε:Δυο σχόλια. Μπορεί να αρέσουν, μπορεί και όχι. Εγώ θα τα γράψω.
Το ότι πήραμε πριν λίγες μέρες το πιο αρχιδάτο πρωτάθλημα και έχουμε από ορισμένους μία μίρλα που αγγίζει την περσινή, δείχνει ότι οι συγκεκριμένοι δεν αλλάζουν τη συμπεριφορά τους σύμφωνα με τα δεδομένα που έχουν μπροστά τους, αλλά έχουν μία συγκεκριμένη μανιέρα συμπεριφοράς και αντίδρασης.
Αυτά τα ολίγα αν και η συζήτηση αυτή δεν πρέπει να γίνει σε αυτό το θρεντ...
ΥΓ. Λευτεριά στα τρολ της Παπαναστασίου (δεν πάει σε εσένα αυτο Μπλακ... για να χαλαρώσω το κλίμα το εβαλα)
Το συμβόλαιο που θα πρότεινε η παε στον Μειτε θα ήταν λογικα 1.3 που με τα μπόνους θα πήγαινε στο 1.5, ισως και παραπάνω. Στην μπενφικα ο Γαλλος δεν θα παρει μπόνους μιας και δεν υπολογίζεται όποτε μιλάμε για 1.7 είτε έτσι είτε αλλιως. Ο πρόταση που του έκανε ο ΠΑΟΚ ήταν μια χαρά.
Καλησπέρα στον Λαο. Αρχικά λίγο ήρεμα ρε παιδιά. Πρωταθλητές ήμαστε, Βατή κλήρωση στο τσουλου έχουμε, καλή ομάδα έχουμε, καλύτερη ομάδα θα έχουμε. Μην τρελένεσται έτσι.
Απο εκει και πέρα, όντως θα ειναι μεγάλη απώλια ο Μειτε αν δεν μείνει τελικα. Θα χρειαστεί να ζυγήσουν καλά τα χαρακτηριστηκά του αντικαταστάτη του για να κουμπώσει με Καμαρα.
Ωστόσο, εγώ πιστεύω οτι ο Μειτε θα υπογράψει. Και πέρσι ήταν απο τα πρώτα ονοματα που είχαν βγει και η συμφωνία εκλεισε προς το τέλος. Μάλλον ετσι κανει πάντα τα καλοκαίρια του.
Οπότε σκέφτομαι οτι στο τέλος θα μείνει. Απλα μπορεί να χασει μέρος της προετοιμασίας και να μην ειναι ετοιμος στον πρώτο προκριματικό.
Απο εκει και πέρα, όντως θα ειναι μεγάλη απώλια ο Μειτε αν δεν μείνει τελικα. Θα χρειαστεί να ζυγήσουν καλά τα χαρακτηριστηκά του αντικαταστάτη του για να κουμπώσει με Καμαρα.
Ωστόσο, εγώ πιστεύω οτι ο Μειτε θα υπογράψει. Και πέρσι ήταν απο τα πρώτα ονοματα που είχαν βγει και η συμφωνία εκλεισε προς το τέλος. Μάλλον ετσι κανει πάντα τα καλοκαίρια του.
Οπότε σκέφτομαι οτι στο τέλος θα μείνει. Απλα μπορεί να χασει μέρος της προετοιμασίας και να μην ειναι ετοιμος στον πρώτο προκριματικό.
καλά ρε, και στην υπόλοιπη ζωή σας έτσι συμπεριφέρεστε μερικοί?
το αγαπημένο μας τόπικ έχει γίνει ένα χάλι τις τελευταίες μέρες
υγ. εφόσον αυτοί που όντως γνωρίζουν καταστάσεις είπαν να κάνουμε υπομονή, αυτό ακριβώς πρέπει να κάνουμε στην συγκεκριμένη υπόθεση. είναι νωρίς για οριστικά συμπεράσματα, ειδικά όταν δεν έχουμε όλες τις πληροφορίες
το αγαπημένο μας τόπικ έχει γίνει ένα χάλι τις τελευταίες μέρες
υγ. εφόσον αυτοί που όντως γνωρίζουν καταστάσεις είπαν να κάνουμε υπομονή, αυτό ακριβώς πρέπει να κάνουμε στην συγκεκριμένη υπόθεση. είναι νωρίς για οριστικά συμπεράσματα, ειδικά όταν δεν έχουμε όλες τις πληροφορίες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος danirifle την Πέμ 20 Ιουν 2024, 11:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
@blackgr4 Ναι όλοι φανταζόμαστε έναν ΠΑΟΚ συνεχόμενα πρωταθλητή και όχι πυροτέχνημα. Αλλά το πυροτέχνημα που το είδες; Σε 7 χρόνια 6 τίτλους και σου έκλεψαν άλλον έναν, τι πυροτέχνημα ;
Το θέμα εινει να μην λέμε οτι θελουμε για τις εντυπώσεις. Για παράδειγμα ότι θα τρελαθεί ο Λουτσέσκου επειδή δεν του κράτησαν έναν Μειτε ενώ του εχουν ανανεώσει μέχρι στιγμής τα 9/11 της εντεκάδας και του πήρε το χαφ που αυτός ήθελε
Το θέμα εινει να μην λέμε οτι θελουμε για τις εντυπώσεις. Για παράδειγμα ότι θα τρελαθεί ο Λουτσέσκου επειδή δεν του κράτησαν έναν Μειτε ενώ του εχουν ανανεώσει μέχρι στιγμής τα 9/11 της εντεκάδας και του πήρε το χαφ που αυτός ήθελε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Leonardo10 την Πέμ 20 Ιουν 2024, 12:03, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
TheCursed έγραψε:Αν παει στον γαυρο ο μειτε να δεις τι εχουμε να διαβασουμε εδω μεσα.

Από τρύπημα μέχρι συμφωνημένη ανταλλαγή με Camara