Γιατί το ταβάνι των 600 φαινεται να έχει πάει στο 1.5nunies4 έγραψε:Αυτή η σιγουριά ότι ο επόμενος θα είναι χαλαρά καλύτερος, όταν μας πήρε 4 χρόνια να βρούμε έναν επιπέδου Μειτε από πού πηγάζει;
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
- Mitsospaoki4
- Moderator
Θα αρχίσω να πιστεύω ότι είναι κάποιος από αυτούς που τον προμοταρουν όλη την ώρα εδώ μέσαcartman έγραψε:Μην ανεβάσετε ξανά τίποτα από τον παπατζη του twitter. Έλεος
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
++++++++++++++++cartman έγραψε:Μην ανεβάσετε ξανά τίποτα από τον παπατζη του twitter. Έλεος
- WestBlock4
Ε καλά ο παπατζης του Twitter σας φταίει, εδώ έχουμε μέσα ίδιους που πετάνε γρίφους κ κάθεστε κ ασχολείστε 2 μέρες με μια λέξη...
Οι μεταγραφές γίνονται όταν θα δεις επισημη ανακοίνωση όλα τα υπόλοιπα είναι χουλιαμας να γινεται
Οι μεταγραφές γίνονται όταν θα δεις επισημη ανακοίνωση όλα τα υπόλοιπα είναι χουλιαμας να γινεται
- Kabamaru11
Θελω να μεινει ο Μειτε,οπως οι 9/10 εδω μεσα.
Αν τυχον δεν κλεισει τελικα,τα 2 ονοματα που βγηκαν ειναι ο Μαριν κ ο Μισιτς που σε χαρακτηριστικα δεν εχουν καμια σχεση με τον Μειτε.2 πολυ καλοι παικτες που για να ειμαι ειλικρινης,θα τους ηθελα κ τους 2 μαζι με Καμαρα,Σβαμπ κ Οζντοεφ θα ειχαμε κ γ@μω την μεσαια γραμμη.
Ας κανουμε λιγη υπομονη,η ΠΑΕ το χειριζεται το πραμα αψογα μεχρι στιγμης,τα ποσα που δινουμε ειναι καλα.
Η μονη μου ανησυχια για την ωρα ειναι το θεμα του φορ.
Αν τυχον δεν κλεισει τελικα,τα 2 ονοματα που βγηκαν ειναι ο Μαριν κ ο Μισιτς που σε χαρακτηριστικα δεν εχουν καμια σχεση με τον Μειτε.2 πολυ καλοι παικτες που για να ειμαι ειλικρινης,θα τους ηθελα κ τους 2 μαζι με Καμαρα,Σβαμπ κ Οζντοεφ θα ειχαμε κ γ@μω την μεσαια γραμμη.
Ας κανουμε λιγη υπομονη,η ΠΑΕ το χειριζεται το πραμα αψογα μεχρι στιγμης,τα ποσα που δινουμε ειναι καλα.
Η μονη μου ανησυχια για την ωρα ειναι το θεμα του φορ.
-
WestBlock4 έγραψε:Ε καλά ο παπατζης του Twitter σας φταίει, εδώ έχουμε μέσα ίδιους που πετάνε γρίφους κ κάθεστε κ ασχολείστε 2 μέρες με μια λέξη...
+12
-
Taseos έγραψε:Ελεύθερος είναιLeonardo10 έγραψε:Άμα ήξερα ποιος είναι πίσω από αυτό το ακκαουντ θα του έκλεινα το ρουτερ. Που θέλει και Ράφα Σιλβα ο ΠΑΟΚ. Παίκτης με 22 γκολ με την μπενφικα θα ερθει στον ΠΑΟΚ
Και τι σημαίνει αυτό οτι η περίπτωση είναι εύκολη;
- Unpsofable78
Ρε αδερφέ κι εγώ γράφω κάποια από αυτά που ανεβάζει. Δεν τον προμοταρω σε καμία περίπτωση.Mitsospaoki4 έγραψε:Θα αρχίσω να πιστεύω ότι είναι κάποιος από αυτούς που τον προμοταρουν όλη την ώρα εδώ μέσαcartman έγραψε:Μην ανεβάσετε ξανά τίποτα από τον παπατζη του twitter. Έλεος
Το θέμα είναι ότι όταν ανεβάζει ένα όνομα όπως ο Ραφα Σίλβα είτε είναι πραγματικά στόχος είτε όχι, κάνει κακό στην ομάδα.
Σε περίπτωση που είναι παπάς δημιουργεί τρελές προσδοκίες με αποτέλεσμα η πλειοψηφία του κόσμου να ξενερώσει με τους παίκτες που τελικά θα έρθουν.
Σε περίπτωση που όντως είναι στόχος σίγουρα δεν είναι εύκολος και μόνο προβλήματα θα δημιουργήσει για μερικά κλικ γιατί στην τελική το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο με την πρώτη περίπτωση.
-
Οι παπατζηδες κυκλοφορούν παντού, ακόμα και εδώ μέσα. Δεν μπορεί να κραζουμε τον ,όντως, μέγα παπατζη του τουιτερ που μόνο για τον Σβιντερσκι δεν μας έχει πει ακόμα ότι ενδιαφερόμαστε, αλλά εδώ μέσα να πετάει κάποιος 4 λεξεις (και πολλές λέω) και να καθόμαστε και να διαβάζουμε 20 σελίδες με ανούσιες μαντεψιες, που στην τελική δεν τις επιβεβαιώνει και ποτε, και να χαλαει και την ροη για μας που μπαινουμε για να διαβάσουμε κάποια είδηση ή πληροφορία. Να τονίσω ότι τα παιδιά που μεταφέρουν εδώ μέσα πληροφορίες με ανάλυση και επιχειρήματα είναι απόλυτα σεβαστά.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ότι και να γίνει με τον Meite, ελπίζω να μην χρησιμοποιήσουμε τον Misic απλά ως μέσο πίεσης. Αν όντως ενδιαφερόμαστε, τέλεια, κινούμαστε για την απόκτηση του ασχέτως αν θα τα καταφέρουμε στο τέλος. Αν όμως δεν ενδιαφερόμαστε το κάνουμε σαφές σε όλους και κόβουμε κάθε συζήτηση. Ειδικά με αυτό το παιδί δεν πρέπει να παίξουμε.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
Μα το ξαναπώ. Δεν ξερω ούτε τι κοιτάζει η ΠΑΕ, ούτε πως κινείται , ούτε τι θεωρεί εύκολο ή δύσκολο. Εγώ απλά είπα ότι όντως είναι ελεύθεροςMaezono Masakiyo έγραψε:Taseos έγραψε:Ελεύθερος είναιLeonardo10 έγραψε:Άμα ήξερα ποιος είναι πίσω από αυτό το ακκαουντ θα του έκλεινα το ρουτερ. Που θέλει και Ράφα Σιλβα ο ΠΑΟΚ. Παίκτης με 22 γκολ με την μπενφικα θα ερθει στον ΠΑΟΚ
Και τι σημαίνει αυτό οτι η περίπτωση είναι εύκολη;
Ο Μισιτς βλέπει απίστευτα γήπεδο, δεν κάνει πολλά μέτρα με την μπάλα και έχει μεγαλώσει ηλικιακά, όπως και ο Μειτε. Πάντως ο Βαλκανιος φαίνεται να γουστάρει πιο πολύ το τόπι γενικά ως άθλημα. Αν θα έβαζα ως παράγοντα ρίσκου, ποιος πιστεύετε ότι ίσως κάθονταν στο συμβόλαιο του, θα έλεγα ο Μειτε.
Ο Μισιτς είναι εξαιρετικός στις στημένες φάσεις, στο σκοράρισμα και έχει καλύτερη κεφαλιά. Ο Μειτε έχει υπερφυσική δύναμη και πολύ καλό κουβάλημα μπάλας. Τον Μειτε που όλοι είδαμε φέτος δε ξέρω αν μπορούμε να αντικαταστησουμε. Όμως, δεν είναι βέβαιο, ότι ένα βαρύ κορμί θα μπορεί να αποδώσει όσο μεγαλώνει. Δηλαδή σε 3ετες συμβόλαιο, ίσως παίξει μόνο την 1η χρονιά του.
Φέτος, έχω εμπιστοσύνη ότι οι υπεύθυνοι θα κάνουν τις κατάλληλες επιλογές. Όχι μόνο η διοίκηση είναι πολύ ζεστή, αλλά και η προοπτική που δίνει ο ΠΑΟΚ μέσω του champions league σε παίκτες, μας δίνει επιτέλους την ευκαιρία να κοιτάμε παίκτες από πιο ψηλό ταβάνι.
Ο Μισιτς είναι εξαιρετικός στις στημένες φάσεις, στο σκοράρισμα και έχει καλύτερη κεφαλιά. Ο Μειτε έχει υπερφυσική δύναμη και πολύ καλό κουβάλημα μπάλας. Τον Μειτε που όλοι είδαμε φέτος δε ξέρω αν μπορούμε να αντικαταστησουμε. Όμως, δεν είναι βέβαιο, ότι ένα βαρύ κορμί θα μπορεί να αποδώσει όσο μεγαλώνει. Δηλαδή σε 3ετες συμβόλαιο, ίσως παίξει μόνο την 1η χρονιά του.
Φέτος, έχω εμπιστοσύνη ότι οι υπεύθυνοι θα κάνουν τις κατάλληλες επιλογές. Όχι μόνο η διοίκηση είναι πολύ ζεστή, αλλά και η προοπτική που δίνει ο ΠΑΟΚ μέσω του champions league σε παίκτες, μας δίνει επιτέλους την ευκαιρία να κοιτάμε παίκτες από πιο ψηλό ταβάνι.
-
Ε εντάξει το ίδιο ,πορούμε να πούμε για πολλά ονόματα που ακούστηκαν. Οι προσδοκίες ανέβηκαν για παράδειγμα με τον Ετζούκε και αν έρθει ο Σουηδός που ακούστηκε κάποιοι θα κράζουν(και όχι μόνο λόγω θέσης). Oι προσδοκίες ανέβηκαν με Dessers και αν έρθει τώρα κάποιο φορ που δεν έχει βάλει 20 γκολ στο πρωτάθλημα που αγωνίζεται θα κράζουν κάποιοι άλλοι. Οι υψηλές προσδοκίες που δεν θα πραγματωθουν μπορούν να αποφευχθουν μόνο αν δεν ακούγεται τίποτα και πηγαίνουμε κατευθείαν σε ανακοινώσεις.Unpsofable78 έγραψε:Ρε αδερφέ κι εγώ γράφω κάποια από αυτά που ανεβάζει. Δεν τον προμοταρω σε καμία περίπτωση.Mitsospaoki4 έγραψε:Θα αρχίσω να πιστεύω ότι είναι κάποιος από αυτούς που τον προμοταρουν όλη την ώρα εδώ μέσαcartman έγραψε:Μην ανεβάσετε ξανά τίποτα από τον παπατζη του twitter. Έλεος
Το θέμα είναι ότι όταν ανεβάζει ένα όνομα όπως ο Ραφα Σίλβα είτε είναι πραγματικά στόχος είτε όχι, κάνει κακό στην ομάδα.
Σε περίπτωση που είναι παπάς δημιουργεί τρελές προσδοκίες με αποτέλεσμα η πλειοψηφία του κόσμου να ξενερώσει με τους παίκτες που τελικά θα έρθουν.
Σε περίπτωση που όντως είναι στόχος σίγουρα δεν είναι εύκολος και μόνο προβλήματα θα δημιουργήσει για μερικά κλικ γιατί στην τελική το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο με την πρώτη περίπτωση.
- FreeWatcher
Τι ξεφτιλίκια είναι αυτά να μπαίνουν κ να βρίζουν παίχτες που πρόσφεραν στον σύλλογο?
Ευτυχώς δεν έχω σόσιαλ να τα βλέπω!
Ντρέπομαι πραγματικά...
Ευτυχώς δεν έχω σόσιαλ να τα βλέπω!
Ντρέπομαι πραγματικά...
+1926renegade έγραψε:Εγώ αν ήμουν η ΠΑΕ θα έβαζα εισαγγελέα να κάνει ταυτοποίηση όσων χαρακτηρίζουν ρατσιστικά κ όσοι αυτούς είναι ΠΑΟΚτσιδες πέρα από τις όποιες νομικές συνέπειες θα τους απαγόρευα δια βίου την είσοδο στο γήπεδο.
Άντε γιατί έχει παρατραβήξει με τον κάθε μπετόστοκο