Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
και εμεις scouting κανουμε και τζαμπα.....
https://www.footballtransfers.com/en/tr ... nts-bosman
οτι ακουστηκε ειναι απο δω μεσα παντως οποτε ....
https://www.footballtransfers.com/en/tr ... nts-bosman
οτι ακουστηκε ειναι απο δω μεσα παντως οποτε ....
Νομιζω δεν επρεπε να το κοψουμε τοσο αποτομα. Εξάλλου ο παικτης μας εδειξε οτι αξιζει και κανεις μας δεν νομιζω να αφηνε ενα σιγουρο συμβολαιο για χιλιαδες ευρω λιγοτερα. Πάντως
ειναι αυτο που μας εδειξε στο γηπεδο. Δεν αγχώνεται με τιποτα. Μακαρι να κλεισει. Ομοιογένεια, καλο παιδι, τον θελει ο προπονητής , κανενας τραυματισμος.
ειναι αυτο που μας εδειξε στο γηπεδο. Δεν αγχώνεται με τιποτα. Μακαρι να κλεισει. Ομοιογένεια, καλο παιδι, τον θελει ο προπονητής , κανενας τραυματισμος.
- WestBlock4
Εγώ πάντως έτσι όπως τα βλέπω τόσες μέρες πως χειρίζονται όλες οι καταστάσεις εκτιμώ ότι δεν γοαρχει κανένας μισιτς και κανένας μαρίν. Θεωρώ μειτε θα συμφωνήσει ακόμη κ τώρα που αποσυραμε το ενδιαφέρον.
Εγώ γιατί συνεχίζω να πιστεύω ότι ο Μειτε, αν όντως ο ΠΑΟΚ έχει αποσύρει το ενδιαφέρον του,το έχει μετανιώσει ήδη...Δε θα βρει κάτι καλύτερο πιστεύω και όχι μόνο στο οικονομικό,γενικά μιλάω.Ουτε η οποιαδήποτε αεκ,λέμε τώρα επειδή αναφέρθηκε,θα του δώσει το ρόλο που είχε σε εμάς...Νομίζω ότι επαναπαυτηκε,μας θεωρούσε σίγουρους ή ίσως τον συμβούλεψαν λαθος... Πιθανότατα να εχουμε εξελίξεις σύντομα.Αν μείνει καλώς αλλιώς το πιστεύω ότι ίσως πάρουμε ακόμη καλύτερο (και πιο γρήγορο κιόλας).Στο κάτω κάτω αφού η μία τρύπα καλύφτηκε από Καμαρα ήδη μας παίρνει να κοιτάμε επιλογές πιο ψύχραιμα...
- Patricio_4
Πάντως όλοι οι ελεύθεροι χαφ που υπάρχουν στην αγορά είναι πάναργοι πέρα από τον Ντάνκαν και κάποιους στο ύψος του Μαρκαντωνη
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πιστεύω ότι η απόσυρση ενδιαφέροντος για τον Μεϊτέ, έτσι όπως γίνεται, με ανακοίνωση προς τη πλευρά της ομάδας κι όχι του ποδοσφαιριστή, πρόκειται για προσπάθεια διπλής πίεσης στον παίκτη. Από τον ΠΑΟΚ που αποσύρεται κι από την Μπενφίκα που της μένει ο ψηλός αμανάτι.
Αν όμως ο Μεϊτέ έχει την πρόθεση να πάει κάπου στην Αραβία για το τελευταίο μεγάλο συμβόλαιο δεν θα ενδώσει, θα περιμένει.
Θα δούμε, πάντως είναι καλός ποδοσφαιριστής και φέτος έδωσε πολλά. Μακάρι να μείνει...
Αν όμως ο Μεϊτέ έχει την πρόθεση να πάει κάπου στην Αραβία για το τελευταίο μεγάλο συμβόλαιο δεν θα ενδώσει, θα περιμένει.
Θα δούμε, πάντως είναι καλός ποδοσφαιριστής και φέτος έδωσε πολλά. Μακάρι να μείνει...
- Montrealiotis
Ας κάνουμε λίγες μέρες υπομονή πριν κάνουμε οποιαδήποτε κρίση.Σίγουρα κανένας δεν θα χαρεί αν ο παίκτης δεν παραμείνει αλλα δεν μπορεί και κάποιος να κατηγορήσει την ομάδα οτι δεν προσπάθησε. Θα ήθελα παντως σε περίπτωση που δεν ευδοκιμήσει και απο τη στιγμή που υπάρχει η διάθεση για υψηλό συμβόλαιο οσο συμπαθής και αν είναι ο Μίσιτς να αφήσουμε για μια φορά τις γνωστές λύσεις και να πάμε σε κάτι έστω και θεωρητικά πιο δυνατό και ψαγμένο.
-
Kαι το μετανιωνουμε και εμεις και δινουμε 1 χαρτιtsario73 έγραψε:Αύριο, τρελό σενάριο, το μετανιώνει ο Μειτέ και θέλει να έρθει, αλλά το μετανιώνει και η Μπενφίκα και ζητάει παραπάνω...

-
Σωστα τα λες.Equalizer έγραψε:Ρε σας τα έχω πει από πέρυσι το Μάιο δεν θέλετε να ακούσετε
Παίκτης που πάει κι έρχεται κάθε χρόνο σε άλλη ομάδα, δεν έχει κάνει ποτέ την καριέρα που θα μπορούσε και φρενάρει αποφάσεις μέχρι τον Αύγουστο σημαίνει ότι ΒΑΡΙΕΤΑΙ και θέλει τα λεφτά
Είτε λοιπόν έρθει είτε δεν έρθει, ένα ασφαλές συμπέρασμα είναι ότι πήρε τίτλο, πάει για τσουλου βασικός, και ΔΕΝ ΝΙΏΘΕΙ
Δεν τον νοιάζει ρε παιδί μου
Ε εγώ αυτό δε το εκτιμώ
Το έγραψα πριν δέκα μέρες περίπου, ο βασικός λόγος που θα χαρώ άμα μείνει, είναι ότι δεν θα έχει αγχωθει ο Λουτσεσκου. Μόνο για το ραζβαν με καιει
Αντί να πει επιτέλους ρε παιδί μου βρήκα την Ιθάκη μου, ωραίο μέρος, καλά λεφτά, κόσμος με αποθεώνει, ομάδα πρωταθλητισμού, χωρίς να σκιζομαι κιολας... Καθόμαστε και συζητάμε άμα ο μάνατζερ του τον κοροϊδεύει και άμα θέλει +100 χιλιάρικα
Ρε Γκοντσαρεβα για πάντα ρε, που τόλμησαν να την λοιδορησουν κιόλας τα χαπατα στα σοσιαλ μιντια
Βασικα ο παικτης δεν εχει κινητρο.
Εχει συμβολαιο με 1,7 εκατομμυρια το χρονο στην μπενφικα μεχρι το 2026.
Ακομα και τα ιδια να του δωσεις, τι τον νοιαζει?
Θα μεινει ελευθερος στα 32 μισο και θα κοιταξει μετα να κανει ενα τελευταιο συμβολαιο ειτε ελλαδα ειτε τουρκια ειτε αραβια. Ενα 600αρι θα το βρει τοτε..
Αν δεν εχει προσωπικη τρελα να παιξει τσλ και να παιζει γενικοτερα, τα λεφτα γι αυτον ειναι τα ιδια ειτε εδω ειτε μπενφικα.
Πάντως εγώ δεν πειθομαι ότι οι......έτοιμες λύσεις που δούλευε ο ΠΑΟΚ ως εναλλακτικές , είναι δύο παίκτες που έχουν συμβόλαιο και μάλιστα ο ένας από τους δύο παίζει στο Γιουρο σε ομάδα που λογικά θα προκριθεί.
Αν ισχύει αυτό τότε μάλλον μπλέξαμε.
Και στους επόμενους γύρους δεν θα έχει ούτε την Ελένη Λουκά ούτε την Τσιμισκή.
Αν ισχύει αυτό τότε μάλλον μπλέξαμε.
Και στους επόμενους γύρους δεν θα έχει ούτε την Ελένη Λουκά ούτε την Τσιμισκή.
- navigator11
Προσπαθείς κι εσύ να κάνεις συζήτηση με άτομο, που, αν αύριο ζητήσει 1,8 εκατομμύρια ο Μεϊτέ, θα γράφει "δηλαδή να χάσουμε τον στυλοβάτη του κέντρου για 300-400 ψωροχιλιάρικα επί 3. Τα ίδια και τα ίδια κάθε χρόνο." Σοβαρέψου ρε.Napoli4 έγραψε:Εντωμεταξυ αυτό που έχει περισσότερη σημασία είναι το μοναδικό που άφησες εκτός.Aeon έγραψε:Δηλαδή ΠΟΣΟ πιο ξεκάθαρα να στο πεί?Μιλάω για την κατάσταση και τα δεδομένα που έχουμε τώρα και τώρα δεν είναι εδώ. Θα τον ήθελα. Είναι απαραίτητο να υπάρχει υψηλή ποιότητα στο ρόστερ γιατί μας περιμένει μια δύσκολη χρονιά με τρεις διοργανώσεις και παιχνίδια κάθε τρεις μέρες. Είδατε πέρσι πόσα ματς παίξαμε, και το rotation ήταν αυτό που μας έδωσε την ευκαιρία να βγάλουμε μια απαιτητική σεζόν. Γι΄ αυτό και λέω πόσο σημαντικό είναι να έχουμε ποιοτικές λύσεις»
Όχι ελπίζω πως όχι, δεν ανήκει. Θα πω και πάλι πώς θα είμαι ο πιο χαρούμενος αν έχω τον Μεϊτέ σύντομα και ειδικά τώρα που γνωρίζει την ομάδα, έχει μάθει την ομάδα και θα είναι καλύτερος μετά από μια εκπληκτική χρονιά. Μας έδωσε πολλά. Θέλω να είναι εδώ αλλά δεν είμαι πολύ σίγουρος.
.
https://www.sdna.gr/podosfairo/1208979_ ... aristo-ton
Αλλα φαντάζομαι η κοτσάρεβαξ και ο qsdhqjlsdjé&ç1926-Gate4 που γράφει στο φόρουμ και πιστεύουν οτι θα βρούνε καλύτερο με τα μισά λεφτά, ξέρουν καλύτερα.
"Δεν θέλω να κατηγορήσω κανέναν" με αυτό αρχίζει, αφήνοντας αιχμές για τους εκπροσώπους του παίκτη. Εκτός αν νομίζεις πως κράζει τα μέλη της διοίκησης και τον Ιβάν![]()
Και γι'αυτό δεν βάζει στην ίδια κατηγορία τον Κεντζιορα που τα έχει βρει με την ομάδα, και το θέμα που πρέπει να λύσει είναι με τους Ουκρανούς.
Αλλά ναι, μάλλον πρέπει η ομάδα να υποκύπτει σε ο,τι ζητάνε μανατζαρεοι για να είμαστε ευχαριστημένοι.
-
- constadine
Για τον Μεϊτέ ,ενημερώσαμε και την ομάδα και τον ίδιο (από όσα γράφονται ),δεν είναι κάποιο μέτρο πίεσης , απλά αποσυρθήκαμε από την υπόθεση .