Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Προφανώς και ο Καμάρα είναι χαφ επιπέδου, το θέμα είναι ότι είχαμε έναν χαφ επιπέδου και μας έλειπε ο δεύτερος. Τώρα πήραμε δεύτερο και δεν έχουμε τον πρώτο. Σε κάθε περίπτωση δεν χρειάζεται κάποια κίνηση βιασύνης, να γίνει σωστή επιλογή και ας γίνει και στις 15 Ιουλίου.

Επίσης να κρατάμε μια πισινή για Μεϊτέ, όσο δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια πρόταση καλύτερη από την δική μας (σαν συνολικό πακέτο) υπάρχει περιθώριο για ανατροπή (εκτίμηση μου).

ΥΓ αν ισχύουν όσα έχουν ακουστεί για πιθανή αποχώρηση Οζντόεβ, τότε μια τετράδα Μεϊτέ, Καμαρά, Μίσιτς, Σβαμπ + ένας γηγενής, νεαρός με ταχύτητα για 5ος, είναι το dream scenario.
Άβαταρ μέλους
STRAFNIK

Δημοσίευση από STRAFNIK »

Α ρε γαμωτη μου
Απο αποτυχία σε αποτυχία βαδίζουμε με. αυτή την ΠΑΕ
Μου φαίνεται θα αλλάξω κι εγώ ομάδα
Ρε τι διαβάζω εδώ μέσα
Άβαταρ μέλους
Sardan

Δημοσίευση από Sardan »

Ντροπή σε όσους ρίξανε "πέσιμο" στα σόσιαλ του Μειτέ. Ένας παίχτης που βοήθησε την ομάδα φέτος αρκετά. Από κει και πέρα ούτε θεοποίηση χρειάζεται ούτε μηδενισμός. Ο Μειτέ φέτος ήταν ένας παίχτης καλός (σε άλλα ματς στυλοβάτης σε άλλα κάτω της βάσης, όπως όλοι οι παίχτες).

Από κει και πέρα και ο ΠΑΟΚ και ο Μειτέ θα κοιτάξουν ο καθένας το καλύτερο για την πλευρά του και ψυχή βαθιά.....

Σε περίπτωση που δεν συνεχίσει στον ΠΑΟΚ, τον ευχαριστούμε για την προσφορά και καλή συνέχεια στην καριέρα του. Τελέια και παύλα....το μοναστήρι να είναι καλά....
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

renegade έγραψε:
Leonardo10 έγραψε:
cartman έγραψε:Εσιτι, Αουγκούστο, Φελίπε Σοάρες, Νταντάς. Η ομάδα στα χαφ μετά τον Μαουρίτσιο και την ατυχία με τον Μίσιτς δεν είχε χαφ επιπεδου

Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Υπάρχει μια διαφορά, όλοι αυτοί έπαιρναν 500-600κ και ο μαουρισιο 1.2. Λεφτά που δίνει και σήμερα ο ΠΑΟΚ.
Ο κουρυιτς έπαιρνε σχεδόν τα ίδια χρήματα που δίνουμε τώρα στον μεϊτέ .
Είμαστε οκ με έναν κουρτιτς?
Γιατί κακός βγήκε ο κουρτιτς; Αν θα είμασταν οκ η όχι με έναν κουρτιτς είναι άλλη τελείως συζήτηση και είναι ανάλογη με τις συνθήκες που θα υπάρχουν. Αν είχα Αουγκουστο, Τσιμιροτ, Κάνιας πχ θα ήμουν οκ με τον καλό κουρτιτς. Τώρα που έχω Οζντοεφ Σβαμπ Κάμαρα δεν είμαι οκ με έναν κουρτιτς γιατί δεν συμπληρώνει ο ένας τον άλλον. Αναφέρθηκα στα κασέ των παικτών λέγοντας ότι δεν μπορούμε να συγκρίνουμε τον Μειτέ και τον Μαουρισιο με τον Φελίπε και τον Ντάντας, γιατί είναι τελείως αλλο το στάτους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Leonardo10 την Τετ 19 Ιουν 2024, 23:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

nikos_algio έγραψε:Ο Μειτε είναι το πουλεν μου και είχα πολλά χρόνια να αποκαλέσω κάποιον έτσι.

Ειλικρινά χαλιεμαι πολύ που φαίνεται να στραβωνει η δουλειά αλλά δεν μπορώ να προσαψω τίποτα στη διοίκηση αφού θεωρώ πως έπραξε τα δέοντα και η ευθύνη βαραίνει αποκλειστικά τον παίκτη (τουλάχιστον σύμφωνα με τα "ρεπορτάζ")

@equalizer ο τύπος έχει το βιζιον του Νταντας, το αγκρεσιβιτι του Ντάγκλας Αγκουστο, με το σώμα του Εσιτι. Μαρκάρει αντίπαλο αλλά και χώρο καταπληκτικά (δεν μπορώ να τον παρομοιάσω με κάποιον πρώην μας γιατί δεν έχω δει αυτό το επίπεδο από κανέναν σε αυτήν την κατηγορία). Επιπλέον, αρκετά καλή τεχνική στο κράτημα και το οδηγημα της μπάλας αλλά και στο κλέψιμο, έχοντας παράλληλα ικανοποιητική ταχυτητα.

Κυρια μειονεκτήματα του, η σχετικά αργή επιτάχυνση του, το σουτ του και η αδυναμία του στο κεφάλι και το ψηλό παιχνίδι.

Δεν χρειάζεται να αποδομησουμε τον παίκτη και να τον βγάλουμε άχρηστο ακόμα και αν πάει σε ανταγωνιστή μας :cry: . Δυστυχώς αν γίνει αυτό οι αντίπαλοι δυναμώνουν υπερβολικά.

Α ρε Σου γιατί είσαι τόσο αχαμπαρος και δεν έρχεσαι να μπούμε μαζί στο Λιγκ Παθ.
Έτσι ακριβώς.
Άβαταρ μέλους
PAOK1LIFE

Δημοσίευση από PAOK1LIFE »

Σύμφωνα με πληροφορίες του Fussballeuropa.com, το προφίλ του Κωττά είναι διαθέσιμο σε πολυάριθμους ευρωπαϊκούς συλλόγους, συμπεριλαμβανομένων της Ατλέτικο Μαδρίτης, της Φούλαμ και της Νις. Όλοι οι σύλλογοι ασχολούνται αυτή τη στιγμή με το καλυτερο δυνατό τσεκαρίσμα του παίκτη και ελέγχουν αν μια μεταγραφή είναι αρχικά επιλογή για την αντίστοιχη δεύτερη ομάδα.

Ο Κωττάς χρησιμοποιείται κυρίως ως κεντρικός αμυντικός. Είναι ένας πολύ αθλητικός παίκτης που τείνει να βασίζεται σε απλά μέσα στις ενέργειες του με τη μπάλα, κάτι που δεν είναι σε καμία περίπτωση κακό χαρακτηριστικό. Ο Κωττάς προτιμά σύντομες, ασφαλείς πάσες και είναι δυνατός στις μονομαχίες λόγω της σωματότητάς του.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που συνέλεξε η «Μ» και το Metrosport.gr, τα οικονομικά δεδομένα για τον Γιαννιτσιώτη στόπερ αλλάζουν από φέτος, καθώς από τις 370.000 ευρώ ετησίως που έπαιρνε ως τώρα θα ανέβει πάνω από τις 500 χιλιάδες, για συμβόλαιο διάρκειας μέχρι το καλοκαίρι του 2027.

Το βασικότερο, όμως, για τον ΠΑΟΚ είναι το τάιμινγκ αυτής της ανανέωσης. Ο Μιχαηλίδης έμπαινε στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και ο Δικέφαλος πρόλαβε ένα πιθανό μπάσιμο της Αντερλεχτ. Η βελγική ομάδα παρακολουθούσε στενά την πορεία του 24χρονου στόπερ (αριστεροπόδαρος, άρα όχι εύκολα διαθέσιμος στην αγορά, δεν πρέπει να το ξεχνάμε) και είναι πολύ πιθανό, αν δεν είχε ανανεώσει ο «Μίχα», όσο πλησιάζαμε προς το τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ, να ασκούσε μεγαλύτερη πίεση. Ο Δικέφαλος ακύρωσε αυτό το ενδιαφέρον, όπως και το ενδιαφέρον ομάδων από Τουρκία και Ιταλία που δεν ήταν τόσο έντονο, όσο εκείνο των Βέλγων.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

nunies4 έγραψε:Άντε να το πούμε ακόμα μια φορά
Γιατί πριν τον Μειτε είχαμε 4 χρόνια να δούμε χαφ επιπέδου
Αυτό είναι η μια όψη του νομίσματος. Η άλλη είναι ότι εκβιασμούς, άμεσους ή έμμεσους, ο ΠΑΟΚ (θέλω να πιστεύω ότι) πλέον δε σηκώνει. Διότι δυσκολεύομαι τρομακτικά να πιστέψω ότι ξεκίνησε η ομάδα κουβέντα με τον πορτογαλικό γαύρο για πάρτη του χωρίς προηγουμένως να γνώριζε έστω στο περίπου τις οικονομικές αξιώσεις του Μεϊτέ. Δεν μπορώ να δεχτώ ότι πήγαν και συμφώνησαν οι δικοί μας με την Μπενφίκα, ξέροντας εξ αρχής πως οικονομικά με τον Γάλλο μας χώριζαν 3-4-5 κατοστάρικα για κάθε χρόνο μιας πιθανής 3ετούς συνεργασίας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Τετ 19 Ιουν 2024, 23:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Leonardo10 έγραψε:
Blackgr4 έγραψε: Θα καλυφθεί επάξια το κενό; Θα κοστίσει η απώλεια Μεϊτέ; Θα σαλτάρει ο Ράζβαν που ζήτησε τρεις παραμονές και με το ζόρι φαίνεται να μένει ο ένας;
Σε λίγο καιρό θα ξέρουμε τις απαντήσεις σε όλα αυτά. Μην επιμένετε να αλλάξουν γνώμη οι άλλοι. Δεν θα συμβεί.
Νομίζω δεν θα έπρεπε να αναρωτιόμασταν καν αν θα “σαλταρει” ο Ραζβαν. Αλλά για να τα λέμε όλα όπως είναι τι να σαλτάρει επειδή δεν θα μείνει ο Μειτε; Του έφεραν το χαφ που ΑΥΤΟΣ ζήτησε και ήταν προσωπική του επιλογή, του ανανέωσε τον αντρίγια, τον ταισον και τον σβαμπ όπως ζήτησε, του ανανέωσε μέχρι και τον Μουργκ που δεν ξέρω αν κάποιος άλλος από την ομάδα επιθυμούσε την παραμονή του. Το πιο σημαντικό κράτησε τον Ντέλια και με μεγάλες πιθανότητες να παραμείνει και ο κεντζιορα. Θα έχει κατά 90% το ίδιο ροστερ και θα ενισχυθεί με 4-5 μεταγραφές. Και μετά από όλα αυτά θα έπρεπε να αναρωτιόμαστε αν θα σαλτάρει;
Ναι και με 15 παίκτες σου πήρε πρωτάθλημα. Έχοντας το 4ο μπάτζετ. Χώρια η Ευρωπαϊκή πορεία.

Ε ναι για αυτόν τον προπονητή, κάνεις ότι ζητήσει. Και δεν τα κάνεις για αυτόν, αλλά για την ομάδα σου.
Και όταν δεν τα κάνεις, έχει κάθε δικαίωμα να σαλτάρει. Νέτα σκέτα.

Τη στιγμή λοιπόν που σήμερα μετράμε ήδη 2 απώλειες από τη βασική μας ενδεκάδα, εγώ λέω πως δεν έχει πετύχει ο ΠΑΟΚ να καλύψει πλήρως τα θέλω του προπονητή. Εσύ πες το αντίθετο. Δικαίωμα σου είναι άλλωστε.

Ο Καμαρά δεν ήρθε για αντί-Μεϊτέ, αλλά για αντί-Μαρκαντώνης.
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

Κατά την εκτίμησή μου δεν πάει άσχημα ως τώρα η μεταγραφική περίοδος. Οι ανανεώσεις Κωνσταντέλια, Μιχαηλίδη και οι μεταγραφές Καμαρά και Θυμιάνη είναι εξαιρετικές κινήσεις. Βέβαια, τον Μεϊτέ τον θέλω κι εγώ πολύ, όμως υπάρχει ζωή και χωρίς αυτόν. Ποιος μας λέει εξάλλου ότι η δεύτερη χρονιά του θα είναι το ίδιο παραγωγική; Ακόμα κι ο Καμαρά είναι ένα ερωτηματικό, παρά τη δεδομένη αξία του. Το θέμα είναι να πάρει δυο - τρεις ακόμα παίχτες αξίας η διοίκηση πριν αρχίσουν οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και να είμαστε πανέτοιμοι για τη μεγάλη πρόκληση του CL. Εκεί είναι το ζουμί, ο χρόνος που θα αρχίσει να μας ζορίζει κι όχι ο Μεϊτέ.
Portable

Δημοσίευση από Portable »

Sardan έγραψε:Ντροπή σε όσους ρίξανε "πέσιμο" στα σόσιαλ του Μειτέ.
Θα πιαστώ από αυτήν τη φράση και ειδικά με τη λέξη "πέσιμο" κατανοώντας πλήρως την χρήση των κουότς και θα προσθέσω:

Εγκλήματα με ρατσιστικά χαρακτηριστικά διώκονται βάσει του άρ. 82Α του Ποινικού Κώδικα, εφόσον η επιλογή του παθόντος γίνεται λόγω χαρακτηριστικών φυλής, χρώματος, θρησκείας, γενεαλογικών καταβολών, εθνικής ή εθνοτικής καταγωγής, αναπηρίας, σεξουαλικού προσανατολισμού, ταυτότητας ή χαρακτηριστικών φύλου.
Σύμφωνα με το άρ. 5 του Ν. 927/1979 (όπως αυτός τροποποιήθηκε από το Ν. 4285/2014), εγκλήματα ρατσιστικής βίας διώκονται αυτεπαγγέλτως και τα θύματα (οι παθόντες) δεν υποχρεούνται στην καταβολή παραβόλου κατά την υποβολή της έγκλησης (μήνυσης) ή για την παράσταση πολιτικής αγωγής.
Επίσης, σύμφωνα με τον Ν. 3811/2009 παρέχεται υπό προϋποθέσεις, η δυνατότητα αποζημίωσης των θυμάτων από την Ελληνική Αρχή Αποζημίωσης.
Ειδικότερα αναφορικά με θύματα και μάρτυρες εγκλημάτων ρατσιστικής βίας, τα οποία δεν είναι πολίτες κρατών-μελών της ΕΕ, μπορεί να χορηγηθεί άδεια παραμονής για ανθρωπιστικούς λόγους σύμφωνα με το άρ. 19Α Ν. 4251/2014, όπως τροποποιήθηκε από το Ν. 4332/2015.

Επίσης κατανοώ πλήρως την αμορφωσιά των Ελλήνων, την άγνοια κινδύνου και επικινδυνότητας αυτών που λένε και κάνουν προσπερνώντας τις συνέπειες. Εύχομαι τουλάχιστον Διοικητικό Πρόστιμο να τσούξει για καμιά 3ετία η βλαχομαγκιά.

Το σημερινό ρατσιστικό παραλήρημα συγκρίνεται μόνο με τα κατάπτιστα πανώ περί απελευθέρωσης αδελφών κλπ όμορφα.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Δηλαδή, με βάση πάντα τα ρεπορτάζ (γέλια κοινού), ΑΝ όντως οι Ουκρανοί και χρωστάνε στον Κεντζιόρα και αξιώνουν και μισό ψωροεκατομμυριάκι σε γιούροζ, αν περάσουμε στο league stage, ενώ σε 6 μήνες θα χάσουν τον παίχτη τσαμπαντάν, είναι κάτι που για χατίρι ακόμα και του Λουτσέσκου πρέπει ο ΠΑΟΚ να ενδώσει κι ίσως να να κάνει και έξτρα κανένα μπουκιτσι στους Ντιναμέζους; Διότι, όπως λένε οι ΑΡΔ, με τον Πολωνό έχει επιτευχθεί απόλυτη συμφωνία και προτίθεται η ομάδα (κακώς κατά τη γνώμη μου) να δώσει και 200 χιλιάρικα από τα συνολικά οφειλόμενα από τους Ουκρανούς στον παίχτη. Μην τα γράφουμε έτσι ελαφρά τη καρδία αυτά περί εν δυνάμει απελπισμένου Λουτσέσκου.
Άβαταρ μέλους
vasgias

Δημοσίευση από vasgias »

Blackgr4 έγραψε:Γιατί πρέπει να προσπαθείτε ορισμένοι να αλλάξετε τη γνώμη των άλλων; Δεν υπάρχει κανένα νόημα.
Πες τα Χρυσόστομε. 500 γ*****νες σελίδες πουσλουκια χωρίς λόγο και κέρδος για κανέναν. Μίρλα με το ζόρι, είτε αναφορικά με λογιστικά, είτε με σενάρια επιστημονικής φαντασίας χωρίς ίχνος ρεαλιστικού υποβάθρου. Ημαρτον 500 σελίδες...
Άβαταρ μέλους
sourdos4

Δημοσίευση από sourdos4 »

Έχει ανέβει ένα βιντεάκι στο YouTube από του false 9 show σχετικά με την μεταγραφή του Καμαρά και στο πόσο κολλάει με τον Μειτέ και πόσο θα βοηθήσει την δεξιά μας πλευρά.

Είναι πραγματική ονείρωξη αυτό το δίδυμο.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

navigator11 έγραψε:Δηλαδή, με βάση πάντα τα ρεπορτάζ (γέλια κοινού), ΑΝ όντως οι Ουκρανοί και χρωστάνε στον Κεντζιόρα και αξιώνουν και μισό ψωροεκατομμυριάκι σε γιούροζ, αν περάσουμε στο league stage, ενώ σε 6 μήνες θα χάσουν τον παίχτη τσαμπαντάν, είναι κάτι που για χατίρι ακόμα και του Λουτσέσκου πρέπει ο ΠΑΟΚ να ενδώσει κι ίσως να να κάνει και έξτρα κανένα μπουκιτσι στους Ντιναμέζους; Διότι, όπως λένε οι ΑΡΔ, με τον Πολωνό έχει επιτευχθεί απόλυτη συμφωνία και προτίθεται η ομάδα (κακώς κατά τη γνώμη μου) να δώσει και 200 χιλιάρικα από τα συνολικά οφειλόμενα από τους Ουκρανούς στον παίχτη. Μην τα γράφουμε έτσι ελαφρά τη καρδία αυτά περί εν δυνάμει απελπισμένου Λουτσέσκου.
Εντάξει ας τον πούμε τρισχαρούμενο για να τελειώνουμε. Μη πάμε γύρω γύρω 10 σελίδες για το πως αισθάνεται.
Στη τελική είπε και ο ίδιος πως θα ήθελε να παραμείνει ο Μεϊτέ. Να το είπε ενώ χαίρεται; Μπορεί.
Εγώ λέω πως δεν γουστάρει καθόλου τέτοιου είδους απώλειες και το δείχνει εδώ και χρόνια.

Όσο για τα οικονομικά που αναφέρεστε ορισμένοι, είναι επιλογή της ΠΑΕ να παίρνει δανεικούς παίκτες. Όχι δικιά μας.
Ε λοιπόν όταν παίρνεις δανεικούς, μετά έχει διαπραγμάτευση. Τίποτα δεν σου χαρίζεται επειδή είσαι όμορφος.
Δεν ψήνεσαι να σκάσεις όσα σου ζητάνε για τον Κεντζιόρα; Μη τα σκας. Επιλογή σου είναι.
Τράβα τώρα να ψάξεις για άλλο στόπερ και όσο ψάχνεις μείνε μόνο με τον Έκονγκ.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

sourdos4 έγραψε:Έχει ανέβει ένα βιντεάκι στο YouTube από του false 9 show σχετικά με την μεταγραφή του Καμαρά και στο πόσο κολλάει με τον Μειτέ και πόσο θα βοηθήσει την δεξιά μας πλευρά.

Είναι πραγματική ονείρωξη αυτό το δίδυμο.
Ξεκινάει βέβαια λέγοντας ότι δεν είναι και το τέλος του κόσμου αν δεν μείνει ο Μειτε γιατί το σημαντικό είναι ότι ο ραζβαν ξέρει τι θέλει από τη θέση και τον παίκτη που θα παίξει εκεί.Λενε και ενδιαφέροντα πράγματα και για τον φορ που ψάχνουμε .

Το ποσταρα στο θρεντ του Ραζβαν γιατί εδώ θα χαθεί.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”