Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Δημοσίευση από Ettien26 »

PAOK1LIFE έγραψε:Ο Τσόρμπα είπε ότι ενδιαφέρει ο Ραζβαν Μαριν γιατί είπε ο ίδιος ότι μπορεί να μείνει ελεύθερος ! Τώρα πως θα μείνει ελευθερος δεν ξέρω είναι πάντως στο ίδιο γραφείο με τον Λουτσέσκου.
Παικτοὐρα ο Μαρίν αλλά μετά το euro θα ἐχει πολλές προτάσεις.

Θεωρώ ιδανική την περίπτωσή του αλλά σχεδόν αδύνατη.
Maezono Masakiyo

Δημοσίευση από Maezono Masakiyo »

paoki19 έγραψε:Εγώ γιατί επιμένω ότι θα μείνει σε μας;

Πολλοί το πιστεύουν. Επηρεασμένοι απο την υπόθεση Καμαρά.
Άβαταρ μέλους
val4

Δημοσίευση από val4 »

Jairo έγραψε:ο Πάμπλο έβαλε υπογραφή σε λευκό συμβόλαιο και είπε, βάλτε ότι ποσό θέλετε, εγώ θα παίζω για τον ΠΑΟΚ.
Το ίδιο περιμένουμε και απο τον Μειτε. Ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο χρήμα και ικανότητες.Φέτος είναι ξεκάθαρο...για όσους νιώθουν.
Τι δουλειά έχει ο Πάμπλο ρε αδερφέ με τον Μεϊτε?
Το δέσιμο του Πάμπλο με τον λαό ήταν κάτι μοναδικό και γενικά σπάνιο στα γήπεδα...
Τον Πάμπλο τον περίμενε πόσες χιλιάδες κόσμου στο αεροδρόμιο...
Είδε με τα μάτια μας τον ΠΑΟΚ...
Πώς μπορείς να το ζητήσεις αυτό από δανεικό παίχτη που ψάχνει παραπάνω συμβόλαιο??? ( Και καλά κάνει) Τιμιοτατος απέναντι στην ομάδα παιχταρας και ούτω καθεξής ...αλλά Πάμπλο?
Άβαταρ μέλους
cartman

Δημοσίευση από cartman »

Εσιτι, Αουγκούστο, Φελίπε Σοάρες, Νταντάς. Η ομάδα στα χαφ μετά τον Μαουρίτσιο και την ατυχία με τον Μίσιτς δεν είχε χαφ επιπεδου

Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

Ettien26 έγραψε:
PAOK1LIFE έγραψε:Ο Τσόρμπα είπε ότι ενδιαφέρει ο Ραζβαν Μαριν γιατί είπε ο ίδιος ότι μπορεί να μείνει ελεύθερος ! Τώρα πως θα μείνει ελευθερος δεν ξέρω είναι πάντως στο ίδιο γραφείο με τον Λουτσέσκου.
Παικτοὐρα ο Μαρίν αλλά μετά το euro θα ἐχει πολλές προτάσεις.
Στην περιπτωση του Μαριν μπήκε ρήτρα 7εκ στην Εμπολι πριν το γιούρο. Οπότε μιλάμε για απλησίαστη υπόθεση η οπόια βγήκε μπρος τα έξω απο τους αρδ για κατανάλωση.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Ντάξει παιδιά, πέραν της συμπεριφοράς ο Μειτέ είναι πολύ καλος παίκτης. Έχει κράτημα μπάλας, περιστροφές, μπαίνει δυνατά στις φάσεις. Οκ ναι λίγο τσαπατσούλης, λίγο ατάλαντος επιθετικά πχ σουτ και κάθετη αλλά έγινε σταθερά, για αυτό έπρεπε να μείνει. Τώρα αφού δεν ψήνεται στο καλό να πάει, τι να κάνουμε. Όπως είπα και πριν, η μη αντικατάσταση του θα είναι αποτυχία. Βέβαια, για να βρεις παίκτη με τέτοια ποιότητα τόσο νωρίς είναι δύσκολο, ας το λύσουν.
Άβαταρ μέλους
Minority4

Δημοσίευση από Minority4 »

Ο προπονητής αν δεν καταφέρει να ψήσει τον παίχτη έστω και την τελευταία στιγμή, γιατί θα το προσπαθήσει αν δεν το έχει κάνει ήδη σήμερα, θα ζητήσει ανάλογα στοιχεία ως αντικαταστάτη του.
Οπότε ειδικά ο Μαρίν δεν φαίνεται να είναι κοντά στα θέλω του προπονητή.
Ο Μισιτς ναι οκ τον γνωρίζει αλλά και πάλι ούτε αυτός θεωρώ πως τον ψήνει.
Νομίζω δυστυχώς πως θα περιμένουν να βρεθεί κάτι ανάλογο του Μειτε ή το δουλεύουν ήδη, μακάρι δηλαδή.

Οι επόμενες μέρες είναι κρίσιμες :D
Άβαταρ μέλους
cartman

Δημοσίευση από cartman »

Το γκολ μέσα στο βαζελο ξεκινά με τριπλά του Μειτε , διασχίζει το μισό γήπεδο και βγάζει φοβερή κάθετη.
Κρίνουμε ένα παίχτη που το δεύτερο μισό έπαιζε μόνος του

Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
psychologos

Δημοσίευση από psychologos »

ο άνθρωπος παίρνει 1700 αν τα δίνουμε και δεν τα παίρνει στο καλό να πάει.
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Περυσι όταν είχαμε κλείσει τον Μειτε ο τζιμπι είχε γράψει ότι από αυτούς που ακουστηκαν τον ήθελε λιγότερο.
Θυμάστε ποιοι είχαν ακουστεί;
PAOKKOMOTINI4

Δημοσίευση από PAOKKOMOTINI4 »

Γιατί σας έχει πιάσει τέτοια πρεμούρα και ανασφάλεια ρε παιδιά;;
Χρειαζόμαστε χάφ οκ δεν θέλει ο Μειτε προτιμάει τα πετροδολαρα οκ…χάφ θα πάρει και άλλο η ομάδα και μάλιστα ποιοτικό για μενα ιδανική πεντάδα στα χάφ θα ήταν Κάμαρα ΜΙΣΙΤΣ Μαριν Σβαμπ Οζντοεφ
Εμένα με απασχολεί πιο πολύ η υπόθεση φορ και τι θα γίνει με Μπρεθγουειτ
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Άντε να το πούμε ακόμα μια φορά
Γιατί πριν τον Μειτε είχαμε 4 χρόνια να δούμε χαφ επιπέδου
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

Αυτή την στιγμή έχουμε στο κέντρο Οζντόεφ, Σβάμπ, Καμαρά και Τσιγγάρα (αν μείνει), σωστά...?
Οπότε (αφού όπως ενημέρωσε επίσημα η ΠΑΕ ο Μεϊτέ μας τελείωσε) τι χαφ πιστεύετε ότι χρειαζόμαστε, που να μπορεί να ταιριάξει με τους υπόλοιπους...?
Άβαταρ μέλους
Ζοραν

Δημοσίευση από Ζοραν »

Απο τον γνωστό πλεον Kyri του twitter:
"ΘΕΛΕΙ RAFA SILVA Ο ΠΑΟΚ.Ο Πορτογάλος συζητούσε αρχές του μήνα με Αραβία αλλά το θέμα έχει παγώσει.
Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον απο Ευρώπη επίσης διότι ο παίχτης είχε πολύ καλή απόδοση την τελευταία σεζόν με 14 γκόλ και 12 ασσίστ σε 30 εμφανίσεις.
Ο Λουτσέσκου τον θέλει. Ο ΠΑΟΚ θα το κυνηγήσει!!"
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Ρε μάγκες, κάποιοι εκτιμούν τον Μεϊτέ, δεν πιστεύουν πως το κενό του θα καλυφθεί εύκολα, θεωρούν πως είναι ένα πολύ ποιοτικό χαφ που όμοιο του είχαμε πολλά χρόνια να αποκτήσουμε, εκτιμούν (όπως ΚΑΙ ο προπονητής) το κομμάτι της ομοιογένειας και κάποιοι άλλοι δεν εκτιμούν τόσο τον παίκτη, βρίσκουν αρνητικά στοιχεία, πιστεύουν πως το κενό θα καλυφθεί επάξια (εδώ είναι να απορεί κανείς..) και για το κομμάτι της ομοιογένειας λένε "in Razvan we trust ξέρω γω".
Οκ ως εδώ. Γιατί πρέπει να προσπαθείτε ορισμένοι να αλλάξετε τη γνώμη των άλλων; Δεν υπάρχει κανένα νόημα.

Θα καλυφθεί επάξια το κενό; Θα κοστίσει η απώλεια Μεϊτέ; Θα σαλτάρει ο Ράζβαν που ζήτησε τρεις παραμονές και με το ζόρι φαίνεται να μένει ο ένας;
Σε λίγο καιρό θα ξέρουμε τις απαντήσεις σε όλα αυτά. Μην επιμένετε να αλλάξουν γνώμη οι άλλοι. Δεν θα συμβεί.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”