Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Portable

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Δημοσίευση από Portable »

Το μέρισμα από την επιτυχία είναι τα πρίμ και τα μπόνους επίτευξης στόχων που καθορίζονται την αρχή της χρονιάς και από όσο ξέρω από το 2012 που ανέλαβε ο Σαββίδης ο ΠΑΟΚ είναι Κύριος σε αυτά.

Από εκεί και πέρα αυτή η δικαιολόγηση του να εφευρίσκουμε πάντα έναν δίκαιο λόγο για τον οποίο οι παίκτες ζητούν παραπάνω χρήματα - ο ΠΑΟΚ είναι μικρός και πρέπει να πληρώνει υπεραξίες μέχρι είναι πρωταθλητής και πρέπει να πληρώσει τους πρωταγωνιστές του παραπάνω, είναι εντελώς εκτός πραγματικότητας, δεν έχει σχέση με την πραγματική ζωή και δείχνει μια εντελώς επιφανειακή προσέγγιση.

Φυσικά και ο Μεϊτέ ξέρει την δυναμική του στην αγορά, δεν είναι χαζός. Το πρόβλημα για τον συμπαθέστατο Μεϊτέ είναι πως την ξέρει και ο ΠΑΟΚ. Και η ΑΕΚ. Και ο γαύρος. Αν περιμένει να πάρει 1,7Μ από την ΑΕΚ για να τρυπήσουν και καλά τον ΠΑΟΚ μια χαρά ξέρουν στη Δεκελείας πως αυτό το τρυπάνι δεν αξίζει τόσο.

Μην αγχώνεστε και μην αφορίζετε και πάνω από όλα μη δικαιολογείτε τυφλά τους υπό διαπραγματεύσεις παίκτες.
icue

Δημοσίευση από icue »

astral έγραψε:Δεν είναι λύση το "μην απαντάτε", γιατί έτσι θα μείνει μονος ο κάθε άσχετος ψεύτης να γραφει ψέματα χωρίς απάντηση
Αν δεν βλεπει κανεις τι γραφει, ας τα γραφει μονος του.
Άβαταρ μέλους
vasgias

Δημοσίευση από vasgias »

Πάμε πάλι "Λογιστιές Καλοκαιριού 2024 Ι". Δεν έχει δικό του thread ο Μειτέ;
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Guitarman έγραψε:Για το οικονομικό σκέλος στην υπόθεση Μειτε:

Για τους φίλους (οχι τα τρολ) που αναφέρουν ποσά και ότι το ποσό που δίδεται είναι χαμηλότερο από το τρέχον συμβόλαιο του, μη ξεχνάμε ότι δίδεται και μακρύτερο συμβόλαιο (2+1). Άρα του εξασφαλίζεις μακροπροθεσμα ένα καλό cash flow. Άρα δε μου κάνει εντύπωση ότι είναι κατά κάποια κατοστάρικα μειωμένο το συμβόλαιο που δίνουμε έναντι αυτού που έχει.

Παντως η ομάδα φέτος εκπέμπει υγεία. Η έλευση ή μη του Μειτε, εμένα προσωπικά δε θα μου αλλάξει την άποψη ότι το Σεπτέμβρη θα είμαστε ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ
Το άγχος είναι να είμαστε καλά 2-3 εβδομάδες πρίν για να πάμε πανέτοιμοι στα ματς της ιστορίας μας :D
Δεν μπορεί και δεν πρέπει να χαθεί αυτή η ευκαιρία
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

Ναι Nunies. Συμφωνώ. Ίσως δε το διατύπωσα σωστά, αλλά αυτό εννοούσα :)

Πιστεύω πως φέτος θα έχουμε το υλικό και την προετοιμασία που απαιτείται
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

Εγω παντως λεω να διωξουμε τον ιβαν και να παρουμε καρυπιδη θεωρω οτι ειναι καλυτερα.
DikefalosNisiotis

Δημοσίευση από DikefalosNisiotis »

Εγώ επιμένω αδέλφια ότι όσο δε νιώθουμε και δεν εμπιστευόμαστε παραπάνω μετά από τέτοια καυλωτικη χρόνια ΟΛΟΥΣ τους υπεύθυνους από τον ΙΒΑΝ & τον ΛΟΥΤΣΕ μέχρι τον τελευταίο προπονητή κ φροντιστή της ομάδας , τι να πω στη τελική υπάρχουν και τα μοναστήρια και οι ψυχολόγοι !
Αν σας αρέσει να καταλήγει κάθε χρόνο το τοπικ των μεταγραφών σε νο4 με χιλιάδες μηνύματα αλλά ελάχιστες πληροφορίες αλλά παρά πολλές ανούσιες αναλύσεις και αντιπαραθέσεις συγνώμη όχι ότι θα σας λείψω αλλά εγώ δε μπορώ να είμαι μέρος αυτης κατάστασης !
Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

Δημοσίευση από NikLiverpool »

20 Ιουνίου και η μαλακία εδώ μέσα πάει σύννεφο...
20 Ιουνίου και διαβάζουμε για Σαββίδη να κονομάει απο τον ΠΑΟΚ...
20 Ιουνίου και διαβάζω για εμετικά σχόλια στα social ενός επαγγελματία που προσπαθεί το καλύτερο για τον εαυτό του και την οικογένεια του...

30 μέρες αφού πήραμε πρωτάθλημα.

Συμπέρασμα: Καραγκιόζηδες everywhere. Να μην πω τίποτα πιο βαρύ.
Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

Δημοσίευση από NikLiverpool »

.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Νααατο τσουπ και το πρώτο άρθρο στο paok24 ότι ο Μειτε αρέσει σε Ολυμπιακό και Μεντιλιμπαρ
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

nunies4 έγραψε:Νααατο τσουπ και το πρώτο άρθρο στο paok24 ότι ο Μειτε αρέσει σε Ολυμπιακό και Μεντιλιμπαρ
Δεν ειναι χαζη η παε π απέσυρε ενδιαφερον κατι τρεχει προφανως.
Άβαταρ μέλους
PAOK1LIFE

Δημοσίευση από PAOK1LIFE »

Φτάνει με τον Μειτε και τον Κετζιορα και το κάθε παιχτάκι που ήταν στα αζήτητα και το αναστήσαμε εμείς. O Meite έπαιζε στην Cremonese ήρθε εδώ τον ανέστησε αυτός ο προπονητής που πλέον αν πάει σε ένα νεκροταφείο θα σηκώσει όλους τους νεκρούς από τον τάφο. Μας πρήξατε με αυτό το παιχτάκι που τον έκανε Ζινταν ο Λουτσέσκου και τώρα πουλάει μούρη και καλά κάνει.

Εχετε αναστήσει όλους τους δανεικούς και μετά παρακαλάμε. Τέλος με τους δανεικούς είναι η τελευταία φορά μην τολμήσετε να μου ξαναφέρετε δανεικούς. Αφού δεν κρατάμε κανέναν δανεικό τι παίρνετε δανεικούς. Ταυτίζονται και του αγαπάνε οι οπαδοί αγκαλίτσες μετά και τους θεοποιούνε λες και είναι ο Κούδας. Φτάνει Τέλος. Μας τα κάνατε μπαλόνια με τον Μειτε.

Εχεις αναστήσει ρε Λουτσέσκου την σαρα την μαρα και το κακό συναπάντημα.

Εγώ αν ήμουν Ιβαν ούτε τον Κεντζιορα θα έπαιρνα να αναστήσεις τον Κωττά. Μου φέρνετε όλη την ώρα δανεικούς και μετά έχουμε σήριαλ και δράματα. Κουράσατε με τον Μειτε.

Και εσύ ρε Λουτσέσκου τι μανία είναι αυτή βγες και πες θέλω ένα ακόμη χαφ θα ήθελα τον Μειτε και θα ήταν καλύτερα να ήταν εδώ κτλ λες και δεν υπάρχουν παίχτες να αναστήσεις πάλι και μου ξεσηκώνεις τους αγκαλίτσες οπαδούς. Αχ ο καημένος Μειτε και οι κακοί οπαδοί του ΠΑΟΚ και ο κακός Ιβαν. Ελεος.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

λαλακιες μωρε το παζλ στα χαφ του γαυρου δεν θα λυθει ουτε σε 1 μηνα...Τωρα αν τοτε ειναι ακομα διαθεσιμος ο Μειτε μπορει και να το σκεφτουν,αμεσα ομως οχι.Ο Μεντιλιμπαρ εχει μπροστα απο τον Μειτε πολλους.
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

Πραγματικά από εχθές δεν βαρεθηκατε να μιλάτε για τον Μειτε και ουσιαστικά να λέτε τα ίδια πράγματα με διαφορετικά λόγια?

Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
DikefalosNisiotis

Δημοσίευση από DikefalosNisiotis »

PAOK1LIFE έγραψε:Φτάνει με τον Μειτε και τον Κετζιορα και το κάθε παιχτάκι που ήταν στα αζήτητα και το αναστήσαμε εμείς. O Meite έπαιζε στην Cremonese ήρθε εδώ τον ανέστησε αυτός ο προπονητής που πλέον αν πάει σε ένα νεκροταφείο θα σηκώσει όλους τους νεκρούς από τον τάφο. Μας πρήξατε με αυτό το παιχτάκι που τον έκανε Ζινταν ο Λουτσέσκου και τώρα πουλάει μούρη και καλά κάνει.

Εχετε αναστήσει όλους τους δανεικούς και μετά παρακαλάμε. Τέλος με τους δανεικούς είναι η τελευταία φορά μην τολμήσετε να μου ξαναφέρετε δανεικούς. Αφού δεν κρατάμε κανέναν δανεικό τι παίρνετε δανεικούς. Ταυτίζονται και του αγαπάνε οι οπαδοί αγκαλίτσες μετά και τους θεοποιούνε λες και είναι ο Κούδας. Φτάνει Τέλος. Μας τα κάνατε μπαλόνια με τον Μειτε.

Εχεις αναστήσει ρε Λουτσέσκου την σαρα την μαρα και το κακό συναπάντημα.

Εγώ αν ήμουν Ιβαν ούτε τον Κεντζιορα θα έπαιρνα να αναστήσεις τον Κωττά. Μου φέρνετε όλη την ώρα δανεικούς και μετά έχουμε σήριαλ και δράματα. Κουράσατε με τον Μειτε.

Και εσύ ρε Λουτσέσκου τι μανία είναι αυτή βγες και πες θέλω ένα ακόμη χαφ θα ήθελα τον Μειτε και θα ήταν καλύτερα να ήταν εδώ κτλ λες και δεν υπάρχουν παίχτες να αναστήσεις πάλι και μου ξεσηκώνεις τους αγκαλίτσες οπαδούς. Αχ ο καημένος Μειτε και οι κακοί οπαδοί του ΠΑΟΚ και ο κακός Ιβαν. Ελεος.
Εγώ είπα να το πάω πιο ευγενικά αλλά νομίζω τα είπες όλα , συμφωνώ 100% .
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”